Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Concept - Shortstack Strategy - 20K πρώτες παρτίδες

Recommended Posts

Τι ακριβως εννοεις?

Με την ιδια λογικη μπορουν να γινουν concepts για s&g/dons η οτιδηποτε αλλο.

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσος πολεμος.

Αν υπαρχει προβλημα απλα να με ενημερωσουν οι mods.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φίλε μου,

σε αυτό το φόρουμ οι mods δεν επιβάλουν απόψεις. Όλα είναι ελεύθερα προς συζήτηση. Η γνώμη της ομάδας του Pokerland εκφράζεται ακριβώς με το ποστ που έκανε ο erevos, πριν κάμποσο καιρό. Γι αυτό και το δημοσιεύσαμε το concept και πίστεψε με, το site λειτουργεί 3 μιση χρόνια, άν είχαμε από τότε μέχρι τώρα καμμιά 50αριά concepts, σε οποιοδήποτε τομέα του παιχνιδιού (sng, mtt, low stakes, high stakes) ανεξάρτητα αν τα concept θα είχαν επιτυχία, θα είχαμε βοηθηθεί ΟΛΟΙ!

Αν θες την προσωπική μου άποψη, βλέπω το concept με ενδιαφέρον, αν και δεν είμαι cash παίκτης. Θεωρώ ότι δεν είμαι καν παίκτης ακόμη, και δη καλός, θέλω να βελτιωθώ όμως και είμαι έτοιμος να ρουφήξω οτιδήποτε μου προσφέρεται! Έχω ακούσει για το short stacking, συμφωνώ με τις απόψεις των παικτών ότι πρόκειται ουσιαστικά για σύστημα αμυντικό απέναντι στους skilled παίκτες.

Θα μάθω κάτι παραπάνω από το concept του foustouki? Δεν μπορώ να κρίνω ακόμη. Το σίγουρο είναι ένα. Το concept δεν μας παρουσίαστηκε ως "μαγική συνταγή". Όπως συμβαίνει πάντα στο πόκερ, η στρατηγική δεν είναι το παν, αλλά το πως θα την εφαρμόσεις. Αν ο foustouki πετύχει, θα έχω σίγουρα διακρίνει κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Αν αποτύχει και χάσει το bankroll του θα διακρίνω leaks και αρνητικά στοιχεία.

Και στις δύο περιπτώσεις, το concept του foustouki μου φαίνεται ενδιαφέρον. Θα δω θετικά, θα δω αρνητικά, θα διαμορφώσω άποψη, θα κρίνω. Όπως και σε οποιοδήποτε άλλο concept μου προσφερθεί να διαβάσω.

foustouki έγραψε:

Τι ακριβως εννοεις?

Με την ιδια λογικη μπορουν να γινουν concepts για s&g/dons η οτιδηποτε αλλο.

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσος πολεμος.

Αν υπαρχει προβλημα απλα να με ενημερωσουν οι mods.

Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ μην προτρέχεις σε συμπεράσματα διότι αρκετές φορές θα είναι λανθασμένα(άκου πόλεμο).

Sorry αν παρεξηγησες αλλα δεν εννουσα πολεμο απο εσενα αλλα γενικοτερα εχω δεχθει επιθεσεις.

Δεν προτρεχω σε συμπερασματα απλα εχω ακουσει τα απειρα :) :)

Tεσπα καληνυχτα φιλε.

Απ οσο εχω καταλαβει, ο foustouki κανει ενα πειραμα. Γι αυτο λεγεται και concept. Αλλιως θα λεγοταν learning the correct way to play.

Αφου λοιπον πειραματιζεται με κατι και εχει και την καλη θεληση να μας δινει καποια αποτελεσματα-συμπερασματα, θα ηταν σωστο να μην ασκουμε κακη κριτικη η να λεμε την γνωμη μας για να επιβληθουμε σαν παικτες, παρα μονον κριτικη πανω στο παιχνιδι του και πως να το βελτιωσει.

Αν συμφωνουμε η οχι με το τροπο παινχιδιου ως shortstacker αυτο ειναι για τον ευατο μας.

Τωρα οσον αφορα τα αποτελεσματα σου, πιστευω οτι βελτιωνεις σιγα σιγα την τακτικη σου οπως φαινεται και ελπιζω συντομα να εχεις θετικα αποτελεσματα.

Οσο για τον αν αυτη η τακτικη μπορει να γινει κερδοφορα εαν μελετηθει σωστα, ενα εχω να πω: Mark Vos

Gl foustouki

poli kali i analisi sou kai i autokritiki sou.

to ss einai mia stratigiki ite to theloume ite oxi.

omos o tropos pou tin analieis voithaei ta nea pedia na katanoisoun pithana dika tous lathoi kai na ginoun kaliteroi.

kai giati oxi na mathoun pos pezei enas ss oste na mporoun na ton antimetopisoun

kali epitixia stin prospathia sou

so far well done

Ναι συνεχιζεται κανονικα απλα εχω να παιξω κανενα 15ημερο λογο ελλειψης χρονου γιατι εχω πολλα τρεχαματα αυτον τον καιρο.

Οταν καταφερω να παιξω θα υπαρχει ανανεωση Νταβέλης.

• 1 month later...