vas Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Κάλησπέρα.Παίζω από την αρχή του καλοκαιριού στην PokerStars .Είχα κάνει δύο καταθέσεις με PaySafeCard συνολικά 100$.Ολο το καλοκαίρι ασχολήθηκα πολύ και είχα καταφέρει να φτάσω το bankroll στα 700$+.Από εκεί και πέρα με κάκιστη διαχείριση του bankroll και συνεχή κακά αποτελέσματα κατάφερα να φτάσω εκεί που ήμουν. Ο λογαριασμός είναι στο όνομα του ξαδέρφου μου (έχουμε ίδιο επίθετο) αλλά θέλω να σβήσω αυτόν και να κάνω έναν καινούριο για να πάρω και το bonus πρώτης κατάθεσης. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε όλη αυτή την διαδικασία. Δήλαδη στο να τραβήξω τα λεφτά, έπειτα να σβήσω τον λογαριασμό** και να ανοίξω καινούριο όπου η μόνη διαφορά θα βρίσκεται στο name,και όλα αυτά από το ίδιο pc.**για το σβήσιμο του λογαριασμού δεν το έχω ψάξει για το πόσο εύκολο είναι οπότε με απασχολεί και αυτό.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Aπαγορεύεται δυστυχώς.Πρέπει να ανοίξεις σε άλλο όνομα.Είχα ανοίξει και γώ θέμα παρόμοιο για την full tilt. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 anixe logariasmo sto diko soy onoma apla kai xalara kane tin katathesi soy gia to bonus opos tin kaneis gia proti fora kai meta trava kai ta lefta apo ton kodiko toy xaderfoy ston kodiko soy toso apla Παράθεση
vas Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 ειπά πως απλά είναι το ίδιο επίθετο.Δηλαδή μιλάμε π.χ για :Georgios Papadopoulos και για Nikos Papadopoulos. Παράθεση
vas Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 fridis έγραψε:anixe logariasmo sto diko soy onoma apla kai xalara kane tin katathesi soy gia to bonus opos tin kaneis gia proti fora kai meta trava kai ta lefta apo ton kodiko toy xaderfoy ston kodiko soy toso aplaαυτό από το ίδιο pc τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνει.γιατί αν ανοιξώ καινουριο λογαριασμό δεν θα με αφείνει να κάνω καταθεση.σαν ιδέα σίγουρα ειναι καλή :laugh: :laugh: Παράθεση
fridis Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 vas έγραψε:fridis έγραψε:anixe logariasmo sto diko soy onoma apla kai xalara kane tin katathesi soy gia to bonus opos tin kaneis gia proti fora kai meta trava kai ta lefta apo ton kodiko toy xaderfoy ston kodiko soy toso aplaαυτό από το ίδιο pc τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνει.γιατί αν ανοιξώ καινουριο λογαριασμό δεν θα με αφείνει να κάνω καταθεση.σαν ιδέα σίγουρα ειναι καλή :laugh: :laugh:[/quote:dolnv78u]pane se ena interet kafe 5 lepta ypothesi einaimeta xanaepistrefis sto pc soy Παράθεση
vas Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 εννοίτε πως απο τον ίδιο υπολογιστη θέλω να παίζω και δεν θέλω να τρέχω αλλου για να παίζω για να μην φαω ban για διπλο λογαριασμο.γι αυτο μιλαω και για σβησιμο λογαρισμου αυτου αλλα και γιατι θελω να τον εχω μονο για μενα και για να ασχοληθω πιο ενταντικα. Παράθεση
vas Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 fridis έγραψε:vas έγραψε:fridis έγραψε:anixe logariasmo sto diko soy onoma apla kai xalara kane tin katathesi soy gia to bonus opos tin kaneis gia proti fora kai meta trava kai ta lefta apo ton kodiko toy xaderfoy ston kodiko soy toso aplaαυτό από το ίδιο pc τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνει.γιατί αν ανοιξώ καινουριο λογαριασμό δεν θα με αφείνει να κάνω καταθεση.σαν ιδέα σίγουρα ειναι καλή :laugh: :laugh:[/quote:35p5hsfj]pane se ena interet kafe 5 lepta ypothesi einaimeta xanaepistrefis sto pc soy[/quote:35p5hsfj]πες οτι παω και ανοιγω κανονικα απο νετ και κανω και την καταθεση μου.δεν θα πρεπει να εχω σβησει αυτον που εχω τωρα για να μπω να παιξω σιγουρα με ασφαλεια στον καινουριο απο το σπιτι? Παράθεση
fridis Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 vas έγραψε:fridis έγραψε:vas έγραψε:fridis έγραψε:anixe logariasmo sto diko soy onoma apla kai xalara kane tin katathesi soy gia to bonus opos tin kaneis gia proti fora kai meta trava kai ta lefta apo ton kodiko toy xaderfoy ston kodiko soy toso aplaαυτό από το ίδιο pc τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνει.γιατί αν ανοιξώ καινουριο λογαριασμό δεν θα με αφείνει να κάνω καταθεση.σαν ιδέα σίγουρα ειναι καλή :laugh: :laugh:[/quote:2db8pmbs]pane se ena interet kafe 5 lepta ypothesi einaimeta xanaepistrefis sto pc soy[/quote:2db8pmbs]πες οτι παω και ανοιγω κανονικα απο νετ και κανω και την καταθεση μου.δεν θα πρεπει να εχω σβησει αυτον που εχω τωρα για να μπω να παιξω σιγουρα με ασφαλεια στον καινουριο απο το σπιτι?oxi den xriazete na klisis tptden tha mpenete mazi apla apo to idio merostoso apla Παράθεση
vas Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 τον λογαρισμο αυτον δεν προκειτε να τον ξαναχρησιμοποιησουμε γιαυτο και λεω για να τον σβησω.αν κανω απεγγαντασταση το προγραμμα και φροντησω να κανω καθαρισμο απο cookies υπαρχει περιπτωση να γινεται να ανοιξω τον καινουριο λογαριασμο απο εδω ???παντως θα το κανω αυτο αφου εχω σβησει τον λογαριασμο αυτον και μετα θα μπω με τον καινουριο που θα τον εχω ανοιξει απο νετ.αντε και στην υγεια των 600$ bonus .ααα....δεν θα υπαρξει προβλημα με τον ιδιο επιθετο ετσι ? για σιγουρια τελευταια φορααα :laugh: :blush: ty fridis για τις απαντησεις ! Παράθεση
fridis Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 για τα cookies δεν εχω ιδέααλλα για το bonus καλο θα είναι πριν κανεις την μάχη κατάθεση να ρωτήσεις με pm κανέναν συντονιστή αν σε συμφέρει και ποσο πολύ πρέπει να παίξεις για να το κερδίσεις Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 εχω φτιαξει 4 στην ποκερ σταρς δεν παιζει προβλημα(με διαφορετικο name) και οταν πηγα να φτιαξω και 5ο δεν με αφησε.α και κατι ακομα αν τα λεφτα τα κανεις transfer απο το εναν στον αλλον δεν μπορεις να τα κανεις αναληψη χωρις να τα τζιραρεις. Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Ενας φιλος μου παραπονιοταν συνεχοια οτι στο σταρς δεν μπορουσε να κερδιση με τιποτα καιτου συμβενανε τα απιθανα πχ ΑΑ του ειχαν σπασει 17 φορες απο Κ3 56 Α2 κτλΤον συμβουλεψα να κανη καινουργιο λογαριασμο για να δη τι θα συμβηκαι πιο πολυ να αλλαξη η ψυχολογια του Ως εκ θαυματος εγινε κερδοφορος απο την μια μερα στην αλλη........ Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Να αλλαξε η ψυχολογια του ναι.Τιποτα αλλο οχι.Απο τους ποσους ΑΑ σπασανε 17?Δηλαδη οποιος κανει new account γινεται κερδοφορος?Αν ηταν ετσι ολοι θα εκαναν καινουργιο acc.Και τοτε ποιοι θα εχαναν? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Και τοτε ποιοι θα εχαναν?Τα bots της εταιρίας??? Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 foustouki ισχυει αυτο .οποτε κανω καινουργιο λογαριασμο κερδιζει. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Ωραια.Καθε Κυριακη new account και register μονο σε warm up και sunday million Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 καθε κυριακη new acount παιξιμο heads up me 4 players(11$ μαx) παν τα 39$σε 5-6 ωρες 300-400$και κατευθειαν αναληψη .δυστηχως στα μμτ δεν σου δινουν ευνοια νεου παικτη.η ευνοια δεν ισχυει επεισης σε hu πανω 50$ Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 123456 έγραψε:καθε κυριακη new acount παιξιμο heads up me 4 players(11$ μαx) παν τα 39$σε 5-6 ωρες 300-400$και κατευθειαν αναληψη .δυστηχως στα μμτ δεν σου δινουν ευνοια νεου παικτη.η ευνοια δεν ισχυει επεισης σε hu πανω 50$Εγγυημένα όλα αυτά? :laugh: Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 εγγυμενα στην πρωτη καταθεση αντε 2η καταθεση παιζω με καταπληκτικη ευνοια παιζοντας Loose aggresive game 20πλασιαζω και μετα αν δεν σταματησω με τσακιζουν ή κανω αναληψη αν κρατηθω 40 κατι ωρες.Υ.Υ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟς ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΜΟ IGIVE BAD BEAT Παράθεση
vas Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 lol ευννοια νεου παικτη?ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ.... :laugh: δινουν και ημερομηνια ληξης? να ξερουμε ποσα να βαλουμε να δουμε αν προλαβαινουμε να φτασουμε στα high stakes για το μπονους που λες fridis στους 500 FFP ποντους δεν ειναι παντα ?123456 δεν θελω να κανω κατι τετοιο.απλα θελω να φτιαξω δικο μου λογαριασμο,για να μην παιζω στου ξαδερφου μου(που θελει να τον κλεισει κι ολας).παντως οσο το σκεφτομαι δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα.αλλωστε θα υπαρχουν απειρες συνονημιες στα επιθετα...το μονο που με αποσχολει ειναι το pc.απλα θα κανω την καταθεση απο αλλο pc και θα εχω σβησει ηδη τον αλλο λογαριασμο.μολις πηγα στις επιλογες του lobby στο account και δεν ειδα κατι για delete.εχει διαδικασια με email το πραγμα ή ειναι πιο απλα?αν ναι,πως? Παράθεση
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 χαχαχαχα, εχω πεθανει στα γελια με κατι απαντησεις, καμια φορα με τους φιλους μου οταν παιζουμε στο νετ κανα stud η κανενα bj κανουμε διαφορα γραφικα τυπου δε μας παει καλα μπες και ξαναβγες στο τραπεζι, αφου πονταρες τοσα εστω και καταλαθος δεν τα παιρνεις πισω ,οταν ερθεις μην χτυπησεις κουδουνι κανε αναπαντητη , γιατι πειρες κοκα κολα την προηγουμενη φορα επινες σπραιτ κλπ. Φυσικα ολα αυτα τα λεμε για χαβαλε και ειρωνικα λεμε πως ειναι according to the Black Book. Απο τοτε που μπηκα στο καζινο γνωρισα πολλους που θα μπορουσαν να βοηθησουν στην εκδοση του και απο οτι βλεπω και εδω καποιοι ανετα θα μπορουσαν να γραψουν μερικα κεφαλαια για το ποσο κραταει η ευνοια της πρωτης καταθεσης, ως ποια stakes λειτουργει κλπ. Ευχαριστω για το γελιο και τις ιδεες που μου δινεται, εχω σκεφτει πολλες φορες την εκδοση του βιβλιου αυτου, οταν το παρω στα σοβαρα θα σας ειδοποιησω. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 vas έγραψε:lol ευννοια νεου παικτη?ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ.... :laugh: δινουν και ημερομηνια ληξης? να ξερουμε ποσα να βαλουμε να δουμε αν προλαβαινουμε να φτασουμε στα high stakes για το μπονους που λες fridis στους 500 FFP ποντους δεν ειναι παντα ?123456 δεν θελω να κανω κατι τετοιο.απλα θελω να φτιαξω δικο μου λογαριασμο,για να μην παιζω στου ξαδερφου μου(που θελει να τον κλεισει κι ολας).παντως οσο το σκεφτομαι δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα.αλλωστε θα υπαρχουν απειρες συνονημιες στα επιθετα...το μονο που με αποσχολει ειναι το pc.απλα θα κανω την καταθεση απο αλλο pc και θα εχω σβησει ηδη τον αλλο λογαριασμο.μολις πηγα στις επιλογες του lobby στο account και δεν ειδα κατι για delete.εχει διαδικασια με email το πραγμα ή ειναι πιο απλα?αν ναι,πως?ειλικρινά για τόσο μεγάλο bonus δεν ξέρω γιαυτο είπα να ρωτήσει κάποιον που το έχει κερδίσειθέλει πάντως σίγουρα πιο πόλλους πόντους Παράθεση
vas Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 ξερει κανεις ποσους ακριβως ποντους πρεπει να μαζεψω για τα 600$ μπονους ? νομιζω o Erev0s ειχε πει πως ασχολειται με τα 1$ DON για να παρει αυτο το μπονους.Αν μπορεις πες και σε μας ποσοι ειναι αυτοι οι ποντοι ...επισης θα ηθελα βοηθεια και σε αυτο... vas έγραψε:μολις πηγα στις επιλογες του lobby στο account και δεν ειδα κατι για delete.εχει διαδικασια με email το πραγμα ή ειναι πιο απλα?αν ναι,πως? Παράθεση
Guest Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ 170 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 10 ΔΟΛΑΡΙΑ .ΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 170 ΕΠΙ 60. Παράθεση
Recommended Posts