Ntavelis Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Εδώ και μία εβδομάδα τα hole cards μου είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε.Πιάνω μερικά καλά φύλλα εδώ κι εκεί αλλά όλα σπάνε! Σε αυτά τα hands που έχω παίξει όλες αυτές τις μέρες έχω δει τους άσσους μου να σπάνε 3 φορές!!! Απίστευτη γκίνια..Σε όσα SnG έπαιξα και μπήκα στα λεφτά μπήκα γιατί έπαιξα ultra tight με μανιακούς αντιπάλους που αποκλείστηκαν μόνοι τους..Ευτυχώς είμαι σταθερός ψυχολογικά αυτή τη περίοδο και δεν μπαίνω σε tilt ούτε κατά διάνοια.Τι να κάνω; Να κάνω μία παύση ή να συνεχίσω να παίζω ultra tight και ό,τι αποκομίσω;Πως αντιμετωπίζετε εσείς μία περίοδο γκίνιας; Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Lousou me ultrex kai tha deis Se ena video i CR i DC eitan( de thimamai )eixe pei enas instructor,oti ta sng an kapios mporei na adexei ayta pou ginonte sta sng mporei na adexei ta panta.Dikeologontas to oti ta matia sou tha doun ta pada 75s na spane AA ktl.To na min mpeis px se 5-10 sng STT sta lefta ok de einai katholou apithano/paraxeno.Alla an se 100 sng de eisai oute kan breaking even H kapio mikro profit ,kati de paei kala.ultra tight stin arxi epivalete,alla sto mid game prepei na prosarmosteis idiaitera an einai turbo. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 αν και τα posts σου γενικα δεν θα τα χαρακτηριζα spams.τα περισσοτερα ειναι πολυ καλα.θα σου προτεινω να φτιαξεις και ενα blog για αυτες σου τις αποριες.ενα break παντα βοηθαει. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Εγω προσωπικα κανω διαλειμμα, το ριχνω και στην μελετη, και επανερχομαι δρυμμυτερος...οι μεγαλυτερες νικες σε τουρ ηρθαν μετα απο διαλειμματα...δεν ξερω αν ηταν τυχαιο... Παράθεση
nikilio137 Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 kai egw pisteuw apo prwsopiki peira oti to dialeimma kai i meleti se kanoun kalytero Παράθεση
Recommended Posts