Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Concept : Die Shortstackers Die??

foustouki

Recommended Posts

me ton antoni birbili profanws paizoume me tis lekseis gt einai eksypnos anthrwpos.exw stamathsei na diaplhktizomai gt katalava oti den exei nohma.alla exoun poly plaka oi apanthseis tou,opote let me do this for fun. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 138
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ο αντωνης λεει πολύ σωστά πράγματα και του έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα αφού στην αρχή το ύφος που έγραφε ήταν πολύ προκλητικό και αντιπαθητικό.

απλά για παράδειγμα(ασχετο παράδειγμα) όποιος παρακολουθήσει τον Μέγιστο πρόεδρο των καρδιών μας Βασίλη Λεβέντη θα διαπιστώσει ότι όλα αυτά που λέει είναι πολύ σωστά και λογικά αλλά συμπεριφέρεται με γραφικό τρόπο γιαυτό και δεν τα παιρνεί κανείς στα σοβαρά.μερικές φορές ο τρόπος που κάνεις κατι ή λες έχει μεγαλύτερη σημασία από το νόημα που θες να περάσεις

http://http://www.youtube.com/watch?v=tHrsZsem10E

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ :cheer:

batman έγραψε:

ο αντωνης λεει πολύ σωστά πράγματα και του έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα αφού στην αρχή το ύφος που έγραφε ήταν πολύ προκλητικό και αντιπαθητικό.

απλά για παράδειγμα(ασχετο παράδειγμα) όποιος παρακολουθήσει τον Μέγιστο πρόεδρο των καρδιών μας Βασίλη Λεβέντη θα διαπιστώσει ότι όλα αυτά που λέει είναι πολύ σωστά και λογικά αλλά συμπεριφέρεται με γραφικό τρόπο γιαυτό και δεν τα παιρνεί κανείς στα σοβαρά.μερικές φορές ο τρόπος που κάνεις κατι ή λες έχει μεγαλύτερη σημασία από το νόημα που θες να περάσεις

http://http://www.youtube.com/watch?v=tHrsZsem10E

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ :cheer:

γιατι να προσβαλεις καποιον λεγοντας τον Λεβεντη του ποκερ?μια χαρα τα λεει ο Λεβεντης σε σχεση τουλαχιστον με τους υπολοιπους αλλο που οι Ελληνες ειμαστε λαλακες στο θεμα εκλογες

Kala DUke συνεχιζεις να μην εχεις επαφη και spamaris sto violi σου εσυ και πολλοι αλλοι σα και σενα ,αλλα επειδη δν γινεται να ανοιξει κανεις την κεφαλα σας να σας τα βαλει μεσα ετσι θα μεινετε

και επιπλεον δν νομιζω οτι ο Αντωνης εινα πολυ εξυπνος εσεις παραειστε βλακες και δν καταλαβαινεται τπτ , οταν καποιος σε ειρωνευεται χωρις να εχει σκοπο να σε προσβαλει αλλα να σε βελτιωσει τοτε ειναι στο χερι σου και στην ηλιθιοτητα σου πως θα αντιδρασεις

,τωρα αν πολλοι απο εσας πετατε την βλακεια με την καλουμπα ειναι αλλο θεμα

dionisis έγραψε:

Kala DUke συνεχιζεις να μην εχεις επαφη και spamaris sto violi σου εσυ και πολλοι αλλοι σα και σενα ,αλλα επειδη δν γινεται να ανοιξει κανεις την κεφαλα σας να σας τα βαλει μεσα ετσι θα μεινετε

και επιπλεον δν νομιζω οτι ο Αντωνης εινα πολυ εξυπνος εσεις παραειστε βλακες και δν καταλαβαινεται τπτ , οταν καποιος σε ειρωνευεται χωρις να εχει σκοπο να σε προσβαλει αλλα να σε βελτιωσει τοτε ειναι στο χερι σου και στην ηλιθιοτητα σου πως θα αντιδρασεις

,τωρα αν πολλοι απο εσας πετατε την βλακεια με την καλουμπα ειναι αλλο θεμα

Γιατι πρεπει να βρισεις? Σε εβρισε κανεις? Το θεωρεις σωστο να αρχισουμε τα μπινελικια και τις χριστοπαναγιες εδω μεσα?

Γιατι προκαλεις χωρις λογο? θελεις ρε αντρακλα να βρισεις στειλε pm στη τελικη. Μια φορα θα στο πω, μην το ξανακανεις και σε παρακαλω γιαυτο. Ουτε βλακα ουτε ηλιθιο ουτε τιποτα παρομοιο χρησιμοποιησα.

Η γνωμη μου και η γνωμη σου. Τελος.

Παρακαλώ τους απανταχού υποστηρικτές μου να σταματήσουν τα κολακευτικά σχόλια επειγόντως, ει δυνατόν να διαγραφούν κ να επιστρέψουμε μόνο στα υβριστικά κ υποτιμητικά σχόλια για μένα, για να μην αποδιοργανώνομαι κ χάνω τον ρυθμό μου κ τον ειρμό μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Batman καμία σχέση με Λεβέντη. Αυτός πιστεύει οτι θα τον πιστέψουν κ θα τον ακούσουν τα ζωα (donks), ενω εγω απο την πλευρά μου δεν το έχασα ακόμα, για να διατηρώ τέτοιες φρούδες ελπίδες. :)

Antonis έγραψε:

Παρακαλώ τους απανταχού υποστηρικτές μου να σταματήσουν τα κολακευτικά σχόλια επειγόντως, ει δυνατόν να διαγραφούν κ να επιστρέψουμε μόνο στα υβριστικά κ υποτιμητικά σχόλια για μένα, για να μην αποδιοργανώνομαι κ χάνω τον ρυθμό μου κ τον ειρμό μου.

Υ.Γ. Batman καμία σχέση με Λεβέντη. Αυτός πιστεύει οτι θα τον πιστέψουν κ θα τον ακούσουν τα ζωα (donks), ενω εγω απο την πλευρά μου δεν το έχασα ακόμα, για να διατηρώ τέτοιες φρούδες ελπίδες. :)

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ε ναι ρε φιλε!

Antonis έγραψε:

.Γ. Batman καμία σχέση με Λεβέντη. Αυτός πιστεύει οτι θα τον πιστέψουν κ θα τον ακούσουν τα ζωα (donks), ενω εγω απο την πλευρά μου δεν το έχασα ακόμα, για να διατηρώ τέτοιες φρούδες ελπίδες. :)

Οταν κατέβεις στον πολιτικό στοίβο, εγώ θα σου κολλησω τις αφίσες σου..

αν και μου την σπας πολλες φορές :P ..εισαι ωραίος τύπος και δέχεσαι το χιούμορ..

Αντώνη μου φαίνεται τελικά πως το θέλεις το μπινελίκωμά σου για να συνέλθεις. Είσαι κάτι σαν την Άννα Φόνσου του πόκερ δηλαδή (από το τραγουδάκι "θέλω τις φάπες μου και τις σφαλιάρες μου από τον άνθρωπο που αγαπώ").

pantsik έγραψε:

Αντώνη μου φαίνεται τελικά πως το θέλεις το μπινελίκωμά σου για να συνέλθεις. Είσαι κάτι σαν την Άννα Φόνσου του πόκερ δηλαδή (από το τραγουδάκι "θέλω τις φάπες μου και τις σφαλιάρες μου από τον άνθρωπο που αγαπώ").

Ατυχη παρομοίωση. Η Φόσνσου αναφερόταν στους άντρες της εποχής που διατηρούσαν πολλά κιλά @.....(απ όλες τις απόψεις) κ οχι στις σημερινές λουλούδες που ανήκεις εσύ.

Επίσης είναι αλήθεια οτι μου αρέσει να με μπινελικώνουν αρκεί να προέρχεται απο ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν κ εχουν πολλά κιλά μυαλό στο κεφάλι τους, κατηγορία που δεν υπάρχει στο Pokerland κ οι λίγοι που ανήκουν σε αυτήν δεν σκέφτονται καν να με μπινελικώσουν κ μένουμε στους κενούς χαρακτήρες κ ανθρώπους με άχυρο στο κεφάλι να το κάνουν, οπότε δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα γιαυτό κ εχω αυτή την αντίδραση.

Απλά γελάω.

Τελικά δεν γίνεται κάποιοι άνθρωποι να διαφωνούν , να συζητάνε και ταυτόχρονα να σέβονται ο ένας τον άλλο ;

Μπορεί να είναι κάποιος έξυπνος και να μειώνει τους συνομιλητές του ;αν είναι πραγματικά έξυπνος γιατί το κάνει;

Το να ξέρει κάποιος καλό πόκερ σημαίνει ότι είναι και έξυπνος; ή το να μην ξέρει κάποιος καλό πόκερ σημαίνει ότι είναι χαζός ;

Είδα κάποιους καλούς παίκτες να δηλώνουν ότι αποχωρούν από αυτό το φόρουμ και εγώ ρωτώ γιατί; Τους έδειρε κανένας;Τους προσέβαλε κανένας ;Αν το έκαναν εν βρασμό ψυχής ας το ξανασκεφτούν (και εγώ το έχω κάνει εν βρασμό ψυχής)Αν τους προσέβαλε κάποιος ας τα βρουν με αυτόν που τους προσέβαλε αν πάλι θέλουν να φύγουν ας φύγουν δεν τους κρατάει κανένας .Γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη έχει μεγαλύτερο μεγαλείο απλά να κάνεις αυτό που πιστεύεις και να ας μην το ξέρει κανένας .

