CrazyFrank Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 1. το pokerland που είχε superusers , οι οποίοι και ήξεραν τι φύλλα είχα και δρούσαν ανάλογα.2. ο Μιχάλης που δεν μου έκλεισε δωμάτιο στο Apollonia, με αποτέλεσμα λόγω της κούρασης από τις μεγάλες μετακινήσεις Bazen-Αpollonia (μόλις λίγες μέρες πριν έπαιζα final table στο wsop με το ψευδώνυμο Cada...) να μην μπορώ να συγκεντρωθώ.3. ο Γιώργος Τσονούλης και το υπόλοιπο staff του Apollonia που ''κάτι'' μου έριξαν στην πορτοκαλάδα και έπαιζα ζαλισμένος.4. ο Αντώνης που γέλαγε δυνατά, με αποτέλεσμα να έχω πονοκέφαλο και στην προσπάθειά μου να πάρω ασπιρίνη πήρα (κατά λάθος) 11 προζακ ...5. ο Victor , που όποτε του ζήταγα νερό, μου έφερνε voda και εγώ νόμιζα ότι ήταν vodka και αποτέλεσμα την κατά φαντασία μέθη μου.6. οι ντίλερς που όποτε μόίραζαν φύλλα δεν μου έδειναν ΑΑ , έστω ΚΚ7. οι συμμετέχοντες στο τραπέζι μου, που δεν σεβάστηκαν το ''βαρύ'' μου όνομα στον παγκόσμιο χάρτη του ποκερ, με αποτέλεσμα να θέλουν να με πετάξουν εκτός (και τι καταλάβατε? εεεεεεε?)8. οι ΑΑ , ΚΚ που με παρέκαμπταν και πήγαιναν σε άλλους...9. ο παίκτης που με ΑΑ έκανε call στο all-in μου... που πας ρε μεγάλε με ΑΑ? καθαρό fold pre-flop είναι...10.οι γυναίκες ντίλερ (που να παίξεις ποκερ...ε Αντώνη?)10+1 Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ... κάθε φορά που αποφασίζω να παίξω στο gsop, πάντα μα πάντα μαζεύονται καμιά 200αριά ακόμα. Πότε θα παίξω μόνος μου επιτέλους? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsikw Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 hahahahahahhaa Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bouklinio Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 10+2 i fagoura pou xes na katebeis na rikseis ena tieraki foti..to simantikotero tha elega.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Call σε all-in με ΑΑ???????Pffff donks.Με κάτι τέτοια πως θα ανέβει το επίπεδο του Ελληνικού πόκερ????Τσ τσ στ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nasosnasou Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Γιατί εγώ πιστεύω ότι και μόνος σου να παίξεις θα βγεις δεύτερος; Χαχαχα.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 crazyfrnakΞέχασες να αναφέρεις τους συμαντικότερους λόγους ,α)έβλεπες τα cash tables να γεμίζουν και ζήλευες ,ήθελες να τους τα σηκώσεις χοντρά και όσο περνούσε η ώρα νόμιζες ότι έχανες την ευκαιρία.β) Ο ανάδρομος κρόνος αφου στα είπε η Λίτσα Πατέρα ...που πας?γ) Η μειωμένη φωτογένεια σου σε έκανε να μην θες να βγεις φωτογραφία ως νικητης του GSOP γιατί θα καιγότανε το φιλμ και τα παιδιά θα έχαναν φωτό και Video τριών ημερών .δ) Σου έκλεισε το μάτι η μία ντίλερ και σε έπιασαν οι τύψεις απέναντι στην γυναίκα σου και ήθελες να φύγεις γρήγορα μην κάνεις καμία μακακία ......ε)Δεν ήθελες να χάσεις την χαρά της προσμονής ....!!Τώρα θα μπορείς να έρθεις και σε ένα επόμενο με την ελπίδα να το σηκώσεις !Ένα πολύ ωραίο συναίσθημα γιατί να χαθεί?στ)Άκουσες τον Αντώνη να λέει πως άμα δεν κερδίσεις 2-3 coin flips και δεν ρίξεις και 2-3 suck out τουρνουά δεν παίρνεις ,οπότε ήξερες ότι ο άλλος έχει ΑΑ και λες τώρα θα δεις ο άσχετος τι θα πάθει που νομίζει ότι θα κερδίσει τουρνουά βάζοντας τα λεφτά του με ΑΑ. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ucthelegend Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 kakouxies Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts