D.uK.e Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Πήτερ Ήστγκέιτ παίζει ως shortstacker στα high stakes τραπέζια!Η σπανια ομορφια του παιχνιδιου που ολοι λατρευουμε απεναντι στους τζογαδορους κυνηγους δολλαριων που απλα κοιτανε να ειναι + εστω ενα δολ. καθε φορα που κλεινουν το pc τους...Μμμμ.. τι να διαλεξουμε ? Ρητορικη ερωτηση.. Προφανως και διαλεγω την ευχαριστηση το παιχνιδι την ικανοτητα την εξυπναδα τα μαθηματικα και το ταλεντο απτο να γινομαι ρεζιλι κυνηγοντας ψευτοδολλαρα. Γιατι για εναν παιχτη σαν τον Ηστγκειτ το double up των 4,000 ψευτοδολλαρα ειναι. Οπως και για εναν normal regular παιχτη το double up των 20-30-40 δολλαριων ειναι γελοιο. Το λεγομενο fish fish hit and run!Αυτο σαν απαντηση σε πολλους ¨τραπεζιτες παιχτες¨. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 se miasisi wra tha eimai panoden tha erthete??perimenete tin paraskeyh? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 ]D.uK.e έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Δεν θα μιλησω με ''ποκερικους'' ορους για να παραθεσω την αποψη μου απλα θα σας πω πως βλεπω την αντιπαραθεση σας σε γενικες γραμμες και παντα με βαση των αρχικο σκοπο που ειναι το profit στο poker.Πολυ καλη η κινηση του φουστουκι να εκθεσει την αποψη του επανω στο πως ενας ss μπορει να βγαλει κερδος και πως αυτο θα εχει το λιγοτερο ρισκο. Βεβαια για να το δεχτεις αυτο πρεπει να εχεις υπαρξει και ss και να παιζεις σαν ss.Απολυτα λογικη βλεπω και την αντιρηση του Αντωνη. Βεβαια φιλε θα μπορουσε να γινει με λιγοτερη επαρση και ενοειται με ΚΑΘΟΛΟΥ χαρακτηρισμους. Δεν υπαρχει λογος.Η ουσια ειναι μια και μονο αυτο θα μεινει στο τελος.Το bankroll του καθενος να ειναι + μακροπροθεσμα και οχι - .Αν το καταφερει ετσι οπως περιεγραψε ο φουστουκι μαγκια του και τελος.Αν φαει τα μουτρα του ειναι επιλογη του.Για μενα ενα μετραει παιδια και ειναι αυτο. Το να ειμαι κερδισμενος απτο ποκερ γενικα! Αυτο λιγοι το καταλαβαινουν.Και εννοω με το γενικα : online-live (και tours και cash) = με κερδος η χασιμο.Το να το αποδειξω μεσω ενος φορουμ στο κοσμο ειναι το τελευταιο που με νοιαζει!Αυτα απο μενα. Ευχομαι GL σε ολους σας οπως και να παιζετε οπου και να παιζετε.ps: Εχω δει εχω ξαναδει και ξαναειδα πολλους να ρωτανε αλλους regular players πως το κανεις αυτο και πως παιζεις cash ετσι και με τι τροπο και πεσμου κλπ κλπ.Ενα σωρο μεγαλοι επαγγελματιες εχουν γραψει θε'ι'κα βιβλια που αναλυουν πληρως τις εμπειριες τους και τις στρατηγικες τους.Ειναι οτι καλυτερο να διαβασετε και να προσπαθησετε να κατανοησετε ενα τετοιο βιβλιο απτο να ρωτατε τον καθενα σε ενα φορουμ πως παιζει και ποιο (lol) ειναι το μυστικο.ΑΥΤΑ!φασκεις και αντιφασκεις..Απο την μια λες οτι το κερδος ειναι το μονο που πρεπει να ενδιαφερει καποιον και οτι βαση αυτο πρεπει να το κρινουμε και τωρα λες το αναποδο..Τεσπα.. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Το κερδος παιζοντας ποκερ ρε τρελε. Οχι ετσι ομως. Μαρεσει και η ρουλετα. Τι παει να πει αυτο? Οτι κερδισα λογο ικανοτητας? Ασε που παιζοντας ετσι γραφεις (ξερεις που) κανονικα και τους αλλους παιχτες. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2009 fridis έγραψε:se miasisi wra tha eimai panoden tha erthete??perimenete tin paraskeyh?Θα τα πουμε τη παρασκευη φριδι! good luck για σημερα! Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 PeterEastgate: Για να τα κάνω(τα λεφτά) να διαρκέσουν για μεγαλύτερο διάστημαΣωστό τον βρίσκω τον μικρό. Σου λέει μην την πατήσουμε σαν τον Γκολντ που έπαιζε fs k δεν του κράτησαν ούτε 'ενα χρονο, εγώ ας αντέξω 2!!! :laugh: :laugh: Σημ. ο πιο γνωστός ss παγκοσμίως (Το πεπόνι Μαρκ Βος) απο 500-1000 παίζει στο 5-10 πιά ss.Μάλλον απο την πολύ επιτυχία. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:PeterEastgate: Για να τα κάνω(τα λεφτά) να διαρκέσουν για μεγαλύτερο διάστημαΣωστό τον βρίσκω τον μικρό. Σου λέει μην την πατήσουμε σαν τον Γκολντ που έπαιζε fs k δεν του κράτησαν ούτε 'ενα χρονο, εγώ ας αντέξω 2!!! :laugh: :laugh: Σημ. ο πιο γνωστός ss παγκοσμίως (Το πεπόνι Μαρκ Βος) απο 500-1000 παίζει στο 5-10 πιά ss.Μάλλον απο την πολύ επιτυχία.[/quote:26h8jq0h]Σαραντο εσυ εισαι ρε τρελε? Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 den xero se poio site pezete pia oloi pou ta ss einai toso polla pou na to kanete k thema 2 evdomades tora. Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Σημ. ο πιο γνωστός ss παγκοσμίως (Το πεπόνι Μαρκ Βος) απο 500-1000 παίζει στο 5-10 πιά ss.Μάλλον απο την πολύ επιτυχία.Ρε Αντωνη ψαξε 5-10' το internet πριν γραψεις ο,τι μπαρουφα σου'ρθει. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:PeterEastgate: Για να τα κάνω(τα λεφτά) να διαρκέσουν για μεγαλύτερο διάστημαΣωστό τον βρίσκω τον μικρό. Σου λέει μην την πατήσουμε σαν τον Γκολντ που έπαιζε fs k δεν του κράτησαν ούτε 'ενα χρονο, εγώ ας αντέξω 2!!! :laugh: :laugh: Σημ. ο πιο γνωστός ss παγκοσμίως (Το πεπόνι Μαρκ Βος) απο 500-1000 παίζει στο 5-10 πιά ss.Μάλλον απο την πολύ επιτυχία.[/quote:2c1unitz]Έχει αναφέρει σχετικά με αυτό.,Όταν έχει βγάλει συνολικά ένα μεγάλο κέρδος (σε διάστημα μηνών-χρόνου εννοείται) κάνει cashout και αφήνει μέσα λίγα ξεκινόντας πάλι απο χαμηλά.Δεν παίζει όμως 5/10.Τώρα παίζει εκεί που έπαιζε.Στο 25/50 plo. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Antonis έγραψε:PeterEastgate: Για να τα κάνω(τα λεφτά) να διαρκέσουν για μεγαλύτερο διάστημαΣωστό τον βρίσκω τον μικρό. Σου λέει μην την πατήσουμε σαν τον Γκολντ που έπαιζε fs k δεν του κράτησαν ούτε 'ενα χρονο, εγώ ας αντέξω 2!!! :laugh: :laugh: Σημ. ο πιο γνωστός ss παγκοσμίως (Το πεπόνι Μαρκ Βος) απο 500-1000 παίζει στο 5-10 πιά ss.Μάλλον απο την πολύ επιτυχία.[/quote:3f5rlw2g]Έχει αναφέρει σχετικά με αυτό.,Όταν έχει βγάλει συνολικά ένα μεγάλο κέρδος (σε διάστημα μηνών-χρόνου εννοείται) κάνει cashout και αφήνει μέσα λίγα ξεκινόντας πάλι απο χαμηλά.Δεν παίζει όμως 5/10.Τώρα παίζει εκεί που έπαιζε.Στο 25/50 plo.[/quote:3f5rlw2g]Η τα έχει ΄χασει με τους άλλους κωδικούς που ήταν απαραίτητοι για να εφαρμόζει το hit & run, κάτι που μου ακούγεται πιο λογικό. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Οκ βγαλε και αυτον αποτυχημενο. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Οκ βγαλε και αυτον αποτυχημενο.Ρε τρελε κατσε. Αποτυχημενος ειναι κατι πολυ σκληρο για να το πεις για τον οποιοδηποτε. Απλα ο φιλος μου ο Αντωνης το πεπονι δεν συμφωνει με το hit and run. Και ειμαι σιγουρος οτι και συ επειδη φαινεσαι εξυπνο παληκαρι αν αλλαξεις καποια μερα νοοτροπια και αρχιζεις να παιζεις fs θα δεις οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο εκνευριστικο να σου κανουν σε οποιο τραπεζι και αν παιζεις. Δεν σεβεσαι τον αντιπαλο σου ετσι. Πως θελεις να σε σεβαστουν αυτοι δηλαδη? Σκεψου ρε φιλε να οργανωνες ενα cash σπιτι σου με 7 ατομα π.χ. και στο πρωτο μεγαλο ποτ που θα γινοταν και ενας θα εκανε double up να εφευγε. Θα συμφωνουσες μαζι του? Θα ελεγες ολα καλα? Θα τον ξαναεπαιρνες τηλ να ερθει? Ξερω οτι το online ειναι αλλο αλλα παλι πρεπει να σεβεσαι τον αντιπαλο ετσι ωστε σε τοσο τυπικα πραγματα να σε σεβεται και αυτος. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Γιατι νομιζετε ολοι οτι δεν εχω παιξει fs ποτε στην ζωη μου?Δεν μπορω να το καταλαβω.Δηλαδη ενας mtt player δεν εχει παιξει cash η ο καποιος παιζει cash δεν παιζει τουρνουα?Νομιζεις οταν παιζω fs δεν μου την σπανε οι shortstackers?Εννοειται μου τη σπανε.Αν ειχα 5κ στην ακρη μου δεν θα επηρεαζαν την καθημερινοτητα μου νομιζεις δεν θα επαιζα fs?Tεσπα cu θα μιλησουμε με pm συντομα να κανονισουμε τιποτα. Παράθεση
pantsik Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αν οι shortstackers χαλάνε όντως το παιχνίδι, γιατί δεν βγαίνει ένας κανόνας να μην μπορείς να συμμετάσχεις αν δεν μπεις τουλάχιστον π.χ. με 50 ΒΒ μέσα; Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 yparxoun tables antikatsaridika me 50BB min buy in. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 AngryKoreaMan έγραψε:yparxoun tables antikatsaridika me 50BB min buy in.Στα οποία μαζί με το full buyin κάνουν δώρο κ ενα AROXOL. :laugh: Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Στα οποία μαζί με το full buyin κάνουν δώρο κ ενα AROXOL. :laugh:HAHAHAHAHAHAHA re ta peponia koita pou mas kanane na to sizitame 2 evdomades!Anyway ksanalew paikste opws goustarete alla to sevasmo apton antipalo kai tous antipalous den ton kerdizete me to kerdos sto bankroll sas alla me to play kai to xarakthra sas sta trapezia. Ligoi vevaia noiazontai giayto pleon. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Γιατι νομιζετε ολοι οτι δεν εχω παιξει fs ποτε στην ζωη μου?Δεν μπορω να το καταλαβω.Δηλαδη ενας mtt player δεν εχει παιξει cash η ο καποιος παιζει cash δεν παιζει τουρνουα?Νομιζεις οταν παιζω fs δεν μου την σπανε οι shortstackers?Εννοειται μου τη σπανε.Αν ειχα 5κ στην ακρη μου δεν θα επηρεαζαν την καθημερινοτητα μου νομιζεις δεν θα επαιζα fs?Tεσπα cu θα μιλησουμε με pm συντομα να κανονισουμε τιποτα.Τρελε δεν ειπε κανεις οτι δεν εχεις παιξει fs ποτε. Απλα λογο του ποστ που εχεις ανεβασει απανταμε πανω σαυτο. Εγω το ξερω γιατι εχω παιξει και μαζι σου cash.Αλλα η τακτικη που περιεργαψες στο ποστ με βρισκει τελειως αντιθετο ως προς το παιχνιδι που ετσι γινεται κατι τυπικο χωρις ομορφια και ουσια πλεον παρα μονο gambling with descent hands! Δεν ειναι αυτο το ποκερ και ειναι κριμα νεοι ανθρωποι αντι να αναλυουν τα μειονεκτηματα τους και να βελτιωνονται μεσω εμπειριων να ψαχνουν τετοιους τροπους για να κερδισουν. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 LuckyKnight έγραψε:Ρε Αντωνη ψαξε 5-10' το internet πριν γραψεις ο,τι μπαρουφα σου'ρθει.Μάλλον εσυ θα πρέπει να ψάχνεις περισσότερο. Προσωπικά δεν πιστεύω λέξη απο όσα λέει κ μένω στο γεγονός οτι απο το 500/100 πήγε στο 5/10 ψάχνοντας μια πιο λογική εξήγηση.http://www.highstakesnews.com/2009/08/1 ... -48-hours/Luukie21: but what happened with you mark, you used to play 500/1k isnt it?Mark Vos: nothing happenedMark Vos: the game sucks nowMark Vos: ppl played bad for a monthMark Vos: i won some moneyMark Vos: i put it in the bankLuukie21: ah well nice jobMark Vos: i always move money out of my account im happy to rebuild from 2kMark Vos: i turned 900 into 196k in 48 hours, mostly black out drunk a week agoMark Vos: lolLuukie21: hehe rly? pretty sickMark Vos: but i no longer have that 196k and I was playing with it dead sober and playing goodLuukie21: most people thought u were broke since u were shortstacking 5/10, which is not even half of ur old SB Mark Vos: lolMark Vos: every1 always thinks im brokeMark Vos: im ok with itMark Vos: i never redepositMark Vos: i borrow 5k from a friend and rebuildMark Vos: if i ever have money on full tilt, i ge rid of it fastMark Vos: cause i often have drunken tilt sessionsLuukie21: why?Luukie21: ah ok lolMark Vos: i had 1 million on full tilt and then without losing had 5k a week later and payed 5/10Mark Vos: playedMark Vos: playing 5/10 and other small games renews my respect for moneyLuukie21: hmm sounds niceMark Vos: which i lose every time i run good @ big gamesbemyguestbud: mark, can you withdrawal large sums directly to your bank accoutn?Mark Vos: im a sicko at heart but have found a way to control itMark Vos: apparently yes i think, email full tiltMark Vos: butLuukie21: isnt it very hard to concentrate at those low limits if u’re used to high stakes?Mark Vos: i persoanlly just give it to ppl who want itMark Vos: niki J, maxy paxy and harris MP buy lots off me all the timebemyguestbud: well i dont know them and i wnat it on my bank ccountLuukie21: im really unable to grind 2/4 nowMark Vos: well when u only have 2k in ur accountMark Vos: and if u lose it u have to borrowMark Vos: u play betterLuukie21: icMark Vos: ok i gotta goMark Vos: taxi waitingMark Vos: best of luckbemyguestbud: ok ggLuukie21: for us as dutchies its hard to transferLuukie21: ye glMark Vos: i was in holland a week agoMark Vos: weekend in amsterdamLuukie21: hehe niceMark Vos: always good funLuukie21: sure it is Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Ωχ, sorry δεν τον ειχα δει αυτο το διαλογο.Εχεις δικιο. Τωρα ειναι φανερο οτι τα 2 mill. που τον δειχνει + τοhighstakesdb apo shortstacking ta high stakes ta exase paizontas shortstack me allous logariasmous. Ti peponi!!!ok. Παράθεση
Recommended Posts