Ntavelis Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 PokerStars Game #35279248069: Hold'em No Limit ($0.01/$0.02 USD) - 2009/11/12 20:36:24 ETTable 'Chaldene' 6-max Seat #6 is the buttonSeat 1: Foxtel21 ($1.51 in chips)Seat 2: Ntavelis ($2.99 in chips)Seat 3: razorXsharp ($5.37 in chips)Seat 4: Alexrodrigo7 ($3.07 in chips)Seat 5: JimmySiu ($3.60 in chips)Seat 6: tha_beast15 ($6.35 in chips)Foxtel21: posts small blind $0.01Ntavelis: posts big blind $0.02*** HOLE CARDS ***Dealt to Ntavelis [Ks Kh]razorXsharp: foldsAlexrodrigo7: foldsJimmySiu: foldstha_beast15: raises $0.06 το $0.08Foxtel21: foldsNtavelis: raises $0.16 το $0.24θα_beast15: calls $0.16*** FLOP *** [Ts Jd 3h]Ntavelis: bets $0.30tha_beast15: raises $0.30 το $0.60Ntavelis: calls $0.30*** TURN *** [Ts Jd 3h] [Qc]Ntavelis: bets $1tha_beast15: calls $1*** RIVER *** [Ts Jd 3h Qc] [Ah]Ntavelis: bets $1.15 and is all-intha_beast15: foldsUncalled bet ($1.15) returned to NtavelisNtavelis collected $3.54 from potNtavelis: doesn't show hand*** SUMMARY ***Total pot $3.69 | Rake $0.15Board [Ts Jd 3h Qc Ah]Seat 1: Foxtel21 (small blind) folded before FlopSeat 2: Ntavelis (big blind) collected ($3.54)Seat 3: razorXsharp folded before Flop (didn't bet)Seat 4: Alexrodrigo7 folded before Flop (didn't bet)Seat 5: JimmySiu folded before Flop (didn't bet)Seat 6: tha_beast15 (button) folded on the RiverΗ εικόνα μου στο συγκρκριμένο τραπέζι είναι TAG με διάθεση για defend στα blinds. Η δική του εικόνα ενός σχετικά loose παίχτη που σε όσα showdowns έχει φτάσει όμως έχει δείξει πολύ καλά starting hands τα οποία εξελήχθηκαν πολύ καλά με το board. Όλα αυτά σε ένα loose τραπέζι με avg pots γύρω στα $0,45.Για να πω τη μαύρη αλήθεια σε αυτή τη παρτίδα ερωτεύτηκα τα hole cards μου. Βέβαια στάθηκα και πάρα πολύ τυχερός στο river.Το φύλλο που τον έβαλα ήταν J-Ts (range: J-x έως 8) και εξακολουθεί να είναι.Υπάρχει περίπτωση να είχε τα nuts μέχρι το river και μόλις είδε τον άσσο να τα πέταξε;Τον ρώτησα στο chat τι είχε και μου είπε την ατάκα του Matt Damon "I don't remember!" Παράθεση
griffith Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις!? Είναι δυνατόν να συζητάς για image στο $0.01/$0.02 ??? Είμαι σίγουρος πως ο αντίπαλος σου έλεγε την αλήθεια, πολύ πιθανό και κατά τη διάρκεια της παρτίδας να μην ήξερε τα φύλλα του πώς θες να τα μαντέψεις εσύ? Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 griffith έγραψε:Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις!? Είναι δυνατόν να συζητάς για image στο $0.01/$0.02 ??? Είμαι σίγουρος πως ο αντίπαλος σου έλεγε την αλήθεια, πολύ πιθανό και κατά τη διάρκεια της παρτίδας να μην ήξερε τα φύλλα του πώς θες να τα μαντέψεις εσύ?ROFL.Απλα μετρησε, χωρις πλακα κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα απο τα γελια! Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 griffith έγραψε:Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις!? Είναι δυνατόν να συζητάς για image στο $0.01/$0.02 ??? Είμαι σίγουρος πως ο αντίπαλος σου έλεγε την αλήθεια, πολύ πιθανό και κατά τη διάρκεια της παρτίδας να μην ήξερε τα φύλλα του πώς θες να τα μαντέψεις εσύ?Να τα παρατήσουμε δηλαδή εμείς που παίζουμε σε αυτά τα stakes;Να μην εξελιχθούμε; Παράθεση
clickys Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 griffith έγραψε:Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις!? Είναι δυνατόν να συζητάς για image στο $0.01/$0.02 ??? Είμαι σίγουρος πως ο αντίπαλος σου έλεγε την αλήθεια, πολύ πιθανό και κατά τη διάρκεια της παρτίδας να μην ήξερε τα φύλλα του πώς θες να τα μαντέψεις εσύ?lol Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Ξεκινώ project shortstacking στο NΛ2$Όταν βγάλω μερικά buy in σκέφτομαι να κάνω cash out και να αγοράσω αυτό το κουλούρι με σουσάμι που πάντα ονειρευόμουν.Πέρα από τι πλακα OP και χωρίς παρεξήγηση (ελπίζω) ,νομίζω ότι κανεις δε ενδιαφέρεται να διαβάσει ένα thread με title "τι νομίζετε ότι είχε" σε ΗΛ2$ παρτίδα.Για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι NΛ2$ και μπορεί να έχει Από 72 o ,32ο,έως ΑΑ. Παράθεση
clickys Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 AngryKoreaMan έγραψε:Ξεκινώ project shortstacking στο NΛ2$Όταν βγάλω μερικά buy in σκέφτομαι να κάνω cash out και να αγοράσω αυτό το κουλούρι με σουσάμι που πάντα ονειρευόμουν.Πέρα από τι πλακα OP και χωρίς παρεξήγηση (ελπίζω) ,νομίζω ότι κανεις δε ενδιαφέρεται να διαβάσει ένα thread με title "τι νομίζετε ότι είχε" σε ΗΛ2$ παρτίδα.Για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι NΛ2$ και μπορεί να έχει Από 72 o ,32ο,έως ΑΑ.πεζή να μην είχε και τίποτα hahaha Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 AngryKoreaMan έγραψε:Ξεκινώ project shortstacking στο NΛ2$Όταν βγάλω μερικά buy in σκέφτομαι να κάνω cash out και να αγοράσω αυτό το κουλούρι με σουσάμι που πάντα ονειρευόμουν.Πέρα από τι πλακα OP και χωρίς παρεξήγηση (ελπίζω) ,νομίζω ότι κανεις δε ενδιαφέρεται να διαβάσει ένα thread με title "τι νομίζετε ότι είχε" σε ΗΛ2$ παρτίδα.Για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι NΛ2$ και μπορεί να έχει Από 72 o ,32ο,έως ΑΑ.Ρε παιδιά έλεος! Δεν είμαι δημοσιογράφος που έγραψα άρθρο και θέλω να το διαβάσετε. Ήθελα απλά τη γνώμη σας. Αν πιστεύετε ότι δεν αξίζει να ασχοληθείτε τότε γιατί το κάνετε; Όταν κάτι δεν έχει αξία κατά τη γνώμη σας μην ασχολείστε.Τέλος πάντων, το thread θεωρείτε νεκρό από εμένα..Ευχαριστώ! Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 ναι ρε guys δίκιο έχει ο ntavelis.ti του την πέσατε όλοι??μπορεί ο ntavelisd να τα λαμβάνει όλα αυτά υπόψιν του,πχ tag lag κτλ...ακόμη και στο 1-2 cents.δεν είναι κακό.για το range του αλλου είναι πολύ δύσκολο gt με τέτοιο boardd μπορεί να έχει οτιδήποτε.σίγουρα δεν έχει τον ρήγα Παράθεση
clickys Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 LUADARKO έγραψε:ναι ρε guys δίκιο έχει ο ntavelis.ti του την πέσατε όλοι??μπορεί ο ntavelisd να τα λαμβάνει όλα αυτά υπόψιν του,πχ tag lag κτλ...ακόμη και στο 1-2 cents.δεν είναι κακό.για το range του αλλου είναι πολύ δύσκολο gt με τέτοιο boardd μπορεί να έχει οτιδήποτε.σίγουρα δεν έχει τον ρήγα μα δεν του την πέσαμε εγώ προσωπικά πλακα έκανα. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 το thread το ξεκίνησε με σοβαρές προθέσεις click,k θα πρέπει να το σεβόμαστε. Παράθεση
clickys Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 LUADARKO έγραψε:το thread το ξεκίνησε με σοβαρές προθέσεις click,k θα πρέπει να το σεβόμαστε.μάλιστα έλεος . Παράθεση
griffith Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Νταβέλης έγραψε:Να τα παρατήσουμε δηλαδή εμείς που παίζουμε σε αυτά τα stakes;Να μην εξελιχθούμε;Δεν λέω αυτό. Απλά δεν έχει νόημα να ξεκινάς συζήτηση στρατηγικής όταν οι μισοί από τους αντιπάλους σου δεν ξέρουν καλα-καλά τους κανόνες. Είναι σαν να ρωτάς "Ποια νούμερα λέτε να πέξω σήμερα στο joker? Τι λένε τα άστρα?" Παράθεση
mpizinakos Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2009 AngryKoreaMan έγραψε:Ξεκινώ project shortstacking στο NΛ2$Όταν βγάλω μερικά buy in σκέφτομαι να κάνω cash out και να αγοράσω αυτό το κουλούρι με σουσάμι που πάντα ονειρευόμουν.APLA THEIKOOOOO Παράθεση
Recommended Posts