moderator Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Να ενημερώσω όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο τελευταίο Greek Series, ότι όλες οι φωτογραφίες έχουν ανέβει στην φώτο-γκάλερι:http://www.pokerland.gr/option,com_joom ... id,34.htmlαλλά και στην σελίδα μας στο Facebook:http://www.facebook.com/pages/Pokerland/110147128171Όποιος θέλει φωτό σε μεγάλη ανάλυση χωρίς υδατόσημο, ας μου στείλει ένα ΠΜ.Αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα ανεβάσουμε στο κανάλι μας στο Youtube κι εδώ στο Pokerland το βίντεο του Greek Series of Poker #5, ενώ ήδη έχουμε αρχίσει να μοντάρουμε το βίντεο του εvent #6. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 poliscas έγραψε:Αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα ανεβάσουμε στο κανάλι μας στο Youtube κι εδώ στο Pokerland το βίντεο του Greek Series of Poker #5Αντε πως και πως το περιμενω ..!Και βγαλτε μια και το καινουργιο leaderboarder..Και πολλα συγχαρητηρια για την εκπληκτικη δουλεια που κανετε..Πραγματικα θα ενιωθα υπερηφανος στη θεση σας γιατι ειστε πρωτοποροι σε αυτο που κανετε οσον αφορα τα ελληνικα δεδομενα !!! Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Ως το τέλος της βδομαδας θα έχω ολοκληρώσει κ το leaderboard. Όσο περνά ο καιρός και τα άτομα που παίρνουν πόντους αυξάνονται αναγκαστικά το τετραπλό-τσεκάρω.Έχουμε πολλές ανακατατάξεις μετά από αυτό το τουρνουά. 2 άτομα μπαίνουν 5άδα λόγω επαναλαβμανόμενης καλής πορείας, νέο άτομο στο Νο. 1 (ο Νικολαίδης σε πέρασε HULK :Ρ) και 2 νικητές προηγούμενων GSOP βγαίνουν εκτός πεντάδας.Θα τα δείτε αναλυτικά σύντομα. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Erev0s έγραψε:Ως το τέλος της βδομαδας θα έχω ολοκληρώσει κ το leaderboard. Όσο περνά ο καιρός και τα άτομα που παίρνουν πόντους αυξάνονται αναγκαστικά το τετραπλό-τσεκάρω.Έχουμε πολλές ανακατατάξεις μετά από αυτό το τουρνουά. 2 άτομα μπαίνουν 5άδα λόγω επαναλαβμανόμενης καλής πορείας, νέο άτομο στο Νο. 1 (ο Νικολαίδης σε πέρασε HULK :Ρ) και 2 νικητές προηγούμενων GSOP βγαίνουν εκτός πεντάδας.Θα τα δείτε αναλυτικά σύντομα.Οχι ρε φιλε..........Και νομιζα οτι παιρνουν μονο οσοι μπηκαν στα λεφτα και χαρηκα....Βεβαια να τονισω πως ακομη κι αν παρεμενα σε αυτο πρωτος ειναι σχεδον σιγουρο οτι στο τελευταιο θα επεφτα απ τη πρωτη θεση αν δε παρω και γω καθως ηταν πολλοι (και καλοι) οι παιχτες που με περναγαν εστω και με λιγους ποντους...Και δευτερον το αξιζει πολυ περισσοτερο απο εμενα καθως εγω επαιξα μονο σε ενα και εφτασα εκει απλα και μονο επειδη ηταν το πιο πολυπληθες(βεβαια πηρα τη πρωτια μου και γω) ενω το παληκαρι εχει σταθερα καλες παρουσιες..Κριμα παντως .. δε σημαινει οτι δε το ηθελα παρα πολυ..Εχε χαρη που δε βρηκα τα ξενοδοχεια στα Σκοπια να μη σου δωσουν ουτε 20 δωματια.. Να γινει sit n go να σου πω εγω ...αααααααχχχχχχχ :laugh: :laugh: Nevermind i ll do my best to the last one !!!! Παράθεση
