Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Η PartyPoker διεξάγει το πρώτο Satellite για το 7ο Greek Series of Poker

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Η PartyPoker διεξάγει το πρώτο Satellite για το 7ο Greek Series of Poker **

Γτ το προκριματικό λέγεται Greek Poker Monday και γτ στα info δε λέει πουθενά για τα GSOP εισητήρια??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα,

ο μοναδικος λογος ειναι πως οταν καταθεσαμε το προγραμμα του Νοεμβρη στο τμημα που τα ανεβαζει στον client δε γνωριζαμε τις ακριβεις ημερομηνιες του Event VII (μας γνωστοποιηθηκε απο την ομαδα του pokerland μολις την εβδομαδα που μας περασε). Ως εκ τουτου δεν ηταν σιγουρο αν θα μπορουσαμε να εχουμε προκριματικα εντος του Νοεμβρη.

Ζητουμε συγνωμη αν θεωρηθηκε παραπλανητικο. Τα οσα αναφερονται στην ανακοινωση του pokerland ειναι ορθα και αυτα θα ειναι τα επαθλα.

θα ακολουθησει και mailer απο τη μερια μας τη Δευτερα το μεσημερι.

Φιλικα

Η ομαδα της PartyPoker

2 εισητηριο εγγυημενα + τα επαθλα που βλεπεις νομιζω.

Τα 2 εισητηρια ειναι δωρο της PP καθως και 300+.Και τα λεφτα απο τα buy in μοιραζονται κανονικα.

Οποτε αν βγεις 1ος για παραδειγμα παιρνεις και εισητηριο και τα χρηματα της 1ης θεσης.

Εγω στηρίζω "παρτυποκερ" με χίλια...

Μακράν η καλύτερη ελληνική προσφορά σε satellite που καμία άλλη εταιρία ούτε καν αγγίζει...

Ερωτηση στην PartyPoker team...θα μου δωθει και μπλουζακι για να παιξω στο τουρνουα??? Ειναι κατι το οποιο περιμενα αρκετο καιρο...χαχαχα!

semibluff έγραψε:

lol ηρέμησε "πολισκας" ήμουν βιαστικός και δεν είδα το post από την αρχή...

απλά πόσταρα...

omg κάποιος έχει νεύρα....

Δεν είναι ακριβώς νεύρα φίλε που έχει ο poliscas..

Απλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει ή τι δυσπιστία αντιμετωπίζουμε σε πολλά από όσα οργανώνουμε ή αναφέρουμε στο site. Οτιδήποτε αναρτήσουμε αναλαμβάνουμε την ευθύνη εμείς και η εταίρια να τα τηρήσει.

Real story από προηγούμενο GSOP, για παράδειγμα (χαλαρό κιόλας, υπάρχουν και χειρότερα που - ίσως - θα τα πούμε αργότερα που λέει και το τραγούδι):

Η ώρα 3:00 το βράδυ.. Τηλέφωνο να χτυπάει.

Το σηκώνω εγώ μιας κ ήμουν ξύπνιος και υπέθεσα ότι είναι σημαντικό μιας κ είναι η ώρα περασμένη..

- Παρακαλώ.

- Ξέρω όλη την αλήθεια!!! (πρώτη ατάκα που άκουσα)

- Χαίρομαι φίλε.. 27 χρόνια την αναζητώ, αλλά δεν είχα καμία τύχη.. Αν θέλεις διαφώτισε με τέτοια ώρα.

- Εξαπατάται τα μέλη σας και συνεταιρίζεστε με την "partypoker για να μας κοροιδεύετε! (δεύτερη ατάκα)

- Ώπα ώπα... Σε παρακαλώ γίνε πιο αναλυτικός γιατί δεν καταλαβαίνω.

- Τα προκριματικά που κάνετε είναι ένα ψέμμα! Αποκλείεται να δίνεται εισητήρια μιας και το lobby δεν το αναγράφει! Μας κοροιδεύετε! Μόνο το added δίνετε! Ψέυτες!

κλπκλπ (δεν χρειάζεται να πω περεταίρω. Νομίζω και ακόμα θέλω να ελπίζω ότι ορισμένα πράγματα που ακούμε είναι πλάκα).

Και μετά από μισή ώρα (3:30 το πρωί), ένα άλλο παληκάρι (αρκετά πιο ευγενικό τουλάχιστον) είχε μια ανάλογη απορία και ψιλο τα άκουσε και αυτός όσο το δυνατόν πιο διακριτικά γίνεται.

Εμείς σαν pokerland, δεν έχουμε καμία διάθεση να κοροιδέψουμε τον κόσμο. Ειδικά κιόλας στο θέμα του GSOP που είναι μεγάλη ευθύνη μας.

Πάνω από 150 άτομα μας τιμούν με την παρουσία τους σε κάθε event και μας εμπιστεύονται/υποστηρίζουν, άρα ότι αναρτούμαι ανά περιόδους ή επιτρέπουμε εταιρίες να αναρτούν στον ιστοχώρο μας είναι κατά κάποιο τρόπο δέσμευση για εμάς.

Η partypoker έχει αποδείξει και αυτή με την σειρά της ότι κάνει προσφορές καλές για τους Έλληνες ανά περιόδους και υποστήριζει τον θεσμό του GSOP.

Νο worries.

Και γω θέλω να καταγγείλω ότι δε μου έχουν στρωθεί σωστά τα φύλλα στα προκριματικά και συνεχώς τρώω bad beat..Πρέπει να είναι μιλητό από εσάς το ποιοι τα παίρνουν..

Ειναι απαράδεκτο !!..

Υ.Γ.1 έχω εκφράσει πολλές φορές τα θέρμα μου συγχαρητήρια για αυτές τις προσφορές..

και αδύνατο να καταλάβω που τα βρίσκουν και τα λένε..

ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΠΑΙΔΙΆ !!

Υ. Γ. 2 Aν κερδίσω κάποιο εισιτηρίο μπορώ να το μεταβιβασω σε άλλον ή να το εχω για του χρόνου ..;

HULK έγραψε:

Υ. Γ. 2 Aν κερδίσω κάποιο εισιτηρίο μπορώ να το μεταβιβασω σε άλλον ή να το εχω για του χρόνου ..;

Εφόσον έρθετε σε κοινή συνενόηση οι δυό σας και μας ενημερώσετε την στιγμή που θα επικοινωνήσω με τον νικητή γίνεται η μεταβίβαση.

Η μεταφορά για επόμενο GSOP το εισητήριο ίσχυε ως τώρα κανονικότατα σε περίπτωση που έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Όμως δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε την νέα season ακόμα.

Σε περίπτωση που αυξηθεί το buy-in τότε απλά θα γίνεται αφαίρεση του buy-in το ποσό των 220 ευρώ.Π.χ Έστω ότι το buy-in την νέα χρονιά γίνει στα 300+30 ευρώ (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει), τότε όσοι πάρουν προκριματικό τώρα και το μεταφέρουν για την νέα χρονιά, θα πάρουν τα χρήματα της συγκεκριμένης προσφοράς που υπάρχει τώρα από κάθε εταιρία στο χέρι και θα βάλουν την διαφορά για να συμμετάσχουν από την τσέπη τους.

330 - 220 = 110Ε επιπλέον, στο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Υ.Γ: το Leaderboard το έχω παραδώσει και θα αναρτηθεί εντός ημερών μιας και με ρωτάτε και σε pm αρκετοί αυτές τις μέρες.

Υ.Γ 2: Για καταγγελίες που έχετε περί bad beat και δολοπλοκιών για να μην πάρετε προκριματικό μπορείτε να απευθυνθείτε στους δικηγόρους μέλη του site μας. Έχουν έτοιμες φόρμες παραπόνων και ευχαρίστως αναλαμβάνουν υποθέσεις που περιλαμβάνουν 2-3 suited και 7-2 offsuit.

Καλησπερα,

για να λυθει και επισημα το θεμα που δημιουργηθηκε αναφορικα με το ονομα του τουρνουα (και θα προσπαθησουμε να μην επαναληφθει) να επιβεβαιωσουμε πως οι παικτες

giogeorg

και

kasspav

εχουν αμφοτεροι κερδισει απο ένα εισιτηριο για το επομενο GSOP. Θα περασουμε τα στοιχεια στην ομαδα του Pokerland και τα το τιμ θα ερθει σε επαφη μαζι σας για περισσοτερες λεπτομεριες

Το τουρνουα της Τεταρτης θα ειναι οπως δηλωναι και το ονομα του προκριματικος για το Aussie Million Final Satellite, με ενα εισιτηριο αξιας $640 για τον τελικο να δινεται στο νικητη (τελικο της 13ης Δεκεμβριου), ενω για την επομενη εβδομαδα θα εχουμε περισσοτερα προκριματικα για το GSOP Event VII

Ευχαριστουμε πολυ

Η ομαδα του "παρτυποκερ"

Υ.Γ Η ομαδα του Pokerland εχει μπλουζακια με το λογοτυπο του "παρτυποκερ" στη διαθεση της για οποιον απο τους παικτες επιθυμει να τα φορεσει. Δεν ακολουθουμε αυστηρη πολιτικη σε αυτο αλλα αν υπαρχει διαθεση απο μεριας των παικτων τοτε Baskont, "πολισκας" και Έρεβος μπορουν να σας "ντυσουν" αναλογως B) .

Erev0s έγραψε:

HULK έγραψε:

Εφόσον έρθετε σε κοινή συνενόηση οι δυό σας και μας ενημερώσετε την στιγμή που θα επικοινωνήσω με τον νικητή γίνεται η μεταβίβαση.

Η μεταφορά για επόμενο GSOP το εισητήριο ίσχυε ως τώρα κανονικότατα σε περίπτωση που έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σε περίπτωση που αυξηθεί το buy-in τότε απλά θα γίνεται αφαίρεση του buy-in το ποσό των 220 ευρώ.Π.χ Έστω ότι το buy-in την νέα χρονιά γίνει στα 300+30 ευρώ (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει), τότε όσοι πάρουν προκριματικό τώρα και το μεταφέρουν για την νέα χρονιά, θα πάρουν τα χρήματα της συγκεκριμένης προσφοράς που υπάρχει τώρα από κάθε εταιρία στο χέρι και θα βάλουν την διαφορά για να συμμετάσχουν από την τσέπη τους.

Υ.Γ: το Leaderboard το έχω παραδώσει και θα αναρτηθεί εντός ημερών μιας και με ρωτάτε και σε pm αρκετοί αυτές τις μέρες.

Υ.Γ 2: Για καταγγελίες που έχετε περί bad beat και δολοπλοκιών για να μην πάρετε προκριματικό μπορείτε να απευθυνθείτε στους δικηγόρους μέλη του site μας. Έχουν έτοιμες φόρμες παραπόνων και ευχαρίστως αναλαμβάνουν υποθέσεις που περιλαμβάνουν 2-3 suited και 7-2 offsuit.[/quote:1da0w25m]

Για τα παιδια που ειναι thess το 220 δεν ειναι ασχημο σε γενικες γραμμες.

Εμεις ομως που ερχομαστε απο πιο μακρυα (Πατρα πχ) , το να κανουμε τοση ταλαιπωρια για ενα τουρνουα 220 δεν ειναι το οτι καλυτερο.Πιστευω μια αυξηση του buy-in θα μας εδινε μεγαλυτερο κινητρο και θα φερει και περισσοτερα ατομα απο αλλες πολεις , οι οποιοι προς το παρον δεν ερχονται γιατι δεν αξιζει ολο το ταξιδι για ενα τουρ 220.

