Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Έναρξη Προεγγραφών για το GSOP#7 - 11-13 Δεκέμβρη.

Erev0s

Recommended Posts

• Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν θελω να στεναχωρησω κανεναν αλλα αυτην την φορα θα το σηκωσω εγω το GSOP!!!!!!!!!!!

Ζητω συγνωμη εκ των προτερων....

Καλη επιτυχια για το κυνηγι των υπολοιπων θεσεων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελική ενημέρωση προ-εγγραφών: Πέμπτη 10/12/09 Ώρα 15:11

Σύνολο Προ-εγγραφών: 165 αυτή την στιγμή. Το Σάββατο είναι sold-out από την πλευρά των προ-εγγραφών (108) και οι υπόλοιποι είναι για Παρασκευή. Θέσεις διαθέσιμες υπάρχουν μόνο για Παρασκευή. Όσοι ενδιαφέρονται να παίξουν και δεν επικοινώνησαν ως τώρα να ανέβουν πάνω την Παρασκευή. Για Σάββατο έρχεστε με δική σας ευθύνη.

Διαθεσιμοτητα δωματίων: 0 .

Έρχεστε με δική σας ευθύνη όσον αφορά αυτό το θέμα από εδώ και πέρα. Αν υπάρχουν τελευταίες ακυρώσεις της τελευταιας στιγμής το βλέπουμε πάνω. Εμένα ότι δωμάτιο μου έδωσαν γέμισε.

@kasspav: Φτάνεις σύνορα ----> Παρκάρεις ---> Περνάς τα σύνορα με τα πόδια επιδεικνύοντας απλά την ταυτότητα σου ---> Στα 100 μέτρα από τα σύνορα θα δεις στα δεξιά σου ένα μεγάλο κτίριο που λέει Duty Free, ακριβώς μέτα έχει μια αλάνα. Εκεί αράζουν λεωφορειάκια που γράφουν Απολλώνια Καζίνο. Έχουν 10λεπτο-15λεπτο κυκλικό πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο. ----> Μπαίνεις στο λεωφορειάκι και δίνεις την ταυτότητα σου στον οδηγό ----> 5χλμ μετά έφτασες ---> Λες ένα καλησπέρα, γράφεσαι στο ταμείο του καζίνο και παίζεις.

Όσον αφορά το τηλέφωνο από εδώ και πέρα. Όσο μου το επιτρέπει το δίκτυο και η κάρτα πάνω θα είναι διαθέσιμο. Ότι απορίες έχετε της τελευταίας στιγμής να τις αναρτήσετε εδώ ή να μου τις στελνετε σε pm σε περίπτωση που δεν με βρίσκετε στο τηλ και όταν υπάρξει χρόνος τις απαντάω.

Θα βρίσκομαι στη reception του Απολλώνια καζίνο και τις δυο μέρες πριν αρχίσει το τουρνουά και μετά θα βρίσκομαι μέσα στην αίθουσα. Όλοι όσοι φτάνετε στο καζινο το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να έρθετε να με βρείτε για να σημειώσω ότι φτάσατε, να σας δώσω τα χρήματα της pay-safe (όσοι δώσαν για κράτηση σε δωμάτιο) και να πάτε στην συνέχεια να γραφτείτε στο ταμείο.

ego tha stenaxoriso poli kosmo simera

auto to kipelo tou gsop exei apo tora grammeno to onoma tou giorgou votsi pano tou

o anthropos exei anevasei to elliniko poker se alli diastasi (aplos den leei to nickname pou paizei stis etairies)

einai megistanas kai terastios

opoios anevei se auto to gsop tha exei tin tyxi na ton gnorisei. as tou pei ena geia kai as parei ligi apo tin doxa tou

giorgo votsi se ipostirizoume me oli mas tin dinami

sikose to to ...timimeno

Λοιπον.... επειδη εγω ειμαι που πηγα το ποκερ εκει που ειναι σημερα παγκοσμιως, δεν θα δεχτω αμφισβητιση...

Οποιος θελει να δει πως παιζω το nickname μου online ειναι Patrick Antonius

Αυτο το thread ειναι για τη ενημερωση για το gsop με τακτικη ανανεωση απο τον Μιχαλη απαντωντας σε οποιαδηποτε απορια υπαρχει σχεδον αμεσως.

Οποιος εχει οποιαδηποτε απορια και θελει να ενημερωθει μπαινει σε αυτο το thread.

Μην το χαλατε με ανουσια σχολια και χαβαλοποστ.

foustouki έγραψε:

Αυτο το thread ειναι για τη ενημερωση για το gsop με τακτικη ανανεωση απο τον Μιχαλη απαντωντας σε οποιαδηποτε απορια υπαρχει σχεδον αμεσως.

Οποιος εχει οποιαδηποτε απορια και θελει να ενημερωθει μπαινει σε αυτο το thread.

+1

Opoios endiaferete paraskeyi tha anevo me aytokinito apo thessaloniki. (tha ksekiniso 17:30 apo ampelokipous). Mporo na paro atomo/a apo amepelokipous/stavroupoli/Stathmo trenon/Sthatmo leoforion. :)

Opoios thelei as m apantisei edo.

foustouki έγραψε:

ela re sintonisti xalarose

poy na se dosoyn kai ligo exoysia esena ti tha kaneis

kati tipi san kai sena ftene poy kai gia na ginis sinoriofilakas prepei na spoydasis

o mixalis to tonise poio pano

[ελική ενημέρωση προ-εγγραφών: Πέμπτη 10/12/09 Ώρα 15:1]

telos

ase na poyme kai kamia koyventa

o mixalis den koloni ta svini ama xriasti

Καλό είναι να βρίσκεστε κατά της 19:00 για Παρασκευή και 15:00 για το Σάββατο στο καζίνο για να γίνονται οι εγγραφές και στο ταμείο και να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη.

Erev0s έγραψε:

Καλό είναι να βρίσκεστε κατά της 19:00 για Παρασκευή και 15:00 για το Σάββατο στο καζίνο για να γίνονται οι εγγραφές και στο ταμείο και να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη.

Ora ellados etsi?

Opoios endiaferete paraskeyi tha anevo me aytokinito apo thessaloniki.

17:30 ksekiname apo OSE tha perasoume apo ampelokipous k stavroupoli k kata tin ekso apo tin poli apo to stathmo ton KTEL.

Opoios thelei as m apantisei edo. (eimaste idi 2 atoma mas pernei gia alla 2 .. na pame k aneta)

Dovas έγραψε:

Δεν θελω να στεναχωρησω κανεναν αλλα αυτην την φορα θα το σηκωσω εγω το GSOP!!!!!!!!!!!

Ζητω συγνωμη εκ των προτερων....

Καλη επιτυχια για το κυνηγι των υπολοιπων θεσεων!

Prosoxi stis ntames esy... mi se fane pali!! :laugh:

αν και παιζουμε σαββατο , θα ερθουμε απο σημερα.

χασαμε ομως το κτελ , και το επομενο φευγει 3:15.

αρα θα φτασουμε λιγο αργα Θεσσ.(απο Πατρα)

Υπαρχει καποιο option για να φτασουμε στο καζινο ή η μονη μας επιλογη ειναι να μεινουμε σημερα Θεσσ και να παμε Σαββατο πρωι?

Καλημερα.

Δεν ξέρω με τα τραίνα που αναφέρει ο Φώτης τι γίνεται...Δεν έχω ασχοληθεί με τα δρομολόγια τους. Δείτε το αν δεν βαριέστε και ενημερώστε με και μένα μετά να έχω κ άλλες πληροφορίες για ο μέλλον.

Αλλιώς ταξάκι: 60-80 ευρώ θα σας βγεί.

Όπως αναφέρω και σε άλλο thread, το κινητό μου το έκοψαν να δέχεται και να παίρνει τηλέφωνα. Ότι χρειάζεστε ή sms (πρέπει καμια 20αρια ακόμα να τα δεκτεί) ή pm ή εδώ στο φόρουμ.

Συγχωρέστε με, αλλά που να περιμένω ότι για άλλη μια φορά τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν όλοι να έρθουν ή να χρειαστούν πληροφορίες για κάτι που υπάρχει στο σαιτ εδώ και 7 μήνες και προ-εγγραφές τουλάχισον 15 μέρες πριν από κάθε τουρνουά.

100 ευρώ έβαλα χθές και γιοκ ως σήμερα.

Θα προσπαθήσω από το επόμενο τουρ να το έχω κάνει σύνδεση, αν βρεθεί κάποια οικονομική λύση.

Δωμάτια δεν υπάρχουν για όσους ενδιαφερθούν να έρθουν τελευταία στιγμή.

Έρχονται με δική τους ευθύνη και θα υπάρξει δωμάτιο μόνο σε περίπτωση ακυρώσεων τελευταίας στιγμής. Τους δίνω 70% να μην βρουν δωμάτιο για σήμερα τουλάχιστον.

Για άυριο Σάββατο έχω πάνω από 109 άτομα σε λίστα. Πάλι όσοι αποφασίσουν να έρθουν έρχονται με δική τους ευθύνη για να παίξουν στην late registration περίοδο το πιο πιθανό ή κανονικά αν υπάρξουν απροειδοποίητες ακυρώσεις.

Δίνω 80% να παίξουν έστω την late registration, 10% να βρουν δωμάτιο για Σάββατο αλλά 100% πιθανότητα να παίξουν cash games από της 18:00 και μετά.

Κατά τα άλλα ο αριθμός των προ-εγγραφών έχει ανέβει στους 180+...Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν ακυρώσεις και ότι δεν θα υπάρξει κακοκαιρία για να μειωθούν οι απρόοπτες ακυρώσεις.