mathew ace Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Re paidia o typas pou ekane arxika to post....Pou einai?LOL...na mas pei ti egine telika...Toulaxiston aftolol Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Ναι ρε παίδες!Τελικά η συνέεχεια της παρτίδας ποια είναι γιατί οι μισοί κράζουν τον ένα και οι μισοί τον άλλο!!! Παράθεση
kwste Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Τελικά όμως για μένα αφού είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε το stack μας το πιο σωστό είναι να είμαστε εμείς που θα κάνουμε το all in και όχι ο αντίπαλος.Έχει υποθεί και παλιότερα η έκφραση ''there is a huge gap between beting all in and calling all in''Νομίζω ταιρίαζει απόλυτα. Παράθεση
labKK Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 :laugh: :laugh: :laugh: Περίμενα να δω που θα καταλήξετε. Καταρχήν δεν θεωρώ ότι από το bet του μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το τι περίπου έχει.Είναι 3ΒΒ συν κάτι παραπάνω για τα ante.Οπότε μπορεί να έχει από ΑΑ μέχρι 88 ή και ΑJ.Άρα είναι καλό το bet.Πάμε παρακάτω.Κάποτε που δεν προσπαθούσα να αναλύσω τις παρτίδες αργότερα, βαρούσα το all-in και οποιον πάρει ο Χάρος.Τώρα τελευταία που αρχίζω να το μελετάω το παιχνίδι προσπαθώ να βρω άλλους τρόπους παιξίματος.Τώρα που δεν έπαιξα all-in μήπως τελικά πάλι αποφάσισα λάθος και πήγα να διορθώσω τη μλκ μου με άλλη μλκ ?Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω γράφοντας στο forum.Καλά έκανε ο Mathew και έγραψε τη γνώμη του και για τουρνουα με άλλο buy-in προσπαθώντας να πιάσει και άλλες περιπτώσεις καλύτερων αντιπάλων.Ο αντίπαλος μας θεωρητικά, εφόσον δεν έχουμε reads γι’αυτόν, είναι ο μέσος παίκτης που έχει κάποια ποκερική σκέψη και δεν παίζει τελείως τυχαία.Αλλο αν στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν donkey και θα έκανε call με οτιδήποτε. Η σκέψη μου για το hand μόλις βλέπω το raise είναι η εξής:1)Είναι turbo.Ακολουθεί το 200-400.Σιχαίνομαι να παίζω αναγκαστικά all-in με 55 επειδή τα blinds και τα ante με τρώνε.2)Θέλω να παίξω τώρα πολλές μαρκες ακόμα και αν ρισκάρω στο φλοπ.Τα 1200 που έβαλε δεν μου αρκούνε και δεν θέλω να παει πάσο αν παίξω all-in.Βασικά με το QQ είμαι οριακά στο τι πρέπει να κάνω.Tα μειονεκτήματα του all-in :1)Χάνω το πλεονέκτημα θέσης.2)Έχω ελάχιστα παραπάνω μάρκες από τον αντίπαλο και δεν μπορεί να μου πάρει το bounty ώστε να έχει ένα παραπάνω κίνητρο για call με χειρότερο φύλλο.3)Aν ο αντίπαλος δεν είναι donkey,θα πάει πάσο, φύλλα όπως ΑJ και ΑQ τα οποία εγώ θέλω φυσικά να μου κάνουν call.Τα πλεονεκτήματα του all-in:1)Ίσως πάρω το ποτ εδώ και τώρα χωρίς δύσκολες αποφάσεις στο flop.2)Τα blinds που ακολουθούν ,μάλλον θα πάνε πάσο εκτός αν έχουν monster hand.3)Ο αντίπαλος ίσως κάνει call με ένα φύλλο με το οποίο εγώ θα είμαι πολύ μπροστά.Σε αυτό το επίπεδο έχουμε δει call και με 55.Στη χειρότερη θα παίξω coin flip εναντίον ΑΚ.Αν έχει ΑΑ ή ΚΚ “that’s poker”. Για τη περίπτωση του raise o τρόπος σκέψης μου πλησιάζει με αυτόν του Mathiew.