baskont Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Mιχάλη, για ξαναδές ταμε έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα στην επιστροφή, νομίζω ότι ο Κάρκας έχει περάσει μπροστά στο leaderboard. Έχει μια 11η θέση, μια 14η και μια 2η προχτές.Επίσης και ο Σπύρος Θεοδοσίου έχει ανέβει πολύ, με 3 συνεχόμενες παρουσίες ΙΤΜ, 10η-9η και 5η θέση.Γενικά αυτό το Leaderboard, όταν θα έχουμε ένα (σχετικά) μεγάλο δείγμα από Greek Series of Poker, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Δηλαδή φανταστείτε το 2012, με 30+ events του Greek Series, οι πρώτοι στο leaderboard θα ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους ως παίκτες.H βαθμολογία στο Leaderboard δεν θα μηδενίζεται κάθε χρόνο, θα προστίθενται οι πόντοι από κάθε νέο Greek Series που θα ολοκληρώνεται. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 bas πολυ ωραιο αυτο που θα συνεχιζεται..!!Ρε Μιχαλη να σου πω κατι..Κοιταξα λιγο και ειδα οτι παιρνει ποντους μονο το 15% ..Μετα ειδα οτι ο Νικολαιδης τερματισε 30 που σημαινει οτι για να παρει ποντους πρεπει να ειχαμε τουρνουα 200 συμμετοχων..Τον ακριβη αριθμο δε το βρηκα προχειρα που εψαξα αλλα δε θυμαμαι να χτυπησαμε διακοσαρι (μπορει να κανω και λαθος)..Τη πρωτια την εχω χασει ετσι κι αλλιως απ το Καρκα αλλα μη βγω και εκτος 5αδας απο τωρα... Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 198*15/100 = 29,7 <--- Στρογγυλοποίηση ή ακύρωση σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην πάρει πόντους; Θα το δούμε κ θα αποφασίσουμε. No worries Hulk (και υπόλοιποι). Θα τα κοιτάξω όλα αναλυτικά μόλις βρω χρόνο και θα ορίσουμε σε τέτοιες περιπτώσεις τι ισχύει. Όσον αφορά το δικό σου τουρνουά πήραν πόντοι όλοι όσοι πέρασαν Day 2. Έχω να κοιτάξω επίσης μια ένσταση από προηγούμενο τουρνουά με βάση έναν τέτοιο κανόνα που θα οριστεί μιας κ τελικά αρχίζει να παίζει ρόλο. Υπομονή να βγεί το πινακάκι και τα αναλύουμε όλα.Εκτός πεντάδας δεν βγαίνεις φίλε πάντως. Απλά εμφανίσου στο επόμενο με το καλό και μπες στο 15% για να το σιγουρέψεις περισσότερο. Επίσης το "απο τώρα" δεν ισχυει :Ρ Άλλο ένα έμεινε για την πρώτη season του GSOP (11-13 Δεκεμβρίου). Αν θες μακροπρόθεσμα 5άδα τότε η λύση είναι η συμμετοχή.Μια μέρα να ξελαμπικάρω λίγο ακομα δώσε μου. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Καλα πρεπει να τυφλωθηκα απο ενα tilt που με βαρεσε το πρωι (το οποιο ηταν και αρκετα καταστροφικο για το bankroll μου στη συγκεκριμενη εταιρια..ολα στραβα μου πανε σημερα ..τουλαχιστον σταματησα καποια στιγμη..) και δε το ειδα στην αρχη το 198 στα updates(για αυτο ελεγα αν ειχε 200) ..Μετα το ειδα και γω και περιμενα να δω τι θα πειτε γιατι οντως ειναι πολυ οριακη η κατασταση..Ενταξει το ξερω οτι δε βγαινω απο τωρα.. Απλα πιστευω οτι ο 3ος δυσκολα θα κρατησει στο τελευταιο(κατι σαν coinflip θα ειναι)..Το πιο ασφαλες ειναι να ρθω(γραψε με ηδη) και να μπω στους ποντους αλλα δεν ειναι και το πιο ευκολο !!Η γνωμη μου οσον αφορα τη κατασταση δεν ειναι ουτε να στρογγυλοποιηθει (το θεωρω το πιο λαθος και οχι επειδη δε με συμφερει) ουτε να ακυρωθει (το θεωρω επισης λαθος)Για μενα το πιο σωστο αφου μιλαμε και για βαθος χρονου ειναι να παρει το 70% των ποντων της 30ης θεσης..Σκεφτειτε το και ψαξτε το (δε ξερω τι ισχυει σε μεγαλυτερα τουρνουα..) και αποφασιστε το..Αλλωστε το δηλωσα απο την αρχη οτι ισως το αξιζει περισσοτερο αφου το δικο μου δειγμα ειναι πολυ μικρο..αλλα εξισου σημασια εχει να βρουμε και το σωστο..Απο μενα εχεις ολο το χρονο... αλλωστε εχω καταλαβει ποσο σκληρα δουλευεις και το κατανοω απολυτα..Καλη ξεκουραση.. και μη καεις :S στα τουρνουα ..παρε και καναν υπνακο...Εχεις να πας και ξεκουραστος στο side του ept(Συγχαρητηρια και γι αυτο.. ποτε ειναι το tour??).. Παράθεση
Recommended Posts