Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ο 'Isildur1' τα βάζει με 4 κορυφαίους παίχτες του Full Tilt ταυτόχρονα - παρτίδες

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο 'Isildur1' τα βάζει με 4 κορυφαίους παίχτες του Full Tilt ταυτόχρονα - παρτίδες **

DILADI AUTO POU KATALABAINW EGW,EINAI SE DOULEIA NA VRISKOMASTE E?OLOI OI PROS TELIKA DINOUN O ENAS TA LEFTA STON ALLO.KAPOIA MERA 8A VRE8EI KAPOIOS EKSYPSOS NA TOYS TA MAZEPSEI KAI APO EKEI PAN OI ALLOI KAI 8A TIN KANEI ME ELAFRA PIDIMATAKIA.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

"νικιλιο"137 έγραψε:

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ E?ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΕΞΥΨΟΣ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ PAN ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

Μπορεί να είναι ο Isildur αυτός, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. :P

Πάντως για να καταφέρεις να μαζέψεις λεφτά από τους επαγγελματίες (και ακόμα χειρότερα από αυτούς τους επαγγελματίες) πρέπει να έχεις επενδύσει τον εαυτό σου σε αυτό, δεν θα φύγεις την επομένη της μεγάλης σου νίκης.

LUADARKO έγραψε:

στο δεύτερος hand του ivey με τον ilsidur φαίνεται πως ξεχωρίζουν οι άντρες από τα "παιδιακια".

Μιλας για την πασα με το check-raise του Ivey στο φλοπ με ενα απλο gutshot ? Sorry φιλε αλλα εγω θα διαφωνησω μαζι σου. Ειμαι μεγαλος υποστηρικτης του Ivey και τον θεωρω ισως τον καλυτερο παιχτη στον κοσμο, αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σου αρεσε απο την συγκεκριμενη πασα..

LUADARKO έγραψε:

κοιτάς πολύ επιφανειακά το hand για αυτό δεν θα απαντήσω.

Τι εννοείς επιφανειακά;

Αν δεν είχε τραβήξει τη κέντα του ο Ivey θα το έλεγες αυτό;

Τον έχω ξαναδεί τον Ivey να το κάνει αυτό. Για την ακρίβεια τον έχω δει να παίζει all-in στο National Heads-up με straight draw στο flop.

Τον θαυμάζω απίστευτα τον Ivey. Αυτός και ο Negreanu για μένα είναι οι top παίχτες αλλά κακά τα ψέματα στέκεται πολύ τυχερός σε τέτοιες καταστάσεις..

Βέβαια σε καμία περίπτωση δε λέω ότι έκανε suck-out απλά λέω ότι έκανε μία ανορθόδοξη κίνηση άσχετο με το αν βγήκε νικητής.

μιας k είστε 2,ας κάνω μια ερώτηση.

πως θα το παίζατε αν ήσασταν στη θέση του ivey?

για να σας προλάβω,check call η check fol στο flop k αν δεν καθόταν το str8 στο turn fold.

ps. το poker δεν είναι μονο flop.

LUADARKO έγραψε:

ψαχτώ μονο σου.μαθήματα δωρεάν δεν δίνω.

Φιλαρακι βρισκεσαι σε ενα φορουμ που εχει να κανει με την ανταλλαγη αποψεων, το οποιο ο καθενας το κανει για τους λογους του. Εγω διαφωνησα μαζι σου σε ενα θεμα χωρις να εχω σκοπο να σε προσβαλλω. Αν θεωρεις οτι οι "γνωσεις" σου ειναι πολυ πολυτιμες για να τις μοιρασεις με εμενα κ τους υπολοιπους χρηστες του pokerland δωρεαν τοτε εγω παω πασο και εσυ μπορεις να πας πισω στα bb threads που spam-αρεις ασυστολα μηπως κ καποια στιγμη ξεπερασεις τον Antoni σε posts.

LUADARKO έγραψε:

μιας k είστε 2,ας κάνω μια ερώτηση.

πως θα το παίζατε αν ήσασταν στη θέση του ivey?

για να σας προλάβω,check call η check fol στο flop k αν δεν καθόταν το str8 στο turn fold.

ps. το poker δεν είναι μονο flop.

Δεν είμαι σε θέση να κρίνω το παίξιμο του Ivey.

Απλά λέω ότι στάθηκε τυχερός όπως και άλλες φορές που το έχει κάνει αυτό.

Πως θα το έπαιζα εγώ; Με τη απειρία που με διακρίνει σε σχέση με τον Ivey; Check-call και αν δεν έβγαινε στο turn τότε check-fold.

Αυτό που περιγράφω εγώ είναι το πλάνο που έχω εγώ για το παιχνίδι μου και είναι απόλυτα γενικό γιατί δεν λαμβάνω υπ'όψιν αυτή τη στιγμή ούτε την εικόνα μου στο τραπέζι ούτε την εικόνα του αντιπάλου.

Οπότε αν ο Ivey έπαιξε πολύ επιθετικά σε αυτό το session με τον αντιπαλό του να κάνει ένα tight παιχνίδι και ήλπιζε ότι μπορεί να πάρει το Pot εκεί ή πόνταρε για να ενισχύσει την εικόνα του και να το πάρει στο turn τότε ok. Αλλά αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε.. Σωστά;

Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου (Ivey)! :P

Againstodds έγραψε:

LUADARKO έγραψε:
ψαχτώ μονο σου.μαθήματα δωρεάν δεν δίνω.

Φιλαρακι βρισκεσαι σε ενα φορουμ που εχει να κανει με την ανταλλαγη αποψεων, το οποιο ο καθενας το κανει για τους λογους του. Εγω διαφωνησα μαζι σου σε ενα θεμα χωρις να εχω σκοπο να σε προσβαλλω. Αν θεωρεις οτι οι "γνωσεις" σου ειναι πολυ πολυτιμες για να τις μοιρασεις με εμενα κ τους υπολοιπους χρηστες του pokerland δωρεαν τοτε εγω παω πασο και εσυ μπορεις να πας πισω στα bb threads που spam-αρεις ασυστολα μηπως κ καποια στιγμη ξεπερασεις τον Antoni σε posts.[/quote:1szagewf]

μη με κανεις να βρίσω.καληνύχτα.