aragornleg Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Καλησπέρα παιδια, παιζω ποκερ εδω και 3 χρονια σχεδον αλλα οχι συστηματικα ουτε με επαγγελματικους σκοπους κυριως σαν χομπυ...φετος αποφάσισα εχοντας πολυ ελευθερο χρονο να μπω στα πιο "ενδοτερα" του ποκερ εχω ήδη αρχίσει να διαβάζω το πρώτο τομο του Harrington θα ηθελα ομως να παρακολουθήσω και καποία σειρα εκμαθησης ποκερ ομως δεν εχω βρει κατι ολοκληρωμένο εχετε κατι να μου προτείνετε... κυριως με ενδιαφέρουν τα τουρνουα και απο αυτα τα ΜΤΤ και δευτερευων τα cash... αν υπαρχεί οποιαδηποτε αλλα συμβουλη αναφερε την... θελω να αρχισω μια καριερα καλη στο ποκερ..Σας ευχαριστώ πολυυ :) Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα του pokerland.gr. Συνήθως τα εκπαοδευτικά site είναι αυτά που μπορούν να σου δώσουν το κάτι παραπάνω από τα βιβλία και εγώ με τη σειρά μου θα σου πρότεινα να γραφτείς σε κάποιο από αυτά.Από προσωπική εμπειρία συνιστώ στου περισσότερους το Cardrunners το οποίο θεωρώ και πληρέστερο είτε είναι τουρνουά είτε cash games. Ορισμένα από τα βίντεο του cardrunners μπορείς να τα βρεις στη βιντεοθήκη του pokerland.gr και συγκεκριμμένα στη κατηγορία βίντεο στρατηγικής. Τα βίντεο είναι παλιά σχετικά αλλά μπορείς να πάρεις μία πρώτη γεύση του τι θα δεις αν γίνεις συνδρομητής. Καλή συνέχεια... Παράθεση
Recommended Posts