Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Τρελά prop bets αξίας πολλών εκατομμυρίων αποκαλύπτει ο Χάνσεν

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τρελά prop bets αξίας πολλών εκατομμυρίων αποκαλύπτει ο Χάνσεν **

Αν συνεχίσει ο Γκας με τον ίδιο ρυθμό βλέπω να το κόβει το ΧΧΧΧΧ για να τονώσει το bankroll του!! :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lol

Θα συμφωνήσω με τον poliscas σε αυτό το σημείο.. :P

Πάντως εγώ δεν θα τα κατάφερνα με κανένα από τα δύο στοιχήματα, ούτε του Ivey ούτε του Hansen ακόμα και γι αυτά τα ποσά..

Ειδικά για του Hansen.. :P

foustouki έγραψε:

Η κοπελα σου maybe...πλακιτσα ;-) ;-)

:laugh: Καλο... αλλα δεν έχει τόσα λεφτά!

M αρέσει που γραφεις "πλακίτσα" λες να stravwsw. :P

Ο πιο ωραίος είναι ο ivey σίγουρα θα πάρει από κάποιον 999999$ για να μην χάσει 1000000$ !!!!

Έχουν ξεφύγει πάντως τα παλικάρια αφενός συμπεριφέρονται στα εκατομμύρια όπως εμείς στα 50ευρα και αφετέρου δείχνουν να ζουν για τον τζόγο .Τους έχω ικανούς να στέκονται σε μία γωνία και να παίζουν κορώνα γράμματα για καμιά βδομάδα ! Είναι καμμένοι τελείως

poliscas έγραψε:

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τρελά prop bets αξίας πολλών εκατομμυρίων αποκαλύπτει ο Χάνσεν **

Αν συνεχίσει ο Γκας με τον ίδιο ρυθμό βλέπω να το κόβει το ΧΧΧΧΧ για να τονώσει το bankroll του!! :woohoo: :woohoo:

Καλά παντρεμένος δεν ειναι? Ποιος θα το μάθει?.......

Βέβαια ο Γκας είναι τοοοοοσο έξυπνος που είναι ικανός με σα σε αυτό το διάστημα να την αφήσει έγκυο!!! :woohoo:

ας μου δώσουν εμενα το εκατομμύριο για να απέξω απτό sex . όχι μονο θα απέξω θα την κόψω κιόλας να την δώσω σε σκύλο να την φάει

NO_MERCY_238 έγραψε:

ας μου δώσουν εμενα το εκατομμύριο για να απέξω απτό sex . όχι μονο θα απέξω θα την κόψω κιόλας να την δώσω σε σκύλο να την φάει

Κλαίω από τα γέλια...!!!

NO_MERCY_238 έγραψε:

Φίλε μου είσαι λάθος!! ΤΟ στοίχημα απευθύνεται σε αυτούς που τους είναι χρήσιμο το εργαλείο κ οχι για όσους ειναι απλα ενα ενοχλητικό κομμάτι κρέας ανάμεσα στα πόδια τους κ τους ενοχλεί στο περπάτημα. ;)

Γιατί με το ίδιο σκεπτικό κόβω κ εγω την κρεατοελιά που έχω στην πλάτη μου κ την δίνω σε σκύλο να την φάει. :laugh: :laugh:

Antonis έγραψε:

NO_MERCY_238 έγραψε:

Φίλε μου είσαι λάθος!! ΤΟ στοίχημα απευθύνεται σε αυτούς που τους είναι χρήσιμο το εργαλείο κ οχι για όσους ειναι απλα ενα ενοχλητικό κομμάτι κρέας ανάμεσα στα πόδια τους κ τους ενοχλεί στο περπάτημα. ;)

Γιατί με το ίδιο σκεπτικό κόβω κ εγω την κρεατοελιά που έχω στην πλάτη μου κ την δίνω σε σκύλο να την φάει. :laugh: :laugh:[/quote:1y3nhrux]

:laugh: :laugh: Αρε Αντωνη μολις γυρισα απο σχολη και ειδα το σχολια πεθανα..Καλο..