takisnik Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2007 Ανοιγω αλλο θεμα διοτι στο your line ποθ αναφερθηκε σχολιαζαμε κατι αλλο...Απο εδω θελω να ευχαριστησω τον φιλο Αντωνη (μολις χτες γνωριστηκαμε βεβαια,αλλα πιστευω πως θα τον εχουμε συχνα στην παρεα μας απο δω και μπρος ).θελω να δηλωσω φιλε Αντωνη πως χτες ησουν εξαιρετικα ατυχος και αυτος ηταν ο λογος που αποκλειστικες διοτι εισαι, κατα τη γνωμη μου και βλεποντας το παιχνιδι σου ,ενας πολυ καλος παικτης... και αυτο δεν ειναι κοπλιμεντο!θα αναφερω χαρακτηριστικα τα 3 χερια που εχασες και ηταν καθοριστικα για τον αποκλεισμο σου..1. αντωνης (περιπου 250 μαρκες) bb :Ad :Kd εγω (περιπου 350 μαρκες) sb ::Qd :4d Τα blinds 4-8 ,καποιος call εγω call,o αντωνης raise καπου 40-50 ολοι πασο call εγω FLOP: :4h :4s :6h check εγω ,bet o αντωνης, call εγωTURN:ΑΣΧΕΤΟCheck εγω ,bet ο αντωνης ,allin εγω call ο αντωνης....Πραγματικα πολυ τυχερο FLOP ,που παγιδεψε τον Αντωνακι 2.Μετα απο περιπου 10 λεπτα αντωνης :Qs :Qh εγω ::3h :4h τα ιδια blinds ,call εγω .raise o αντωνης 80, ολοι πασο..call εγωFLOP::3d :4c :6h Bet εγω, raise ο αντωνης ,allin εγω ..call o αντωνηςturn k river νομιζω :7c κ:Td SORRY Αντωνη... ημουν πολυ τυχερος!!!3. Θυμαμαι και το χερι που αποκλειστικες (δεν ημουν εγω ομως Αντωνης :6h :6c ¨κανει raise ,ακολουθει ο Στεφανος(cheap leader)FLOP: :Qs :8s :2d Μεγαλο bet ο Αντωνης ,call o ΣτεφανοςTURN ::6c !!!!!!!Mεγαλο bet ο Αντωνης ,call ο ΣτεφανοςRIVER ::5s allin o Αντωνης ,call o Στεφανος που δειχνει XΡΩΜΑ στα μπαστουνια....!!!!Καπως ετσι αποκλειστικε ο φιλος Αντωνης..πραγματικα πολυ ατυχος χτες..Ευχομαι καλυτερη τυχη στο επομενο που δεν θ'αργησει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts