Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

LIVE TOURNOUA STO AIGIO

takisnik

Recommended Posts

Ανοιγω αλλο θεμα διοτι στο your line που αναφερθηκε σχολιαζαμε κατι αλλο...

Απο εδω θελω να ευχαριστησω τον φιλο Αντωνη (μολις χτες γνωριστηκαμε βεβαια,αλλα πιστευω πως θα τον εχουμε συχνα στην παρεα μας απο δω και μπρος ).

θελω να δηλωσω φιλε Αντωνη πως χτες ησουν εξαιρετικα ατυχος και αυτος ηταν ο λογος που αποκλειστικες διοτι εισαι, κατα τη γνωμη μου και βλεποντας το παιχνιδι σου ,ενας πολυ καλος παικτης... και αυτο δεν ειναι κοπλιμεντο!

θα αναφερω χαρακτηριστικα τα 3 χερια που εχασες και ηταν καθοριστικα για τον αποκλεισμο σου..

1. αντωνης (περιπου 250 μαρκες) bb :Ad :Kd

εγω (περιπου 350 μαρκες) sb ::Qd :4d

Τα blinds 4-8 ,καποιος call εγω call,o αντωνης raise καπου 20-30 ολοι πασο call εγω :P

FLOP: ::4s :4h :6c

check εγω ,bet o αντωνης, call εγω

TURN:ΑΣΧΕΤΟ

Check εγω ,bet ο αντωνης ,allin εγω call ο αντωνης....

Πραγματικα πολυ τυχερο FLOP ,που παγιδεψε τον Αντωνακι

2.Μετα απο περιπου 10 λεπτα

αντωνης :Qs :Qh

εγω ::3h :4h

τα ιδια blinds ,call εγω .raise o αντωνης 80, ολοι πασο..call εγω:P

FLOP::3d :4c :6h

Bet εγω, raise ο αντωνης ,allin εγω ..call o αντωνης

turn k river νομιζω :7c κ:Td

SORRY Αντωνη... ημουν πολυ τυχερος!!!Σαν δικαιολογια ανεφερα το κλασσικο πλεον 'το ειχα εμπνευση'κανοντας φυσικα... πλακα για να ξεπερασει ο Αντωνακης αυτο το απιθανο bad beat

3. Θυμαμαι και το χερι που αποκλειστικες (δεν ημουν εγω ομως :)

Αντωνης :6h :6c ¨κανει raise ,ακολουθει ο Στεφανος(cheap leader)

FLOP: :Qs :8s :2d

Μεγαλο bet ο Αντωνης ,call o Στεφανος

TURN ::::6d !!!!!!!

Mεγαλο bet ο Αντωνης ,call ο Στεφανος

RIVER ::5s

allin o Αντωνης ,call o Στεφανος που δειχνει XΡΩΜΑ στα μπαστουνια....!!!!

Καπως ετσι αποκλειστικε ο φιλος Αντωνης..πραγματικα πολυ ατυχος χτες..

Ευχομαι καλυτερη τυχη στο επομενο που δεν θ'αργησει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σωστός ετσι περίπου εγιναν εκτός απο το :Kd :Ad

Δεν έκανα call πήγα πάσο. Σκέφτηκα το call μέτρησα τις μάρκες σε ψυχολογούσα. Ο αλέξης γέλαγε εσυ φαινόσουν σιγουρος(έκανες και μια χαρακτηριστική κίνηση) και ε΄κανα fold. ¨ολα τα υπόλοιπα οπως τα περιέγραψες.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ασχετα με το αποτέλεσα εγώ το ευχαριστήθηκα.

Και φυσικά θα ξαναέρθω γιατί γέλασα και πάρα πολύ.

Και για τους υπόλοιπους. Παιδιά εαν βλέπετε 4-4-3 στο τραπέζι και το Τάκη μέσα τοτε κάντε καλύτερα fold.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Επίσης θέλω να σημειώσω επειδή΄ σπάνια παίζω τουρνουά, αυτό το τουρνουά ήταν το πιο σοβαρό που έχω παίξει (απουσίαζαν οι Σκαδιναβοί:laugh: :laugh: ). Κάνένας δεν πήγε allin prefop (παρότι πήραμε φύλλα για να το κα΄νουμε) αλλα παίχτηκε ποκέρ. Μπράβο σε ολα τα παιδιά. Πολύ καλοί και σοβαροί παίκτες. Το ελληνικό πόκερ σε άνοδο. Μας λείπουν τα live παιχνίδια και η Ελληνική επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Είχαμε και την ατυχία αρκετοί επιθετικοί και καλοί παίκτες να κάτσουμε μαζί στο αρχικό τραπέζι κάτι που σημείωσα απο την αρχή. Οι τρείς του τραπεζιού που απέμειναν πήραν και τις 3 πρώτες θέσεις του τουρνουά ενω μαζί μας ήταν και ο Νίκος ενας καλός και επιθετικός παίκτης αλλα και ο πιτσιρικάς του οποίου το όνομα δεν θυμαμαι δεν πήγαινε πίσω. Πραγματικά τραπέζι σφαγείο. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ontws paidia to trapezi sas itan sfageio,emeis me to pou kaname raise 4*bb oloi paso,poli sfikto to diko mas trapezi,kai parallila akougame apo esas"resta"reraise"180markes..."anipomonw gia to epomeno,kai euxomai tin apomeni fora na min me xanapetaxei e3w o stefanos gt exw arxisei na dimiourgw arnhtikh paradosi mazi tou,kai tis 2 fores pou exoume tournament,me exei vgalei e3w,kai malista kai tis 2 fores mia 8esi prin to bubble!!!!:P

aki mou,ti paradosi k kourafexala,aplos oso gkinia eixe o antonis allo toso tixi eixa ego:whistle: goustaro poli pantos pou exoume arxisei k pezoume live olo k taktikotera,adimono gia tis 7 iouliou opos k oloi alloste:woohoo:

vergitsis έγραψε:

ontws paidia to trapezi sas itan sfageio,emeis me to pou kaname raise 4*bb oloi paso,poli sfikto to diko mas trapezi,kai parallila akougame apo esas"resta"reraise"180markes
[/quote:37c9g0ml]Ευτυχως για σας που μόνο ακόυγατε και δεν βλέπατε με τι φύλλα γίνονταν όλα αυτά.

Bet μπλοφα

RAise της μπλόφας

REraise Ω!!!!!! μπλόφα.:laugh: :laugh: :laugh:

Πάντως δεν εχει να κάνει μόνο με γκίνια. Ισως το set να το επαιξα λίγο χαλαρά και επρεπε να κάνω allin στο turn που το επιασα. Ομως μολις ειχαμε γυρίσει απο το διάλλειμα και ήμουν λιγο χαλαρός. Αν και ο Στέφανος ειχε str draw πάνω κάτω & flush qraw και είπε οτι σίγουρα θα καλούσε. Ειχε μια βεβαιότητα οτι θα κερδιζε γιατί κρατουσε το James Bond χε΄ρι!!!!!!! :5s :7s

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγω πιστεύω οτι θα ηταν ενα σκληρό call γιατί ναι μεν ήταν chip leader αλλα οταν μετρήσαμε τις μαρκες με κάλυπτε για πολύ λίγες νομίζω 10. Οπότε μάλλον θα δυσκολευόταν να κάνει call. Βεβαια τα μνημόσυνα στο χερι αυτό δεν ωφελούν, αλλα θα τον ξαναπέτυχω δεν θα τον ξαναπετύχω? :lol: :lol: :lol: