pokerovios Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 καταρχας συγγνωμη προκαταβολικα που θα δωσω τα στοιχεια της παρτιδας λιγο χυμα αλλα δεν μπορω να βρω το hand history.θα προσπαθησω να δωσω οσο περισσοτερα στοιχεια μπορω..το τουρνουα ειναι 5+0.5 χωρις rebuy με 7000 περιπου βραβειο οπου πληρωνονται οι 160.εχουμε μεινει 90 απο τους 1800 εχω stack 39000 και ειμαι στην 20η θεση με average λιγο χαμηλοτερο και blinds 1000-2000 +antes.στο τραπεζι μολις εχω μπει και στο δευτερο χερι πιανω α,q τριφυλλια απο θεση under the gun.κανω raise στις 6000 και δεχομαι call απο middle position απο εναν με stack 37000.δεν εχω πολλες πληροφοριες για τον παιχτη για στατιστικα του και τετοια ομως ειχαμε συνυρπαξει σε ενα προηγουμενο τραπεζι μαζι και φαινοταν καπως loose ενω να τονισω οτι εγω εχω πολυ tight image δειξει γενικα.flop>> q(sp),10(sp),8(he).το ποτ ειναι ηδη 17000 εγω εχω 30000 πισω μου και κανω απευθειας all in.κανει call και ανοιγει α,j ρομβους!!!η συνεχεια πικρη... θελω να ρωτησω>>1. ειναι λαθος το all in μου που ειναι και overbet preflop?>>2.θεωρειτε πως αν εκανα ενα continuation bet και δεν εβλεπα scary card στο turn σε ενα εκει allin μου θα πασαρε η ημουν χαμενος απο χερι?και γενικα ποιο ειναι το καλυτερο παιξιμο στη συγκεκριμενη περιπτωση? Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 <overbet preflop> στο flop ηθελα να πω Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Η δική μου άποψη είναι από τις πιο άπειρες που θα πάρεις απλά ήθελα να την πώ..Πιστεύω ότι ένα continuation bet στα μισά του pot (και λίγο παραπάνω) θα ήταν καλό για να ψαρέψεις τι παίζει με το φύλλο του.Το στηρίζω στο ότι ήσουν καινούριος στο τραπέζι και παρόλο που τον είχες συναντήσει τον άλλο σε προηγούμενο τραπέζι δεν ήσουν στην κατάλληλη θέση να κάνεις ένα καλό read.Έτσι μέ ενα τέτοιο bet σε περίπτωση απλού call να κάνεις ένα check στο turn και σε ένα δικό του δυνατό bet να σου δώσει την δυνατότητα να απομακρυνθείς.. Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Ειναι κακος ο τροπος που χειριστικες την παρτιδα, γιατι με το bet σου υπο normal συνθηκες θα σε εκανε call μονο καποιος με καλυτερο φυλλο ή καποιο draw (ασχετα με τον αντιπαλο σου που εβαλε ολες τις μαρκες του με ενα gutshot). Για εμενα επρεπε να πονταρεις δυνατα στο flop, και αναλογα αν εβγαινε σε turn ή river καποιο scary card να τρεναρες λιγο. Ειχε πολλα draws το flop, οποτε δεν μπορουσες να δωσεις τσαμπα φυλλο στον αντιπαλο σου αλλα απο εκει και περα με το allin ουσιαστικα επαιξες το τουρνουα σου σε ενα coinflip ενω δεν υπηρχε λογος... Ησουν ικανοποιητικος απο μαρκες και δεν υπηρχε λογος να το τζογαρεις τοσο νωρις. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Againstodds διαβασε καλυτερα τις παρτιδες.Ο αντιπαλος δεν πηγαινε για gutshot αλλα ειχε draw για πανω κατω κεντα.pokerovios μακαρι καθε φορα να κυνηγανε σε overbet all in οι αντιπαλοι τα draw τους.Κρατα το γεγονος οτι εβαλες τις μαρκες σου ενω ησουν μπροστα και μην σε απασχολει το εγινε στην πορεια του χεριου. Παράθεση
nikos32 Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Againstodds διαβασε καλυτερα τις παρτιδες.Ο αντιπαλος δεν πηγαινε για gutshot αλλα ειχε draw για πανω κατω κεντα.gutshot είχε (AJ), μην τον κατηγορείς... Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Διπλό gutshot ρε παιδιά είχε ο τύπος. Έφτιαχνε κέντα με 9 ή με Κ. Κλασική περίπτωση στην οποία ο παίκτης που πετυχαίνει top pair στο flop πηγαίνει με τη μία ρέστα. Κι εγώ θα έλεγα πως καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα cb και μετά συνέχεια με προσοχή σε ένα τόσο επικίνδυνο board. Ήταν νωρίς για να το καρφώσεις. Βέβαια και το call του αντιπάλου είναι αμφιλεγόμενο αλλά μάλλον ήθελε να τζογάρει και του βγήκε. Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Ειχε outs τα 9αρια και τους Ρηγαδες.Στη ουσια ειναι διπλη gutshot(οχι open-ended) που εχει το ιδιο equity με OESD. Παράθεση
the nuts Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Kαλημερα Επισης μπορει να θεωρουσε οτι εχει κ τους ασσους outs.το θεμα ειναι να παιζουμε εμεις σωστα κ ας μας κανουν call με οτι θελουν!στο συγκεκριμενο χερι εχεις top pair top kicker και 30000 μαρκες σε ποτ 17κ.(Μηπως η παρτιδα ειναι στην Ongame???)Επειδη υπαρχουνε πολλα draws το bet επιβαλλεται.το θεμα ειναι το ποσο θα πρεπει να πονταρουμε...Εχουμε ποτ αξιας 17κ συνηθως ενα bet στις 14κ ειναι αρκετο.αλλα το θεμα ειναι οτι με ενα τετοιο bet,ουσιαστικα γινεσαι committed.Εγω θα προτεινω ενα line λιγο tricky.Και θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας.Ενα μικρο bet γυρω στις 8κ.τωρα θα μου πειτε με τοσα draws εμεις θα κανουμε τετοιο bet???ναι!και εξηγουμαι...1)Μπορουμε να παρουμε το ποτ στο φλοπ χωρις να ρισκαρουμε ολο μας το stack.2)Δινουμε tells για monster3)ακομη κ call να παρουμε εχουμε top pair top top kicker so no problemAν χρειαστει να μιλησουμε κ για το turn θα αναλυσω την συνεχεια αυτου του line. the nuts Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 the nuts ean kaneis bet 8.000 se 17.000 ,to pot ginete 25.000.Aytos prepei na callarei 8k gia 33k.Poly kala odds gia call kai exei position.Ean to turn erthei opiodipote spade (simplirwnei pithano xrwma) ,9/J/K pou simplirwnei kenta ,emeis ti kanoume ?C/F?H gnwmh mou einai ena kanonikou size cbet.NA prosthesw oti den eimai kanenas MTT expert.Akouw sxolia Παράθεση
the nuts Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Πολυ ωραια!Φτασαμε και στο turn.Αν κανουμε κανονικο bet px 3/4 ειμαστε ουτως η αλλως commited.οποτε αν ακολουθησουμε αυτο το line ας κανουμε all in απο το φλοπ.τωρα γι αυτο που με ρωτησες,αν το turn ερθει blank τοτε εχουμε χτισει ενα πολυ καλο pot το οποιο τις περισσοτερεσ φορες θα γινεται δικο μας με bet sto turn(στη συγκεκριμενη πασα το bet ειναι all in ) Αν ερθει scary card για εμας,τοτε εχουμε ενα ευκολο check fold διατηρωντας παραλληλα ενα υγιεστατο stack.Καθε διαφωνια σεβαστη,μονο να κερδισουμε εχουμε απο τετοιες συζητησεις.the nuts Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις.θελω να πω οτι το flop αυτο με αντιπαλο εναν τετοιο παιχτη ηταν παρα πολυ tough για μενα γιατι θα μπορουσε να εχει πολλα φυλλα που θα βελτιωνοντουσαν και μονο 3 θεωρω που εχανα q,10 8,8 και ισως 10,10 με την επιφυλαξη οτι μπορει να μου τα ειχε γυρισει preflop.δεν ειμαι donkie και εκανα overbet(το λεω γιατι καπως ετσι φαινεται ).το κανα με το εξης σκεπτικο.εχωντας tight image ηθελα να παρουσιασω καποιο monster(k,k a,a) και οτι θα πληρωσει ακριβα για οποιοδηποτε draw.αν ειχε σετ τοτε gg τι να κανουμε.επισης και αυτος ειχε καλο stack και με το all in μου τον εβγαζα εκτος.πειτε ομως οτι θεωρησε πως κανω καποια semibluff ,το μονο φυλλο που μπορει να με βαζει και να θεωρειται semibluff ειναι το α,κ και στη χειροτερη j,j και μονο αν ειχα j,j ειχε πανω απο 10 outs και κατα συνεπεια καλες πιθανοτητες.διορθωστε με αν κανω λαθος!!τωρα δεν εκανα cb γιατι εκεινη τη στιγμη θεωρησα πως το μονο cb που μπορουσα να κανω για να μη γινω commited στο ποτ(και πιο πολυ εννοω να μου μεινουν και ενα σεβαστο ποσο μαρκων να συνεχισω)θα ηταν λιγο πανω απο τη μεση δηλαδη γυρω στις 100000 σε ποτ 17000.σκεφτηκα οτι με ενα τετοιο βετ μου ο συγκεκριμενος παιχτης θα μπορουσε να μου τα γυρισει αυτος με πολλα φυλλα οπως τα draws του η k,q k,j που μπορουσε ανετα να κραταεικαι να βαλει εμενα να σκεφτομαι αν εχει καποιο monster και αυτο το σιχαινομαι .επισης αν εβγαινε καποιο κακο turn δεν ημουν σιγουρος αν και αλι θα πασαρα δεν ξερω...τεσπα εκ του αποτελεσματος μαλλον επαιξα λαθος και εξηγω>>στο turn βγηκε 7(he) φυλλο που δε θα με τρομαζε αν ειχα παιξει φυσιολογικα θα πηγαινα εκει all in και ισωσ ,ισωσ λεω,το παλικαρι να foldare και να μην εβλεπε ποτε το 9 που βγηκε στο ποταμι και με πηρε και με σηκωσε δεν ειχα κανει ουτε ενα λαθος μεχρι εκεινο το σημειο στο τουρν και γι αυτο εκανα το ποστ για να ξερω αν αυτο το παιξιμο μου ειναι λαθος γενικα και οχι εκ του αποτελεσματος... Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 λαθος μου εκει που λεω οτι με j,j ειχε πιο πολλα outs ακομα λιγοτερα ειχε Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 kai pali xwris na eimai kanenas MTT eidikos,thewrw oti exontas kati ligotero apo 19BB(logw ante) kai enw hdh eimaste ITM,ti kalitero flop tha perimena gia na pexw to fyllo moy?Top pair top kicker me ligotero apo 16BB apo pisw.To gegonos oti otan mpikan ta lefta mesa eisai 67%/33% sxedon mprosta ,einai poly thetiko.Opws to blepw egw ,ean de kerdiseis kai merika 60/40 ,70/30,50/50 ,den sikwneis tour.Alles fores tha ta kerdizeis alles tha ta xaneis, thats poker. Παράθεση
the nuts Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 pokerovios έγραψε:σκεφτηκα οτι με ενα τετοιο βετ μου ο συγκεκριμενος παιχτης θα μπορουσε να μου τα γυρισει αυτος με πολλα φυλλα οπως τα draws του η k,q k,j που μπορουσε ανετα να κραταεικαι να βαλει εμενα να σκεφτομαι αν εχει καποιο monster και αυτο το σιχαινομαι .επισης αν εβγαινε καποιο κακο turn δεν ημουν σιγουρος αν και αλι θα πασαρα δεν ξερω...τεσπα εκ του αποτελεσματος μαλλον επαιξα λαθος και εξηγω>>στο turn βγηκε 7(he) φυλλο που δε θα με τρομαζε αν ειχα παιξει φυσιολογικα θα πηγαινα εκει all in και ισωσ ,ισωσ λεω,το παλικαρι να foldare και να μην εβλεπε ποτε το 9 που βγηκε στο ποταμι και με πηρε και με σηκωσε Μην αφηνεις τα αποτελεσματα να σε επηρρεαζουνε.μπορει στο bet που θα εκανες να εκανε αυτος all in στο flop.καλο ειναι να αφηνουμε τον αλλον να μας παει all in οταν εχουμε ενα καλο hand.Γι αυτο δε μ αρεσει το all in απο μπροστα.ΥΓ.δεν μου ειπες...το τουρνουα ητανε στην ongame??? Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 μα φυσικα...χαχα Παράθεση
the nuts Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 παρα το update μερικα τουρνουα παραμενουν το ιδιο... the nuts Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Καλημέρα... Καταρχάς να τονίσουμε ότι ειδικά σε τέτοια low micro stakes δεν πρέπει να θεωρείς ότι οι αντίπαλοι σου δίνουν σημασία στο table image σου.Όσον αφορά τη συγκεκριμμένη παρτίδα πιστεύω ότι αφού ο αντίπαλος σου είναι πολύ loose όπως είπες τότε δεν έχουμε παρά να πιστέψουμε ότι έχουμε το καλύτερο φύλλο σε αυτό το flop. Επειδή ο αντίπαλος σίγουρα θα κάνει call(σε cbet) με οτιδήποτε ίσως να τσιμπούσα λίγο το cbet ξέρωντας 90% ότι είμαι μπροστά. Εσύ φοβήθηκες με αυτό το board και είπες ας το πάρω τώρα πριν ανοίξει κανένα επικίνδυνο river. Εντάξει δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτή τη λογική αφού ο αντίπαλος σου βλέπουμε τι περίεργα call είναι ικανός να κάνει. Από την άλλη με το all in τον φοβίζεις τις περισσότερες φορές και μου φαίνεται παράξενο που πήρες τελικά call. Το καλύτερο play για σένα, από τη δική μου σκοπιά, θα ήταν ένα cbet στα 2/3 του pot και με ένα καλό turn θα τα έβαζα όλα μέσα. Παράθεση
harima Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Nickakis! έγραψε:από τη δική μου σκοπιά, θα ήταν ένα cbet στα 2/3 του pot και με ένα καλό turn θα τα έβαζα όλα μέσα.Δηλαδη σε ''κακο'' turn κανεις check fold τα 9-10 ΒΒ που σου απομενουν και ποσταρεις το ΒΒ στην επομενη πασα?Γνωμη μου ειναι οτι οταν με 16 ΒΒ εχεις floparei top pair top kicker σε δικο σου raised pot και εισαι εκτος θεσης δε περιμενεις να σωθεις προσπαθεις καπως να πανε ολα.Αυτο που θα πρεπε να συζητιεται δεν ειναι πως θα την γλιτωσουμε αν ο αντιπαλος εχει draw και το πιασει αλλα ποσο κακο ειναι το all in απο μπροστα που εκανε ασχετα που ηταν τυχερος και εφαγε call απο τετοιο σκουπιδι Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Δηλαδη σε ''κακο'' turn κανεις check fold τα 9-10 ΒΒ που σου απομενουν και ποσταρεις το ΒΒ στην επομενη πασα?Γνωμη μου ειναι οτι οταν με 16 ΒΒ εχεις floparei top pair top kicker σε δικο σου raised pot και εισαι εκτος θεσης δε περιμενεις να σωθεις προσπαθεις καπως να πανε ολα.Αυτο που θα πρεπε να συζητιεται δεν ειναι πως θα την γλιτωσουμε αν ο αντιπαλος εχει draw και το πιασει αλλα ποσο κακο ειναι το all in απο μπροστα που εκανε ασχετα που ηταν τυχερος και εφαγε call απο τετοιο σκουπιδιαυτο ακριβως ειναι το ζητουμενο του ποστ μου!!δλδ τι πειθει πιο πολυ,το cb που ειναι και standard play αλλα με την ιδιαιτεροτητα οτι εισαι εκτος θεσης και ουσιαστικα commited sto turn η το allin me overbet?ειναι donkie play? Παράθεση
harima Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2009 Ο αντιπαλος εχει και αυτος μικρο stack 18-19 BB Αν κανεις εσυ το cbet σου πιο πιθανο ειναι σε βαλει all in αυτος με το χερι που εντελει ειχε απο το να κανει call στο All in σου. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Againstodds διαβασε καλυτερα τις παρτιδες.Ο αντιπαλος δεν πηγαινε για gutshot αλλα ειχε draw για πανω κατω κεντα.pokerovios μακαρι καθε φορα να κυνηγανε σε overbet all in οι αντιπαλοι τα draw τους.Κρατα το γεγονος οτι εβαλες τις μαρκες σου ενω ησουν μπροστα και μην σε απασχολει το εγινε στην πορεια του χεριου.+1Έχω σταματήσει να σκέφτομαι τις πάσες όπου τα σπρώχνω (είτε από μπροστά είτε κάνοντας call) και χάνω ενώ είμαι πολύ μπροστά .Με απασχολούν μόνο οι πάσες όπου ερωτεύτηκα τα φύλλα μου και τα έσπρωχνα ενώ ήμουνα πίσω.Το all-in δεν είναι και το χειρότερο αφού ήσουνα μπροστά Αναρωτιέμαι όμως αν ο αντίπαλος σου κρατούσε δεκάρια θα έκανες αυτό το post ? ,το all-in δημιουργεί κατά την γνώμη μου μερικά προβλήματα κατά βάση ψυχολογικά .Πρώτον ψύνεις τον αντίπαλο ότι κάνεις μπλόφα και στην ουσία τον προσκαλείς να σε κολάρει ακόμα και κυνηγώντας και όχι έχοντας μιας και αν είχες the nuts μάλλον δεν θα έπαιζες έτσι .Δεύτερον όπως άλλωστε και εσύ έτσι και ο αντίπαλος σου θα θέλατε να διπλασιάσετε .Δυστυχώς ή ευτυχώς σχεδόν πάντα η επιθυμία υπερισχύει της λογικής .Αν φοβάσαι μην ο αντίπαλος σταθεί τυχερός (που κατά την γνώμη μου πάντα πρέπει να το φοβάσαι και αυτό) τότε χτύπα τον στην λογική και όχι στην επιθυμία ,στην προκειμένη περίπτωση ένα bet που θα του κάνει το flush draw αρκετά ασύμφορο θα έφτανε ενδεχομένως να τα πετάξει και μην πεις πως δεν τα πέταξε στο all-in γιατί όπως εξηγώ παραπάνω το ένα χτυπάει στην λογική και το άλλο στο συναίσθημα .Τέλος το all-in κατά την γνώμη μου θα ανάγκαζε μόνο έναν tight παίκτη να τα πετάξει (εννοώ να μην κυνηγήσει κάτι που είναι πάνω από τα odds) αφού ήταν όπως λες loose ,εσύ πρέπει να κάνεις έναν loose παίκτη να τα πετάξει .Οπότε αν ήθελες να κερδίσεις το ποτ σε εκείνη την φάση θα έπρεπε να παίξεις σαν loose δηλαδή ένα check-raise μπορεί να είναι και πιο εκφοβιστικό από ένα all-in.Και επαναλαμβάνω αν ο αντίπαλος κρατούσε δεκάρια ή βαλέ εννιά ?Δηλαδή εσύ αποφάσισες να παίξεις το τουρνουά σου σε εκείνο το σημείο ?Αν αποφάσισες να το τζογάρεις δικιά σου απόφαση. Δεν λέω ότι έκανες λάθος αλλά κάθε φορά που αποφασίζεις να τα σπρώξεις κάνε και μία αρνητική σκέψη ,κάνε και μία δεύτερη και μία τρίτη σκέψη .Ο αντιπαλός σου απλά δεν το πολυσκέφτηκε και του έκατσε αυτό πιστεύω. Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Tha simfwnisw me tin pliopsifia oti to play sou (all in) den itan kai to kalitero pou tha borouses na kaneis sto sigkekrimeno hand!Kai egw sti thesi sou simfwna me tis plirofories pou mas dineis tha pisteua oti exw to kalitero hand sto sigkekrimeno simio tis partidas kai gia auton akribws to logo den tha ithela na ton diwksw alla fisika oute kai na tou dwsw kai tzampa karta.Pisteuw ena bet 10000 tha itan mia xara sto flop,an ekane call kai sto turn den emfanizotan kapio scare card tote move allin ...Twra an to turn itan scare card i apofasi einai diskoli alla pisteuw oti kai pali tha eprepe na pas resta ektos tis periptwsis pou tha emfanizotan K i 9 kai eidika spade gt auto tha katestrefe sxedon oli (an oxi olokliri)ti lista me ta pithana xeria pou nikouses mexri ekeino to simio. Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 looser έγραψε:Αναρωτιέμαι όμως αν ο αντίπαλος σου κρατούσε δεκάρια θα έκανες αυτό το post ? δεν παραπονιεμαι επειδη εχασα το χερι δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου,εχω χασει παρα πολλα χερια και με πολυ χειροτερο τροπο οπως ολοι μας.αλλωστε στο αρχικο μου ποστ γραφω πως αν ειχε σετ τι να κανουμε gg αυτο που κυριως ηθελα να ακουσω ειναι αν ο τροπος που επαιξα ηταν ο λαθος και γι αυτο με callare και πραγματικα η αναλυση που εκανες ηταν πολυ πολυ χρησιμη.αυτο που θελω οταν παιζω ποκερ ειναι να ξερω πως επαιξα σωστα ειδικα στα τουρ που ενα λαθος σου καταστρεφει ωρες παιχνιδιου.!!thanks για τισ απαντησεις Παράθεση
nikos32 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 nikos32 έγραψε:foustouki έγραψε:Againstodds διαβασε καλυτερα τις παρτιδες.Ο αντιπαλος δεν πηγαινε για gutshot αλλα ειχε draw για πανω κατω κεντα.gutshot είχε (AJ), μην τον κατηγορείς...[/quote:1fq93f5m]... αναρωτιέμαι μετά γιατί χάνω στα micro stakes... sorry μπερδεύτηα :blush: Παράθεση
Recommended Posts