Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το "φαντασμαγορικό" τελικό τραπέζι του WSOP Main Event (βίντεο) **

Για την αποκατασταση της... αληθειας, οπως θα ειδατε, ο Μουν εδωσε το χερι στον Άιβυ οταν τον απεκλεισε...!

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Και στον begleiter επισης γιατι και για αυτο εχουν ακουστει διαφορα.

Διεκρινα μια ταση τζογου γενικοτερα η ειναι ιδεα μου?

Παραδειγματα :

1)massive overbet all in 78 του Μουν στον Καντα και call του Καντα

2)all in του moon με ΑQ στον begleiter 25mil σε raise λιγοτερο απο 3 νομιζω

3)call του moon με KJ σε all in για το μισο του stack

4)call στο all in στο τελευταιο χερι με QJ.

Ενταξει τα all in δεν μπορω να τα κρινω γιατι ειναι αυτος ο aggressor αλλα τα call?

Δημοσίευση

Ήξερα ποιος το πήρε και είπα να τα δω για να δω ποκερ υψηλού επιπέδου στο 5/8 αηδίασα δεν θέλω να μάθω αυτός ο cada πως κέρδισε παρακάτω αρκετά είδα .Θα ανακηρυχθεί ο ήρωας των DONK παγκοσμίως .

Δημοσίευση

τυχερος ναι..donk ομως..

απλα ετυχε οι κινησεις του να πεσουν πανω σε overpairs και τα φανει τυχερος.

Επισης παντα ηταν αυτος ο aggressor εκτος απο το call με J9 οπου εκανε ενα καλο read.

Απλα ηταν τυχερος και πηρα 2 all in ενω ηταν 80-20 underdog.No big deal.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Και στον begleiter επισης γιατι και για αυτο εχουν ακουστει διαφορα.

Διεκρινα μια ταση τζογου γενικοτερα η ειναι ιδεα μου?

Παραδειγματα :

1)massive overbet all in 78 του Μουν στον Καντα και call του Καντα

2)all in του moon με ΑQ στον begleiter 25mil σε raise λιγοτερο απο 3 νομιζω

3)call του moon με KJ σε all in για το μισο του stack

4)call στο all in στο τελευταιο χερι με QJ.

Ενταξει τα all in δεν μπορω να τα κρινω γιατι ειναι αυτος ο aggressor αλλα τα call?

εμενα μου αρεσε το allin του Μουν εκει με το 78 , και το call του cada δεν ειναι και τοσο τρομερο , stadaraki.

για τα υπολοιπα , ο Μοον ξερει οτι δεν εχει edge αν παιξει flop με τους υπολοιπους , οποτε allin pre , και προσευχες.Well played imo.

Δημοσίευση

Aυτο ακριβως ειχα πει και εγω σε προηγουμενο ποστ.Εφοσον ξερει οτι ειναι χειροτερος postflop απο τους υπολοιπους αποφασισε να παιζει preflop.

Συμφωνο για το καλο call του cada αλλα γιατι σου αρεσε η κινηση του moon εκει?Γιατι μετα απο 3mil bet να πονταρει 50?

Δημοσίευση

Το μεγαλύτερο DONK που έχω δεί παγκοσμίως λέγεται Darvin Moon και το τυχερότερο

DONK παγκοσμίως λέγεται Joe Cada.

Ο τύπος ρε παίδες ο Cada έκανε all in με όλα τα ζευγη που είχε και σε όλα του έκατσε set στο

flop ΕΛΕΟΣ,έκανε 5 double up απέναντι σε μεγαλύτερα ζευγη ρίμαξε το τραπεζι στα suckout!!!

Δημοσίευση

Αν έχεις τύχη διάβαινε...,Θα συμφωνήσω ότι το τραπέζι δεν είναι η διαφήμιση του poker και επαυξάνω ότι ο FRENCHMAN SAOUT έπαιξε βάση των στανταρς ορθόδοξου poker.Βεβαίως ας μην λησμονούμε οτι στα video παρακολουθήσαμε ορισμένα αποσπάσματα και χέρια που οδήγησαν στο rail τους παίχτες και δε μπόρουμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα του παιχνιδιού(moves shoves κτλ κάποιων παιχτών)

Δημοσίευση

Ωραίο ράδιο αρβύλα σχετικά με τον Μοοn ή το ESPN ζήτησε να επανάληψη των σκηνών κ του ζήτησε να δώσει το χέρι του κ στους δύο. :woohoo:

Κατα τα λοιπά τα γνωστά!!!

Το παρατηρήσατε? Οποιος ήταν chipleader εριχνε suckout ....... για να τελειώνει γρήγορα το τουρνουά κ να πάμε στο επόμενο!!!

Επίσης θεωρώ superuser τον Cada. Δεν εξηγήτε διαφορετικά. Ήξερε οτι θα πέσει τριάρι κ δυάρι γιαυτό τα πούσαρε. live poker is rigged.

Ευτυχώς που υπάρχει κ το Online.

Υ.Γ. Απορώ με αυτούς που κάθησαν να απολαυσουν το FT κ ήθελαν να δουν κ ποιοτικό πόκερ!!! :woohoo:

Δημοσίευση

arxaiologos έγραψε:

Το προσέξατε που ο Μoon bluffed his wife όπως σχολίασαν και οι εκφωνητές. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

XAXA Σίγουρα του είχε πει να μην μπλοφάρει κ φοβόταν το ξύλο μετά o Ντάρβιν οπότε κ το χοντροιδέστατο ψέμα του.

Η μεγάλη πλάκα είναι οτι κ η σύζυγος είναι τόσο μεγάλο donk(να που υπάρχει πάντα ένα μεγαλύτερο) που συγκαταβατικά συμφώνησε για το fold QQ ενω έπρεπε να βάλει 6Εκ για pot 42Εκ :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μαρεσει που λεει οτι μπορει ο αντιπαλος να εχει ΑΚχρωμα και να εχει outs AK+χρωματα για να κερδισει τις νταμες του "αλλα δεν θα του δω την ευκαιρια να κανει το draw του"..

:) :) :)

Κατι τετοιο ακουσα εκτος αν ειναι ιδεα μου επειδη ειδα γρηγορα τα video.

Δημοσίευση

arxaiologos έγραψε:

Το προσέξατε που ο Μoon bluffed his wife όπως σχολίασαν και οι εκφωνητές. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Την κίνηση του Ιvey all in me KK στις αρχές πως την κρίνετε?μου φάνηκε καλή κίνηση,έδειξε αδυναμία.

Dn mou arese i kinisi tou ivey giati an eixe kanei apla to call eimai sxedon sigouros oti o cada tha ekane raise tha pushare o ivey kai to call apo ton cada.kai mporei na eixe ekselixtei diaforetika i sinexeia.

Δημοσίευση

Sailer18 έγραψε:

arxaiologos έγραψε:

Την κίνηση του Ιvey all in me KK στις αρχές πως την κρίνετε?μου φάνηκε καλή κίνηση,έδειξε αδυναμία.

Dn mou arese i kinisi tou ivey giati an eixe kanei apla to call eimai sxedon sigouros oti o cada tha ekane raise tha pushare o ivey kai to call apo ton cada.kai mporei na eixe ekselixtei diaforetika i sinexeia.[/quote:yngocgsd]

μετά Χριστού, προφήτης!!!!!

Δημοσίευση

Αυτός ο cada νομίζω είχε προκριθεί απο online προκριματικά δεν θέλω να φανταστώ πως τα κατάφερε και ας υποθέσουμε πως το έκανε με τον ίδιο τρόπο γιατί σε καμία στιγμή δεν τον είδα να παίζει ούτε τα στοιχειώδη .Επίσης δεν θέλω να φανταστώ πως έφτασε στο final table .Τι πιθανότητα υπάρχει να νικήσουν 30 σερί φορές (μπορεί και περισσότερες)τα ποσοστά από 15% έως 30% χωρίς να συμβεί το φυσιολογικό ?Πάντως στη φάση που έχει σετάρει 33αρια αν θυμάμαι καλά και ο αντίπαλος έχει JJ και πριν το river είναι αγκαλιά με έναν οπαδό του και λέει Oh i can't look θα ήθελα πολύ να εμφανιστεί ένα χέρι από το πουθενα και να του ρίξει μία σφαλιάρα .

Το γέλιο θα είναι να το ξανακάνει και μετά να γράφει και βιβλία για το πόκερ. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Kαι που το ηξερε ο ivey ρε sailer οτι ειχε ΤΤ ο cada?

Μηπως ηξερε οτι θα σκασει 9αρι στο φλοπ εκει που πασαρε JJ preflop στα 99αρια του αντιπαλου?

...

Katarxas o idios o ivey dilose oti eperepe na to eixe kanei slowplay to hand .Deuteron nai to iksere oti o cada eixe TT giati an eides to video ton rotaei o cada ti eixa kai apantaei o ivey ..JJ TT.