Για κάποιους από σας που κερδίζεται 4-ψήφια ποσά κάθε μήνα ή και βδομάδα μπορεί να μην είναι τπτ τα 220 ευρώ, αλλά το ότι τα προκριματικά μαζεύουν 100+ άτομα δε σας λέει κάτι?

Το χω συζητήσει και με άλλους το θέμα και τα 220 είναι αρκετά λεφτα για κάποιον που βγάζει 1.000-2.000 το μήνα π.χ. και θέλει να παίξει ή για κάποιο φοιτητή.

Εκτός βέβαια αν αποσκοπείτε στο μείωση του field.Ναι τότε θα τα καταφέρετε πιστεύω.

Ταπεινή μου γνώμη πάντα, εκτός θέματος ίσως, αλλά αφού αναφέρθηκε...

Φιλικά πάντα B)

gsbets έγραψε:

Erev0s έγραψε:
HULK έγραψε:

Υ.Γ 2: Για καταγγελίες που έχετε περί bad beat και δολοπλοκιών για να μην πάρετε προκριματικό μπορείτε να απευθυνθείτε στους δικηγόρους μέλη του site μας. Έχουν έτοιμες φόρμες παραπόνων και ευχαρίστως αναλαμβάνουν υποθέσεις που περιλαμβάνουν 2-3 suited και 7-2 offsuit.[/quote:w4a4o1jj]

Για τα παιδια που ειναι thess το 220 δεν ειναι ασχημο σε γενικες γραμμες.

Εμεις ομως που ερχομαστε απο πιο μακρυα (Πατρα πχ) , το να κανουμε τοση ταλαιπωρια για ενα τουρνουα 220 δεν ειναι το οτι καλυτερο.Πιστευω μια αυξηση του buy-in θα μας εδινε μεγαλυτερο κινητρο και θα φερει και περισσοτερα ατομα απο αλλες πολεις , οι οποιοι προς το παρον δεν ερχονται γιατι δεν αξιζει ολο το ταξιδι για ενα τουρ 220.[/quote:w4a4o1jj]

κόψε κάτι

μην λες μεγάλες κουβέντες ;)

όση είναι να έρθουν θα έρθουν

μην δίνετε ιδέες

από έksω όλα εύκολα είναι

kati akoysa kai gia said event omaha ee?? :laugh:

Το καλυτερο σεναριο ειναι να αυξηθει το ποσο του buy in αλλα να διατηρηθει ο αριθμος των ατομων.

Ισως αυτο να μην ειναι καλο οσον αφορα την ευκολια της διοργανωσης και την κουραση των dealer αλλα ειναι το καλυτερο για τον θεσμο,για το pokerland,για τους παιχτες και για το ποκερ γενικοτερα.

Σκεφτειται για παραδειγμα ενα τουρνουα 300+30 η 400+40 με 200ατομα οπου θα ειχε prizepool 60.000 η 80.000 αντιστοιχα.

Το μονο προβλημα με την αυξηση του buy in πιστευω οτι ειναι η συχνοτητα του.

Μπορει να επιβιωσει ενα τουρνουα ας πουμε 400+40 καθε μηνα?Δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται.

Εκτος αν υπαρξει συνεννοηση με πολλες εταιρια για παρα πολλα και ακριβοτερα satellites.

Γιατι το να γινει 5$ freezout για εισοδο σε 400+40 τουρνουα ειναι χαζο.

Ας γινουν πολλα satellites 20αρια,50αρια freezout 10,20 un rebuys κλπ.

Ειμαι σιγουρος οτι θα την βρειτε την λυση και μπορειται πολυ ανετα να κανετε και καποιο poll στο φόρουμ για να πει ο καθενας την γνωμη του.