Gamer0044 Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Συνέντευξη του Λιουκ '_FullFlush1_' Σβαρτζ **Kavalimenos!O Trex ton eixe steilei sto 200NL... Παράθεση
Vagos89 Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Kseri kanis pu iparxei afti i sinedefksi ? Παράθεση
mpizinakos Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 o zigmund ton eixe steilei Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 και καλά του είχε κάνει!!!Δεν είμαι τεράστιος οπαδός του Dwan παρότι αναγνωρίζω οτι είναι πολύ καλός παίχτης αλλά θα ήθελα να τον δω να του αδείαζει το br με αυτά που λέει.Το χει χάσει τελείως το παλικάρι δεν εξηγήτε αλλιώς τόση υπεροψία! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 Του αρεσει να τραβαει τα βλεμματα πανω του.Ισως ειναι και πολυ καλος παιχτης.Δεν τον εχω παρακολουθησει πολυ.Του αρεσει να προκαλει λεγοντας διαφορα για καποιους που ζηλευει.Επιτιθεται προσωπικα εδω και καιρο στον durrrr αλλα δεν τον εχει παιξει.Το μονο ευκολο ειναι να προκαλεις καποιον και να βριζεις.Απο πραξεις 0. Παράθεση
POKERvsDONKS Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 1ον: Είστε όλοι άκυροι εντελως δεν έχετε ιδέα πόσο παιχταράς είναι άλλα κ άλλα λέτε έχει πάρει και Sunday Million stin STARS αλλά και Sunday Brawl στην Full Tilt ε όχι και καβαλημένος έλεος ρε παίδες!2ον: Gamer0044 δεν ξέρεις τι λές,τον χαζό τον άμπαλο τον Trex τον έχει διασύρει σε 2 sesions που τις παρακολούθησα προσωπικά.Πήγαινε λίγάκι ipoker να δείς τι βιασμό και κακό ρίχνει στα παιδιά εκεί ο εκφυλός τελευταία,χαχαχαχαχα!3ον: Είναι πολύ κάλυτερος παίχτης απο τον χτικιάρη τον durrrr διότι ο durrr είναι άρρωστος gambler γι'αυτό και τα κέρδη που είχε(να ήταν κ άλλα τον τίναξε ο άλλος ο εξωγηινος o ilsidur1.τον έστειλε στο 0,50-1,00 χαχααχαχαχα)τα είχε απο την omaha που είναι κάτι σαν το κίνο κ λόττο ας πούμε με πολλά draws σε κάθε flop kai board,δεν έχει τα skills tou Louk sto No Limit Holdem,είναι για τα μπάζα ο τζογαδόρος ο durrrrakos.4ον: Σε λίγο καίρο θα τους τα πάρει όλα απλά επειδή ο τύπος στο no limit είναι παιχτάρα έχει τέλειο reading κατι σαν Ivey σε skills.5ον: Υποκλίνομαστε όλοι στον θρασύ με τα μεγάλα "balls" που τα βάζει με όλους τους τζογαδόρους της omaha και τους ξεφτελίζει στο No Limit!!!!! Παράθεση
Vagos89 Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 .... no comment...thelis na peksume ligo PLO na su eksigiso an ine san to loto ? Παράθεση
Silver Ds Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 o luke dn ehei paixei ton durrrr ??? gia psaxou ligo kalutera aderfe......k meta kane ta comment s.......!!tou xei parei ta sovraka Παράθεση
Silver Ds Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 ela pare k ena link na to kamarwseis http://www.pokertableratings.com/fullti ... llflush1__ Παράθεση
satrasbet Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Ελάτε ρε παίδες,φάση έχει η όλη ιστορία,εμένα μ αρέσει που υπάρχουν αυτα τα πειράγματα-αντιπαλότητα!Αν και σαν γνωστός <<καχύποπτος>> που είμαι νομίζω οτι έιναι και λίγο αβαβα τα σχόλια μόνο και μόνο για να προκάλει σχόλια κ.α Παράθεση
Recommended Posts