moderator Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Κύπρος: 42 γυναίκες συλλαμβάνονται από την αστυνομία με την κατηγορία του παράνομου Τζόγου **Μια που πιάσαμε τα αστυνομικά δελτία, ας αναφέρουμε κι αυτό το προχθεσινό:"Σε συλλήψεις 11 ατόμων στο κέντρο της Κατερίνης προέβη σήμερα τα ξημερώματα η ασφάλεια Κατερίνης.Συγκεκριμένα, άνδρες της ασφάλειας έκαναν έφοδο σε καφενείο στο κέντρο της πόλης και "έπιασαν στα πράσα" έντεκα άνδρες που έπαιζαν το παράνομο τυχερό παίγνιο "Τέξας πόκερ".Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 2020 ευρώ και 332 μάρκες διαφόρων χρηματικών ποσών.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της ασφάλειας και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κατερίνης." Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mparzokas Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 εχουμε μεγαλη πλακα τι αλλο να πω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Εγώ δεν κατάλαβα πώς κατέσχεσαν τα 100 ευρώ. Τα είχαν σε κουτι που έλεγε "Τζογόφραγκα" ??? Οποιοδήποτε σπίτι εχει μέσα 100 ευρώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ntavelis Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Παντού υπάρχουν σπίτια που στήνουνται παιχνίδια.Το θέμα είναι ότι αυτοί που είναι οργανωμένοι έχουν και τις "άκρες" τους με την αστυνομία.Τώρα οι γιαγιούλες που παίζανε για να περάσει η ώρα τους που να βρουν "άκρες"; Έτυχε και κάποιος ρουφιάνος τις κάρφωσε.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Έλεος.Με αυτή την λογική η αστυνομία πρέπει να κάνει έφοδο σε όλα τα σπίτια της Ελλάδος την πρωτοχρονιά που παίζουμε 31,να μας συλλάβει όλους και να κατασχέσουν τα φασόλια (θα τα κάνουν φασολάδα αργότερα?) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 JeanJK έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα πώς κατέσχεσαν τα 100 ευρώ. Τα είχαν σε κουτι που έλεγε "Τζογόφραγκα" ??? Οποιοδήποτε σπίτι εχει μέσα 100 ευρώ.Εγώ έχω την εξής απορία:η αστυνομία κάνει έφοδο σ ένα σπίτι (παράνομο τζόγο βέβαια) και κάνει κατάσχεση ένα Α ποσό.Γιατί τα κρατάνε?Τους ανήκουν? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tagari Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Τη ρουφιανια πολλοι αγαπησαν τον ρουφιανο ουδεις. Συγχαρητηρια και στην κυπριακη αστυνομια που εκμεταλευεται στο επακρο τετοιες σημαντικες πληροφοριες!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά που είχε κάνει ένα ποστ και έλεγε πως θέλει να ανοίξει "καφενείο" με πόκερ να του στείλουμε το άρθρο ?"πολισκας" είμαι σίγουρος πως το θυμάσαι δεν μπορούσαμε να του βάλουμε μυαλό με τίποτα !!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Papatri Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Georgesadoor: Εγώ έχω την εξής απορία:η αστυνομία κάνει έφοδο σ ένα σπίτι (παράνομο τζόγο βέβαια) και κάνει κατάσχεση ένα Α ποσό.Γιατί τα κρατάνε?Τους ανήκουν?Βασικά ότι λεφτά μαζεύει η Κυπριακή Αστυνομία από τον tsogo, πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα (λέμε τώρα). Τι γίνετε όμως? Πάνε καμια 10aria άτομα (από την αστυνομία) σε δυνατές λέσχες η σε σπίτια που πέφτει καρφωτή ότι έχει τζόγο. Κάθε λέσχη έχει και τον σκοπό κάτω να προσέχει. Την ώρα που κάνουνε έφοδο αυτός του ειδοποιά και ξεκινα το χώσιμο τον λεφτών. Η αστυνομία μπορεί να βρει στις τσέπες και στα τραπέζι έναν alfa ποσο το οποιο και καταγράφεται κάτω... ας πούμε είναι 10 000 euro...τα mazeoune και τα γράφουνε κάτω. Αυτά τα 10 χιλιάρικα θα δηλωθούνε λόγο του ότι ο κάθε κατηγορούμενος υπογραφει ότι του πήρανε το A ποσο. Μετά πάνε δικαστήρια και αν πέσει η υπόθεση τότε παίρνουνε τα λεφτά τους πίσω. Αν όχι, τότε πάνε για ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ (λένε). Τι γίνετε στο B στάδιο όμως.... Οι αστυνομικοί, μετά τις υπογραφές κτλ κτλ...μασάνε τι λέσχη στο ψάξιμο (στο ψυγείο, τουαλέτες, στην αυλή έξω, πίσω από ερμάρια κτλ κτλ) και μαζεύει ας πούμε αλλα 10-20 χιλιάρικα, τα οποια ήτανε λεφτά που προλάβανε να κρύψουνε οι "tsogadoroi". Αυτά τα λεφτά καταλήγουνε στους τυχερούς αστυνομικούς τις εφόδου . Δηλαδή τα βάζουνε στην τζέρι επειδή δεν θέλουνε υπογραφές κτλ κτλ ... Όσο αφορά τις γυναίκες που παίζανε, εγώ τις κάρφωσα επειδή θέλανε να παίζουνε μόνον omaha, και δεν θέλανε να παίζουμε mix game με ΗΛΟΙ..και θα είχανε edge ) αυτά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Μια άλλη απορία που μου γεννήθηκε εμένα...Η αστυνομία για να μπει σπίτι σου δε χρειάζεται ένταλμα?Και αν βρουν μόνο μάρκες είναι παράνομο?Οποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει...Ααα! και για το online poker τι λέει εκεί η νομοθεσία μας? Οσο υπάρχει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ntavelis Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 d4ffyd3ck έγραψε:Μια άλλη απορία που μου γεννήθηκε εμένα...Η αστυνομία για να μπει σπίτι σου δε χρειάζεται ένταλμα?Και αν βρουν μόνο μάρκες είναι παράνομο?Οποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει...Ααα! και για το online poker τι λέει εκεί η νομοθεσία μας? Οσο υπάρχει. Αυτά γίνονται μόνο στις αμερικάνικες παραγωγές..Όταν η αστυνομία έχει δεχθεί καταγγελία για παρανομία στο σπίτι σου υποχρεούτε να έρθει και να ελένξει και αν εσύ είσαι αθώος τότε έχεις το δικαίωμα να κινηθείς εναντίον τους και να κυνηγήσεις το ρουφιάνο.Αλλά από τη στιγμή που σου χτυπήσουν τη πόρτα και σου ζητήσουν απλά να κοιτάξουν γιατί έχει γίνει καταγγελία τότε υποχρεούσε να τους αφήσεις να μπουν.Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να σου κάνουν το σπίτι άνω κάτω για να βρουν αυτό που θέλουν, εκεί χρειάζονται εισαγγελική παρέμβαση. Για να μπουν και να ρίξουν μια ματιά το έχουν το δικαίωμα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Είσαι σίγουρος? νομίζω πως έχεις το διακαίωμα να αρνηθείς... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 εχεις το δικαιωμα να αρνηθεις εννοειτε.Αλλα ευκολα μπορουν να μπουν με τον ενα η τον αλλο τροπο αμα ειναι σιγουροι οτι κατι παρανομο υπαρχει, οχι μονο για ποκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 birbilisgr έγραψε:εχεις το δικαιωμα να αρνηθεις εννοειτε.Αλλα ευκολα μπορουν να μπουν με τον ενα η τον αλλο τροπο αμα ειναι σιγουροι οτι κατι παρανομο υπαρχει, οχι μονο για ποκερ.Προσωπικη εμπειρια??Φαντασου να ερθουν περιμενοντας να βρουν μαρκες και τραπουλες και τελικα να βγει ο κουκος. (ανεκδοτο λαζοπουλου,οποιος καταλαβε καταλαβε...) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ntavelis Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Σίγουρα μπορείς να αρνηθείς..Αλλά αν το όργανο που βρίσκεται στη πόρτα του σπιτιού σου και σου ζητάει να μπει μέσα αντιληφθεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει εκείνη τη στιγμή μέσα, είτε από τη συμεριφορά σου είτε από ότιδηποτε άλλο μπορεί να κάνει έφοδο κυριολεκτικά.Με λίγα λόγια, το θέμα είνα να μην φτάσουν στη πόρτα σου.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Η αστυνομία κατέσχεσε 546 μάρκες καθώς και 11 τράπουλες ενώ τα χρήματα που κατέσχεσαν ήταν της τάξης των 100 ευρώ.100/42=2.38 Ευρώ. Τα 0,38 πήγαν στο Rake κ τα υπόλοιπα στο Buy-in.high stakes poker επαιζαν οι γιαγιάδες κ καλά κάνανε κ τις συλλάβανε imo. :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Sailer18 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 ahahaha αντώνης "κορφιι":Pδη έχουν τι να κάνουν και πάνε και τραβάνε γιαγιάδες από τα σπίτια τους....e ρε γέλια η ελλαδάρα....και έχουμε και τους p@p@res στα media να λένε ότι θα πτωχεύσει η χωρα...η ελλάδα είναι η μοναδική χωρα που ότι "ππρια" κατεβει στο κεφάλι του καθενός την λέει..και το απίστευτο ...ο κόσμος την πιστεύει!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:birbilisgr έγραψε:εχεις το δικαιωμα να αρνηθεις εννοειτε.Αλλα ευκολα μπορουν να μπουν με τον ενα η τον αλλο τροπο αμα ειναι σιγουροι οτι κατι παρανομο υπαρχει, οχι μονο για ποκερ.Προσωπικη εμπειρια??Φαντασου να ερθουν περιμενοντας να βρουν μαρκες και τραπουλες και τελικα να βγει ο κουκος. (ανεκδοτο λαζοπουλου,οποιος καταλαβε καταλαβε...)[/quote:3eveb2ub]οχι δικη μου(εγω παιζω μεχρι .25 .50 live και το γλυτωσα :laugh: ) αλλα ενος γνωστου μου.Ποκερ παιζανε μαλιστα με καλα ποσα και αν και επαιζαν 1-2,λογω οτι ηταν οι περισσοτεροι αρχαριοι η loose donks,το καθε ποτ εφτανε 300Ε minimum.Οι αστυνομικοι ενω ο ιδιοκτητης δεν τους αφηνε του ειπανε ακουμε φωνες(ενω επικρατουσε απολυτη ησυχια) και πρεπει να μπουμε,τον παραμερισαν και κανανε εφοδο.Το σπιτι δεν το πειραξαν και δεν προκαλεσαν αναστατωση ομως ηταν σιγουροι οτι κατι παει στραβα,βεβαια ηταν οργανομενη η παρεα και επαιζε σε σπιτι διοροφο και μεχρι να ανεβουν οι αστυνομικοι το τραπεζι επαιζε "σκραβλε" ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fantasma21 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 μονο με εισαγγελική εντολή μπορούν να μπούν μέσα στο σπίτι με κανέναν άλλο λόγο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Να ζήσουν τα λαγωνικά της Ελληνικής αστυνομίας..Και να σκεφτείς κάτι μήνες πριν ήθελα να περάσω και αξιοματικών..Μακριά απο μας.Το πανεπιστήμειο μια χάρα είναι.Αντι να πάνε να βρουν κανα έμπορο ταλαιπωρούν την τρίτη ηλικιά επειδή παίζαν χαρτιά!Όταν το στήνουν στην σχολή μέσα δεν τους χαλάει..Νομιμοποιείστε το άθλημα ρε παιδιά κι αφήστε τις λαλακίες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 φάντασμα21 έγραψε:μονο με εισαγγελική εντολή μπορούν να μπούν μέσα στο σπίτι με κανέναν άλλο λόγοΑυτο ειναι το νομιμο.Αλλα επειδη στην Ελλαδα ζουμε το νομιμο απεχει πολλες φορες απο αυτο που γινεται στα αληθεια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
polyvios72 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 100.000€ ήταν το πόσο παίδες. Και είναι αρκετά μεγάλο αν φανταστείς ότι η average σύνταξη είναι 1200€ στην Κύπρο.100.000/42=2380. Ήτανε deepstack τα τραπέζια με τη συνταξουλα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CharliesGunner Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Παίδες οι γιαγιάδες παίζανε "ποκεριζε" και όχι poker. άλλο το ένα άλλο το άλλο. Καλά κανί η αστυνομία και κλίνει Μία Μία τις παράνομές λέσχες. πρέπει να επικρατήσουν Μονό οι νόμιμες λέσχες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 "πανοσχνιι" έγραψε:Να ζήσουν τα λαγωνικά της Ελληνικής αστυνομίας.Ελληνική αστυνομία στην Κύπρο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
m_pantal Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 άμα δεν είναι ώριμες οι γυναίκες των 80 και 90 ετών να διαθέτουν το χαρτζιλίκι τους όπως θέλουν,σε τι δημοκρατία ζούμε thee μου φύλαγε μας από τα λαμόγια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts