Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Το καλυτερο που εχω δει τελευταια..

foustouki

Recommended Posts

Και μόνο που έγινε βίντεο ώστε να διακομοδήσουν τους instructors των μεγάλων εκπαιδευτικών site αυτό τα λέει όλα... Εμένα μαρέσει που παίρνει το Α-Κ από πρώτη θέση και το πετάει... η σοβαρότητα του λόγου του είναι εντυπωσιακή... Από τα καλύτερα που εχουμε δει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το κορυφαιο στο video ειναι η σοβαροτητα του λογου του τυπου..

Οταν το ειδα γελασα με την ψυχη μου..

Ειδικα τα minbets-bluffs ειναι κορυφη..

Η κορυφαια παρτιδα ειναι εκει που παγιδευει και λεει try to induce a bluff και εχει Q hi..

φοβερο,σε καποια στιγμη φολνταρα ολα τα χερια που επαιζα απο τα γελια.

αν δεν προσπαθει να ειρωνευτει καποιον/καποιους και νομιζει οτι κανει σοβαρη δουλεια..τι να πω!

O typas einai apla apisteytos..

Epesa apo thn karekla me to backdoor 2 pair kai backdoor set (trips ennoouse)..runner runner 10. Many backdoor possibilities..roflmao

Poly kalo to yfos tou kai oi epekshghseis me sovarothta kai tono epaggelmatia.

kerdise enan fan molis!!!

(exei ki alla video o typakos...ola exoun gelio kai thanatifores atakes..."never raise with a big hand","he had just an overpair" i would fold on flop 532 my pocket 10s even preflop", "a player who is running hot for 200-300k hands" ki alla polla)

στο 2+2 στην κατηγορια news & gossip αν θυμαμαι καλα υπαρχει ενα thread με θεμα "τι δουλεια θα εκαναν αν δεν επαιζαν ποκερ" με φωτογραφιες απο ολους τους pros. παρα πολυ εξυπνο και καλο.

Το εχω δει kostasD πολυ καλο...Γενικα το 2+2 ειναι ενα χαος απο πληροφοριες και προσφερει και απειρα αντικειμενα μελετης και χαρουμενα θεματα.

http://www.youtube.com/user/gder01#p/a/0/rCQF-29wVe4

Θα πεθανετε στα γελια αξιζει να το δουν ολοι και να ακουν προσεκτικα τι λεει ο τυπος.

Τρομερο γελιο..

Aaaa ki ektos apo ta poly asteia video deite poios einai o typos pou ta gyrise (gia osous mporei na thewroun oti den kanei plaka alla ta pisteyei).

...kai mh mou pei kaneis oti ginetai na paizei etsi opws sta videos.

Poly asteia ola ta videakia pou exei anevasei to palikari ki ena 2o respect pou to kanei kapoios pou gnwrizei poker.

Hilarious!!