Antonis Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ανέτ Όμπρεσταντ : «Προτιμώ ένα πορτοφόλι Versace από το να αποκλείσω τον Χέλμουθ σε ένα τουρνουά!» **Έπαιρνα μέρος σε ένα πρωτάθλημα μπόουλινγκ κάθε βδομάδα. Για μια περίοδο έπαιζα αρκετά σοβαρά.Νομίζω οτι θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο μποόυλινγκ ..... ως μπάλα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 «Βαθιά μέσα μου, το πόκερ είναι αυτό για το οποίο ζω. Αν ήξερα ότι δε θα ξανακερδίσω μεγάλο τουρνουά, θα σταματούσα να παίζω και η ζωή μου δε θα είχε κανένα νόημα.»Στα βηματα του Hellmuth..δεν παει καλα ο κοσμος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Εγώ πιστεύω πως ούτε το ποκερ την νοιαζει ούτε το πορτοφόλι versace ,αμαμιτι είναι ρε για ένα καλό μαμίσι τα αφήνει όλα !Αλλά αφενός θα έχει ξεχάσει πως γίνεται και αφετέρου που να βρεθεί τέτοιος ήρωας ! Οπότε τι να πει και αυτή μιλάει για πορτοφόλια . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 hahhahahahahhaahahahaha @Antonis Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ucthelegend Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 E δεν μπορούμε να τhς την πούμε στο poker , οποτε ας την κράξουμε για την εμφάνιση τhς Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2009 εδω η κοπελα λεει χωρις καν να ερωτηθει οτι χωρις ποκερ η ζωη της δεν εχει νοημα και στεκεστε στο ποσο ασχημη ειναι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stayros1987 Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Βγήκαν όλοι οι γ@μι@δες και μιλάνε για την εμφάνισή της.!?Δεν δουλευει ως μοντέλο, poker παίζει η κοπελιά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 καλά ρε μην τρελαίνεστε ούτε γκόμενα σας να ήταν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bliaaach Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 εγώ πάντως θα προτιμούσα να τη ..... παρά να μου διακοσμήσει το σπίτι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 σταυρος1987 έγραψε:Βγήκαν όλοι οι γ@μι@δες και μιλάνε για την εμφάνισή της.!?Δεν δουλευει ως μοντέλο, poker παίζει η κοπελιά.Εαν σχόλιο κάναμε ως αντρες για μια γυναίκα. Μην καταπιέζουμε κ την φύση μας. :laugh: Και πρόσεχε πως μιλάς. Τι κοριτσάκι δεν ξέρει απο τέτοια..... μόνο ποκερ!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 harrisp έγραψε:εγώ πάντως θα προτιμούσα να τη ..... παρά να μου διακοσμήσει το σπίτιΝα της το πούμε ρε παιδιά εάν το μάθει θα έρθει τρέχοντας στην Ελλάδα ΖΗΤΩ Ο ΗΡΩΑΣ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Υ.Γ Δεν υπάρχουν γυναίκες άσχημες υπάρχουν άντρες που δε πίνουν γι'αυτό και εγώ εδώ και 3 χρόνια το έχω κόψει ,,,χυμο το πολύ πολύ καμία μπύρα .... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stayros1987 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Ρε φιλαράκι,εσυ απο πάνω, μήπως να ξανάρχιζες το ποτό?Γιατί 3 χρόνια ειναι κάμποσο να μην ...πίνεις! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 σταυρος1987 έγραψε:Ρε φιλαράκι,εσυ απο πάνω, μήπως να ξανάρχιζες το ποτό?Γιατί 3 χρόνια ειναι κάμποσο να μην ...πίνεις!Είμαι ασύμφορος ρε για να σουρώσω πρέπει να πιω μισό ράφι . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts