Vatal Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Concept - Shortstack Strategy - 20K πρώτες παρτίδες **1) Tο πρώτο σου συμπέρασμα είναι άχρηστο, προφανώς θα χεις κέρδος από τις υπόλοιπες θέσεις και θα χάνεις από από τα blinds2) Postflop μάλλον έχεις πρόβλημα, αρχικά σταματα να cbetareis κάθε flop και μέχρι να βελτιωθείς foldare τα 6αρία utg+3 που έτσι κι αλλιώς είναι marginal opening για 20bb3) Mη foldareis AK για 20bbgl στη συνεχεια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Ευχαριστω για τα σχολια vatal.1)Συμφωνω αλλα δεν εννοω οτι περιμενω να ειμαι κερδισμενος απο τα blinds αλλα να ειμαι λιγοτερος χαμενος.Ειδα στα hand history πολλα sqeeze με μικρα pp η 89s η παρομοια hands.Αν τα μειωσω αυτα θα μειωσω και τις απωλειες μου απ τα blinds.2)Στο παραδειγμα αυτο εχεις δικιο αλλα ισως εβαλα ατυχες χερι.Δεν κανω raise με 66 απο εκεινη την θεση απλα ετυχε στην συγκεκριμενη πασα. Σκεψου raise με JJ απο cut off call το button και φλοπ Q87.Εκει τι να κανω? check-fold?? bet-fold? η βet-call?Το θεμα ειναι οτι αν κανω bet και μου τα γυρισει ο αντιπαλος στο heads up μπορει να εχει πολλα φυλλα που κερδιζω.Οποτε ποιο ειναι το καλυτερο παιχνιδι εκει?3)εστω utg raise 3bb και utg+1 reraise 9 blinds.Ειναι σωστο να πουσαρω τα 20 bb με ΑΚ εδω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Δεν ειπα να μην κανεις ποτε cbet, απλα στο 899ss flop ηταν c/f και στο QQ2r check behind. Το size σου επισης ηταν πολυ κακο, οχι "για να μπορεις να foldareis σε push", αλλα γιατι σε τοσο dry flop και με τοσα λιγα bb πισω 4/5 pot cbet δε χρειαζεται και ειναι burning moneyΤο παραδειγμα που λες με τα JJ ειναι read dependent και θελουμε και more info(stack δικο του, stack των blinds suits στο flop κλπ), αλλα οτι κι αν κανεις στο flop μαλλον δεν περιλαμβανει fold.Tωρα για το utg raise και utg+1 3bet (9handed table φανταζομαι εννοεις γιατι 6max τα βαζεις χαρουμενος) μπορεις να stovareis καποια σεναρια και να κανεις τα maths.Αν ειναι utg123 οι θεσεις και παιζεις με super mega nits foldare το τι να σου πω.Γενικα ειναι πολυ σπανια περιπτωση ειδικα οταν εχουμε εμεις ΑΚ, οποτε δεν παιζει ο λογος που χανεις να ειναι αυτο το σεναριοΑπο αλλα position και με normal παιχτες(εστω και TAGs) σε raise και 3bet, shipareis το ΑΚ σου και τυπωνεις λεφτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 "Δεν ειπα να μην κανεις ποτε cbet, απλα στο 899ss flop ηταν c/f και στο QQ2r check behind."Και στις 2 περιπτωσεις σε περιπτωση που κανω check μου κανουν σχεδον παντα bet και χανω το ποτ.Για αυτο το λογο κανω και πολλες φορες check flop με made hands και οι αντιπαλοι αμεσως με βαζουν all in.Οσο για το size του bet απλα του δειχνω οτι ειμαι commited στο φλοπ για να foldarei καποιες φορες καποια pp.Δεν παιζω ολα τα παρομοια χερια ετσι εννοειται.Οσο για το ΑΚ τσεκαρα ολα τα hand history απο το pt και οσες φορες εβαλα τα λεφτα μεσα με AK μετα απο raise+reraise ελαχιστες φορες ημουν μπροστα.Εννοειται μιλαω για 9max.Για 6max εννοειται ΑΚ με 20bb = shipΟσα για τα reads, με 16 fast tables ανοιχτα δεν ειναι και ευκολο..Τεσπα θα το ψαξω περισσοτερο και θα δω.Ευχαριστω πολυ για τα σχολια vatal καθε βοηθεια και σχολια ευπροσδεκτο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 - Δεν μου αρεσει το 3,5x open.Θα προτιμουσα το 3x.Απτο button νομιζω το 2,5x ειναι κερδοφορο,καθως οι περισσοτεροι αντιπαλοι απο τα blinds δεν θελουν να μπλεκουν με shortstacks,οποτε ρισκαροντας 2,5bb για 1,5bb αρκει να πασαρουν ενα 60% για να ειναι κερδοφορο αυτο καθ'αυτο.Επισης θα σου κανουν flat με wider ranges και λογω των περιεργων στακ συχνα θα "αναγκαστουν" να μπουν αλλιν με top-pair no kicker,second pair ή καποιο Straight draw.- Δεν εχω ασχοληθει με shortstacking καθολου αλλα το 3,5x νομιζω ειναι leak.- Δεν χρειαζεται να κανεις "κανονικα" 3bet,ή raisolate.Just ship it in preflop με ΑΚ,ξερα και χωρις τυψεις κατα τη γνωμη μου.Στο hh που εχεις με το ΑΚ,το range του UTG limper 9max ειναι της μορφης {22..77,56s..QJs,64s..KJs} και για να κανει απλο call vs shortstack μαλλον εχει face cards ή pocket pairs οποτε δν πασαρει σ'αυτο το board.Αλλα με αυτα τα στακς δεν μπορεις να κανεις και κατι.** Καλη τυχη,αν και θα προτιμουσα να εκανες οτιδηποτε αλλο εκτος απο shortstack project ** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Γιατί τόσο tight; Και ειδικά από τις τελευταίες θέσεις; Δεν παίζω cash αλλά ειδικά αυτό το 9.94 VPIP από το button βγάζει μάτια. Τα blinds σου δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Νομίζω ότι, στα υπόλοιπα είναι το πρόβλημα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Νομίζω οτι επιμελώς ξέχασες τα 10Κ+ χέρια στα 6max που ηταν καταστροφικά για το bankroll σου!!!!Με -0,85 ΒΒ/100 9max κ -4 ΒΒ/100 στα 6max κ χαμένο πάνω απο το μισό bankroll σου σε 30κ χέρια τι άλλο θέλεις να διαπιστώσεις δεν καταλαβαίνω.Ελπίζω με τα στοιχεία που έδωσα να κάλυψα όσο περισσότερο μπορούσα την πορεία μου έως τώρα.Οχι, γιατί σαφέστατα λες ψέματα κ αποπροσανατολίζεις τον κόσμο.Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε οτι εμφανώς προκειται για μία τακτική που προσφέρεται για να χάνεις χρόνο κ χρήμα κ ελπίζω σύντομα να περάσει η μόδα αυτή κ να μπορέσουμε να παίξουμε κ πάλι πόκερ ........... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Foustouki anaferes ola ta egine me to concept ? I krivoume arithmous kai diafora? Apla gia na enimeronete o kosmos sosta epidi o antonis afini iponooumena , pite mas kai emas na kseroume. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αντωνη ξεχασες το nl25 fullstack που επαιξα καθως και κατι τουρνουα που επαιξα καποιες μερες στην Full Tilt.Eπισης εχω και κατι απωλειες στο omaha heads up.Επισης ξεχασα να αναφερω και μια live 700ευρω επιτυχια στην Γευγελη.ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ BANKROLL???Καλα πας καλα ρε αντωνη?Εισαι σοβαρος?Ειπα θα ξεκινησω με 9max τουλαχιστον για τα πρωτα 50Κ χερια και μετα θα παιξω 6max.Και παλι κατι τετοιο δεν ειναι σιγουρο.