hassourakis Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Ξερει κανεις τι γινεται παλι?παγωσαν ολα και ειμαι σε 5 τουρνουα..θα υπαρξει καμμια αποζημιωση τουλαχιστον? Παράθεση
fridis Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 hassourakis έγραψε:Ξερει κανεις τι γινεται παλι?παγωσαν ολα και ειμαι σε 5 τουρνουα..θα υπαρξει καμμια αποζημιωση τουλαχιστον?στα έχουν βάλει την αποζημίωση απλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Δεν μου αρεσε αυτο που ειδα..Αξιζα περισσοτερα και σιγουρα θα κερδιζα περισσοτερα..Αντιο ongame. Δεν αξιζες τη δευτερη ευκαιρια τελικα......... Παράθεση
fridis Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 πιστεύω κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχειάσε κάποιον ειδικό να σου εξήγηση Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 ακομα γελαω...........must see.. Παράθεση
ggiannak77 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 POKER.GRathanatos o ksarxakos.tha thela me tin efkeria tou paraponou tou hasouraki(apolitos dikeologimeno fisika)na anafero kati gia to poker.gr pou den mou arese.sto xthesino prokrimatiko tou gsop6 sto bubble.o short stacker exi 2 pairs qq kk an den apatome kai to big blind lose 8aria sto river irthe to 8.tha pei kanisfisiologiki partida(sixna ta bad beats)afto pou de arese..se ollous sto trapezi ine pos to river argise na effanistei peripou 5/6 defterolepta..polis xronos de nomizete(den kollise to site.aplos argise to river).erotisi pros ton ipefthino tou poker gr:oles oi eteries pou mas protini i pokerland exoun sto profil tous tin enotita *asfalia timiotita*kai anaferoun eki kapoia adeia apo mia sovari eteria stoiximaton i kapoio sovaro k aksiopisto programma..p.x interactive gaming council pou diasfalizoun tin timiotita tou site.sto poker gr afti i enotita..apousiazei(asxeta an vathmologite me 9.6)tha ithela an ine dinaton na mas enimerosi o ipefthinos tou poker.gr pos diasfalizi to site tin timiotita sto pexnidi mas.prosopika den exo kapioprovlima me to poker. gr(allou exo xasei perissotera)).to thema ine pos ine isos to mono elliniko site gia poker kai theloume na to stiriksoume.distixos omos exo pollous..para pollous filous kai gnostous pou exoun xasei tin empistosini tous... elpizo.pragmatika o ipefthinos tou poker.gr na me apostomosei!! Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 http://www.poker.gr/forum/forum_posts.asp?TID=618Τα μέλη διεγράφησαν από το πρωί που διαπιστώθηκε το collusion!Καλό βράδυΠάνος Παράθεση
fridis Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Poker.gr έγραψε:http://www.poker.gr/forum/forum_posts.asp?TID=618Τα μέλη διεγράφησαν από το πρωί που διαπιστώθηκε το collusion!Καλό βράδυΠάνοςθέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για λίγοόχι ότι σύμφωνο με τέτοιες energiesνομίζω ότι είναι λίγο σκληρός ο αποκλεισμός μεταξύ αυτόν τον παιχτών αν συμβαίνει για πρώτη φορα.άλλες παρτίδες έχουν πέσει στην αντίληψη σας??δεν μπορείς να απαίτησης από κάποιο να μπει στο allin του αλλουοι ντάμες δεν είναι φύλο που κερδίζει συχνάάσε που μπορεί να τον φώναζε η γυναικα του,[όπως μου είπες και εσύ κάποτε σε κάτι παρόμοιο που είχε συμβεί σε μένα] η να μην είδε καλά και να έκανε fold,αλλα στοιχεια έχεις??άλλες παρτίδες??"επανλαμβανο" πάντως ότι τέτοιες energies είναι απαράδεκτες ίδιος όταν συμβαίνουν εναντίον ελλήνων παιχτώνελπίζω να απάντησης σοβαρά αυτήν την φορα και όχι αόριστα η του στιλ άμα θες μην παίζεις Παράθεση
