johnbalos Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2007 χαιρεταω ολο το φορουμ!! σημερα εγινα μελος,ειμαι νεος στον χωρο του ποκερ και απ οτι βλεπω το φορουμ θα με βοηθησει αρκετα.πολυ καλη προσπαθαεια παιδια,δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο ελληνικο site,τυχαια το βρηκα και ειμαι πολυ χαρουμενος που εγινα και εγω μελος. τα λεμε.. all in! Παράθεση
genok Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2007 johnbalos έγραψε:χαιρεταω ολο το φορουμ!! σημερα εγινα μελος,ειμαι νεος στον χωρο του ποκερ και απ οτι βλεπω το φορουμ θα με βοηθησει αρκετα.πολυ καλη προσπαθαεια παιδια,δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο ελληνικο site,τυχαια το βρηκα και ειμαι πολυ χαρουμενος που εγινα και εγω μελος. τα λεμε.. all in!kalws orises vlepw fun toy all inprosexe omws ena alias allin.greinai o ypofainomenosmhn fame ta moustakia mas:laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
johnbalos Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2007 να σαι καλα ευχαριστω! βλεπω πολυ ενεργο το φορουμ ανεξαρτητως την ωρα,εγω εδω σημερα ανακαλυψα το site και ειμαι κανα τριωρο μεσα.. τα λεμε:woohoo: Παράθεση
the300 Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2007 geia sou file mou kalos ilthes kai kali epityxia.genok pou paizeis? eisai sto ps? Παράθεση
Recommended Posts