grigoris16 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Μετά τον παρθενικό του θρίαμβο έρχεται η μεγάλη πτώση για τον "Isildur1" **Η κωλοφαρδια δεν κερδιζει καθε μερα.Ο ανθρωπος παιζει ποκερ δημοτικου. Παράθεση
YLIKOPOLEMOS Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 ''ΠΟΚΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ''Ωραίος ρε Γρηγόρη!!! Παράθεση
pantsik Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Κρίνοντας από τις 3 παραπάνω πάσες θα έλεγα πως ο isildur έπαιζε πολύ επιθετικά και οι αντίπαλοί του προσαρμόστηκαν ανάλογα σε πιο αμυντικό παίξιμο για να τον αντιμετωπίσουν. Αυτό το "τρελό" παίξιμο όμως είναι πολύ συνηθισμένο στο online high stakes poker. Οι παίκτες που συμμετέχουν σ' αυτό θέλουν περισσότερο να τζογάρουν χοντρά τα λεφτά τους παρά να παίξουν καλό πόκερ γι αυτό και βλέπουμε αυτά τα διαδοχικά re-raises όταν βρίσκονται απλώς σε κάποιο draw.Οπότε αυτό το "πόκερ δημοτικού" νομίζω πως είναι το standard σε αυτές τις αναμετρήσεις. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 +1 Pantsik. Αυτο το play ειναι συχνο φαινομενο. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 grigoris16 έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Μετά τον παρθενικό του θρίαμβο έρχεται η μεγάλη πτώση για τον "Isildur1" **Η κωλοφαρδια δεν κερδιζει καθε μερα.Ο ανθρωπος παιζει ποκερ δημοτικου.Gia na paizei sto 200-400 sigoura paizei poker tou dimotikou enw emeis oi pro paizoume poker panepistimiou sto 0.5-1! Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Ποκερ δημοτικου το χαρακτιρισα βλεποντας τα πρωηγουμενα βιντεο που κερδισε τα λεφτα Εγω δεν εχω πεξει ποτε cash ουτε καν 0.01-0.02 οποτε δεν μπορω να κρινω παικτες τετοιου επιπεδου απλα εκανα το σχολοιο απο την πολυ μικρη μου εμπειρια στα τουρνουα. Εγω πεζω σε επιπεδο νηπειαγωγειου ακομα. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναλογα με το stake οι στανταρ κινησεις των παιχτων διαφερουν.Βαλε καποιον που παιζει nl10 να παιξει nl400 οπως επισης και το αναποδο.Θα εχουν και οι 2 προβληματα.Επειδη πολλες φορες ανοιγω τα highstakes τραπεζια στην ft και τα αφηνω ανοιχτα ωστε μετα απο ωρα να τσεκαρω τις παρτιδες εχω δει πολλες κινησεις που δεν μπορω να καταλαβω.Αλλα ετσι ειναι εκει παιζει ρολο history,reads, για αυτο και βλεπουμε πολλες περιεργες κινησεις. Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Επειδη πολλες φορες ανοιγω τα highstakes τραπεζια στην ft και τα αφηνω ανοιχτα ωστε μετα απο ωρα να τσεκαρω τις παρτιδες εχω δει πολλες κινησεις που δεν μπορω να καταλαβω.akoma kai poli kaliteroi paiktes analogika apo sena de mproun na katalavoun pragmata pou kanei o durrr pc.otan de katalavainoume kati kalo einai na mi to sxoliazoume kai na mi to xaraktirizoume os poker dimotikou.. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 crf88 έγραψε:foustouki έγραψε:Επειδη πολλες φορες ανοιγω τα highstakes τραπεζια στην ft και τα αφηνω ανοιχτα ωστε μετα απο ωρα να τσεκαρω τις παρτιδες εχω δει πολλες κινησεις που δεν μπορω να καταλαβω.akoma kai poli kaliteroi paiktes analogika apo sena de mproun na katalavoun pragmata pou kanei o durrr pc.otan de katalavainoume kati kalo einai na mi to sxoliazoume kai na mi to xaraktirizoume os poker dimotikou..[/quote:38hlcs0p]Δεν το σχολιασα εγω ως ποκερ δημοτικου.Ισα ισα αυτο που ειπες εσυ αυτο εννουσα και εγω.So ας τους βλεπουμε να σφαζονται και ολα καλα Παράθεση
kfragiad Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Όσο λιγότεροι είναι οι παίκτες τόσο υψηλότερο το ρίσκο. Η ικανότητα και το διάβασμα αφήνει τη θέση τους στην τύχη. Αυτό συμβαίνει διότι με δύο άτομα η ψυχολογία και η στρατηγική αλλάζει συνέχεια. Για να κερδίσεις πρέπει να διαβάσεις πόσο tight είναι ο αντίπαλος σου και να προσαρμοστείς ανάλογα. Συνήθως όμως αυτό δεν είναι εφικτό με δύο παίκτες. Καθώς και εσύ αλλάζεις την στρατηγική σου ώστε να μην είσαι προβλέψιμος, είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να μπλεχτείς σε "ποκερ δημοτικού"..Έτσι, η κερδίζεις πολλά ή χάνεις πολλά... Παράθεση
Recommended Posts