PartyPokergr_rep Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: PartyPoker - Ρεκόρ προσέλευσης για τον ‘Μονομάχο’ και προκριματικά για το Greek Series **Καλησπεραμια μικρη διόρθωση στο ποστ αυτό. Οι προκριματικοί μας για το Greek Series of Poker Event VI ξεκίνησαν χθες βράδυ με τους Alch_Roy20 και amartolos21 να κερδίζουν ήδη τη θέση τους στο τουρνουά. Υπάρχουν όντως ακόμα δύο προκριματικοί, ένας απόψε και ένας αύριο, ενώ την Τετάρτη το τουρνουά στις 22:30 θα έχει έπαθλο ένα εισιτήριο $640 για το PartyPoker Aussie Million Final Satellite. Επειδή δεν υπήρχε Greek Poker Monday αυτή την εβδομάδα σπάσαμε το $500 added στους τρεις προκριματικούς για το GSOP Event VI ($150 σε καθένα) ΦιλικαΗ ομάδα της PartyPoker Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Για καλή μου τύχη άνοιξα το pp να δώ αν έχει κάνα καλό τουρνουά κυριακή βράδυ και πέτυχα το satellite...Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους εμείς εξασφαλίσαμε τη θεσούλα μας (alchroy20) Παράθεση
fridis Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 DEN MPORO NA VRO TO TOYRNOYA MPOREI NA ME VOITHIDI KAPOIOS? Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Πήγαινε Game Name : Special /Format:AnyΘα το βρεις με όνομα Greece-Cyprus Prokrimatikos No2 gia to GSOP.Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 NAI AYTO TO VRIKA KAI PRINALLA KANO REGISTER NOW KANO CLICK STO KOYTAKI 6$ KAI DEN ME PERNAEI MESA ME PETAEI EXWGIATI??? Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Δε ξέρω εγώ μπορώ να κάνω register... Παράθεση
Recommended Posts