Αυτο που λες ειναι ακυρο.Ναι επαιξα 6max και nl25 και nl50 και fullstack και 50bb και 25-30bb να δοκιμασω καποια πραγματα σαν fullstacker αλλα και με μισο buy in αλλα αυτο ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ με το concept???Τι προσπαθεις να κανεις?Λες να παω να κρυψω κατι απο την ωρα που εισαι ολη την ωρα στο ptr και ξεκαρεις τα στατιστικα μου?Σοβαρα δεν ξερω τι να πω.Θελεις να καταγραφω το παιχνιδι μου με camtasia και να το στελνω μετα απο καθε session καπου? lol ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ CONCEPT ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟ NL50 9MAX SHORTSTACK ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ??????Δεν θελει που μυαλο για να καταλαβει καποιος τι εννοω.Τεσπα Αντωνη δεν ξερω γιατι το κανεις αυτο ευχαριστω παντως που ασχολησε μαζι μου και μου ανεβαζεις τις μετοχες μου.Δεν θελω να ανεβουν αλλο σταματα απλα να γραφεις στα thread μου και τελειωσε το θεμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AngryKoreaMan Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 A re Antoni triantafullopoule tpt de xefeygei! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Προτιμώ τα 6max τραπεζια,αν και αυξάνει variance λόγω μεγαλυτέρων shovings range, επειδή στα 9max πλέον 3-4-5/9 είναι shortstackers.Το αφήνω στην κρίση του κοινού! :laugh: Νταξ απλά να ξέρεις οτι κ εμείς εδώ δεν πιπιλάμε το δάκτυλο. :laugh: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου να αποδείξεις κάτι που πάει το πόκερ χρόνια πίσω κ το αναγάγει περισότερο σε τυχερό παιχνίδι εξαφανίζοντας σχεδόν την ικανότητα.Oι ss θα έπερεπε να αισθάνεστε ντροπή αλλα κάποιοι έχουν το θράσσος να το διατυμπανίζουν.Αρκετά ......... εως εδώ!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Προτιμώ τα 6max τραπεζια,αν και αυξάνει variance λόγω μεγαλυτέρων shovings range, επειδή στα 9max πλέον 3-4-5/9 είναι shortstackers.Το αφήνω στην κρίση του κοινού! :laugh: Νταξ απλά να ξέρεις οτι κ εμείς εδώ δεν πιπιλάμε το δάκτυλο. :laugh: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου να αποδείξεις κάτι που πάει το πόκερ χρόνια πίσω κ το αναγάγει περισότερο σε τυχερό παιχνίδι εξαφανίζοντας σχεδόν την ικανότητα.Oι ss θα έπερεπε να αισθάνεστε ντροπή αλλα κάποιοι έχουν το θράσσος να το διατυμπανίζουν.Αρκετά ......... εως εδώ!!!![/quote:3lczdedz]Ναι προτιμω και μου αρεσει να παιζω περισσοτερο τα 6max για πολυ απλα εχουν περισσοτεροι δραση.Οπως επισης προτιμω τα ept side events απο τα τουρνουα στο απολλονια.Πρεπει δηλαδη να τρεξω πραγα να τα παιξω?Μην λες οτι να ναι και μην προσπαθεις να πιαστεις απο οτιδηποτε λεω για να μου την πεις.Σε βαρεθηκα ειναι η αληθεια και σου ζητησα πριν να μην ξαναπαντησεις σε thread μου.Αν μπορεις σεβασου το αυτο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αντώνη νομίζω ότι έχεις δείξει ξεκάθαρα την άποψή σου σχετικά με τους short stackers και μάλιστα με πολύ "ηχηρό" τρόπο. Την άποψη αυτή είναι βέβαιο ότι την συμμερίζονται σίγουρα κι άλλοι εκτός από σένα.Όμως σε αυτή τη φάση νομίζω δεν έχει νόημα να προβαίνεις σε στείρα αντιπαράθεση με τον foustouki. Άσε το παιδί να κάνει το κόνσεπτ του, κάποιοι το παρακολουθούν με ενδιαφέρον.Ούτως ή άλλως οι συνεχείς αντεγκλήσεις δεν οδηγούν και πουθενά, νομίζω ότι το θέμα της κόντρας ενάντια στους ss έχει εξαντληθεί και απλά μόνο κουράζει. Ο καθένας έχει την άποψή του κι αυτή δεν αλλάζει, ούτε από ένα φόρουμ, ούτε από ένα κόνσεπτ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Και εν ολιγοις Αντωνη βλεπεις οτι δεν παιζει να αλλαξει σκεπτικο ο Φουστουκι ΟΤΙ και να του αντιπαραθεσεις. Οποτε δεν εχει νοημα η αντιπαραθεση σας.Και οποιος αλλος πιστεψει τα λογια του και θελει να παιζει με αυτον τον τροπο ενα παιχνιδι σαν το ποκερ, που καποιοι ανθρωποι περνανε ωρες προσπαθωντας να βελτιωθουν και να τζογαρουν οσο το δυνατον λιγοτερο εως και καθολου, ειναι αξιος της μοιρας του.Εχω μονο ενα ερωτημα προς τον φουστουκι και αν μπορεσει ελπιζω να απαντησει.Πιστευεις οτι παιζωντας τοσο πολυ ως ss για αρκετο καιρο δεν επηρεαζεται και ο τροπος που θα παιζεις αν βρεθεις καποια στιγμη fs η σε καποιο τουρνουα π.χ. εχοντας πολλες μαρκες? Θεωρεις τον εαυτο σου ικανο σε αυτην την ηλικια να μεταβαλετε αναλογα με το τροπο που επιλεγει να παιξει? Δεν επηρεαζεσαι καθολου?φιλικα παντα εννοειται.GL to all.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 giorgio έγραψε:Γιατί τόσο tight; Και ειδικά από τις τελευταίες θέσεις; Δεν παίζω cash αλλά ειδικά αυτό το 9.94 VPIP από το button βγάζει μάτια. Τα blinds σου δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Νομίζω ότι, στα υπόλοιπα είναι το πρόβλημα.+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 poliscas έγραψε: Άσε το παιδί να κάνει το κόνσεπτ του, κάποιοι το παρακολουθούν με ενδιαφέρον.Θα μπορούσες καλύτερα να πεις "Ασε το παιδί να μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κάποιοι αφελείς το παρακολουθούν με ενδιαφέρον"Εαν δεν σου αρέσε κ νομίζεις οτι η αλήθεια, είναι αντιπαράθεση μπορείς να σβήσεις τα ποστ μου.Εκανα μια σημείωση για αποκατάσταση της πραγματικότητας του concept κ δεν θα επανέλθω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:Πιστευειςοτι παιζωντας τοσο πολυ ως ss για αρκετο καιρο δεν επηρεαζεται και ο τροπος που θα παιζεις αν βρεθεις καποια στιγμη fs η σε καποιο τουρνουα π.χ. εχοντας πολλες μαρκες? Δεν επηρεαζεται καθολου ο τροπος παιχνιδιου μου.Ισα ισα που πιστευω οτι εχω πλεονεκτημα στα late stages αν εχω μικρο stack απεναντι σε αλλα μικρα stack και αν εχω μεγαλο τοτε μπορω να το διαχειριστω ανετα.b]Antonis έγραψε:Θα μπορούσες καλύτερα να πεις "Ασε το παιδί να μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κάποιοι αφελείς το παρακολουθούν με ενδιαφέρον"Εαν δεν σου αρέσε κ νομίζεις οτι η αλήθεια, είναι αντιπαράθεση μπορείς να σβήσεις τα ποστ μου.Εκανα μια σημείωση για αποκατάσταση της πραγματικότητας του concept κ δεν θα επανέλθω.Σε πληρωνει κανεις για να χωνεις την μυτη σου παντου και να λες πραγματα που δεν ισχυουν η ακομα και αν ισχυουν να ειναι ασχετα με ενα θεμα??Η "αληθεια" σου δηλαδη πρεπει να ειναι οντως αληθεια επειδη την λες εσυ απλα επειδη εισαι ο antonis ο παλιος και ξερεις οτι πολλοι θα σε πιστεψουν?Τεσπα δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου.Ειπε οτι δεν θα επανελθεις.Ελπιζω να το τηρησεις.Καλη τυχη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Tha sou proteina na dokimaseis k to omaha kapoia stigmi san ss...Paizw kana mina 25nl me 30bb/6max pokerstars k exw dei oti na nai kiniseis...Exei polla psaria akoma to paixnidi, nl holdem exei ma8ei o ka8enas...De kserw kata poso to gnwrizeis to paixnidi(oxi pws egw eimai kanas pro, apla exei perissotero drasi gia mena pou de mporw na paiksw panw apo 6 trapezia logw oti exw laptop ) alla aksizei mia prospa8eia pisteuw k de kserw kata poso exeis periorisei sto holdem to concept sou...Anyway gl k ante na se doume k sta prasina noumera...Sou euxomai na kseperaseis k ton Mark Vos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Και εγω σε laptop παιζω..Γιατι δεν μπορεις να παιξεις πανω απο 6 τραπεζια στο laptop?Δεν σκοπευω να ασχοληθω με το ss omaha τουλαχιστον οχι προς το παρον.Δεν ειμαι μονο ss player οπως διαπιστωσεις και μονο σου το Σαββατο daffyd3ck :) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αν το διαπιστωσα λεει... Ρε συ το λαπτοπ μου είναι 17'' και 6 τραπέζια τα χωράει ισα ισα...Τώρα να τα έχω το ένα πάνω από το άλλο δε με βολεύει καθόλου...Τεσπα βγαίνουμε εκτός θέματος...Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πραγματικά το foustouki είναι πολύ καλός παιχτης και στα live τουρνουά για όσους πιστεύουν ότι επηρρεάζεται από το ss...Το θέμα είναι να μπορείς να παίζεις τα πάντα κ απλά να ασχολείσαι με το πιο κερδοφόρο παιχνίδι για σένα...(εγώ ακόμα ψάχνομαι ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αλλο το να κρινεις ενα ατομο σαν παιχτη γενικα και αλλο να κριτικαρεις μια αποψη του για ενα τροπο παιχνιδιου. Γενικα απο οσο εχω παρακολουθησει τη συζητηση μαλλον ο φουστουκι εκανε λαθος στο οτι δεν ξεκαθαρισε απτην αρχη πως ολο αυτο το ποστ ειναι μια προταση για ενα τροπο παιχνιδιου. Δεν σημαινει πως παντου και παντα παιζει ετσι..Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα (πεσμου αν κανω λαθος). Και αν και μου φαινεται τελειως λαθος η προταση του και το σκεπτικο του ss μπορω να πω, πως σαν παιχτη τον βρισκω αρκετα descent γιατι εχουμε παιξει και μαζι.Αλλο το ενα λοιπον αλλο το αλλο.ps: Δινω 100 ευρω απλα για να σας βαλουν μια φορα στο ιδιο τραπεζι με τον Αντωνη σε καποιο τουρνουα! ΚΛΑΜΑ!ΠΕΠΟΝΙΑAAA!GL to all . . . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 "Γενικα απο οσο εχω παρακολουθησει τη συζητηση μαλλον ο φουστουκι εκανε λαθος στο οτι δεν ξεκαθαρισε απτην αρχη πως ολο αυτο το ποστ ειναι μια προταση για ενα τροπο παιχνιδιου.Δεν σημαινει πως παντου και παντα παιζει ετσι.."Aκριβως αυτο duke.Οσο για τα 100 ευρω μακαρι να τυχει αυτο σε κανενα τουρνουα..Πλακα θα εχει..Αλλα πιο πολυ γελιο θα εχει να παιξουμε σε κανενα cash table μαζι και να παιζω shortstack :) :)Περα απο την πλακα αυτο που ειπες :"Αλλο το να κρινεις ενα ατομο σαν παιχτη γενικα και αλλο να κριτικαρεις μια αποψη του για ενα τροπο παιχνιδιου."Δεχομαι οποιαδηποτε κριτικη πανω στο shortstack play,οποιαδηποτε διαφωνεια αλλα δεν δεχομαι προσβολες σαν παιχτη ποκερ απο την στιγμη που καποιος δεν εχει παιξει μαζι μου. Ο χρονος θα δειξει.GL duke Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Δεχομαι οποιαδηποτε κριτικη πανω στο shortstack play,οποιαδηποτε διαφωνεια αλλα δεν δεχομαι προσβολες σαν παιχτη ποκερ απο την στιγμη που καποιος δεν εχει παιξει μαζι μου. Να λεμε και του στραβου το δικιο ο Αντωνης δεν σε χαρακτηρισε αποσο καταλαβα γενικα σαν παιχτη. Γιατι εκτος ολων δεν σε ξερει.Σε εκρινε και σε χαρακτηρισε μονο πανω στη γνωμη που σχηματισε με βαζει το ποστ για το ss. Και εν μερη ισως ειναι ΚΑΙ λαθος σου που οπως προειπα δεν ξεκαθαρισες οτι δεν παιζεις γενικα και παντα ετσι.Anyway ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα πανω!GL man.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Υπήρξαν πάνω από 6-7 άσχημοι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί σε αυτή τη συζήτηση Duke, τουλάχιστον τόσους έσβησα εγώ (lol).Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι θα γίνεται σε αυτό το φόρουμ, οι χαρακτηρισμοί θα σβήνονται, τα επιχειρήματα θα μένουν.Όχι σκουπίδια, όχι προφυλακτικά σε θάλασσες και ακτές λοιπόν... :laugh: :laugh: Τα επιχειρήματα φτάνουν για να εκφράσει κάποιος την άποψη του, "για να πείσει", όπως λέμε. Όταν εμπεριέχεται προσβολή και απαξίωση τα επιχειρήματα χάνουν την πειθώ τους.Πάντως επειδή γνωρίζω τον Αντώνη πολύ καιρό, ειναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση Dr Jekyl- Mr Hyde που έχω δει σε αυτό το φόρουμ. Όταν τον γνωρίσει κάποιος από κοντά, είναι ένας από τους καλύτερους συζητητές, έχω διακρίνει στον Αντώνη τη διάθεση να προσφέρει την άποψη του και να την συζητήσει, περισσότερο από κάθε άλλο παιδί που γνώρισα μέσω αυτού του φόρουμ.Όταν όμως κάθεται μπροστά στην οθόνη και ανοίγει το φόρουμ, δένει το μαντήλι στο κεφάλι σφιχτά και γίνεται John Rambo! Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να φανταστώ Αντώνη στο γραφείο του να απαντάει σε ποστ! Τον φαντάζομαι να έχει καμμιά δεκαριά στιλέτα δίπλα του και κάθε φορά που αλλάζει παράγραφο, να πετάει και ένα στην πόρτα! Και όταν στέλνει το post για δημοσίευση να πηγαίνει στον καθρέφτη με την πυτζάμα και να λέει στον εαυτό του:"Are you talking to me?" :laugh: :laugh: Δεν τον κοροοιδεύω, απλώς του έχω το θάρρος, είμαι σίγουρος ότι κι εκείνος θα γελάει που θα με διαβάζει τώρα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 poliscas έγραψε:Ο καθένας έχει την άποψή του κι αυτή δεν αλλάζει, ούτε από ένα φόρουμ, ούτε από ένα κόνσεπτ.Ε αν και οι mods πιστεύουν αυτό, ως προς τί το "concept" και η επίσημη δημοσίευσή του? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts