Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το RealDealPoker.com αντικαθιστά τους γεννήτορες τυχαίων αριθμών με πραγματικά φύλλα **

----------------- E P I T E L O Y S ------------------------

TELOS TO ONLINE POKER !!!! GIA NA PEKSOUME POKER ON LINE

BRAVO BRAVO NA TELEIVNOUME ME TOYS PSEYTES :)

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΕΗΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Το RealDealPoker.com αντικαθιστά τους γεννήτορες τυχαίων αριθμών με πραγματικά φύλλα **

Δημοσίευση

Κανένας ντήλερ στον κόσμο δεν μπορεί να ανακατέψει και να μπερδέψει τόσο καλά τα φύλλα όσο ένας υπολογιστής. Όλες οι online αίθουσες πόκερ χρησιμοποιούν γεννήτριες τυχαίων αριθμών για να διασφαλίσουν ότι τα φύλλα τα οποία μοιράζονται ποτέ δεν θα είναι δυνατό να ακολουθήσουν ένα προβλέψιμο σχέδιο.Η γεννήτρια τυχαίων αριθμών χρησιμοποιεί τους ίδιους αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται για την κρυπτογράφηση των δεδομένων SSL. (SSL είναι η κορυφαία τεχνολογία στην κρυπτογράφηση των δεδομένων και την χρησιμοποιούν όλοι οι μεγάλοι χρηματοπιστωτικοί όμιλοι και τράπεζες για την διεκπεραίωση των συναλλαγών.gia perissotera pigaine stin selida tis pokerstars epilogi aithousa(apo to konnino paisio panw)kai meta sixnes erwtiseis.

Δημοσίευση

Όπως και να έχει, θα είναι διαφορετικό να μοιράζονται πραγματικά φύλλα και όχι εικονικά...ενδιαφέρον ακούγεται...το μόνο που μένει είναι να το δούμε στην πράξη..

Δημοσίευση

SYMFWNW OTI AN PAS STO SITE TIS POKERSTARS KAI TIS KATHE POKERSTARS THA LEEI OTI TA GENERETORS POU EXOUN EINAI TA PIO ASFALI KAI OTI EINAI TOSO POLUPLOKA POU KANEIS DEN MPOREI NA PROVLEPSEI TIPOTA .

ALLA !!!

EDW UPARXEI ENA MEGALO ALLA. !!!!!

PRWTA APO OLA EXOUN DEI OLOI MA OLOI OTI UPARXEI ENA EMFANES KATHARISMA TWN SHORT STACK STA ONLINE TRAPEZIA ME TI LOGIKI OTI AYTO SYMFEREI TIS ETAIREIES GIA NA STELNOUN TOYS PAIXTES NA KSANAMPENOUN SE ALLA TRAPEZIA ETSI WSTE NA KSANEPERNEI I ETAIREIA RAKE.

DEYTERON KAI PIO SIMANTIKO EINAI OTI TO KANONIKO ANAKATEMA KAI MIRAMSA TIS TRAPOULAS EINAI TO ALITHINO KAI SE AUTO DEN XWRAEI KAMIA SIZITISI GI AYTO OLOI PROTIMOUN NA PAIZOUN LIVE KAI DEN EINAI EYXARISTIMENOI ME TO ONLINE POKER OPWS IFISTATE MEXRI STIGMIS.

H PROSPATHEIA POU KSEKINAEI I EN LOGW ETAIREIA EINAI AKSIEPAINO KAI MAKARI NA EINAI 100% AKSIOPISTO (THA FANEI AYTO...)

AS TO STIRIKSOUME KAI PERIMENOUME NA DOUME TO APOTELESMA KAI AYTO THA MPORESOUME NA TO KRINOUME KAI NA TO SIGRINOUME ME TA UPOLOIPA.

EINAI KATI KAINOTOMO KAI PROVLEPETAI ENDIAFERON.

LEIPEI H APODEIKSI/

AS PERIMENOUME NA TI DOUME KAI NA MILISOUME YSTERA.

:)

Δημοσίευση

Για μένα πραγματικά δεν έχει καμία διαφορά..

Σκεφτείτε ότι και τα φύλλα υπολογιστές θα τα ανακατεύουν.

Είναι απλά μία έξυπνη κίνηση marketing από την εταιρία για να μαζέψει πελάτες εκμεταλευόμενη τις θεωρίες περί rigged software.

Απλά δημιουργούν τη ψευδαίσθηση ότι θα είναι πολύ πιο ρεαλιστικά (αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη) μοιρασμένα τα φύλλα. Δεν θα χρησιμοποιείται αλγόριθμος για το μηχάνημα που θα κάνει shuffle τα πραγματικά φύλλα; ;)

Δημοσίευση

zeit1 έγραψε:

SYMFWNW OTI AN PAS STO SITE TIS POKERSTARS KAI TIS KATHE POKERSTARS THA LEEI OTI TA GENERETORS POU EXOUN EINAI TA PIO ASFALI KAI OTI EINAI TOSO POLUPLOKA POU KANEIS DEN MPOREI NA PROVLEPSEI TIPOTA .

ALLA !!!

EDW UPARXEI ENA MEGALO ALLA. !!!!!

PRWTA APO OLA EXOUN DEI OLOI MA OLOI OTI UPARXEI ENA EMFANES KATHARISMA TWN SHORT STACK STA ONLINE TRAPEZIA ME TI LOGIKI OTI AYTO SYMFEREI TIS ETAIREIES GIA NA STELNOUN TOYS PAIXTES NA KSANAMPENOUN SE ALLA TRAPEZIA ETSI WSTE NA KSANEPERNEI I ETAIREIA RAKE.

DEYTERON KAI PIO SIMANTIKO EINAI OTI TO KANONIKO ANAKATEMA KAI MIRAMSA TIS TRAPOULAS EINAI TO ALITHINO KAI SE AUTO DEN XWRAEI KAMIA SIZITISI GI AYTO OLOI PROTIMOUN NA PAIZOUN LIVE KAI DEN EINAI EYXARISTIMENOI ME TO ONLINE POKER OPWS IFISTATE MEXRI STIGMIS.

H PROSPATHEIA POU KSEKINAEI I EN LOGW ETAIREIA EINAI AKSIEPAINO KAI MAKARI NA EINAI 100% AKSIOPISTO (THA FANEI AYTO...)

AS TO STIRIKSOUME KAI PERIMENOUME NA DOUME TO APOTELESMA KAI AYTO THA MPORESOUME NA TO KRINOUME KAI NA TO SIGRINOUME ME TA UPOLOIPA.

EINAI KATI KAINOTOMO KAI PROVLEPETAI ENDIAFERON.

LEIPEI H APODEIKSI/

AS PERIMENOUME NA TI DOUME KAI NA MILISOUME YSTERA.

:)

Poio pagwma misthwn, poioi foroi kai pio ETAK re giorgaki, foro

sth malakia mporeis na valeis, na xestei to kratos sto taliro!

An exeis stoixeia file oti h pokerstars trwei tous short stackers

h oti einai rigged dwsta sth full tilt na xesteis kai su sto

taliro!

Δημοσίευση

Επιτέλους ρε παιδιά αυτό που περιμέναμε για να μην λέμε οτι το online poker is rigged.

Εχω πληροφορίες μέσα απο την εταιρία πως περίπου θα μοιράζονται τα χαρτιά με τους καλύτερους dealer. Το ανακάτεμα κ το μοίρασμα θα γίνετε μπροστα απο τις κάμερες για την μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Δείτε κ μόνοι σας!!!!

Εαν σας συμβαίνουν άτυχες παρτίδες στο πόκερ κ το donk κερδίζει, να ξέρετε οτι αυτά συμβαίνουν στο πόκερ (thats poker που λενε κ οι Αμερικάνοι), αφου θα έχετε εξασφαλίσει την αξιοπιστία που δίνει το Live μοίρασμα.

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Ughh, an den egrafes me KEFALAIA... Sigoura exoun plaka auta pou grafeis alla de mporei kaneis na ta diabasei.

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα !!!

Αυτός που γράφει greekglish την λέει σε αυτόν που γράφει greeklish και κεφαλαία !!

Και εγώ δυσκολεύομαι να διαβάσω τα Greeklish αλλά τι να κάνουμε ....

Όσο για το πρόγραμμα εγώ περιμένω να δω αν θα "κόβει" ο παίκτης από την θέση cut off

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εγω δεν είδα καμιά επίθεση. ΑΝτίθετα εσυ θεοποίησες κάτι που δεν ξέρεις κ διαβολοποιείς ολα τα υπόλοιπα sites κ αυτό σίγουρα δεν είναι έξυπνο.

Σου εδειξα κ σε παγκόσμια αποκλειστικότητα(για να μην αγχώνεσε) πως θα μοιράζονται τα φύλλα κ ενα ευχαριστώ δεν είπες. :laugh:

Δημοσίευση

lol Αντώνη!!!Πέρα απ'την πλάκα όμως είναι μια ωραία ιδέα και πολύ καλή κίνηση marketing σίγουρα.Παίζεις poker online κι όχι online poker.Όταν έρθει η ώρα θα το δοκιμάσω αλλά τον λογαριασμό μου στην stars μια φορά δεν θα τον κλείσω.Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. :)

Δημοσίευση

Είμαι σίγουρος ότι οι Dealer που θα χρησιμοποιήσουν, θα δουλεύουν σε καταφύγια και θα φοράνε κουκούλες ... Εννοείτε ότι θα είναι WANTED σε όλα τα Ποκερικά forum του πλανήτη :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Με αυτόν τον τρόπο θα γίνεται το ανακάτεμα πριν από κάθε παρτίδα, στην συνέχεια θα ψηφιοποιούνται και θα υπάρχει επιλογή κ για κόψιμο από τον παίκτη στο button αν δεν κάνω λάθος.

Τώρα τα περί rigged ή το περί επανάστασης θα το κρίνει ο χρόνος πάντα. Από εκεί και πέρα καλή ιδέα για μάρκετινγκ κυρίως το όλο concept.

Δημοσίευση

Εither you trust it or not..Μπούρδες μου φαίνονται τα υπόλοιπα!,Είτε random hand generator χρησιμοποιούν είτε ανακατεμενα τραπουλόχαρτα same sh***t... Μακάρι να μαζέψει ''καλό κόσμο'' το site B) ..

Δημοσίευση

Εγώ για ένα και μόνο λόγο θα κάνω λογαριασμό σε αυτήν την εταιρία..

Θα υπάρχουν πολλά fishes που πιστεύουν ότι χάνουν γιατί τους κλέβουν οι άλλες εταιρίες! ;)

That's money baby!! :laugh:

Δημοσίευση

Confucius έγραψε:

Που είναι οι dealers οεο!!!

Και αυτό μηχάνημα είναι καμία διαφορά.

Συμφωνώ κ εγώ. Εαν δεν υπάρχει πραγματικός dealer δεν λέει τπτ.

Κι αυτός θα μείνει άνεργος?

Ήμαρτον με τα μηχανήματα κ τις random επιλογές τους. Πραγματικό dealer θέλουμε ..... να έχουμε το κεφάλι μας ησυχο.

arourel

Εither you trust it or not..Μπούρδες μου φαίνονται τα υπόλοιπα!

Δημοσίευση

o monos pou egrapse kati sovaro einai o erevos oso gia tous upoloipous eksypnatores (osoi einai autoi) proerxestai apo ton litho kai tha parameinete ekei. krima giati xalate kai to site pou exoun kanei prospatheia ta paidia gia na to ftiaksoun.

to dikaiwma toy na ekferete tin apopsi sas den symperilamvanei kai tin upoxreosi na sas pernoume sta sovara.

oi apantiseis pou tha grapsete posos me endiaferoun (anaferomai mono!! sta kompleksakia pou milisan parapanw).

Δημοσίευση

1o) Apo auta pou grafeis px oti oi pokerstars kinigaei tous short stackers fenetai poso kali gnwsh kai sxesi exeis me to online poker!

2o) Mia etairia skefthke mia M A L A K I A sou leei olo kai kapoio donk na tsimpisei... th sovares apantiseis theleis loipon apo ti stigmi pou to 8ema einai apo mono tou GELIO!

3o) To xrono pou skorpas stelnontas ivriskika pm afierose ton se kanena poker book, mhpws ma8eis tpt!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...