Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Fosa έγραψε:Περιμένω την στρατηγική με την οποία θα παίξεις foustouki. bet sto flop, check to turn k push or fold sto river :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 AngryKoreaMan έγραψε:Foustouki ayto pou les me to rakeback de einai apolyto.Giati ean den epezes px stin FT pou dinei 27% rakeback , kai epezes stin pokerstars ...Me tin stratigiki pou tha akolouthiseis (apo periergeia) ti vip status pisteyeis tha pianes stin pokerstars se ena mina,wste na metatrepseis ta fpp se cash bonus?Το εχω κανει και εκει.Αλλα οχι για πολυ μεγαλο συνεχομενο διαστημα.Ημουν platinum και μεσα ατπο τα cashbacks και την αξιοποιηση των ποντων το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:foustouki έγραψε:Οπως και να εχει δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις οτι το rakeback δεν πρεπει να συμπεριληφθει στο στοιχημα αφου ειναι καθαρο κερδος οποιουδηποτε παιχτη ποκερ ειτε ειναι fs ειτε ss.Aπο την αρχη που ξεκινησα να αναφερω το συγκεκριμενο concept ειπα οτι θα υπολογιζω το rakeback στα κερδη μου γιατι πολυ απλα αυτο ειναι το σωστο ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις.To rakeback αποτελει ++$ για ολους τους παικτες ποκερ ειτε ειναι παιζουν fs/ss/mtt/sit&go.Τεσπα απο οτι καταλαβαινω το στοιχημα δεν το δεχεσαι? και εγω αρχιζω το concept απο αυριο.Βασικά σου αρέσει να κοροιδεύεις όλο τον κόσμο ακόμα κ τον ΄διο σου τον εαυτό. Εγω όμως δεν είμαι πατέρας σου για να το ανεχτώ αυτό!!Ετσι φτάνοντας τα 80Κ χέρια κ σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα θα μπορόυσες να μου πεις οτι το αρχικό μου bankroll έχει χαθεί εχω όμως gr 5.000$χ27% rakeback = 1,350 άρα είμαι κερδισμένος 350$ αλλα δεν έχω άλλα λεφτά να παίξω κ ως εκ τούτου θα περιμένουμε να έρθει το rakeback για να μπορώ να αποκτήσω πάλι bankroll για να συνεχίσω κ εγω να πρέπει να πληρώσω κ στοίχημα? :laugh: :laugh: Εαν όλη η ιστορία δεν βασίζεται αποκλειστικά σε μία ηλιθια σκέψη σου, τότε θεωρώ σίγουρο οτι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο εταιρίας μπας κ πείσει κ άλλους αφελής να περνάν τις ώρες τους στα τραπέζια τους βγάζοντας rake για τις εταιρίες χωρίς το πλεονέκτημα του cap πληρώνοντας πάντα το μεγαλύτερο ποσοστό!!! Ετσι λοιπόν ο σοβαρός επαγγελματίας λέει οτι έχω σταθερά απο 1-ΧΒΒ/100 κέρδος απο το παιχνίδι οπότε μαζί με το rakeback αυτό μεταφράζεται σε τόσο $ κέρδος τον μήνα, ενω σε περίπτωση που έναν μήνα δεν πάω καλά το rakeback(που αποτελεί σταθερό είσόδημα αλλα δεν αποτελεί αυτοσκοπό) θα μπορέσει να καλύψει τις προσωπικές μου υποχρεώσεις(λογαριασμούς, προσωπικά έξοδα) χωρίς να πειράξω το bankroll μου για τους σκοπόυς αυτούς, οπότε μπορώ να συνεχίσω να είμαι pro με μια σχετική ασφάλεια κ σχεδόν μηδενικό κίνδυνο καταστροφής, αρκεί να μη συνεχίσω να είμαι brake even ή χαμένος για παρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κ φυσικά ψάχνει να βρει τρόπους να βελτιώσει το παιχνίδι του για να κερδίζει περισσότερα ΒΒ/100(που σημαίνει πολλα $$$) κ όχι πως θα παίζει περισσότερο, θα ρισκάρει περισσότερο το bankroll του, για να παίρνει μεγαλύτερο rakeback :laugh: Ξέρει επίσης οτι τα αποτελεσματά του βασίζονται, σε ενα μεγάλο ποσοστό απο ικανότητα κ ένα μικρό σε τύχη που ουτως η άλλως ειναι μια παράμετρος που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε σε οτι κ εαν κάνουμε στην ζωή μας.Θεωρώ λάθος μου που ασχολήθηκα μαζί σου για να σου πω τα αυτονόητα(που δείχνεις να μην καταλαβαίνεις) και ευελπιστώ στην παταγώδη αποτυχία σου (που απο πλευράς μου θεωρώ σίγουρη) για τους λόγους που εχω ήδη αναφερει.[/quote:5cazjm3m]θα μπορουσα πολυ απλα να σου προτεινω να μην χρησιμοποιω το rakeback για να παιζω απλα να το μετρησω στο τελος σαν κερδος.Δηλαδη οποτε ερχεται ειτε να στο στελνω ειτε με κποιο αλλο τροπο να μην το χρησιμοποιω αλλα να παιζω αποκλειστικα με το αρχικο μου κεφαλαιο.Αλλα τεσπα Αντωνη εχεις κολλησει.Νομιζεισ οτι δεν καταλαβαινω καποια πραγματα ενω στην πραγματικοτητα συμβαινει το αναποδο.Δεν θα συνεχισω την συγκεκριμενη συζητηση σου γιατι πολυ το αναλυσαμε.Θα δουμε τι θα γινει..GL. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arkoudos Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Σου εύχομαι καλή επιτυχία, είναι πάντα ωραίο να βλέπεις κάποιον να δοκιμάζει νέες προοπτικές για να ξέρεις αν είναι κερδοφόρες και να τις εφαρμόσεις εσύ Πέραν από την πλάκα, θεωρώ θετικό πως θέλεις να δοκιμάσεις μια συγκεκριμένη στρατηγική και αναμένω τα αποτελέσματά σου. Όσο για όσους σε κριτικάρουν, μην αγχώνεσαι και η κριτική στη ζωή είναι. Για τους άλλους που λένε φανφάρες και προσπαθούν να αποδείξουν κάτι που δεν μπορούν, γράψ' τους εκεί που ξέρεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Ευχαριστω πολυ Βαγγελη.Οποτε βρεις λιγο χρονο απο τις δουλειες σου παρε κανενα τηλεφωνο να κανονισουμε να τα πουμε απο κοντα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Αλλα τεσπα Αντωνη εχεις κολλησει.Νομιζεισ οτι δεν καταλαβαινω καποια πραγματα ενω στην πραγματικοτητα συμβαινει το αναποδο.Ω ναι!! Φαντάζομαι οτι οταν επισκέπτεσαι το χωριό πιάνεις τον παππού σου απο το μπράτσο κ του λες: "Ελα παππούλη μου να σου δείξω τα αμπελοχωραφά σου" .......... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Δεν θα συνεχισω την συζητηση Αντωνη.Ανελαβα ενα concept για το οποιο εισαι καθετα αρνητικος και απαισιοδοξος.Τοσο καιρο εχει πει τα απειρα κακα για αυτην την στρατηγικη.Τις εδινες μια βδομαδα ζωη,εκανες αρνητικα σχολια.Στο τελος βεβαια δεν βαζεις το στοιχημα επειδη υποστηριζεις οτι το rakeback δεν πρεπει περιλαμβανεται στο κερδος μου.Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του μετα απο το τελος του concept. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AngryKoreaMan Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Ουτε ερωτευμένοι να είσασταν χαχαχαχαχ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Ανελαβα ενα concept για το οποιο εισαι καθετα αρνητικος και απαισιοδοξος.?????Τις εδινες μια βδομαδα ζωη,εκανες αρνητικα σχολια.Ακόμα δεν συμπλήρωσες εβδομάδα Αν κ με το τρυκ που έκανες (9Η) ισως αντέξεις λίγο παραπάνω.Στο τελος βεβαια δεν βαζεις το στοιχημα επειδη υποστηριζεις οτι το rakeback δεν πρεπει περιλαμβανεται στο κερδος μου.Εχτές π.χ υπήρξε κάποιος παίκτης (που έχει γράψει κ στο θέμα σου) που έπαιξε 7Κ χε΄ρια σε 10ώρες σε 6Η fs(δεν ξέρω πόσα τραπέζια έπαιζε). Αντίθετα εσύ έπαιξες 3Κ χέρια σε 5ώρες σε 9Η. Εβγαλε 150% rake ημερησίως πάνω απο εσένα ενω εαν φτάσετε μαζί τα 100Κ εσυ στο 9Η κ αυτός στο 6Η θα έχει τουλάχιστον 45% rakeback περισσότερο (Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι το γιατί). Με λίγα λόγια μπορείς άνετα να σβήσεις απο τα πλεονεκτήματα τα ποοοοολλααα χέρια = πολύ rakeback. Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του μετα απο το τελος του concept.[/quote:1pehijcl]Θεωρώ εκ των προτέρω +ev το raise 20+% tou stack sou. :laugh: Eιναι τσεκαρισμένο ..... έτσι?ΕΠίσης στα πλεονεκτήματα μπορείς να βάλεις οτι είναι κάτι με ημε/νία λήξης, χαμένου χρόνου κ λεφτών, καθώς ήδη στα 9Η οι περισσότεροι είναι neo pro-ktoi ss περίπου 7/9!! , στο ps ήδη έχουν φτιαχτεί min50 BB γενικώς οι fs τους αποφεύγουν εαν είναι περισσότεροι απο 2 καθώς χάνουν value κ rake κ συνήθως απομένουν να παίζουν μόνοι τους ...... με πλεονέκτημα Οσο για το στοίχημα εγω είμαι εδώ, εσυ κοκοκοκοκοκο κ αποφασίσε πρώτα τι κ πως θα παίξεις κ μετά βάζεις κ στοιχήματα. :woohoo: Επίσης κράτα ως σημείωση οτι εαν δεν έχεις θετικό ΒΒ/100 δεν μπορείς να κάνεις με τπτ καριέρα στο πόκερ. Δεν ξέρω πως μπορω να στο δώσω να το καταλάβεις αυτό. Φαίνεται τόοοοοσο δύσκολο.AngryKoreaMan φέρε το AROXOL ρεεεεεεε.... μπουχτίσαμε στην κατσαρίδα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Δεν καταλαβαινεις τιποτα μου φαινεται και κολλαει το μυαλο σου.1)Ποιο ειναι το τρικ???Οτι θα παιξω και 9max?Δεν χρειζεται να ειμαι καποιος μαγος για να κανω αυτο το τρικ.Αλλωστε απο την αρχη ειχα πει οτι θα παιξω και 6max και 9max.2)Ρε Αντωνη δεν λεω ουτε εγω αλλα ουτε κανεις οτι εχω πιο πολυ rakeback απο εναν fullstacker.Aλλα ξεκολα λιγο το μυαλο σου και καταλαβε και εσυ τι λεω.Εχω δεν εχω περισσοτερο η λιγοτερο το rakeback στο τελος του concept ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΕΡΔΟΣ.Τελεια και παυλα.3)Για το στοιχημα δεν εισαι εδω.Αρνηθηκες να το βαλεις στοιχημα με μια κατσαριδα/neoprokto ss.Οποτε το κοκοκοκο κρατα το για τον εαυτο σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Εχτές π.