aklonitos Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 pros fridis kai xasouraki......afiste to mages kai alaxte eteria oson einai kairos.....poker.gr kai on game einai o xiroteros sindiasmos kai egw ekei imoun eftixws ekana kapiaa kala tournoua kai tous pira liga apo ta polla pou eprepe na parw...mia fora eixa vrethi antimetopos se mia partida me 1010 jj qq kk aa....kai ta piran ta 1010...mOU kinise ti periergia genika olo to xeri....se ena allo hellas sunday 3os kai xanw apo foull tis ntamas apo kare tou vale me 3 valedes sinexomenous kai o tipos na mpenei se raise kai reraise...de grinaizw gi auta omos simvenoun sto poker...allo me piraxe..anafera ta parapona mou opos kai oti poli paixtes milane meso MSN kai facebook kai lene filla kai tetia (an den eisai sto kolpo se fagane mxri kai se cash)me apotelesma na me kanoun banned epidi milisa ellinika se kapio tour me ena allo ellina(de legame filla) kai sto chat na ginontai orgiaALLA I APANTISI ITAN DE SE IPOXREWNEI KANEIS NA PAIZEIS STO POKER GR AMA SOU ARESEI A;LIWS ......KAI EMENA EPIDI DE MOU ERESE PIGA ALLOU (POKERSTARS)KAI EINAI I MERA ME TI TI NIXTA....POKER GR 10% IN THE MONEY ..POKERSTARS 20%DE MAS ARESETE PLEON POKER GR SAS PIRAME XAMPARI...XIPNATE PAIDIA KAI APOMAKRINTHITE OSO EINAI KAIROS....den einai tixaio pou oso paei o kairos xanete paixtes sinexia.... Παράθεση
ksotirak Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.. Ο ΦΊΛΟΣ <AKLONITOS > EXEI ΑΠΌΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΣΤΟΎΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΉΘΕΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΌΚΕΡ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΝΈΟΣ ,ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ,ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΊΖΕΙ ΣΤΟ POKER.GR, ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΈΣ ΜΑΛΑΚ...Σ.Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΎΡΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑΙ.... ΜΕ ΤΗΝ on game και το poker.gr ΚΆΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΏΝ ΌΛΕΣ Η ΠΑΠΑΡ...Σ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΊ ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΌΛΟΙ ΌΣΟΙ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΊΔΕΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΉΓΟΡΌ ΚΑΝΈΝΑ ΣΎΣΤΗΜΑ. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΓΏ Π.Χ ΝΑ ΚΆΝΩ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ pokergr αλλα και στο pokerstar, KAI ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΝ ΠΡΏΤΟ ΝΑ ΠΑΊΡΝΩ ΠΆΝΤΑ ΤΟΝ ΓΚΙΌΝΗ (για να μην πω κατι αλλο), ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝ ΔΕΥΤΕΡΟ (pokerstar) ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕ μονο 25ευρω καταθεση ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΆΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΜΟΥ ΣΕ 480ευρω + καμοια 350 fpp.ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΣΤΗΝ ONGAME ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΌ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΆΛΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ POKERSTAR NA EINAI ΣΎΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ ΤΟ Α Α , Κ Κ , Α Κ , Α Q; A J; K Q κλπ.ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ , Η ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΛΆ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΏΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΜΟΥ ΑΝ ΘΈΛΕΙ.ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ ΤΈΛΟΣ ,ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΜΗΘΑΚΗ ΠΕΡΙ TEAM ΠΑΙΚΤΏΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΏΝ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΆ ΑΠΟΚΤΉΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΉ ΚΆΠΟΙΟΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΕ ΌΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ AIDONIA PSOFISAN Η ΜΠΟΎΦΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΉΣΟΥΝ;;;; Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Καλημερα φιλε. Με την ιδια λογικη μπορω να σου πω εγω οτι δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με την poker.gr αλλα με τη pokerstars. Ε πιστεψε με αυτα που εχουν δει τα ματια μου με εκαναν να πω πως αν συνεβαιναν το 5% απο αυτα στο live ποκερ που παιζω, θα το ειχα σταματησει εντελως! Standar suckouts λογο του οτι ηρθε η ωρα να αποκλειστει καποιος, fixed time tournaments (sng), unbelievable plays απο καποιους παιχτες που κατα ενα μαγικο τροπο κερδιζουν και αλλα πολλα.Και το συγκεκριμενο παιχνιδι το λατρευω οσο δεν φανταζεσαι φιλε.Θελω να πω πως μπορει ο καθενας μας να κατηγορησει μια εταιρια για διαφορετικους λογους.Δεν νομιζω να καταληξουμε πουθενα αλλου παρα μονο στο κλασικο οτι αν δεν γουσταρεις μια εταιρεια κανεις δεν σε υποχρεωνει να παιξεις.Εγω ξεκινησα απο betfair οταν ακομα το online poker ηταν στις αρχες τις αναπτυξης του και γω αρχαριος και ελεγα : πως γινεται να συμβαινουν αυτα???Μετα μολις δοκιμασα betoto και pokerstars καταλαβα ποσο descent ειναι το ολο συστημα της betfair. Κατεληξα εκει και εμεινα εκει εκτος απο καποια τουρ που σαν της stars δεν εχει πουθενα και αναγκαστηκα τα παιζω ακομα και σημερα μονο εκει.Στο τελος ενα πραγμα απομενει παιδια. Οτι και να κανουμε ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ μας. Εμεις το διαλεξαμε.ps: Μα το Χριστο και τη Παναγια οταν εχω ΑΚ-AQ-AJ π.χ. και ο αλλος two live cards 7 στις 10 χανω (σε τουρ στη stars μονο!).Προκαλω οποιον δεν με πιστευει για καποιο λογο να παμε μαζι να παιξουμε οποιο τουρνουα θελει οσο buy in και αν εχει να το δει με τα ματια του.Kαι το λεω αυτο γιατι ειδα καποιον ιδιαιτερα επιτυχημενο στο online poker να λεει οτι τα coinflips (pokerstars) 70 με 80% τα κερδιζει και εκλεγα απτα γελια μαζι με τον φιλο μου τον Μεταξα!! Δεν γινεται αυτο λεγαμε! Απλα!Εχω καταληξει να κραταω χαρτι με στατιστικα!!! Αν τα δειτε θα κλαψετε! 30% κερδιζω αν ειμαι μπροστα και ο αλλος εχει 2 live cards. (ΑΚ-10J)Π.Χ. 60% κερδιζω αν εχω μεγαλυτερο pair (ΑΑ-88)ΠΧ! οσο για τα coinflips (JJ-KQ)??ΚΛΑΜΑ! 20-25% ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΟΥΣ JJ και αν... Δεν λεω ψεματα. Οσοι με ξερουν καταλαβαινουν.ps2: Φταιω εγω? ισως. Φταει η τυχη μου? ισως. Φταει η stars και η καθε stars? ισως. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ οποτε τζαμπα η γκρινια φιλε!GL TO ALL.. GOD SAVE US! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 "ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΣΤΗΝ ONGAME ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΌ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΆΛΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ POKERSTAR NA EINAI ΣΎΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ ΤΟ Α Α , Κ Κ , Α Κ , Α Q; A J; K Q κλπ."Ποια απο τις 2 ειναι rigged συμφωνα με αυτο που λες δηλαδη?Οσο για τα 25-->480 απλα τυχερος και δεν εννοω με την εννοια οτι δεν ξερεις ποκερ.Εννοω οτι για παραδειγμα σε ενα τουρνουα 100+9 στην ποκερσταρς οπου ο πρωτος παιρνει 10.000 υποθετικα μπορει η πρωτια να σ ερθει με την πρωτη,μπορει ομως να χρειαστουν 20 τουρνουα για να κανεις την πρωτια δηλαδη να επενδυσεις 2000$ για να παρεις τα 10000 οπως επισης μπορει να παιξεις 100 φορες το τουρνουα και οι πρωτιες να ερθουν στην 101η και 102η.Ολα ειναι θεμα bankroll στο ποκερ.Οσο καλως και αν εισαι αν παιζεις με μικρο αριθμο buy in ολα βασιζονται στην τυχη.Θα σ κατσει τωρα το cooler και θα τα χασεις ολαη θα κανεις double up?Οσο για αυτο που λετε για poker.gr αν πιστευεται οτι κατι συμβαινει με την εταιρεια τοτε γενικοτερα πιστευεται οτι το online ειναι rigged?Η μονο η poker.gr εχει κατι το περιεργο?Θελεται απειρα τρελα χερια απο PS,FT,PP?Εχω απειρα απο παντου.Θελεται τρελα χερια απο live?Just search youtube,google και θα δειτε τα απιστευτα απο gsop μεχρι wsop.Οι συζητησεις περι rigged poker απλα ειναι το χειροτερο θεμα συζητησης.Οσοι πιστευουν για rigged απλα κοψτε το και παιξτε με τους φιλους live + απολλονια.Δεν κανω επιθεση στα παιδια που μιλησαν προηγουμενος απλα λεω την γνωμη μου. Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Καλησπέρα.Με το poker.gr έχουμε και προηγούμενα και επόμενα (με την καλή έννοια). Πέρα από τα παλιά, είμαι πάλι banαναρισμένος γιατί σε κάθε αποκλεισμό μου που δεν μου αρέσει, τους βρίζω :blush: . Εν τούτοις συνεχίζω και παίζω και εκεί. Απλά, κάθε φορά που έχω νεύρα, ξεσπάω έτσι και αφού ηρεμήσω (οταν ξεσπάς έρχεται γρήγορα η ηρεμία) κάθομαι και βλέπω τα ''ύποπτα'' για μένα χέρια. Σε ποσοστό 50% (περίπου) στα ''ύποπτα'' χέρια ήμουν πίσω σε πιθανότητες και έκανα -σαφώς- κακό παίξιμο. Σε ένα ποσοστό 30% ήμουν μπροστά , αλλά με ποσοστά του στυλ 55-45, και -εν ολίγοις- σε ένα μικρό ποσοστό κάτω από 10% ήμουν σαφώς μπροστά σε πιθανότητες αλλά έχασα την πάσα. Μια ίδια (περίπου) αντιστοιχία υπάρχει και στα χέρια που κερδίζω. Πολλές φορές και επηρεασμένος από το ότι τα big stacks κερδίζουν στο online poker τα short stacks (σύμφωνα με αυτά που συχνά ακούω) κάνω call με φύλλα που βάσει -πρόχειρων- υπολογισμών είμαι πίσω σε πιθανότητες , και στην συντριπτική πλειοψηφία χάνω, ενώ σαν bigstack θα έπρεπε να κερδίζω.Στο Απολλώνια, στο προηγούμενο gsop στο flop είχα ΚΚΚ και άκουσα call σε all-in μου, από 4 μπαστούνια. Πιθανότητες εκείνη την ώρα 75/25 υπέρ μου. Και όμως ''έφυγα'' από το τουρνουά με μπαστούνι στο turn. (πολλά παρόμοια παραδείγματα από το apollonia...)Στην ongame παίζω και μέσω της bwin, όπου τα πάω αρκετά καλά, αντίθετα με το Pokergr που δεν έχω ούτε ένα cash out! Αυτό όμως σημαίνει ότι η ongame με ''ρίχνει'' στο pokergr και με ''προσέχει'' στην bwin? Ή ότι το pokergr έχει κάνει κολεγιά με τον ongame? Πιστεύω ακλόνητα ότι δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. Και -επαναλαμβάνω- εγώ είμαι μόνιμα banαρισμένος στο poker.gr από αυτά που ακούνε (δεν είναι προς τιμήν μου, αλλά έτσι ξεσπάω...)Εν πάσει περιπτώσει , η προσωπική μου άποψη είναι ότι το poker.gr δεν είναι ''στημένο'', αλλά πολλές φορές είναι και για μας πιο εύκολο να τα βάζουμε μαζί του, γιατί τα ''γαλλικά'' μας απευθύνονται σε έλληνες που δουλέυουν εκεί, και άρα πιάνουν περισσότερο τόπο.Τα ανωτέρω είναι προσωπική μου γνώμη, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης μέσω posts με κανέναν , καθώς κακώς το pokerland δεν με διέγραψε και με ''βάζει στην πρίζα'' να ποστάρω... Παράθεση
