Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Πήτερ Ήστγκέιτ παίζει ως shortstacker στα high stakes τραπέζια!

Η σπανια ομορφια του παιχνιδιου που ολοι λατρευουμε απεναντι στους τζογαδορους κυνηγους δολλαριων που απλα κοιτανε να ειναι + εστω ενα δολ. καθε φορα που κλεινουν το pc τους...

Μμμμ.. τι να διαλεξουμε ?

Ρητορικη ερωτηση.. Προφανως και διαλεγω την ευχαριστηση το παιχνιδι την ικανοτητα την εξυπναδα τα μαθηματικα και το ταλεντο απτο να γινομαι ρεζιλι κυνηγοντας ψευτοδολλαρα. Γιατι για εναν παιχτη σαν τον Ηστγκειτ το double up των 4,000 ψευτοδολλαρα ειναι. Οπως και για εναν normal regular παιχτη το double up των 20-30-40 δολλαριων ειναι γελοιο. Το λεγομενο fish fish hit and run!

Αυτο σαν απαντηση σε πολλους ¨τραπεζιτες παιχτες¨.

Δημοσίευση

]D.uK.e έγραψε:

Καλησπερα σε ολους. Δεν θα μιλησω με ''ποκερικους'' ορους για να παραθεσω την αποψη μου απλα θα σας πω πως βλεπω την αντιπαραθεση σας σε γενικες γραμμες και παντα με βαση των αρχικο σκοπο που ειναι το profit στο poker.

Πολυ καλη η κινηση του φουστουκι να εκθεσει την αποψη του επανω στο πως ενας ss μπορει να βγαλει κερδος και πως αυτο θα εχει το λιγοτερο ρισκο. Βεβαια για να το δεχτεις αυτο πρεπει να εχεις υπαρξει και ss και να παιζεις σαν ss.

Απολυτα λογικη βλεπω και την αντιρηση του Αντωνη. Βεβαια φιλε θα μπορουσε να γινει με λιγοτερη επαρση και ενοειται με ΚΑΘΟΛΟΥ χαρακτηρισμους. Δεν υπαρχει λογος.

Η ουσια ειναι μια και μονο αυτο θα μεινει στο τελος.

Το bankroll του καθενος να ειναι + μακροπροθεσμα και οχι - .

Αν το καταφερει ετσι οπως περιεγραψε ο φουστουκι μαγκια του και τελος.

Αν φαει τα μουτρα του ειναι επιλογη του.

Για μενα ενα μετραει παιδια και ειναι αυτο. Το να ειμαι κερδισμενος απτο ποκερ γενικα! Αυτο λιγοι το καταλαβαινουν.

Και εννοω με το γενικα : online-live (και tours και cash) = με κερδος η χασιμο.

Το να το αποδειξω μεσω ενος φορουμ στο κοσμο ειναι το τελευταιο που με νοιαζει!

Αυτα απο μενα. Ευχομαι GL σε ολους σας οπως και να παιζετε οπου και να παιζετε.

ps: Εχω δει εχω ξαναδει και ξαναειδα πολλους να ρωτανε αλλους regular players πως το κανεις αυτο και πως παιζεις cash ετσι και με τι τροπο και πεσμου κλπ κλπ.

Ενα σωρο μεγαλοι επαγγελματιες εχουν γραψει θε'ι'κα βιβλια που αναλυουν πληρως τις εμπειριες τους και τις στρατηγικες τους.

Ειναι οτι καλυτερο να διαβασετε και να προσπαθησετε να κατανοησετε ενα τετοιο βιβλιο απτο να ρωτατε τον καθενα σε ενα φορουμ πως παιζει και ποιο (lol) ειναι το μυστικο.

ΑΥΤΑ!

φασκεις και αντιφασκεις..

Απο την μια λες οτι το κερδος ειναι το μονο που πρεπει να ενδιαφερει καποιον και οτι βαση αυτο πρεπει να το κρινουμε και τωρα λες το αναποδο..

Τεσπα..

Δημοσίευση

Το κερδος παιζοντας ποκερ ρε τρελε. Οχι ετσι ομως. Μαρεσει και η ρουλετα. Τι παει να πει αυτο? Οτι κερδισα λογο ικανοτητας? Ασε που παιζοντας ετσι γραφεις (ξερεις που) κανονικα και τους αλλους παιχτες.

Δημοσίευση
PeterEastgate: Για να τα κάνω(τα λεφτά) να διαρκέσουν για μεγαλύτερο διάστημα

Σωστό τον βρίσκω τον μικρό. Σου λέει μην την πατήσουμε σαν τον Γκολντ που έπαιζε fs k δεν του κράτησαν ούτε 'ενα χρονο, εγώ ας αντέξω 2!!!

:laugh: :laugh:

Σημ. ο πιο γνωστός ss παγκοσμίως (Το πεπόνι Μαρκ Βος) απο 500-1000 παίζει στο 5-10 πιά ss.

Μάλλον απο την πολύ επιτυχία.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Σωστό τον βρίσκω τον μικρό. Σου λέει μην την πατήσουμε σαν τον Γκολντ που έπαιζε fs k δεν του κράτησαν ούτε 'ενα χρονο, εγώ ας αντέξω 2!!!

Σημ. ο πιο γνωστός ss παγκοσμίως (Το πεπόνι Μαρκ Βος) απο 500-1000 παίζει στο 5-10 πιά ss.

Μάλλον απο την πολύ επιτυχία.[/quote:26h8jq0h]

Σαραντο εσυ εισαι ρε τρελε?

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Μάλλον απο την πολύ επιτυχία.[/quote:2c1unitz]

Έχει αναφέρει σχετικά με αυτό.,Όταν έχει βγάλει συνολικά ένα μεγάλο κέρδος (σε διάστημα μηνών-χρόνου εννοείται) κάνει cashout και αφήνει μέσα λίγα ξεκινόντας πάλι απο χαμηλά.Δεν παίζει όμως 5/10.

Τώρα παίζει εκεί που έπαιζε.Στο 25/50 plo.

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Antonis έγραψε:

Μάλλον απο την πολύ επιτυχία.[/quote:3f5rlw2g]

Έχει αναφέρει σχετικά με αυτό.,Όταν έχει βγάλει συνολικά ένα μεγάλο κέρδος (σε διάστημα μηνών-χρόνου εννοείται) κάνει cashout και αφήνει μέσα λίγα ξεκινόντας πάλι απο χαμηλά.Δεν παίζει όμως 5/10.

Τώρα παίζει εκεί που έπαιζε.Στο 25/50 plo.[/quote:3f5rlw2g]

Η τα έχει ΄χασει με τους άλλους κωδικούς που ήταν απαραίτητοι για να εφαρμόζει το hit & run, κάτι που μου ακούγεται πιο λογικό.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Οκ βγαλε και αυτον αποτυχημενο.

Ρε τρελε κατσε. Αποτυχημενος ειναι κατι πολυ σκληρο για να το πεις για τον οποιοδηποτε. Απλα ο φιλος μου ο Αντωνης το πεπονι δεν συμφωνει με το hit and run. Και ειμαι σιγουρος οτι και συ επειδη φαινεσαι εξυπνο παληκαρι αν αλλαξεις καποια μερα νοοτροπια και αρχιζεις να παιζεις fs θα δεις οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο εκνευριστικο να σου κανουν σε οποιο τραπεζι και αν παιζεις. Δεν σεβεσαι τον αντιπαλο σου ετσι. Πως θελεις να σε σεβαστουν αυτοι δηλαδη? Σκεψου ρε φιλε να οργανωνες ενα cash σπιτι σου με 7 ατομα π.χ. και στο πρωτο μεγαλο ποτ που θα γινοταν και ενας θα εκανε double up να εφευγε. Θα συμφωνουσες μαζι του? Θα ελεγες ολα καλα? Θα τον ξαναεπαιρνες τηλ να ερθει? Ξερω οτι το online ειναι αλλο αλλα παλι πρεπει να σεβεσαι τον αντιπαλο ετσι ωστε σε τοσο τυπικα πραγματα να σε σεβεται και αυτος.

Δημοσίευση

Γιατι νομιζετε ολοι οτι δεν εχω παιξει fs ποτε στην ζωη μου?Δεν μπορω να το καταλαβω.Δηλαδη ενας mtt player δεν εχει παιξει cash η ο καποιος παιζει cash δεν παιζει τουρνουα?

Νομιζεις οταν παιζω fs δεν μου την σπανε οι shortstackers?Εννοειται μου τη σπανε.Αν ειχα 5κ στην ακρη μου δεν θα επηρεαζαν την καθημερινοτητα μου νομιζεις δεν θα επαιζα fs?

Tεσπα cu θα μιλησουμε με pm συντομα να κανονισουμε τιποτα.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Στα οποία μαζί με το full buyin κάνουν δώρο κ ενα AROXOL. :laugh:

HAHAHAHAHAHAHA re ta peponia koita pou mas kanane na to sizitame 2 evdomades!

Anyway ksanalew paikste opws goustarete alla to sevasmo apton antipalo kai tous antipalous den ton kerdizete me to kerdos sto bankroll sas alla me to play kai to xarakthra sas sta trapezia. Ligoi vevaia noiazontai giayto pleon.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Γιατι νομιζετε ολοι οτι δεν εχω παιξει fs ποτε στην ζωη μου?Δεν μπορω να το καταλαβω.Δηλαδη ενας mtt player δεν εχει παιξει cash η ο καποιος παιζει cash δεν παιζει τουρνουα?

Νομιζεις οταν παιζω fs δεν μου την σπανε οι shortstackers?Εννοειται μου τη σπανε.Αν ειχα 5κ στην ακρη μου δεν θα επηρεαζαν την καθημερινοτητα μου νομιζεις δεν θα επαιζα fs?

Tεσπα cu θα μιλησουμε με pm συντομα να κανονισουμε τιποτα.

Τρελε δεν ειπε κανεις οτι δεν εχεις παιξει fs ποτε. Απλα λογο του ποστ που εχεις ανεβασει απανταμε πανω σαυτο. Εγω το ξερω γιατι εχω παιξει και μαζι σου cash.

Αλλα η τακτικη που περιεργαψες στο ποστ με βρισκει τελειως αντιθετο ως προς το παιχνιδι που ετσι γινεται κατι τυπικο χωρις ομορφια και ουσια πλεον παρα μονο gambling with descent hands!

Δεν ειναι αυτο το ποκερ και ειναι κριμα νεοι ανθρωποι αντι να αναλυουν τα μειονεκτηματα τους και να βελτιωνονται μεσω εμπειριων να ψαχνουν τετοιους τροπους για να κερδισουν.

Δημοσίευση

LuckyKnight έγραψε:

Ρε Αντωνη ψαξε 5-10' το internet πριν γραψεις ο,τι μπαρουφα σου'ρθει.

Μάλλον εσυ θα πρέπει να ψάχνεις περισσότερο.

Προσωπικά δεν πιστεύω λέξη απο όσα λέει κ μένω στο γεγονός οτι απο το 500/100 πήγε στο 5/10 ψάχνοντας μια πιο λογική εξήγηση.

http://www.highstakesnews.com/2009/08/1 ... -48-hours/

Luukie21: but what happened with you mark, you used to play 500/1k isnt it?

Mark Vos: nothing happened

Mark Vos: the game sucks now

Mark Vos: ppl played bad for a month

Mark Vos: i won some money

Mark Vos: i put it in the bank

Luukie21: ah well nice job

Mark Vos: i always move money out of my account im happy to rebuild from 2k

Mark Vos: i turned 900 into 196k in 48 hours, mostly black out drunk a week ago

Mark Vos: lol

Luukie21: hehe rly? pretty sick

Mark Vos: but i no longer have that 196k and I was playing with it dead sober and playing good

Luukie21: most people thought u were broke since u were shortstacking 5/10, which is not even half of ur old SB :P

Mark Vos: lol

Mark Vos: every1 always thinks im broke

Mark Vos: im ok with it

Mark Vos: i never redeposit

Mark Vos: i borrow 5k from a friend and rebuild

Mark Vos: if i ever have money on full tilt, i ge rid of it fast

Mark Vos: cause i often have drunken tilt sessions

Luukie21: why?

Luukie21: ah ok lol

Mark Vos: i had 1 million on full tilt and then without losing had 5k a week later and payed 5/10

Mark Vos: played

Mark Vos: playing 5/10 and other small games renews my respect for money

Luukie21: hmm sounds nice

Mark Vos: which i lose every time i run good @ big games

bemyguestbud: mark, can you withdrawal large sums directly to your bank accoutn?

Mark Vos: im a sicko at heart but have found a way to control it

Mark Vos: apparently yes i think, email full tilt

Mark Vos: but

Luukie21: isnt it very hard to concentrate at those low limits if u’re used to high stakes?

Mark Vos: i persoanlly just give it to ppl who want it

Mark Vos: niki J, maxy paxy and harris MP buy lots off me all the time

bemyguestbud: well i dont know them and i wnat it on my bank ccount

Luukie21: im really unable to grind 2/4 now

Mark Vos: well when u only have 2k in ur account

Mark Vos: and if u lose it u have to borrow

Mark Vos: u play better

Luukie21: ic

Mark Vos: ok i gotta go

Mark Vos: taxi waiting

Mark Vos: best of luck

bemyguestbud: ok gg