χ υπήρξε κάποιος παίκτης (που έχει γράψει κ στο θέμα σου) που έπαιξε 7Κ χε΄ρια σε 10ώρες σε 6Η fs(δεν ξέρω πόσα τραπέζια έπαιζε). hahahahahahaEisai ethismenos me to ptr. Gia thn istoria, htan 12 trapezia kai to ptr xanei ~20% twn xeriwn me mia proxeirh sygkrish me thn bash moy Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:1)Ποιο ειναι το τρικ???Οτι θα παιξω και 9max?Δεν χρειζεται να ειμαι καποιος μαγος για να κανω αυτο το τρικ.Αλλωστε απο την αρχη ειχα πει οτι θα παιξω και 6max και 9max.foustouki έγραψε:Προτιμω τα 6max τραπεζια,αν και αυξανει variance λογω μεγαλυτερων shovings range, επειδη στα 9max πλεον 3-4-5/9 ειναι shortstackers.2)Ρε Αντωνη δεν λεω ουτε εγω αλλα ουτε κανεις οτι εχω πιο πολυ rakeback απο εναν fullstacker.3)Για το στοιχημα δεν εισαι εδω.Αρνηθηκες να το βαλεις στοιχημα με μια κατσαριδα/neoprokto ss.Οποτε το κοκοκοκο κρατα το για τον εαυτο σου.[/quote:2h4yvt8n] Φτιάξε λοιπόν ενα στοίχημα με +-ΒΒ/100 χωρίς να αναφερεις πουθενά rakeback κ θα το δεχτώ. Το ζητούμενο δεν είναι οπως βλέπεις το rakeback(αφου παραδέχτηκες οτι ενα fs μπορεί να βγάλει περισσότερο) αλλα πως θα κερδίζεις το παιχνίδι με σχετική ικανότητα κ μια σχετική ασφάλεια παίζοντας σωστά. fs or ss? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Merikes fores to 20% einai arketa shmantiko....Poker Stars $100.00 No Limit Hold'em - 2 players BB: $340.45Hero (BTN/SB): $346.70Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN/SB with :3c :4c Hero raises to $3, BB raises to $9, Hero calls $6Flop: ($18.00) :6h :7d :5s (2 players)BB bets $15.00, Hero raises to $46.50, BB calls $31.50Turn: ($111.00) :Kh (2 players)BB checks, Hero bets $78.50, BB calls $78.50River: ($268.00) :6d (2 players)BB checks, Hero bets $212.70, BB calls $206.45 all inFinal Pot: $680.90BB shows XXHero shows :3c :4cHero wins $680.40(Rake: $0.50) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 To shortstacking /ratholing δεν είναι τίποτα καινούργιο. Η άποψη μου είναι ότι αποτελεί την τελευταία ελπίδα κάποιου που είναι έτοιμος να παρατήσει το πόκερ.Υπάρχουν πάντως επιτυχημένοι ss (αν και από μόνο του το ss έχει μια δόση fail)Ο μόνος που ξέρω εγώ είναι αυτός http://www.pokertableratings.com/stars- ... h/imsakiddΓενικά κανένας δεν γουστάρει τους ss. Όχι γιατί μας κάνουν exploit όπως νομίζουν οι ίδιοι αλλά γιατί είναι σαν μια άδεια θέση στο τραπέζι. Τώρα, foustouki αν συμπληρώσεις 100κ hands και είσαι μείον δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Εκτός και αν παίζοντας fs είσαι μειον και μετά το rakeback. Οπότε θα είναι μια προσωπική επιτυχία αλλά σαν strategy θα είναι losing. Εγώ προσωπικά σου εύχομαι να πετύχεις και να φτιάξεις bankroll και να ασχοληθείς μετά με το πόκερ πιο σοβαρά. To χειρότερo που μπορεί να βγει από αυτο το εγχείρημα είναι να γίνεις ο greek ss guru και να αμολήσεις μια ορδή από έλληνες ratholing