Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ήλιος "ILIOS72" Καματάκης: 1 χρόνος τουρνουά

Μία από αυτές είναι και η πολύ σημαντική ανακάλυψη της εξίσωσης βέλτιστης απόδοσης όσον αφορά το shoving stack σε τουρνουά.
Σκεφτόμενος όλους όσους επιθυμούν να τον γνωρίσουν από κοντά θα διοργανώσει ένα event το οποίο θα ονομάζεται Charity Day with Ilios. Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τον Ήλιο θα μπορούν πληρώνοντας κάποιο ποσό να περάσουν μία ημέρα μαζί με τον Έλληνα επαγγελματία και να μάθουν όλα τα μυστικά που τον κάνουν τόσο επιτυχημένο. Τα χρήματα αυτά φυσικά και θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς (τα οποία θα καταθέσουν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι) σε μία προσπάθεια συνδυασμού του παιχνιδιού με την ανθρωπιά.

Δεν ξέρω αν θα στενοχωρήσω τους υπευθύνους του pokerland που για ευνόητους λόγους γλύφουν αυτόν τον Καματάκη αλλα όταν διαβάζω αυτά τα κωμικοτραγικά αποσπάσματα δεν μπορώ να μην σχολιάσω.

Όλοι γνωρίζουν πως ο Καματάκης ήταν τυχερός και έπαιζε online poker τις εποχές που οι 9 στους 10 που έπαιζαν ήταν κάτι παραπάνω απο άσχετοι με το θέμα.Αυτός δεν ήταν άσχετος ήταν απλώς μέτριος και έτσι κέρδιζε,ανέβηκε stakes και έφτιαξε ένα πολύ καλό bankroll.

Όπως όμως είναι οφθαλμοφανές το επίπεδο στα high stakes cash games τον έχει ξεπεράσει προ πολλού (και ίσως και σε mid stakes) αλλα το bankroll που έφτιαξε τα προηγούμενα χρόνια του επιτρέπει σήμερα να παίζει σε online tours με τα μεγαλύτερα buy in και με τεράστια fields απο εκατοντάδες donks.

Ακόμα και όσον αφορά τα tours υπάρχουν εκατοντάδες καλύτεροι παίχτες απο τον Καματάκη που παίζουν σε μικρότερα buy in οπου απο άποψη ανταγωνισμού γίνεται σφαγή αλλα που βγάζουν προφανώς και πολύ λιγότερα χρήματα.

Τα άσχημα νέα για τον κ.Καματάλη είναι οτι αυτοί οι παίχτες σύντομα θα ανεβούν στα buy ins που τώρα αυτός παίζει κάτι που σε 1-2 χρόνια χωρίς να θέλω να το παίξω προφήτης θα το δούμε στα αποτελέσματά του.

Πάντως πολύ θα ήθελα να δω τον πετύχημένο αυτόν παίχτη να παίζει 2$/4$ cash...(σήμερα το 2010 όχι το 2007)

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

otinanai έγραψε:

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ήλιος "ILIOS72" Καματάκης: 1 χρόνος τουρνουά
Μία από αυτές είναι και η πολύ σημαντική ανακάλυψη της εξίσωσης βέλτιστης απόδοσης όσον αφορά το shoving stack σε τουρνουά.
Σκεφτόμενος όλους όσους επιθυμούν να τον γνωρίσουν από κοντά θα διοργανώσει ένα event το οποίο θα ονομάζεται Charity Day with Ilios. Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τον Ήλιο θα μπορούν πληρώνοντας κάποιο ποσό να περάσουν μία ημέρα μαζί με τον Έλληνα επαγγελματία και να μάθουν όλα τα μυστικά που τον κάνουν τόσο επιτυχημένο. Τα χρήματα αυτά φυσικά και θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς (τα οποία θα καταθέσουν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι) σε μία προσπάθεια συνδυασμού του παιχνιδιού με την ανθρωπιά.

Δεν ξέρω αν θα στενοχωρήσω τους υπευθύνους του pokerland που για ευνόητους λόγους γλύφουν αυτόν τον Καματάκη αλλα όταν διαβάζω αυτά τα κωμικοτραγικά αποσπάσματα δεν μπορώ να μην σχολιάσω.

Όλοι γνωρίζουν πως ο Καματάκης ήταν τυχερός και έπαιζε online poker τις εποχές που οι 9 στους 10 που έπαιζαν ήταν κάτι παραπάνω απο άσχετοι με το θέμα.Αυτός δεν ήταν άσχετος ήταν απλώς μέτριος και έτσι κέρδιζε,ανέβηκε stakes και έφτιαξε ένα πολύ καλό bankroll.

Όπως όμως είναι οφθαλμοφανές το επίπεδο στα high stakes cash games τον έχει ξεπεράσει προ πολλού (και ίσως και σε mid stakes) αλλα το bankroll που έφτιαξε τα προηγούμενα χρόνια του επιτρέπει σήμερα να παίζει σε online tours με τα μεγαλύτερα buy in και με τεράστια fields απο εκατοντάδες donks.

Ακόμα και όσον αφορά τα tours υπάρχουν εκατοντάδες καλύτεροι παίχτες απο τον Καματάκη που παίζουν σε μικρότερα buy in οπου απο άποψη ανταγωνισμού γίνεται σφαγή αλλα που βγάζουν προφανώς και πολύ λιγότερα χρήματα.

Τα άσχημα νέα για τον κ.Καματάλη είναι οτι αυτοί οι παίχτες σύντομα θα ανεβούν στα buy ins που τώρα αυτός παίζει κάτι που σε 1-2 χρόνια χωρίς να θέλω να το παίξω προφήτης θα το δούμε στα αποτελέσματά του.

Πάντως πολύ θα ήθελα να δω τον πετύχημένο αυτόν παίχτη να παίζει 2$/4$ cash...(σήμερα το 2010 όχι το 2007)[/quote:likpwqyg]

otinanai :huh:

Δημοσίευση

otinanai έγραψε:

Δεν έγλειψα, δεν γλείφω και ούτε πρόκειται να γλείψω κανέναν στη ζωή μου. Έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι μόνος σαν τον λύκο και δεν περιμένω τίποτε και απο κανέναν. Ούτε από τον Καματάκη, ούτε από τον Μπαρμπαδάκη ούτε από κανέναν.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλότρια.

Όταν αναφέρεσαι σε πρόσωπα που ούτε γνωρίζεις, ούτε ξέρεις, ούτε έχεις ζήσει να είσαι πιο προσεκτικός.

Αν δεν γουστάρεις να μας διαβάζεις δικαίωμά σου. Αν όμως ξαναπροσβάλεις αυτό το site και τους συντελεστές του τόσο άκομψα θα κλείσω τον λογαριασμό σου.

Μάθε να σέβεσαι τόσο απλά. Δεν θα επανέλθω με προειδοποίηση.

Κάνω καφέ.. με σύγχυσες απογευματιάτικα.

Δημοσίευση

ΦΙΛΕ otinanai ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ Ε???ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 400.000 $$$$ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ(ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ) ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ 400.000$ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ??? 2.000.000???Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ...ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ,ΟΠΩΣ Κ ΣΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ???ΥΓ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Κ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΨΩ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ...ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ONLINE TOYRNAMENT PLAYER...ΚΑΙ ΣΤΟ POKER ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ...

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο τώρα που άνοιξες νέο λογαριασμό για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου?

Βασικά δεν σε κατηγορώ που το λες αυτό κάπως έτσι φένεται.Αλλα προφανώς δεν είμαι εγώ και αν θέλει ας το επιβεβαιώσει κάποιος moderator.Άλλωστε ποτέ δεν το χω κάνει αυτό και δεν βλέπω και τον λόγο να το κάνω.

Ωστόσο η ειρωνία σε αυτό που έγραψες είναι οτι κολλάει πολύ με το θέμα γιατι ο Καματάκης δεν ειναι αυτός που σε άλλο forum έκανε συνέχεια νέους λογαριασμούς και έγραφε για το "πόσο καλός παιχτης είναι ο Καματάκης" κτλ κτλ???

Βέβαια όλοι τον καταλάβαιναν αμέσως επειδή ήταν ο μοναδικός άλλωστε που έκανε όλα του τα posts με caps! lol

Edit:

poliscas έγραψε:

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλότρια.

Μόλις με προσέβαλες κι εσύ με τον ίδιο τρόπο η μου φαίνεται?

Δημοσίευση

Diabazo kathimerina ta forum ayta gia poli kairo alla den eixa mpei stin diadikasia na kano ena diko mou account gia na mporo na "krazo" kai ego tin kathe asinartisia pou diabazo. An nomizeis oti o otinanai einai toso afelis oste na ftiaksei neo account gia na ipostiriksei tis apopseis tou, tote o afelis tis olis katastasis mallon eisai esi, giati einai apo ta liga atoma edo pou tolman na ekfrasoun tis apopseis tous kai na katakrinoun tin kathe blakeia pou akougete.

Δημοσίευση

psinakis έγραψε:

An nomizeis oti o otinanai einai toso afelis oste na ftiaksei neo account gia na ipostiriksei tis apopseis tou, tote o afelis tis olis katastasis mallon eisai esi, giati einai apo ta liga atoma edo pou tolman na ekfrasoun tis apopseis tous kai na katakrinoun tin kathe blakeia pou akougete.

Τον γνωρίζεις προσωπικά? B)

Όπως και να χει...Ο Καματάκης είναι από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες online και offline και όπως είπε και ο dinos οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια.

Δημοσίευση

psinakis, otinanai και τα ρέστα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το να ακουστεί η διαφορετική άποψη. Απολύτως κανένα. Αν νομίζεις ότι γράφουμε κάτι που δεν στέκει (το συγκεκριμένο άρθρο στο οποίο αναφέρεστε δεν το έχουμε γράψει εμείς), ή ακόμη και "βλακεία", όπως λες είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την κριτική του οποιουδήποτε μέλους όσο σκληρή κι αν είναι.

Εκείνο που δεν πρόκειται να δεχτώ όχι μόνο από τον otinanai , αλλά και τον Πάπα τον ίδιο είναι προσβολή της αξιοπρέπειάς μου άμεση ή έμμεση. Όταν δηλαδή κάποιος λέει ότι γλύφουμε τρίτους δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτώ.

Άν πάλι κάποιος άνοιξε λογαριασμό και ποστάρει μόνο και μόνο για να κράζει χωρίς να έχει προσφέρει τίποτε σε αυτή την κοινότητα, τότε λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να είμαστε όλοι για όλους. Ας κάνει τον κόπο να αποχωρήσει μόνος του και να κλείσει και την πόρτα φεύγοντας...

Δημοσίευση

Den nomizo oti se prosebala me kapoio tropo (afou alloste kai to sigkekrimeno arthro den to exete grapsei eseis opos les) alla esi tineis sto na prosbaleis emena ton otinai kai "ta resta" opos les. An nomizeis oti telika ekana to account apla gia na mporo na krazo kai na bgazo to axti mou mporeis na kliseis to logariasmo mou, pragma pou dixnei oti apla den thelete na exete melh pou diafonoun me tis apopseis sas kai apla thelete atoma pou epikrotoun otidipote lete.

Δημοσίευση

psinakis έγραψε:

Diabazo kathimerina ta forum ayta gia poli kairo alla den eixa mpei stin diadikasia na kano ena diko mou account gia na mporo na "krazo" kai ego tin kathe asinartisia pou diabazo.

Σε αυτή την πρόταση αναφερόταν το σχόλιο μου, περί ανοίγματος λογαριασμού.

Ελπίζω να έχεις να "δώσεις" πολλά περισσότερα από απλά κραξίματα κι εύχομαι να διαψεύσεις την παρατήρησή μου.

Δημοσίευση

lol den ehw dei pio pikroholo lai mperdemeno post(oti na nai)...

katarhin einai aytonoito oti sta tours me ta megalytera buy ins einai fiska sta donks kai kai ta mikrotera einai tinga stous winning players.... ti les otinanai eisai ok?

einai kathari tyhi na paizeis apo to 2007 online....lol tyhaia epilegontai anthrwpoi kai toys vazoun na paizoun online...

ehei skeftei kapoios fanatikos cash game paihtis (ohi kalos fanatikos ehei diafora) pou leei peri donkaments kai loipa ti field ehoun ta biggest buy in events... oi perissoteroi einai kai regural caash game players... stamatiste opote vlepete kapoion pou ekane epityhia se tour na lete ( ela na se dw sto cash na oume ougk) eleos

aytoi pou paizei antipalos o kamatakis kai o kathe paiktis tetoiwn stakes profanwsden ehoun tpt na fovithoun sto 24 apo ton otinanai.... lol

kai en pasei periptwsi prokeitai antikeimenika (vasei stoiheiwn kai ohi thewriwn tou kathenos gia ton eayto tou) gia ton pio petihimeno ellina paikti..

gg ilios an kai eheis elliniki simaia stin pokerstars eleos re! politika den prepei na symfwnoume...

ps. o otinanai den thymizei ligo ton poliagapimeno "antonis"( cash na oume empeiria donkaments lol donks oloi)?

Δημοσίευση

Άντε να βγάλουμε και το Ηλιο άχρηστο-τυχερό-κτλ μας έλειπε πάλι σήμερα.

Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Ηλιο πάντως του εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να κάνει οτι δεν είδε τις παπ......ες που γράψαν μερικόι φίλοι μας.

Μετά θέλουμε οι καλοί παίχτες να μοιράζονται τις σκέψεις του και να μας βοηθούν στο site(σε hand ανάλυση κτλ), ενώ υπάρχουν κάποιοι που αμφισβητούν ακόμα και τa αποτελέσματα του αλλά δεν μας λένε τα δικά τους..........

Αντε συχεχίστε το θάψιμο και ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

Δημοσίευση

voukefalas4 έγραψε:

Άντε να βγάλουμε και το Ηλιο άχρηστο-τυχερό-κτλ μας έλειπε πάλι σήμερα.

Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Ηλιο πάντως του εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να κάνει οτι δεν είδε τις παπ......ες που γράψαν μερικόι φίλοι μας.

Μετά θέλουμε οι καλοί παίχτες να μοιράζονται τις σκέψεις του και να μας βοηθούν στο site(σε hand ανάλυση κτλ), ενώ υπάρχουν κάποιοι που αμφισβητούν ακόμα και τa αποτελέσματα του αλλά δεν μας λένε τα δικά τους..........

Αντε συχεχίστε το θάψιμο και ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

+1

Δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα αυτα που εχει καταφερει σε ενα χρονο online mtt ειναι απλα απιστευτα..

Βρειτε εναν αλλον παιχτη με παρομοια στατιστικα με τον Ηλιο για τον πρωτο χρονο που επαιξε online τουρνουα.Δυσκολο...

Απλα respect Ηλιε.

Δημοσίευση

typical κλαψα παιχτων που χανουν στα low stakes επειδη , οπως λενε , εκει παιζουν "otinane" poker , και φυσικα ισχυριζονται οτι θα κερδιζαν στα high stakes επειδη εκει παιζουν ολοι bythebook και το καλο τους παιχνιδι θα φανει.Δυστηχως ομως δεν εχουν το bankroll.

trolling

Being a prick on the internet because you can. Typically unleashing one or more cynical or sarcastic remarks on an innocent by-stander, because it's the internet and, hey, you can.

"I just found the most retarded thread in existence."

Δημοσίευση

OTINANAI KAI PSINAKIS symfwnei to cash to 2006 -2007 KAMIA SXESI me twra.

Exw filous pou eixan vgalei polla euro ekeines tis epoxes pezontas abc poker se 2-4 ,3-6.Twra xaropaleyoun na nikisoun kai to 1-2.Etsi einai to paixnidi diskoleypse.

ALLA oso anafora ta tours tou iliou oso kai result oriented na mi thes na eisai ,DEN GINETE.Einai para polla kala apotelesmata!Na legame einai ena sunday million to xrono na peis ok,alla einai polles kales theseis.

+ Oti einai stin stars pou exei TO KALITERO FIELD paixtwn kai regulars.

Δημοσίευση

Δεν ειναι μονο το cash που δεν εχει σχεση με το 2006-07.

Στα dons για παραδειγμα εως και τα 20αρια πολλες φορες με sit out ησουν itm και γενικοτερα οι παιχτες δεν ηξεραν να τα παιζουν.

Αλλα και οπουδηποτε σε ολες τις μορφες ποκερ τα πραγματα ηταν πιο ευκολα.

Και αυτο ειναι λογικο.Οσο παιζει καποιος μαθαινει.

Στα εκπαιδευτικα site συμμετεχουν παιχτες που παιζουν low stakes και μαθαινουν πολλα.

Ο Ηλιος το εκμεταλευτηκε πολυ εξυπνα και εβγαλε πολλα λεφτα εκεινη την περιοδο και μπραβο.

Οσον αφορα τα τουρνουα αυτο που λεει ο ΑΚΜ τα τουρνουα του Ηλιου ειναι πολλα και τα cashout επισης.

Δεν μπορεις καποιος να αμφισβητησει κατι.

Δημοσίευση

Ρε παιδια παντως ολα καλα...Ο καθένας έχει την άποψη του κουβεντα κάνουμε όλα ωραία...

Ένας χριστιανός όμως θα βρεθεί να σχολιάσει λίγο αυτό :

Δηλάδή μόνο εγώ το βλέπω αυτό και τρελαινομαι?

Οι υπόλοιποι πρόβατα είστε?Λύκειο δεν έχει τελειώσει κανένας?

Τόσους θεωρητικούς του poker έχει αυτο το forum ένας δεν έχει να πει κάτι γι αυτή την υπερ-μπαρούφα?

Που είναι ο foustouki και η παρέα του που πρότεινε κι όλας εκείνο το videaki που παίζεις με το σ και τα δ.ε. κτλ και δημοσιεύτηκε στα news πριν λίγο καιρό?

Δημοσίευση

H alitheia einai oti sikwsa to ena frydi molis diavasa peri tis exiswshs se fasi , What ? ^.o

Meta apo skepsi pisteyw oti den einai kati to toso OUAO oso fadazontai oi pio polloi,apla se bathos me akribeia ICM calculations isws?

An thelei o ILIOS (an kai de vlepw to logo giati de exei kanena simferon lol) as mas pei estw sto peripou ti ennoei :P ,giati yparxoun kai merikoi (px. egw) pou ti vriskoun me ta mathimatika.