Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όποτε παίζω πολλές ώρες (5+), συνήθως βράδυ, μετά όλη νύχτα ονειρεύομαι ότι συνεχίζω να παίζω και είναι πολύ αγχωτικό! Και δεν μπορείς να λες, παιδιά την κάνω, σόρυ, ειδικά άμα κερδίζεις... και στην τελική είναι ωραίο να παίζεις μέχρι αργά όταν δε δουλεύεις την επομένη (μια φορά τη βδομάδα).

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα παίδες και το λυσε;;; Ξυπνάω τη νύχτα μετά από ένα τρελό raise που μου κάνουν!!!

Δημοσίευση

Εγώ το παθαίνω συνέχεια αυτό..

Αλλά δεν έχει να κάνει με το poker αποκλειστικά. Εγώ ονειρεύομαι ότι με απασχολεί πολύ στον ξύπνιο μου και αυτή τη περίοδο το poker είναι στις πρώτες θέσεις. ;)

Οπότε το θεωρώ φυσιολογικό..

Δημοσίευση

Gouster αν μπορούσα να ελέγχω τα όνειρα μου μόνο poker δε θα βλεπα... :D

George πως το ξεπέρασες; Έκοψες το χαρτάκι;

Νταβέλη έχεις δίκιο, και μικρότερος όταν ήμουν που έπαιζα όλη μέρα ένα game μετά το έβλεπα στον ύπνο. Πιστεύω ό,τι κάνεις πάρα πολλές ώρες μετά σε κυνηγάει!

Δημοσίευση

Deimos έγραψε:

George πως το ξεπέρασες; Έκοψες το χαρτάκι;

Φυσικά όχι. :)

Απλά μείωσα τις ώρες που παίζω και σταμάτησα γενικώς να σκέφτομαι όλη την μέρα το πόκερ.Άρχισα να βλέπω και καμιά ταινιούλα και μετά όλα καλά.

Δημοσίευση

το παθαινω και εγω τελευταια ...

μαλιστα βλεπω συνεχεια οτι χανω με κουφα suck outs

Και μια αλλη ειδα οτι την ωρα που ειχα μπει all in σε ενα μεγαλο pot κοπηκε το internet και τα εχασα.

Νομιζω δεν πρεπει να παιζουμε ποκερ λιγο πριν παμε για υπνο...

Δημοσίευση

αυτό το πράγμα δεν συμβαίνει μόνο με το πόκερ. παιξτε τάβλι 8 ώρες την μέρα επί μία εβδομάδα και θα βλέπετε όνειρα με κινήσεις και τέτοια πράγματα. γενικά με οποιοδήποτε παιχνίδι συμβαίνει αυτό, είτε λέγεται πόκερ, είτε τάβλι, είτε pacmnan.

Δημοσίευση

antonios1984 έγραψε:

αυτό το πράγμα δεν συμβαίνει μόνο με το πόκερ. παιξτε τάβλι 8 ώρες την μέρα επί μία εβδομάδα και θα βλέπετε όνειρα με κινήσεις και τέτοια πράγματα. γενικά με οποιοδήποτε παιχνίδι συμβαίνει αυτό, είτε λέγεται πόκερ, είτε τάβλι, είτε pacmnan.

etsi +1