Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα, χθες επαιζα cash game. με κατι φιλαράκια σημερα θα παω παλι αν κ η ψυχολογία μ ειναι για τον πουτσο, λοιπον μετα κόπο κ βασανων κ ενω εχω φαει μια παπαρα στο ριβερ, ΑΑ με 99, συνεχιζω και καταφερνω να εχω 35 ευρω περιπου. (παιζω με πολυ επιθετικους παιχτες κ περιμενω να τους πιασω) λοιπον πιανω Α,10 και ειμαι dealer μ κανει πονταρισμα 2,5 ευρω πριν το φλοπ κανει ενας call κ κανω call,(πιστεψτε με μπορει να ανεβασουν με οτιδηποτε)φλοοπ Κ,10,10, μπαστουνια τα δυο, μιλαω τελευταιος ο πρωτος κανει ραιζ 2.5ευρω ο δευτερος κανει ρε ραιζ 10ευρω κ εγω που ειμαι σιουροσ πωσ δεν εχει κανεις ΚΚ ή Κ,10, κανω all in 35ευρω, ο πρωτος κανει πασο κ ο δευτερός μ λεει δεν μπορω ν κανω πασο κανει call κ εχει Q,J, μπαστουνια. στο τερν σκαει μπατουνι κ κανει χρωμα κ στο ριβερ σκαει Α, κανω φουλ αλλα ο ασσος ειναι μπαστουνι κ τρωω ενα φλος ρουαγιαλ. θα μ πειτε ειχε πολλες πιθανοτητες αλλα γιατι σε μενα ρε φιλαρακι;;;; περιμενω καμια απαντηση η εστω συμβουλη

Δημοσίευση

Double post το ίδιο πράγμα..Το σβήνω από το άλλο thread.

Ως συμβουλη θα σου δώσω να μην δίνεις τόσο σημασία στο πως χάνεις. Εφόσον κάτι είναι μαθηματικά εφικτό απλά συμβαινει. Δεν συμβαίνει μόνο σε σένα, συμβαίνει σε όλους να χάνουν τέτοιες και άλλες παρτίδες που είχαν μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Αν επηρεάζεσαι και σου μένει στο κεφάλι για αρκετό χρόνο τότε θα σε επηρεάζει και δεν θα παίζεις το ιδεατό για σένα.

Την δράση πριν το flop δεν την σχολιάζω γιατί εσύ καθόσουν στο τραπέζι κ εσύ πήρες τις αποφάσεις σου με βάση τις πληροφορίες που είχες.

63% Vs. 37% μπροστά ήσουν στο flop που μπήκαν τα λεφτά.

Φαντάσου μια μεγάλη γυάλα με 100 μπαλάκια. Τα 63 είναι μαύρα και τα 37 λευκά. Είναι τόσο δύσκολο να βγάλεις ένα λευκό;

Δημοσίευση

Καλησπερα φίλε... Για την ακρίβεια ήσουν 61% μπροστά σε αυτή τη παρτίδα και αφού είπες ότι οι αντίπαλοι σου είναι πολλοί επιθετικοί παίχτες πιστεύω ότι είναι αναγκαίο το all in σε αυτό το σημείο ξέρωντας ότι είμαι πολύ μπροστά συνήθως.

Αν πήγαινε για χρώμα ή για κέντα είσαι πολύ μπροστά σε πιθανότητες απλά έτυχε να έχει royal flush draw κάτι που του δίνει 40%. Εγώ σε αυτό το σημείο επειδή είναι 60-40 θα έτρεχα το turn και το river δύο φορές όπως το κάνουν στα TV shows.

Βασικά θα το έκανα αυτό αν με ένοιαζαν πολύ τα λεφτά που έβαζα στο τραπέζι, κάτι που μου έδωσες να καταλάβω.

Δημοσίευση

εχεις δικιο με ενοιαζαν τα χρηματα πολυ διοτι, χανω 6 μερες συνεχομενα με χειροτερος κ επιθετικους παιχτες, κ καταλαβαινεις ποσο σε ποναει αυτο βεβαια κ ο αλλος πολυ δυσκολα να πασαρει τετοιο φυλο, το αστειο ειναι πως μ ειπε κ χιλια ευρω να ειχες κ να εβαζες δεν υπηρχε περιπτωση ν κανω πασο!!! κ το αλλο να ανοιξουμε 2 τερν κ ριβερ καλο αλλα δεν το κανουμε ποτε κ δεν θα δεχοτανε

Δημοσίευση

alexpapadopulus έγραψε:

καλησπερα, χθες επαιζα cash game. με κατι φιλαράκια σημερα θα παω παλι αν κ η ψυχολογία μ ειναι για τον πουτσο, λοιπον μετα κόπο κ βασανων κ ενω εχω φαει μια παπαρα στο ριβερ, ΑΑ με 99, συνεχιζω και καταφερνω να εχω 35 ευρω περιπου. (παιζω με πολυ επιθετικους παιχτες κ περιμενω να τους πιασω) λοιπον πιανω Α,10 και ειμαι dealer μ κανει πονταρισμα 2,5 ευρω πριν το φλοπ κανει ενας call κ κανω call,(πιστεψτε με μπορει να ανεβασουν με οτιδηποτε)φλοοπ Κ,10,10, μπαστουνια τα δυο, μιλαω τελευταιος ο πρωτος κανει ραιζ 2.5ευρω ο δευτερος κανει ρε ραιζ 10ευρω κ εγω που ειμαι σιουροσ πωσ δεν εχει κανεις ΚΚ ή Κ,10, κανω all in 35ευρω, ο πρωτος κανει πασο κ ο δευτερός μ λεει δεν μπορω ν κανω πασο κανει call κ εχει Q,J, μπαστουνια. στο τερν σκαει μπατουνι κ κανει χρωμα κ στο ριβερ σκαει Α, κανω φουλ αλλα ο ασσος ειναι μπαστουνι κ τρωω ενα φλος ρουαγιαλ. θα μ πειτε ειχε πολλες πιθανοτητες αλλα γιατι σε μενα ρε φιλαρακι;;;; περιμενω καμια απαντηση η εστω συμβουλη

Ενα πραγμα θα σου ευχηθω. Το χειροτερο που θα παθεις στη ζωη σου ( στο ποκερ εννοω) να ειναι αυτο που επαθες και αυτα τα λεφτα που εχασες να ειναι τα περισσοτερα.

Θα καταλαβεις στο μελλον τι εννοω.. και θα με θυμηθεις.