leeches. Klain mine. Υπάρχουν και τα deep tables. Αντε καλή τύχη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Gouster έγραψε: To χειρότερo που μπορεί να βγει από αυτο το εγχείρημα είναι να γίνεις ο greek ss guru και να αμολήσεις μια ορδή από έλληνες ratholing leeches. Klain mine. Υπάρχουν και τα deep tables. κ εγώ αυτό ψιλόφοβάμαι, μήπως η πορδή που αμόλησε ..... γίνει ορδή....... :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pantsik Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αντώνη έχεις έναν εγωισμό και μια έπαρση που τουλάχιστον εγώ τη βρίσκω ιδιαίτερα ενοχλητική. Επιτείθεσαι σε προσωπικό επίπεδο στον foustouki, ενώ αυτός σου μιλάει με τον καλύτερο τρόπο.Αλλά το μεγαλύτερο σου μειονέκτημα είναι ότι δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου και ότι δεν ξέρεις να ζητάς συγνώμη.Θα μπορούσα να σου δώσω μια συμβουλή σαν πατέρας σου, μιας κι απ' ότι φαίνεται ο πραγματικός σου πατέρας δεν στην έδωσε ποτέ, αλλά θα πάει χαμένη γιατί είσαι ήδη πολύ μεγάλος σε ηλικία για να αλλάξεις.Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι καλός στο πόκερ. Είσαι σκάρτος σαν άνθρωπος κι αυτό δεν αλλάζει όσα hands και να παίξεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Καλησπερα σε ολους. Δεν θα μιλησω με ''ποκερικους'' ορους για να παραθεσω την αποψη μου απλα θα σας πω πως βλεπω την αντιπαραθεση σας σε γενικες γραμμες και παντα με βαση των αρχικο σκοπο που ειναι το profit στο poker.Πολυ καλη η κινηση του φουστουκι να εκθεσει την αποψη του επανω στο πως ενας ss μπορει να βγαλει κερδος και πως αυτο θα εχει το λιγοτερο ρισκο. Βεβαια για να το δεχτεις αυτο πρεπει να εχεις υπαρξει και ss και να παιζεις σαν ss.Απολυτα λογικη βλεπω και την αντιρηση του Αντωνη. Βεβαια φιλε θα μπορουσε να γινει με λιγοτερη επαρση και ενοειται με ΚΑΘΟΛΟΥ χαρακτηρισμους. Δεν υπαρχει λογος.Η ουσια ειναι μια και μονο αυτο θα μεινει στο τελος.Το bankroll του καθενος να ειναι + μακροπροθεσμα και οχι - .Αν το καταφερει ετσι οπως περιεγραψε ο φουστουκι μαγκια του και τελος.Αν φαει τα μουτρα του ειναι επιλογη του.Για μενα ενα μετραει παιδια και ειναι αυτο. Το να ειμαι κερδισμενος απτο ποκερ γενικα! Αυτο λιγοι το καταλαβαινουν.Και εννοω με το γενικα : online-live (και tours και cash) = με κερδος η χασιμο.Το να το αποδειξω μεσω ενος φορουμ στο κοσμο ειναι το τελευταιο που με νοιαζει!Αυτα απο μενα. Ευχομαι GL σε ολους σας οπως και να παιζετε οπου και να παιζετε.ps: Εχω δει εχω ξαναδει και ξαναειδα πολλους να ρωτανε αλλους regular players πως το κανεις αυτο και πως παιζεις cash ετσι και με τι τροπο και πεσμου κλπ κλπ.Ενα σωρο μεγαλοι επαγγελματιες εχουν γραψει θε'ι'κα βιβλια που αναλυουν πληρως τις εμπειριες τους και τις στρατηγικες τους.Ειναι οτι καλυτερο να διαβασετε και να προσπαθησετε να κατανοησετε ενα τετοιο βιβλιο απτο να ρωτατε τον καθενα σε ενα φορουμ πως παιζει και ποιο (lol) ειναι το μυστικο.ΑΥΤΑ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dionisis Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Duke καμια επαφη με την ουσια της αντιπαραθεσης του Αντωνη δν εχεις,επειδη ακριβως δν ειναι αυτο το θεμα , το αν βγει ελαχιστα πλιν η + διολου εχει σημασια , οταν καποιος σας δινει ενα ερεθισμα να σκεφτειτε με οποιδηποτε τροπο καλο ειναι να το κανετε πρωτα και μετα να ποσταρετε την γνωμη σας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Ρε είστε απαράδεκτοι!! Ειπε ενα νέο παλικάρι να σκεφτεί εναν τρόπο για να χάνει τα λεφτά του κ τον χρόνο του κ το ανακοινώνει με τέτοιο τρόπο ωστε να παρασύρει κ άλλους αφελείς-άσχετους κ εσείς αντι να τον ενθαρύνεται κ να του πείτε μπράβο τον αρχίσατε στις ειρωνίες κ στη κοροιδία. Νομίζω είστε όλοι απαράδεκτοι!!!pantsik αυτό με το σκάρτο το είχα πει κ στην μάνα μου αλλα μου είπε οτι μετα την απομάκρυνση απο την κοιλιά της ουδεμία ευθύνη φέρει.Ετσι αναγκάστηκα να με κρατήσω. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω για σένα ειναι:1ον μην διαβάζεις τα πόστ μου2ον εαν ζητήσω την αδελφή σου ή την ξαδελφη σου για γάμο να φέρεις σθεναρές αντιρήσεις. Ομως για το forum δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά. Δυστηχώς δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο για ΄σενα εκτός απο το με υπομένεις(οσο κάνω ακόμα πόστ) οπως κάνω κ εγώ.Σημ.1, Τα πολλά χέρια δεν τα παίζω να βελτιώσω τον σκάρτο χαρακτήρα μου αλλα για να βελτιωθώ αποκλειστικά κ΄ μόνο στο πόκερ. Εχει νομίζω μια ουσιαστική διαφορά.Σημ.2, Εαν τα ειρωνικά μου ποστ βοήθησαν εστω κ ένας να μην παρασυρθεί κ ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο για να πάιξει πόκερ, στην παρούσα φάση ο σκάρτος χαρακτήρας μου λειτούργησε ευεργετικά σε κάποιον οπότε ας μην τον κατηγορούμε κ τόσο!!!! Σημ.3, Δεν θυμάμαι ποτε΄ο σκάρτος χαρακτήρας μου να έκανε consept για να πείσει τον κόσμο οτι το πόκερ ειναι κάτι το εύκολο υπάρχει έυκολο χρήμα κ γίνεται όλοι pro κ να τους δείξω κ τον τρόπο. Αντίθετα μέσα απο τα ποστ μου κατα μία έννοια εκφράζω την πραγματικότητα εστω κ σκάρτα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 bravo antoni eisai hrwas! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 LUADARKO έγραψε:bravo antoni eisai hrwas!Που με αντέχω ή επειδή σας αντέχω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 dionisis έγραψε:Duke καμια επαφη με την ουσια της αντιπαραθεσης του Αντωνη δν εχεις,επειδη ακριβως δν ειναι αυτο το θεμα , το αν βγει ελαχιστα πλιν η + διολου εχει σημασια , οταν καποιος σας δινει ενα ερεθισμα να σκεφτειτε με οποιδηποτε τροπο καλο ειναι να το κανετε πρωτα και μετα να ποσταρετε την γνωμη σαςΝιονιο δεν ειχα την προθεση να συμφωνησω η διαφωνησω με κανεναν απτους 2. Αν βαλεις κατω το μυαλο σου και σκεφτεις ολα αρχιζουν και τελειωνουν στο profit. Εκει πανω απαντησα. Και στη τελικη και να μην σαρεσει οτι ποσταρα αδερφε μην το διαβαζεις αν δεν σου κανει. no problem απο μενα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 oti k na sou pw to 2o tha kratiseis opote dialegw k gw to 2o Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CrazyFrank Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:pantsik αυτό με το σκάρτο το είχα πει κ στην μάνα μου αλλα μου είπε οτι μετα την απομάκρυνση απο την κοιλιά της ουδεμία ευθύνη φέρει.Ετσι αναγκάστηκα να με κρατήσω. (......)2ον εαν ζητήσω την αδελφή σου ή την ξαδελφη σου για γάμο να φέρεις σθεναρές αντιρήσεις. Ελπίζω να μην με ''πάρει η μπάλα'' ότι παίρνω το μέρος κάποιου, αλλά δεν κρατήθηκα να μην πω πόσο γέλασα με τα ανωτέρω..... :laugh: Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο όλο thread (άλλωστε δεν με αφορά...) Τώρα ξέρω ότι θα ακούσω πολλά, αλλά θα το πω και όσο και να με βρίσετε δεν θα απαντήσω (τσ τσ τσ τι ανωτερότητα θεέ μου...). Οι ανωτέρω χιουμοριστικές απαντήσεις του Αντώνη, είναι φανερό ότι εμπεριέχουν αυτοσαρκασμό. Θα το ξαναπώ: άνθρωπος που αυτοσκαράζεται, κρύβει πολύ εξυπνάδα. Καλό είναι να λαμβάνουμε στα σοβαρά αυτά που λέγονται από έξυπνους ανθρώπους... Καλώς κάνει , όποιος θέλει , και δοκιμάζει διάφορες στρατηγικές. Καλώς κάνει ,όποιος θέλει, και αποδοκιμάζει εν τη γεννέσει τους αυτές τις στρατηγικές. Και τους δυό σας , σας γνωρίζω ''φατσικά'' από τα Σκόπια και δεν μπορώ να πω ότι κάποιος από τους δυο σας μου ''έκατσε στο στομάχι'' - το αντίθετο μάλιστα. Πόκερ καλό ,το έχω ξαναπεί, δεν ξέρω. Στην παρούσα φάση, θα δεχτώ την συμβουλή του Αντώνη σε ότι αφορά το συγκεκριμένο concept (καθαρά και μόνο γιατί τον θεωρώ πολύ έμπειρο παίκτη). Από την άλλη, σαφώς και θεωρώ δικαίωμα του καθενός να δοκιμάζει καινούργιες στρατηγικές σε ότι αφορά το παιχνίδι του. Προσοχή ,όμως, παίρνει το ρίσκο να ''πάρει και άλλους στον λαιμό του''. Δεν υποννοώ ότι κάτι τέτοιο θέλει να κάνει ο foustouki, απλά του επισημάινω ότι πρέπει να είναι ξεκάθαρος στο όλο concept , έτσι ώστε να μην βγάλουμε οι αρχάριοι λάθος συμπεράσματα. Όλα τα ανωτέρω τα αναφέρω καθαρά φιλικά. Τώρα όποιος θέλει είναι ελεύθερος να με βρίσει (εξάλλου όλοι παρακολουθείστε από τους ανθρώπους μου με τα μαύρα γυαλιά και τις καπαρτίνες ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 LUADARKO έγραψε:bravo antoni eisai hrwas!φιλε luadarko,σταματα επιτελους αυτο το παιχνιδι με τον Αντωνη(ασε να το κανουν καποιοι αλλοι ).ασχετα με τον χαρακτηρα του(δεν το ξερω προσωπικα,κ δεν μπορω να σχηματισω αποψη απο τα ποστ του)σημασια εχει οτι τα λεει σωστα και βοηθαει,τωρα αν καμια φορα ξεφευγει και υπερβαλει νομιζω οτι μπορουμε να το ανεχτουμε κ αν δεν μπορουν καποιοι απλα αγνοηστε τονειρηνη ημιν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts