crackLiNg Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 gl file alla pragmatika die shortstackers* episeis pisteuw oti den ginete na veltiwtheis san pektis an pezeis shortstack kai oti pezoyn parapoly megala swings (xwirs na exw pexei pote shortstack vevea alla etsi moy fainete ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 crackLiNg έγραψε:gl file alla pragmatika die shortstackers* episeis pisteuw oti den ginete na veltiwtheis san pektis an pezeis shortstack kai oti pezoyn parapoly megala swings (xwirs na exw pexei pote shortstack vevea alla etsi moy fainete )Μπορει να βελτιωθεις ωστε να παιζεις σωστα στα sit&go + mtt στα late stages οπου πολλα stack ειναι γυρω στα 15-25 blinds..Nα και ενα καλο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 sostos o foustoukis! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:crackLiNg έγραψε:gl file alla pragmatika die shortstackers* episeis pisteuw oti den ginete na veltiwtheis san pektis an pezeis shortstack kai oti pezoyn parapoly megala swings (xwirs na exw pexei pote shortstack vevea alla etsi moy fainete )Μπορει να βελτιωθεις ωστε να παιζεις σωστα στα sit&go + mtt στα late stages οπου πολλα stack ειναι γυρω στα 15-25 blinds..Nα και ενα καλο..[/quote:8wznqtml]vasika skepsoy mono poso pio ftwxo ginete to poker gia esena pezontas shortstack. den yparxoyn reads ,den yparxoyn value bets den yparxoyn bluffs ,den pezei megalo rolo to position, opote giati na min pezeis full stack? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AngryKoreaMan Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 symfwnw oti to shortstacking tinei poly se katastaseis sng.Alla giati de pezeis sng tote ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Μπορει να βελτιωθεις ωστε να παιζεις σωστα στα sit&go + mtt στα late stages οπου πολλα stack ειναι γυρω στα 15-25 blinds..Nα και ενα καλο..loooolΟυτε καν φαντάζεσε πόσο ανόητο είναι αυτό που λες!!!Κριμα γιατι πιστευα οτι μπορω να μαθω πολλα απο τις συζητησεις μαζι σουΕαν ήθελες να μάθεις θα καθόσουν στην θέση του μαθητή κ όχι του καθηγητη!!!!Επίσης έχεις δίκιο γιαυτά που λες για τον παλιοχαρακτήρα μου. Εαν είμουν καλύτερος θα σεβόμουν τους μεγαλυτέρους μου την αποψή τους κ την εμπειρία τους, θα παραδεχόμουν τα λάθη μου, δεν θα τους πουλούσα εξυπνάδα κ θα τέντωνα τα αυτιά μου για να ακούσω τι λένε αντι να προσπαθώ να τους το παίξω έξυπνος κ να τους πουλάω μαθήματα συμπεριφοράς κ ζωής γενικότερα.Τώρα ολοκλήρωσα κ μπορώ να σου ευχηθώ καλή κ πολλή τύχη σε ότι κ εαν κάνεις, καθώς σίγουρα θα την χρειαστείς κ θα πρέπει να είναι απλόχερη μαζί σου για να επιτυχείς στην ζωή σου γιατι το μυαλό κ τον χαρακτήρα δεν τα έχεις κ sorry που ασχολήθηκα μαζί σου, αλλα δεν το έκανα αποκλειστικά για ΄σενα αλλα για μένα κ το παιχνίδι που αγαπώ κ για κάποιους άλλους νέους κ πιο έξυπνους απο σένα που κάτι ίσως πάρουν απο αυτό το θέμα!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Τον σεβασμο καποιου δεν τον απαιτεις αλλα τον κερδιζεις.Αντωνη εδω και αρκετο καιρο εχω ακουσει τα απειρα καντηλια απο σενα..Με ειδες ποτε να αντιδραω,να βγαινω εκτος εαυτου?Με ειδες να σε προσβαλω η να βριζω?Πραγματικα ειμαι οξυθυμο ατομο και στην ζωη μου δεν ανεχομαι οποιοσδηποτε να με σχολιαζει οταν δεν με ξερει.Απορω πως κρατηθηκα και δεν αρχισα τα καντηλια πισω απο το pc μου.Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα καθαρα εγωιστικα απλα επειδη εχω εσενα που χωρις να με ξερεις και χωρις να εχεις ανταλλαξη μια κουβεντα μαζι μου live να με μειωνεις,να μου επιτιθεσαι και πολλες φορες να με προσβαλεις.Αλλα ελεγα ας τον να τα λεει μωρε το στυλ του ειναι ετσι,εχει καλη προθεση κλπ κλπ και προσπαθουσα να καταλαβω τι θες να μου πεις μεσα απο τα post σου."Τώρα ολοκλήρωσα κ μπορώ να σου ευχηθώ καλή κ πολλή τύχη σε ότι κ εαν κάνεις, καθώς σίγουρα θα την χρειαστείς κ θα πρέπει να είναι απλόχερη μαζί σου για να επιτυχείς στην ζωή σου γιατι το μυαλό κ τον χαρακτήρα δεν τα έχεις κ sorry που ασχολήθηκα μαζί σου"Στην ζωη μου θα πετυχω σιγουρα Αντωνη σε οτιδηποτε κανω μην ανησυχεις για αυτο.Δεν χρειαζεται να βασιστω στην τυχη αλλο πια.Ως τωρα οσο μπορουσε να με βοηθησει η τυχη με βοηθησε.Τωρα εχουν μπει ολα σε ενα προγραμμα που η τυχη δεν μπορει να επηρεασει.Το μυαλο δεν μπορω να σε πεισω αν το εχω η οχι , τον χαρακτηρα μου παλι τι να σ πω ρε Αντωνη αν οσο καιρο μιλαμε σου φαινομαι σκατοχαρακτηρας οκ δικο σου read ειναι δεκτο.Το να σχολιαζεις το μυαλο και τον χαρακτηρα ενος παιδιου που δεν ξερεις προσωπικα ειναι στην καλυτερη περιπτωση ανεντιμο εκμερους σου.Δεν εχω προσωπικη κοντρα μαζι σου απλα αν μπορεις σε παρακαλω οποτε αναφερεσαι σε μενα καλυτερα πες μου ποσο αθλιος ειμαι στο ποκερ και μη μιλας για προσωπικη ζωη/μυαλο/χαρακτηρα και αλλες τετοιες μπουρδες.Ξερω οτι μια συζητηση μαζι σου μπορει να μου δωσει πολλα αλλα δυστυχως ενω καθομαι στην θεση του μαθητη,εχω δασκαλο με βεργα οπως στα παλια σχολεια..Και αυτος ο τροπος εκμαθησης εχει καταργηθει καθως δεν ηταν αποδοτικος για τους μαθητες.Οποτε η ο δασκαλος αλλαζει τακτικη η οι μαθητες δεν ενδιαφερονται και αλλαζουν σχολειο.Καλη τυχη γενικοτερα και σε σενα.Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 get a room.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
hassourakis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Σε γενικες γραμμες μπορεις να μας πεις που βρισκεσαι?π.χ τοσα χερια με τοσο κερδος-χασουρα....? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αυριο η το αργοτερο την δευτερα θα γινει η ανανεωση του concept. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
taratata13 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2009 Μετά από την ανάγνωση του παρόντος θέματος προτείνω τη μετονομασία του από Concept : Die Shortstackers Die?? σε ένα από τα παρακάτω:1.Ο χαρακτήρας του Αντώνη.2.Αντώνης vs Φουστούκι.3.Ο δάσκαλος (Αντώνης)και τα Μαθητούδια(όλοι οι υπόλοιποι).4.¨Αντώνης¨ θεός ή διάβολος?5.¨Αντώνης¨ ο Μουρατίδης του πόκερ?6.Ο Αντώνης και οι 7 νάνοι.-Δεκτές προτάσεις σας προς συζήτηση για κάποιο άλλο όνομα αν και θα με ικανοποιούσε απόλυτα μόνο η αλλαγή του ονόματος POKERLAND σε ANTONISLAND η κάτι ανάλογο.-Επίσης σκέφτομαι την δημιουργία fun clump ΑΝΤΩΝΗΣ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ας στείλουν pm.Υ.Σ Δεν γνωρίζω το Φουστούκι. Δεν γνωρίζω τον Αντώνη. Δεν γνωρίζω πόκερ(ευελπιστώ στη βοήθεια του Αντώνη). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2009 taratata13 έγραψε:Μετά από την ανάγνωση του παρόντος θέματος προτείνω τη μετονομασία του από Concept : Die Shortstackers Die?? σε ένα από τα παρακάτω:1.Ο χαρακτήρας του Αντώνη.2.Αντώνης vs Φουστούκι.3.Ο δάσκαλος (Αντώνης)και τα Μαθητούδια(όλοι οι υπόλοιποι).4.¨Αντώνης¨ θεός ή διάβολος?5.¨Αντώνης¨ ο Μουρατίδης του πόκερ?6.Ο Αντώνης και οι 7 νάνοι.-Δεκτές προτάσεις σας προς συζήτηση για κάποιο άλλο όνομα αν και θα με ικανοποιούσε απόλυτα μόνο η αλλαγή του ονόματος POKERLAND σε ANTONISLAND η κάτι ανάλογο.-Επίσης σκέφτομαι την δημιουργία fun clump ΑΝΤΩΝΗΣ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ας στείλουν pm.Υ.Σ Δεν γνωρίζω το Φουστούκι. Δεν γνωρίζω τον Αντώνη. Δεν γνωρίζω πόκερ(ευελπιστώ στη βοήθεια του Αντώνη).XaxAxAxAXa :laugh: :laugh: :laugh: Epiτέλους κάτι καλό :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pistolero Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2009 ενδιαφερουσα προσπαθεια! βλεπω αρκετο κοσμο να παιζει short και συζητωντας με καποια ατομα μ εχει προβληματισει και μενα το concept. προσωπικα δε θα μπορουσα να το κανω. μ αρεσει το ποκερ και ακομα ειμαι σχετικα αρχαριος οποτε προτιμω να μαζευω εμπειρια απο πολλα χερια αναλυοντας ταυτοχρονα τα λαθη που εντοπιζω η μελετωντας και να βελτιωνομαι σταδιακα ακομα κι αν βραχυπροθεσμα μου στοιχισε καποια χρηματα.επισης πιστευω πως ισως τα μαυρα/κοκκινα στη ρουλεττα φερουν τα ιδια η καλυτερα αποτελεσματα σε σχεση με τα ξερα all in pre flop. αλλα εφ οσον υπαρχει κοσμος που το κανει μηπως υπαρχει λογος?? μπραβο foustouki για την προσπαθεια, ανεξαρτητως αποτελεσματος. κρατα μας ενημερους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2009 taratata13 έγραψε:Μετά από την ανάγνωση του παρόντος θέματος προτείνω τη μετονομασία του από Concept : Die Shortstackers Die?? σε ένα από τα παρακάτω:1.Ο χαρακτήρας του Αντώνη.2.Αντώνης vs Φουστούκι.3.Ο δάσκαλος (Αντώνης)και τα Μαθητούδια(όλοι οι υπόλοιποι).4.¨Αντώνης¨ θεός ή διάβολος?5.¨Αντώνης¨ ο Μουρατίδης του πόκερ?6.Ο Αντώνης και οι 7 νάνοι.-Δεκτές προτάσεις σας προς συζήτηση για κάποιο άλλο όνομα αν και θα με ικανοποιούσε απόλυτα μόνο η αλλαγή του ονόματος POKERLAND σε ANTONISLAND η κάτι ανάλογο.-Επίσης σκέφτομαι την δημιουργία fun clump ΑΝΤΩΝΗΣ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ας στείλουν pm.Υ.Σ Δεν γνωρίζω το Φουστούκι. Δεν γνωρίζω τον Αντώνη. Δεν γνωρίζω πόκερ(ευελπιστώ στη βοήθεια του Αντώνη). :laugh: :laugh: πολυ καλο φιλε μου ισως να εχεις και καποιο δικιο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts