Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλημερα.

Κατ αρχην να συγχαρω κι εγω τα παιδια του pokerland για την αψογη διοργανωση του GSOP 5.Μακραν οτι καλητερο Ελληνικο event εχει γινει,με τους διοργανωτες να σκιζονται να εξυπηρετησουν τους παντες και τα παντα.Αξιζουν τα λεφτα που εβγαλαν (αν κερδισαν κατι).

Εντυπωση μου προκαλεσε το γεγονος οτι καποιοι που εγω γνωριζα σαν παικτες online,ειναι τωρα και ιδιοκτητες skins απο διαφορες πλατφορμες ποκερ rooms.Ατομα που τα περασμενα χρονια ηταν αντιπαλοι μου σε τραπεζια,τωρα εχουν δικα τους site .Δεν εχω καποια ενσταση σ αυτο.Καλα κανουν τα παιδια αν αυτο τους αποφερει χρηματα.Δεν θυμαμαι ομως να εχω διαβασει καπου οτι ο Ταδε (γνωστος η αγνωστος,δεν εχει σημασια)Ελληνας παικτης,εχει Αυτο το ποκερ room,η αντιπροσωπευει την Ταδε εταιρια.Υπαρχει καποιος λογος που κρατουνται χαμηλοι τονοι ?

Δεν θελω να παρεξηγηθω και το ξαναλεω: καλα κανουν και μπραβο τους.Απλα γιατι τοση μυστηκοπαθεια? Δεν νομιζω οτι φοβουνται τον ανταγωνισμο.Νομιζω παντος οτι υπαρχουν ηδη αρκετα Ελληνικα skins και περα απο satelites για live tours δεν εχουν να προσφερουν κατι αλλο.Τα αμιγως Ελληνικα online tours ειναι μαλλον ειδος προς αποφυγη ελεω μικρης συμετοχης και οργανωμενου εγκληματος(βλ. colousion).