moderator Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τρελά prop bets αξίας πολλών εκατομμυρίων αποκαλύπτει ο Χάνσεν **Αν συνεχίσει ο Γκας με τον ίδιο ρυθμό βλέπω να το κόβει το ΧΧΧΧΧ για να τονώσει το bankroll του!! :woohoo: :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ntavelis Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 lolΘα συμφωνήσω με τον poliscas σε αυτό το σημείο.. Πάντως εγώ δεν θα τα κατάφερνα με κανένα από τα δύο στοιχήματα, ούτε του Ivey ούτε του Hansen ακόμα και γι αυτά τα ποσά..Ειδικά για του Hansen.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Ποιος μου δινει 100.000 για να μην φαω κρεας για ενα χρονο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Εγώ απέχω και για 1,000,000$ ... Προσφορές κανείς ? ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Poio mou dinei 100.000$ gia na kanw sex ka8e mera? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Η κοπελα σου maybe...πλακιτσα ;-) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Η κοπελα σου maybe...πλακιτσα ;-) :laugh: Καλο... αλλα δεν έχει τόσα λεφτά!M αρέσει που γραφεις "πλακίτσα" λες να stravwsw. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Ο πιο ωραίος είναι ο ivey σίγουρα θα πάρει από κάποιον 999999$ για να μην χάσει 1000000$ !!!!Έχουν ξεφύγει πάντως τα παλικάρια αφενός συμπεριφέρονται στα εκατομμύρια όπως εμείς στα 50ευρα και αφετέρου δείχνουν να ζουν για τον τζόγο .Τους έχω ικανούς να στέκονται σε μία γωνία και να παίζουν κορώνα γράμματα για καμιά βδομάδα ! Είναι καμμένοι τελείως Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Το χειρότερο θα ήταν να στα δίνε για να μην κάνετε sex!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kokgr79 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Foustouki σου δινω 500000$ για να μη γραψεις στο Pokerland για ενα χρονο! χιχιχι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Για να σε διευκολυνω δωσε μου μονο 1000$.deal? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ntavelis Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 kokgr79 έγραψε:Foustouki σου δινω 500000$ για να μη γραψεις στο Pokerland για ενα χρονο! χιχιχι...Δεσμεύεσε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 poliscas έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τρελά prop bets αξίας πολλών εκατομμυρίων αποκαλύπτει ο Χάνσεν **Αν συνεχίσει ο Γκας με τον ίδιο ρυθμό βλέπω να το κόβει το ΧΧΧΧΧ για να τονώσει το bankroll του!! :woohoo: :woohoo:Καλά παντρεμένος δεν ειναι? Ποιος θα το μάθει?.......Βέβαια ο Γκας είναι τοοοοοσο έξυπνος που είναι ικανός με σα σε αυτό το διάστημα να την αφήσει έγκυο!!! :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KENTAS Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 δεν 'm'"αμεις" που δεν 'm'"αμεις",δεν πας για ψάρεμα με το "μιριο"? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dionisis Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 ston egefalo oxi Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Short stack Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 η άλλη ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Κατάλαβα δεν μπορείς να την κόψεις με τίποτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
no_mercy_238 Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 ας μου δώσουν εμενα το εκατομμύριο για να απέξω απτό sex . όχι μονο θα απέξω θα την κόψω κιόλας να την δώσω σε σκύλο να την φάει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gambler81 Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 NO_MERCY_238 έγραψε:ας μου δώσουν εμενα το εκατομμύριο για να απέξω απτό sex . όχι μονο θα απέξω θα την κόψω κιόλας να την δώσω σε σκύλο να την φάειΚλαίω από τα γέλια...!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 NO_MERCY_238 έγραψε:ας μου δώσουν εμενα το εκατομμύριο για να απέξω απτό sex . όχι μονο θα απέξω θα την κόψω κιόλας να την δώσω σε σκύλο να την φάειΦίλε μου είσαι λάθος!! ΤΟ στοίχημα απευθύνεται σε αυτούς που τους είναι χρήσιμο το εργαλείο κ οχι για όσους ειναι απλα ενα ενοχλητικό κομμάτι κρέας ανάμεσα στα πόδια τους κ τους ενοχλεί στο περπάτημα. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό κόβω κ εγω την κρεατοελιά που έχω στην πλάτη μου κ την δίνω σε σκύλο να την φάει. :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:NO_MERCY_238 έγραψε:ας μου δώσουν εμενα το εκατομμύριο για να απέξω απτό sex . όχι μονο θα απέξω θα την κόψω κιόλας να την δώσω σε σκύλο να την φάειΦίλε μου είσαι λάθος!! ΤΟ στοίχημα απευθύνεται σε αυτούς που τους είναι χρήσιμο το εργαλείο κ οχι για όσους ειναι απλα ενα ενοχλητικό κομμάτι κρέας ανάμεσα στα πόδια τους κ τους ενοχλεί στο περπάτημα. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό κόβω κ εγω την κρεατοελιά που έχω στην πλάτη μου κ την δίνω σε σκύλο να την φάει. :laugh: :laugh:[/quote:1y3nhrux] :laugh: :laugh: Αρε Αντωνη μολις γυρισα απο σχολη και ειδα το σχολια πεθανα..Καλο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts