GeorgeSadoor Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Καλησπέρα.Πολλές φορές έχω προσέξει στο chat να μιλάνε για "greek donkeys"(όταν είναι κάποιος Έλληνας στο παιχνίδι).Mόλις τώρα έπαιξα ένα sng hu plo με έναν αμερικάνο και μου έγραψε σε κάποια φάση "greek donk hahahaha" (παρεπιπτόντως αυτός ήταν donk του κερατα-τον νίκησα ).Έπειτα θυμήθηκα πρίν καιρό έπαιζα σ ένα sng και κάποιος με ρώτησε από που είμαι.Του είπα Ελλάδα και μου γράφει "ohhh...come on go all in,full tilt loves greeks" ( :laugh: ).Τί συμβαίνει ρε παιδιά?Τόσο διάσημοι είμαστε? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Τί συμβαίνει ρε παιδιά?Τόσο διάσημοι είμαστε? Shhhh. Don't tap the glass George! Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 και μενα ντονκ με λενε τα αμερικανακια δεν ειναι κακο να εισε ντονκ.ντονκ style is best. Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Τα αμερικανακια θεωρουν το ποκερ δικο τους παιχνιδη και ολους τουςαλλους τους βλεπουν σαν donk. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 grigoris16 έγραψε:Τα αμερικανακια θεωρουν το ποκερ δικο τους παιχνιδη και ολους τουςαλλους τους βλεπουν σαν donk.η αλήθεια είναι ότι και στο τάβλι όλους έτσι τους βλέπουμε και εμείς Παράθεση
baskont Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Τι τρέχει με τους Έλληνες; Να σου πω εγώ, αμέσως!Αγόρασα από το Sharkscope αυτό το HUD (πολύ καλό εργαλείο), που σου βγάζει αυτόματα σε κάθε τραπέζι που παίζεις τα στατιστικά των αντιπάλων σου, Games Played, Avg buy in, Avg Profit, Total Profit κλπ!Έπαιξα τη Δευτέρα στο Hellas Weekly του Poker.gr, ένα αμιγώς Ελληνικό τουρνουά δηλαδή. Στο τραπέζι μου δεν ήταν ΚΑΝΕΝΑΣ με θετικό πρόσημο. Μόνο εγώ, αλλά και πάλι με $2700 profit σε 1800 παιχνίδια! Τρίχες δηλαδή, LOL :laugh: Άνοιξα από περιέργεια ακόμη ένα τραπέζι, και πάλι είδα μόνο έναν, τον stakaman, με $50.000 profit (Σταύρο βάλε τον στη data base). Όλοι οι άλλοι ήταν μείον! Μου έκανε τεράστια εντύπωση αυτό, μιλάμε για ένα τουρνουά με $100+8 buy in! Αυτό τρέχει με τους Έλληνες λοιπόν, φίλε GeorgeSadoor. Έχουμε βελτιωθεί πολύ, δεκτόν, αλλά έχει βελτιωθεί και ο ανταγωνισμός. Έχουν μάθει πόκερ πολλά παιδιά, που σηκώνουν κάπως κεφάλι από το πλήθος, αλλά η βάση παικτών από τη χώρα μας, είναι ακόμη πολύ κάτω... Παράθεση
empags Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 baskont έγραψε:Αγόρασα από το Sharkscope αυτό το HUD (πολύ καλό εργαλείο), που σου βγάζει αυτόματα σε κάθε τραπέζι που παίζεις τα στατιστικά των αντιπάλων σου, Games Played, Avg buy in, Avg Profit, Total Profit κλπ!poso exei? isxyei ayto to $60 gia 2 mhnes pou diabazw kapou sto site?to katebasa, phga na to treksw kai mou petakse warning to antivirus Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 ki egw ena random donk ellinas eimai alla re file ektos apo elaxistous ellines stin ongame pou exei pollous.... oloi oi alloi pragmatika einai asxetoi kai me trelainoun ! eidika xthes sto 100ari kai to qual gia to gsop exasa me geloious tropous apo geloia paiksimata pou pragmatika einai na aporeis! tespa kali kardia... dont tap it! Παράθεση
baskont Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 empags έγραψε:poso exei? isxyei ayto to $60 gia 2 mhnes pou diabazw kapou sto site?to katebasa, phga na to treksw kai mou petakse warning to antivirus Στο δίνουν δωρεάν αν αγοράσεις 500 searches την ημέρα, ακόμη και για έναν μήνα. Κοστίζει 30$ περίπου έτσι, τον μήνα.Για το antivirus, σε εμένα δε μου έβγαλε πρόβλημα. Εκτός αν εννοείς ότι σε προειδοποίησε ότι το πρόγραμαμ θα έχει πρόσβαση σε εφαρμογές, πράγμα λογικό, αφού στην ουσία ανοίγεις τα poker clients mέσω του HUD και όχι όπως πριν (επιλέγεις από το HUD να κάνει launch κάθε client). Αλλιώς δε δουλεύει. Δεν είμαι computeras, ελπίζω να τα είπα σωστά.Γενικά αυτά τα antivirus το παρακάνουν μερικές φορές, μια φορά μου έβγαλε warning επειδή είχα πιει πολλούς καφέδες! :laugh: Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει ανησυχία για ιούς κλπ. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 kala eimaste ligo gaidaroi genika Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 baskont έγραψε:empags έγραψε:poso exei? isxyei ayto to $60 gia 2 mhnes pou diabazw kapou sto site?to katebasa, phga na to treksw kai mou petakse warning to antivirus Στο δίνουν δωρεάν αν αγοράσεις 500 searches την ημέρα, ακόμη και για έναν μήνα. Κοστίζει 30$ περίπου έτσι, τον μήνα.Για το antivirus, σε εμένα δε μου έβγαλε πρόβλημα. Εκτός αν εννοείς ότι σε προειδοποίησε ότι το πρόγραμαμ θα έχει πρόσβαση σε εφαρμογές, πράγμα λογικό, αφού στην ουσία ανοίγεις τα poker clients mέσω του HUD και όχι όπως πριν (επιλέγεις από το HUD να κάνει launch κάθε client). Αλλιώς δε δουλεύει. Δεν είμαι computeras, ελπίζω να τα είπα σωστά.Γενικά αυτά τα antivirus το παρακάνουν μερικές φορές, μια φορά μου έβγαλε warning επειδή είχα πιει πολλούς καφέδες! :laugh: Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει ανησυχία για ιούς κλπ.[/quote:1zxcava2]Το antivirus δεν χτυπάει για τους καφέδες γιατί εγώ που πίνω 6 την ημέρα δεν θα είχα antivirus... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: To antivirus χτυπάει γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανοίγει connections του υπολογιστή σου με την κεντρική του database η οποία δεν βρίσκεται στον υπολογιστή σου και συνεχώς λαμβάνει αλλά και στέλνει στοιχεία από και προς τα εκεί .Πολύ καλά κάνει και χτυπάει γιατί αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ επιβλαβές αλλά με το συγκεκριμένο δεν υπάρχει πρόβλημα .Τουλάχιστον προς το παρόν (για να μην παρεξηγηθώ)και έχει και πολύ καλά reviews .Όσο για το θέμα του ποστ...είχαμε γερή μάχη με τους Ιταλούς αλλά τώρα με τις απαγορεύσεις σε αυτούς έχουμε πολύ εύκολα την πρωτιά στο WSODPPWSODPPWORLD SERIES OF DONK POKER PLAY Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Στο δίνουν δωρεάν αν αγοράσεις 500 searches την ημέρα, ακόμη και για έναν μήνα.ti enois? Παράθεση
clickys Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 baskont έγραψε:Τι τρέχει με τους Έλληνες; Να σου πω εγώ, αμέσως!Αγόρασα από το Sharkscope αυτό το HUD (πολύ καλό εργαλείο), που σου βγάζει αυτόματα σε κάθε τραπέζι που παίζεις τα στατιστικά των αντιπάλων σου, Games Played, Avg buy in, Avg Profit, Total Profit κλπ!Έπαιξα τη Δευτέρα στο Hellas Weekly του Poker.gr, ένα αμιγώς Ελληνικό τουρνουά δηλαδή. Στο τραπέζι μου δεν ήταν ΚΑΝΕΝΑΣ με θετικό πρόσημο. Μόνο εγώ, αλλά και πάλι με $2700 profit σε 1800 παιχνίδια! Τρίχες δηλαδή, LOL :laugh: Άνοιξα από περιέργεια ακόμη ένα τραπέζι, και πάλι είδα μόνο έναν, τον stakaman, με $50.000 profit (Σταύρο βάλε τον στη data base). Όλοι οι άλλοι ήταν μείον! Μου έκανε τεράστια εντύπωση αυτό, μιλάμε για ένα τουρνουά με $100+8 buy in! Αυτό τρέχει με τους Έλληνες λοιπόν, φίλε GeorgeSadoor. Έχουμε βελτιωθεί πολύ, δεκτόν, αλλά έχει βελτιωθεί και ο ανταγωνισμός. Έχουν μάθει πόκερ πολλά παιδιά, που σηκώνουν κάπως κεφάλι από το πλήθος, αλλά η βάση παικτών από τη χώρα μας, είναι ακόμη πολύ κάτω...Sinexise vasili me to sharkscope HUD kai ton ban den tha argisi haha Παράθεση
zeit1 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Nomizw oti ayto pou paratirises agapite file den periorizetai mono stin ellada alla apotelei ena geniko gegonos sto poker. ligoi einai autoi pou ksexwrizoun apo ti maza kai akomi pio ligoi einai aytoi pou to kanoun se takta xronika diastimata, kai an laveis upopsi sou oti i ellada den einai kai kamia paradosiaki dynami sto xwro tou poker, enoontas me ayto oti einai liga ta xronia pou asxoloumaste kapws!! pio sovara me to athlima, tote einai apolyta fysiologiko na dimiourgountai ayta ta statistika pou aneferes. Παράθεση
nikilio137 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ.ΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΝΚ ΕΛΛΗΝΕΣ,(ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ),ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΚΕΡ ΚΑΙ ΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.ΟΛΟΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚΕΡ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΤ ΜΠΙΤ,ΣΤΗΜΕΝΑ,ΚΤΛ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΚΕΡ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΑΙΤ,ΤΟΣΑ ΦΟΡΟΥΜ,ΜΕ ΤΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ,ΚΤΛ,ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.ΥΣ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ,ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΕ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤ ΜΠΙΤ Η' ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ.gl to all Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Καλο δεν ειναι αυτο?Εννοω να σε θεωρουν donk και να σε υποτιμουν απλα και μονο λογω καταγωγης? Μου εχει τυχει απειρες φορες να εχω κανει 3/4 pot bet και σε flop και turn και river με set η κεντα και ενω ο αντιπαλος εκανε call μονο με top pair να λεει στο τελος: omg, donk had a hand this time! Γραφω με αφορμη αυτο που ειπε ο fridis για το ταβλι...Δεν τους θεωρουμε donk... ΕΙΝΑΙ..!!Εχει κανα διμηνο τωρα που παιζω πορτες σε 2 site και εχω καθαρα κερδη 1500 δολλαρια χωρις τα bonus.. Βλεπω κατι τραγικα παιξιματα που ενω φτιαχνουν πορτα σε καθοριστικο σημειο, σου χτυπανε μεσα στη μανα οπου μπαινεις κατευθειαν..Κατι σημαντικο ομως: Ο βιδος (ζαρι διπλασιασμου) απαιτει αρτιες γνωσεις μαθηματικων (!) για να χρησιμοποιηθει και ειναι αυτο το στοιχειο οπου μειωνει κατα πολυ τον παραγοντα τυχη στο συγκεκριμενο παιχνιδι..Και ο Gus Hansen απο επαγγελματιας στο ταβλι δεν ξεκινησε?? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 hassouraki σε ποιά site παίζεις τάβλι? Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Υπαρχουν παρα πολλα με τις διαφορές αυτων να ειναι πολυ μικρες..Την περισσοτερη ωρα ειμαι στο 65 λογω κοσμου...Παιζεις εσυ? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 hassourakis έγραψε:Υπαρχουν παρα πολλα με τις διαφορές αυτων να ειναι πολυ μικρες..Την περισσοτερη ωρα ειμαι στο 65 λογω κοσμου...Παιζεις εσυ?Μόνο στις καφετέριες.Aλλά μιας και λες ότι είναι άσχετοι ψήνομαι.Μόνο πόρτες έχει?Όταν λες στο 65 τί εννοείς?Τί buy in υπάρχουν? Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 απο μερικα cent μεχρι εκατονταδες δολλαρια κυμαινονται τα buy-in..εφοσον εχεις κατεβασει εστω και μια φορα στη ζωη σου poker client δεν χρειαζεται να σου κανω καμμια διευκρινιση για το πως θα ξεκινησεις να παιζεις...Απλα googlαρε backgammon online..Α.. επισης googlαρε και backgammon tips-strategy.. θα εκπλαγεις με αυτα που θα διαβασεις...Καφενειο forever... Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 hassourakis έγραψε:απο μερικα cent μεχρι εκατονταδες δολλαρια κυμαινονται τα buy-in..εφοσον εχεις κατεβασει εστω και μια φορα στη ζωη σου poker client δεν χρειαζεται να σου κανω καμμια διευκρινιση για το πως θα ξεκινησεις να παιζεις...Απλα googlαρε backgammon online..Α.. επισης googlαρε και backgammon tips-strategy.. θα εκπλαγεις με αυτα που θα διαβασεις...Καφενειο forever...Eυχαριστώ. Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 παιδες αφηστε το ταβλι,υπαρχουν προγραμματα που σου δειχνουν την καλυτερη δυνατη κινηση,μην ασχολειστε.. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 vergitsis έγραψε:παιδες αφηστε το ταβλι,υπαρχουν προγραμματα που σου δειχνουν την καλυτερη δυνατη κινηση,μην ασχολειστε..+1Αν και η γοητεία είναι να κάνεις την καλύτερη δυνατή κίνηση χωρίς να συμβουλεύεσαι το πρόγραμμα .Έχω κερδίσει 200€ ευρώ στοίχημα όταν έλεγα σε φίλο μου πως μπορώ να παίξω ακριβώς σαν botaki αλλά δεν θέλω γιατί δεν έχει γοητεία και διαφωνούσε και κουβέντα στην κουβέντα έπεσε το στοίχημα .Και εγώ είχα τάβλι κανονικό ανοιγμένο και αυτός απλά μου έλεγε ζαριές και κινήσεις αντιπάλου παίζοντας με πρόγραμμα από το pc και η κατάληξη ήταν πανομοιότυπη.Το εισέπραξα το στοίχημα αφού πρώτα έψαξε το κινητό μου (είχα απαντήσει σε ένα sms στην διάρκεια ) και αυτός νόμιζε πως έχω κάποιο software στο κινητό!! :laugh: Παράθεση
crash206 Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2009 KERDIZE TOUS ESY KAI ASE NA SE LENE DONK KAI FISH KAI ALLA POLA.KALO KAI GIA SENA KIOLAS NA MHN SE PISTEYOUN STA PONTARISMATA SOU KAI NA SE AKOLOUTHANE,EFOSON OMOS EXEIS KALUTERO FILO ESU NA TOUS TA PAIRNEIS,KAI STO TELOS THA BLEPEIS PIOS EINAI O DONK POU AKOLOUTHAGE TA PONTARISMATA SOU Παράθεση
Recommended Posts