Vagos89 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 ean pistevete oti to poker.gr , i ongame i alles "mikres" eteries ine rigged i ean iparhun collusions i sinergasies meso msn i faceboook giati apla den pezete sto pokerstars i stin full tilt na telionete re pedia?diladi, de to eho psaksei kai fovera alla pistevo oti shedon opio tour iparhei stis ales eteries tha iparhei kai sto ps i sto ft efoson ta site afta ine ta megalitera. Profanos iparhei variance klp padu ke prepei na to ksehorizi kaneis apto na lei oti ine rigged to online poker alla efoson kapios ehei vasimes ipopsies, giati den pezi stis pio gnostes aksiopistes kai megaliteres eteries?ego afto tha ekana Παράθεση
La_BoBa Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Aγαπητά μου παιδιά απλά και όμορφα κάντε την με γοργά πηδηματάκια απο την POKER.GR και γενικά απο την ONGAME.Δεν μιλάω έτσι επειδή έχασα λεφτά έκει ίσα ίσα τουσ πήρα κάτι ψιλλούδια και την έκανα ελαφρά.Απλά κάντε την δεν μπορώ να πώ περισσότερα,ίσως το κάνουν κάποιοι άλλοι που ενδεχομένος γνωρίζουν κι αυτοί από τους "ΜΕΣΑ"!Μερικά "καυτά" παραδείγματα:1.Τεράστια καθυστέρηση να ανοίξουν φύλλα σε κρίσιμα σημεία 5-6 δευτερα συνήθως.2.ΚΚ δεν ύπαρχει στην ONGAME χάνει για πλάκα απο 73 off Q9 off kai γενικά απο τέτοιες παπαριές(9 φορές μέσα σε 6 ώρες..λίγο αφύσικο μου κάνει κι αφού 1 μέρα πριν έβρισά λιγάκι το σάιτ στο chat)3.Όταν είσαι σε κάποια τουρνουά πολύ βαθιά μέσα,π.χ 4-5 τουρνουά κάτα εναν μαγικό τρόπο σε πετάει εξώ για κάνα 2 ωρίτσες,λεγοντάς σου "θα αποζημιωθείς" και σου δίνει απλά το buy in στη καλητερή των περιπτωσεων λέμε τώρα ενω ήσουν ενα βήμα απο το τελικό τραπέζι και απο ένα καλό cash out (μου το έκαναν 4 φορές πριν απο τελικά τραπεζια και στα 2 απο αυτα ήμουν cheap leader)....NORMAL????4.Πάρτε τον BOULO απο εκεί όσο είναι καιρος είναι προκαθορισμένο το παιχνιδι εκεί.5.STARS OLEEEEEEEEEEEEEEE Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 "2.ΚΚ δεν ύπαρχει στην ONGAME χάνει για πλάκα απο 73 off Q9 off kai γενικά απο τέτοιες παπαριές(9 φορές μέσα σε 6 ώρες..λίγο αφύσικο μου κάνει κι αφού 1 μέρα πριν έβρισά λιγάκι το σάιτ στο chat)"θες να δεις 9ΑΑ στην σειρα να χανουν στην FT?Επισης και στο απολλονια δεν υπαρχουν ΚΚ.Εδω κοτζαμ Ηλιος Καματακης εχασε ΚΚ απο 94 σε move αντιπαλου.So ουτε απολλονια να μην παιζουμε?Ολοι Flamingo... :) Περα απο την πλακα τωρα Παιδια σταματηστε το thread.Απλα οποιος πιστευει οτι ειναι rigged να σταματησει να παιζει Online και οποιος οχι ας συνεχισει. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:"Περα απο την πλακα τωρα Παιδια σταματηστε το thread.Απλα οποιος πιστευει οτι ειναι rigged να σταματησει να παιζει Online και οποιος οχι ας συνεχισει.i na ekmetalleutei auta pou vlepei k na paiksei analoga.k an dei oti tou vgainei se kalo ok. Παράθεση
La_BoBa Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:"θες να δεις 9ΑΑ στην σειρα να χανουν στην FT?Περα απο την πλακα τωρα Παιδια σταματηστε το thread.Απλα οποιος πιστευει οτι ειναι rigged να σταματησει να παιζει Online και οποιος οχι ας συνεχισει.Ρε ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΠΑΜΕ Η ONGAME ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ R I G G E D Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 La_BoBa έγραψε:foustouki έγραψε:"θες να δεις 9ΑΑ στην σειρα να χανουν στην FT?Περα απο την πλακα τωρα Παιδια σταματηστε το thread.Απλα οποιος πιστευει οτι ειναι rigged να σταματησει να παιζει Online και οποιος οχι ας συνεχισει.Ρε ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΠΑΜΕ Η ONGAME ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ R I G G E D[/quote:2wcu4qgl]Eχει καποιος παρατηρησει κατι στην Οngame για παραδειγμα το οποιο δεν εχει παρατηρησει αλλου?Γιατι προσωπικα οπουδηποτε εχω παιξει και κανω suckout και τρωω badbeat κλπ κλπ.Στα εκατονταδες χιλιαδες χερια που εχω παιξει μπορω να σ δειξω απιστευτα πραγματα και σε pokerstars και σε ft γιατι σε αυτες τις 2 εχω παιξει.Μιλατε και λετε για ΚΚ που χανουν απο random cards και αλλα τετοια αλλα καταλαβετε επιτελους οτι ΚΚ vs random cards 86off για παραδειγμα ειναι 80-20 οποτε ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι 1/5 οι ΚΚ θα χανουν σε all in preflop ειτε ειναι στην ongame ειτε στην pokerstars ειτε στο απολλονια ειτε στο wsop. Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Κι εγώ ξεκίνησα να παίζω με real money στο poker.gr (ongame). Σε κάποια φάση αγανάκτησα κι έφυγα οριστικά. Από τη μια τα απίστευτα bad beats από την άλλη τα εκνευριστικά κολλήματα της πλατφόρμας... δεν άντεξα και την έκανα. Όταν γράφτηκα στην pokerstars έλεγα τί λαλακία έκανα τόσο καιρό που έπαιζα στο poker.gr. Άρχισα να βγάζω κάποια κέρδη (σίγουρα όμως είχα βελτιώσει αρκετά στο μεσοδιάστημα το παιχνίδι μου) και όλα καλά. Τώρα τελευταία έκανα κι ένα λογαριασμό στη fulltilt. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως και σε αυτές τις εταιρείες έχω δει τρελά bad beats. Θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν είναι rigged. Θεωρώ πως δε νοοείται πόκερ χωρίς bad beats. Eίναι αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού. Δυστυχώς βέβαια είναι αυτά που συνήθως μας μένουν στο μυαλό και όχι οι περιπτώσεις που ανοίγει το δικό μας πατούρι ή βγαίνουν οι donkιές μας! Εγώ πάντως περισσότερο θα κατηγορήσω και θα μπινελικώσω τον κρετίνο που έκανε call στο all-in μου με 72ο και έφτιαξε φουλ στο φλοπ διαλύοντας τους άσσους μου παρά την εταιρεία που βγήκε στο φλοπ 7-7-2. Επαναλαμβάνω ότι έτσι θέλω να πιστεύω γι'αυτό και εξακολουθώ να παίζω. Παράθεση
baskont Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Διαπίστωση έπειτα από ανάγνωση αυτού του θέματος...Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη Μπαμπα Στρουμφ... Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 xaxaxaxa kaloooooooooooooooo. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 baskont έγραψε:Διαπίστωση έπειτα από ανάγνωση αυτού του θέματος...Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη Μπαμπα Στρουμφ... Δεν ειναι ευκολο ρε bill για τον οποιοδηποτε να αποδεχεται οτι βλεπει. Λιγο η εμπειρια, λιγο η εξισωση του αριθμου των χεριων σε online και σε live που ειναι δεκαπλασια στο online,λιγο η πικρα της χασουρας, λιγο η καχυποψια που παντα εχεις οταν δεν το βλεπεις να γινεται μπροστα στα ματια σου live και ανοιγει στην οθονη του pc, λιγο απο ολα αυτα, κανουν πολλους να αμφισβητουν την φερεγγυοτητα του online.Επαναλαμβανω για χιλιοστη φορα, οτι και να συμβαινει τη στιγμη που εμεις αποφασιζουμε να κανουμε καταθεση σε εταιρια που παιζεις online ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ!Το ποσο ευκολα θα το αποδεχτουμε ειναι στο χαρακτηρα του καθενος.Εγω προσωπικα παιζω καποια ωραια κατα τη γνωμη μου τουρνουα οποτε θελησω ετσι απλα για να περασω την ωρα μου και τελος..Λιγοι θα ζησουν απο αυτο..GL ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Παράθεση
ggiannak77 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 pragamatika stenaxorieme pou aniksa afto to thema..distixos omos o ipefthinos tis poker gr me dikeose.....ALLA DE MOU APANTISE!!! me pio programma eksasfalizei tin timiotita(ite rigged game ite collusions)sto site tou;;;;epanalamvano sinexizo na paizo stin poker gr(den exo paisei akoma thima olon afton pou anaferthikan..i an epesa de to katalava)kai sinexizo na pezo giati opos ipa theoro pos prepi na stiriksoume to elliniko poker pou tora anaptisete.(afto to leo gia ton filo pou ipe pos ine epilogi mas na pezoume se ksenes eteries!)den griniaksa epi prosopikou gia rigged game stin poker gr.ta bad beats eine mes to pexnidi..kai prosopika mou kanoun kalo giati veltionoun to pexnidi mou..alla thelo na ksero pos pezo se mia eteria pou ine pistopoiimeni apo kapoia arxi i kapoio aksiologimeno programma pou diasfalizi tin timiotita!!polla zitao;;Elpizo na mou apantisei ek neou o ipefthinos tou poker gr...kai kanis allos!opos POLI SOSTA ipe o foustoukis nomizo afti i sizitisi kani kako se olous mas kai prepi na klisi..me tin apantisi tou filou apo to poker.gr. Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2009 Καλησπέρα και από μένα παρακολουθώ με ενδιαφέρον την κουβέντα, χωρίς να θέλω να σχολιάσω κάποια από τα γραφόμενα, μιας και κάποια μέλη με καλύπτουν με τις τοποθετήσεις τους.Φίλε Γιάννη καλησπέρασε ευχαριστώ για τον ήπιο τόνο γραφής σου. Καταρχήν να σου εξηγήσω ότι το Poker.gr είναι ένα από τα 30 περίπου skins που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Ongame, μιας από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το Poker.gr δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως ανάμιξη στο μοίρασμα των φύλλων και την όλη διαδικασία. Εμείς απλά 'φιλοξενούμε' το παιχνίδι και έχουμε τη δυνατότητα για δημιουργία ελληνικών τουρνουά, cash games κλπ.Η απάντηση σε αυτό που ζητάς, περί ποιων οργανισμών ελέγχουν την 'τιμιότητα' και καθαρότητα του παιχνιδιού της Ongame είναι ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός ο ECOGRA, www.ecogra.org, ο οποίος ελέγχει τα μεγαλύτερα site παγκοσμίως.Μη μου λες όμως δεν απάντησα γιατί μετά από λιγα λεπτά σου έδωσα το link που ήταν η απάντηση στο κυρίως ερώτημα σου που αφορούσε το διαπιστωμένο collusion μεταξύ 2 παικτών, οι οποίοι και διεγράφησαν επειδή υπέπεσαν στο χειρότερο παράπτωμα, αυτό της συνεργασίας εις βάρος άλλων συμπαικτών τους. Αυτή η τιμωρία έχει αποφασιστεί να επιβάλλεται, αυτή είχε επιβληθεί και σε παρόμοιο περιστατικό στο παρελθόν και αυτή θα επιβληθεί και στο μέλλον.Ελπίζω να σε κάλυψα Γιάννη. Αν όχι είμαι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε άλλο.φιλικάΠάνος Παράθεση
Recommended Posts