Αν υπάρχει μία παρεξήγηση μεταξύ δύο ανθρώπων πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο αν υπάρχει στοιχειώδης νοημοσύνη αυτοί οι δύο να τα βρούν μεταξύ τους αν πάλι ο ένας δεν καταλαβαίνει είναι πραγματικά χαζός με μειωμένο EQ ο εξυπνότερος από τους δύο είναι πολύ απλό να γράψει τον άλλο στα παλαιότερα των υποδημάτων του και να μην του απαντάει καν .

Αν μου πει ένας χαζός ότι είμαι χαζός θα γελάσω αν μου το πει ένας έξυπνος θα γελάσω μαζί του .

Και εγώ είχα μία κόντρα παλαιότερα με τον Αντώνη αλλά προσπάθησα αφενός να καταλάβω αν με προσέβαλε με πρόθεση και αφετέρου αν το κατάλαβε όχι γιατι είναι χαζός προσθεού αλλά γιατί πολλές φορές ο γραπτός λόγος δεν αποτυπώνει σωστά το ύφος με το οποίο μιλάμε .Και τα βρήκαμε και πιστεύω πως αν ξανά παρεξηγηθούμε πάλι θα τα ξαναβρούμε αν και οι δύο θέλουμε να τα βρούμε .

Η συζήτηση μιας άποψης έχει μεγαλύτερη αξία από την οποιαδήποτε άποψη .

Αν κάποιοι συζητάνε για να δείξουν στους άλλους πόσο έξυπνοι είναι, όπως είναι προφανές επειδή έχουν άλλο στόχο δεν μπορούν να βοηθήσουν στην αναζήτηση της αλήθειας ,το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς που συμμετέχουν σε μία κουβέντα για να το παίξουν έξυπνοι χωρίς να έχουν άποψη και προσπαθούν να ρίξουν στο επίπεδο τους αυτούς που έχουν άποψη για να παίζουν στο γήπεδο τους .

Αν κάποιος προσβάλει τον συνομιλητή του και είναι χαζός έχει το ακαταλόγιστο και ίσως προκαλεί και το γέλιο σε κάποιους αν κάποιος θεωρεί εαυτόν έξυπνο και το κάνει με πρόθεση να είναι σίγουρος ότι κάποιοι θα γελάνε μαζί του .

Αυτό το φόρουμ κατά την γνώμη μου μπορεί να προσφέρει πολλά και σε αυτούς που δεν ξέρουν πόκερ αλλά και σε αυτούς που ξέρουν , για να μπορέσει να τα προσφέρει χρειάζεται μόνο δύο πράγματα συμμετοχή και σεβασμός αυτά τα δύο δυστυχώς είναι αλληλένδετα ,δεν βοηθάει το φόρουμ συμμετοχή χωρίς σεβασμός ούτε σεβασμός χωρίς συμμετοχή .

Και καλά κέρδη σε όλους .

Antonis έγραψε:

Επίσης είναι αλήθεια οτι μου αρέσει να με μπινελικώνουν αρκεί να προέρχεται απο ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν κ εχουν πολλά κιλά μυαλό στο κεφάλι τους, κατηγορία που δεν υπάρχει στο Pokerland κ οι λίγοι που ανήκουν σε αυτήν δεν σκέφτονται καν να με μπινελικώσουν κ μένουμε στους κενούς χαρακτήρες κ ανθρώπους με άχυρο στο κεφάλι να το κάνουν, οπότε δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα γιαυτό κ εχω αυτή την αντίδραση.

Απλά γελάω.

Μετάφραση του παραπάνω σχολίου: "Θεωρώ πως οι περισσότεροι που γράφουν στο Pokerland είναι ηλίθιοι".

Για να ξέρετε τι γνώμη έχει για σας ο Αντώνης όσοι προσπαθείτε να γίνετε φίλοι του.

Pantsik γιατι εχεις την εντυπωση οτι δεν ξερουμε τον Αντωνη?

Τον ξερουμε και ξερουμε πως μιλαει και δεν χαλιομαστε!

Ετσι ειναι ρε αδερφε! Τυπαρα - πεπονι !

Χαιρετισματα ΠΕΠΟΝΙ !!!!

Holdemgr αν το σχόλιό σου αφορά εμένα τότε καλύτερα ας έκανες μια μικρή έρευνα στα posts μου πριν γράψεις τη γνώμη σου.

Τέλος πάντων, ξεφύγαμε από το θέμα. foustouki πως πάει το ss play? Έχεις κανένα αποτέλεσμα;

Δεν βρισκομαι θεσσαλονικη αυτες τις μερες.Αυριο επιστρεφω και θα ποσταρω συντομα τα πρβτα αποτελεσματα αν και δεν καταφερα να παιξω πολλα χερια περιπου 12-13Κ και οτι παιξω αυτεσ τις μερες.

cu soon

foustouki έγραψε:

Δεν βρισκομαι θεσσαλονικη αυτες τις μερες.Αυριο επιστρεφω και θα ποσταρω συντομα τα πρβτα αποτελεσματα αν και δεν καταφερα να παιξω πολλα χερια περιπου 12-13Κ και οτι παιξω αυτεσ τις μερες.

cu soon

Ευτυχώς που δεν έβαλες το στοίχημα γιατί πέρα απο την χασούρα θα είχες να πληρώσεις και αυτό.

Μην μου πεις οτι θα Το κερδιζα προτου συμπληρωθούν τα πρώτα 50κ!!!.

Ξέρω οτι δεν απαντάς λόγω οτι ντρέπεσαι για τα αποτελεσματά σου. Ομως δεν θα έπρεπε. Δεν έχει να κάνει με την ικανοτητά σου γύρω απο το ss strategy αλλα το οτι η πραγματικότητα είναι οτι ειναι μια στρατηγική για να χάνεις χρόνο κ χρήμα!!!!

Σας καλωσορίζω σε ένα νέο concept που σκέφτηκα να ασχοληθώ με σκοπό να δω μέσα από τα αποτελέσματα μου αν τελικά το shortstacking είναι ένας κερδοφόρος τρόπος παιχνιδιού ή αν είναι ένας μύθος και αποτελεί απλά χάσιμο χρόνου και κυρίως χρημάτων.

Oταν πρόκειται για χρήμα αφήνουμε τον εγωισμό μας στην άκρη κ παραδεχόμαστε το αυτονόητο. Εαν πάλι δεν θες να το παραδεχτείς με τπτ μπορείς να ποστάρεις το γράφημα ανάποδα. :laugh:

Γιατι να σου απαντησω Αντωνη?Εδω και 13 σελιδες το κανω,δεν ειναι λογικο να κουραστω?

"Ξέρω οτι δεν απαντάς λόγω οτι ντρέπεσαι για τα αποτελεσματά σου."

Γιατι να ντραπω?Σε οσα ατομα ενδιαφερθηκαν και μου εστειλαν pm απαντησα για τα αποτελεσματα μου μεχρι στιγμης.

Να σαι σιγουρος οτι μιλας με καποιον που δεν προκειται να ντραπει η να κρυψει τα οποια ασχημα αποτελεσματα του προκυψουν.

Λες ενω ειμαι ο πρωτος ελληνας παιχτης που μονος του ειπε οτι θα δημοσιευει τα αποτελεσματα του, να ντρεπομαι για αυτα?

"..με σκοπό να δω μέσα από τα αποτελέσματα μου αν τελικά το shortstacking είναι ένας κερδοφόρος τρόπος παιχνιδιού ή αν είναι ένας μύθος.."

Αυτο ακριβως..

Αν λοιπον στο τελος τα αποτελεσματα μου ειναι αρνητικα οπως λες απλα θα συμφωνησω οτι το ss αποτελει χασιμο χρονου και χρηματος η οτι ειναι ελαχιστοι στον κοσμο που εχουν βρει τον φορμουλα για να το κανουν κερδοφορα και θα το διαγραψω απο το μυαλο μου..

"Oταν πρόκειται για χρήμα αφήνουμε τον εγωισμό μας στην άκρη κ παραδεχόμαστε το αυτονόητο."

Δεν ειμαι εγω ο εγωιστης..

Ο εγωιστης εισαι εσυ που εδω και ποσο καιρο λες και λες αυτα που λες χωρις να το εχεις δοκιμασει αρα χωρις στοιχεια.

Ενω εγω αποφασισα να ξοδεψω καποιον χρονο και πολυ πιθανον και χρηματα για να συνειδητοποιησω αν εχεις δικιο και αν ειχα λαθος εντυπωση για το short stack play και ολα αυτα επειδη με ενδιαφερει το ποκερ και ασχολουμαι με αυτο 2.5 χρονια θελω να δοκιμασω καθε ειδους στρατηγικη πανω σε αυτο ειτε fs ειτε ss.

Οτι αποτυγχανει το απορριπτω,οτι πετυχαινει το αναλυω περισσοτερο.

Oπως βλεπεις κανω μια προσπαθεια για το καλο μου,με την οποια διαφωνεις καθετα, αλλα θα μπορουσες τουλαχιστον να πεις ενα gl ακομα και αν θες να αποτυχει παταγωδως.

Ισως να θελω και εγω να αποτυχει για να ξεκολλησει το μυαλο μου απο αυτο το πραγμα μπας και στρωθω και φτασω στο επιπεδο ποκερ που παιζεις εσυ και καποιοι αλλοι παλιοτεροι που οποτε απαντανε σε ποστ μου η γενικοτερα οποτε γραφουν κατι αφιερωνω πολυ ωρα στο να σκεφτω,να καταλαβω και να αναλυσω αυτα που γραφουν ασχετα με το αν δεν μπορω να συμμετεχω στην συζητηση γιατι σαφως ειμαι σε χαμηλοτερο επιπεδο παιχτικα απο εσας.

Οπως βλεπεις λοιπον δεν διαφωνω σε κατι μαζι σου απλα δοκιμαζω κατι στο οποιο εχουμε διαφορετικη αποψη.Ασε με λοιπον να το δοκιμασω και αν αποτυχω no problem το παθημα θα μου γινει μαθημα.

Απλα με το να σχολιαζεις με τετοιο τροπο οτιδηποτε γραφω και να εισαι επιθετικος απεναντι σε ενα νεο παιδι που δοκιμαζει πραγματα δεν νομιζω οτι ειναι σωστο.

Λοιπον συντομα θα κανω την ανανεωση στο concept.Αργησα γιατι απο τις 15 μερες απο την στιγμη που ξεκινησα εχω καταφερει να παιξω μονο 5. (2 χαλασμενα ποντικια=30 ευρω μηπως να τα βαλω και αυτα στην χασουρα του concept??) ;-) ;-)

Σορρυ αν κουρασα με το μεγαλο ποστ απλα ειχα ορεξη να γραψω γιατι γενικα με εχουν στεναχωρησει καποια ατομα και με εχουν επηρεασει αρνητικα.

Υ.Γ με διεκοψες πανω σε upswing για να σου απαντησω.Ευτυχως ηθελα να παω και τουαλετα αλλιως ship me 50$ :) :) :)

Απλα με το να σχολιαζεις με τετοιο τροπο οτιδηποτε γραφω και να εισαι επιθετικος απεναντι σε ενα νεο παιδι που δοκιμαζει πραγματα δεν νομιζω οτι ειναι σωστο.

Νια έχεις δίκιο. Μπορεί κάποιος μπορεί να θέλει να πουλάει ηρωίνη, να κλέβει τράπεζες, να σκοτώνει κόσμο και εγω να είμαι επιθετικός απεναντί του. ΔΕΝ Νομίζω οτι είναι σωστό!!!!

Για την ταμπακιέρα ...... κουβέντα.

με διεκοψες πανω σε upswing

Χρειάζονται και αυτά για να διατηρούνται τα fish στο παιχνίδι.

απλα ειχα ορεξη να γραψω γιατι γενικα με εχουν στεναχωρησει καποια ατομα και με εχουν επηρεασει αρνητικα.

thats the problem!!! ΠΡαγματικά ενθουσιάζομαι οταν εντοπίζουμε το πρόβλημα.

"Νια έχεις δίκιο. Μπορεί κάποιος μπορεί να θέλει να πουλάει ηρωίνη, να κλέβει τράπεζες, να σκοτώνει κόσμο και εγω να είμαι επιθετικός απεναντί του. ΔΕΝ Νομίζω οτι είναι σωστό!!!!"

Πολυ ακυρος..

"Χρειάζονται και αυτά για να διατηρούνται τα fish στο παιχνίδι."

Οκ bomb..

"thats the problem!!! ΠΡαγματικά ενθουσιάζομαι οταν εντοπίζουμε το πρόβλημα."

Nice job..

Οπως βλεπεις καταντησα να σου απανταω μονολεκτικα..Κριμα γιατι πιστευα οτι μπορω να μαθω πολλα απο τις συζητησεις μαζι σου ενω εσυ απο την μερια σου κανεις οτι περναει απο το χερι σου για να πιστοποιησεις τον τιτλο του εγωιστη και του κομπλεξικου.

Nice try sir,almost you accomplished..