Κατα κάποιον τρόπο βγαίνεις εσκεμμένα pot committed.Κάνεις raise ,αν κάνει call τα παίζεις όλα μετα το φλοπ ότι και να κάτσει κάτω.Αν παέι all-in κάνεις εσύ call preflop και αν έχει Ασσους, μαγκιά του.Ίσως αυτή να είναι η καλύτερη προσέγγιση στο θέμα.Το raise.Βασικά επηρεάστηκα από ένα άλλο τουρνουά και έκανα call.Ακόμα δεν θεωρώ το call τελείως τραγική κίνηση πάντως.Σε ένα άλλο τουρνουα με παρόμοιες συνθήκες είχα κάνει πάλι call με KK μήπως φάω το squize από 2 επιθετικούς παίκτες στα blinds που ακολουθούσαν και όλα είχαν δουλέψει ρολοι.To ΒΒ έπαιξε all-in με JT και ο αρχικός raiser έκανε call με JJ και ακολούθησα και εγώ φυσικά για να τριπλασιάσω.Σκεφτόμουνα αυτό το παίξιμο για μέρες ,λες και είχα κάνει κάνα κατόρθωμα.Με την ίδια λογική έκανα call εδώ.Αν γίνει το ίδιο super.Aν δεν γίνει και παίξω ΗU me ton raiser και πάλι έχω επιλογές.Με τα πιο πολλά είδη flop,θα παίξω πολλές μάρκες.Σίγουρα θα δοκιμάσω να κάνω float,σίγουρα θα τον βάλω να πληρώσει τα draw,σίγουρα θα πάω πάσο αν το flop είναι τελείως σκατά πχ Α 5 Κ.Το μεγάλο μειονέκτημα του call είναι το εξής :Τα Blinds έχουν τα οdds για call με ένα μέτριο φυλλο.Αλλάζει το πράγμα εναντια σε 2 παίκτεs.Εκτός αν πάρεις καλό φλοπ, χωρίς Α ή Κ βέβαια.Οι παρτίδες postarontai για να βρούμε ένα τρόπο σκέψης και να πάρουμε μια πιο σωστή απόφαση την επόμενη φορά που θα είμαστε στην ίδια κατάσταση και ελπίζω να ζητάτε τη συνέχεια λόγω περιέργειας .Δεν έχει σημασία πως τελειωσε αφού τελικά ότι και να γινόταν τα λεφτά θα πέφτανε μέσα. Επίσης ο αντίπαλος ήταν τελείως donk και την επόμενη φορά απεναντι στον συγκεκριμένο που βγήκε 5-ος εδώ, θα του σβουρίξω το all-in για πλάκα.Σίγουρα θα κάνει call ακόμα και με 44.Ακολουθεί η συνέχεια με λίγο βλακ-χιούμορ:Dealt to Ηero [Qc Qh]markus1178 foldsTIME TO RUN 21 has 15 seconds left to actTIME TO RUN 21 foldsNutzCracker0 raises to 1,250ptc69 foldsshl11 foldsHero calls 1,250Weini86 foldsll2005 calls 950Hero thinks: shit, he didn’t try to squize,he just called.*** FLOP *** [3d Jh 6s]Hero thinks:yeah,someone will pay for this J.Who is my customer?ll2005 checksNutzCracker0 bets 2,700Hero thinks:Here is my customer.SuperHero raises to 6,910, and is all inll2005 foldsNutzCracker0 calls 4,070, and is all inSuperHero shows [Qc Qh]NutzCracker0 shows [Ac Kd]SuperHero thinks: WTF ?????Uncalled bet of 140 returned to Hero*** TURN *** [3d Jh 6s] [7d]*** RIVER *** [3d Jh 6s 7d] [Kh]DeadHero thinks:”ITS RIGGED” :laugh: Hero shows a pair of Queens and he is ready to break the monitorNutzCracker0 shows a pair of KingsNutzCracker0 wins the pot (17,640) with a pair of KingsΈπαιξα λάθος τελικά αφού οι περισσότεροι συμφωνείτε ότι το call είναι το πιο «weak play” εδώ.Μήπως όμως επειδή ο αντίπαλος επαιξε πιο λάθος από μένα μετά, κάνει το παίξιμό μου σωστό(LOL)??? Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 labKK έγραψε:Έπαιξα λάθος τελικά αφού οι περισσότεροι συμφωνείτε ότι το call είναι το πιο «weak play” εδώ.Μήπως όμως επειδή ο αντίπαλος επαιξε πιο λάθος από μένα μετά, κάνει το παίξιμό μου σωστό(LOL)???+1000 Παράθεση
kwste Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 kwste έγραψε: Και με ΑΚ να είναι σε flop xxx πάλι all in θα πάει να είσαι σίγουρος.Είναι standar play αυτό σε τέτοιου είδους τουρνουά, γίνεται στο 70% των περιπτώσεων απο τον αρχικό raiser. Γι΄αυτό all in και πάλι all in και άσε αυτόν να σπάει το κεφάλι του όχι εσυ. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 labKK έγραψε::laugh: :laugh: :laugh: Περίμενα να δω που θα καταλήξετε. Καταρχήν δεν θεωρώ ότι από το bet του μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το τι περίπου έχει.Είναι 3ΒΒ συν κάτι παραπάνω για τα ante.Οπότε μπορεί να έχει από ΑΑ μέχρι 88 ή και ΑJ.Άρα είναι καλό το bet.Πάμε παρακάτω.Κάποτε που δεν προσπαθούσα να αναλύσω τις παρτίδες αργότερα, βαρούσα το all-in και οποιον πάρει ο Χάρος.Τώρα τελευταία που αρχίζω να το μελετάω το παιχνίδι προσπαθώ να βρω άλλους τρόπους παιξίματος.Τώρα που δεν έπαιξα all-in μήπως τελικά πάλι αποφάσισα λάθος και πήγα να διορθώσω τη μλκ μου με άλλη μλκ ?Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω γράφοντας στο forum.Καλά έκανε ο Mathew και έγραψε τη γνώμη του και για τουρνουα με άλλο buy-in προσπαθώντας να πιάσει και άλλες περιπτώσεις καλύτερων αντιπάλων.Ο αντίπαλος μας θεωρητικά, εφόσον δεν έχουμε reads γι’αυτόν, είναι ο μέσος παίκτης που έχει κάποια ποκερική σκέψη και δεν παίζει τελείως τυχαία.Αλλο αν στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν donkey και θα έκανε call με οτιδήποτε. Η σκέψη μου για το hand μόλις βλέπω το raise είναι η εξής:1)Είναι turbo.Ακολουθεί το 200-400.Σιχαίνομαι να παίζω αναγκαστικά all-in με 55 επειδή τα blinds και τα ante με τρώνε.2)Θέλω να παίξω τώρα πολλές μαρκες ακόμα και αν ρισκάρω στο φλοπ.Τα 1200 που έβαλε δεν μου αρκούνε και δεν θέλω να παει πάσο αν παίξω all-in.Βασικά με το QQ είμαι οριακά στο τι πρέπει να κάνω.Tα μειονεκτήματα του all-in :1)Χάνω το πλεονέκτημα θέσης.2)Έχω ελάχιστα παραπάνω μάρκες από τον αντίπαλο και δεν μπορεί να μου πάρει το bounty ώστε να έχει ένα παραπάνω κίνητρο για call με χειρότερο φύλλο.3)Aν ο αντίπαλος δεν είναι donkey,θα πάει πάσο, φύλλα όπως ΑJ και ΑQ τα οποία εγώ θέλω φυσικά να μου κάνουν call.Τα πλεονεκτήματα του all-in:1)Ίσως πάρω το ποτ εδώ και τώρα χωρίς δύσκολες αποφάσεις στο flop.2)Τα blinds που ακολουθούν ,μάλλον θα πάνε πάσο εκτός αν έχουν monster hand.3)Ο αντίπαλος ίσως κάνει call με ένα φύλλο με το οποίο εγώ θα είμαι πολύ μπροστά.Σε αυτό το επίπεδο έχουμε δει call και με 55.Στη χειρότερη θα παίξω coin flip εναντίον ΑΚ.Αν έχει ΑΑ ή ΚΚ “that’s poker”. Για τη περίπτωση του raise o τρόπος σκέψης μου πλησιάζει με αυτόν του Mathiew.Κατα κάποιον τρόπο βγαίνεις εσκεμμένα pot committed.Κάνεις raise ,αν κάνει call τα παίζεις όλα μετα το φλοπ ότι και να κάτσει κάτω.Αν παέι all-in κάνεις εσύ call preflop και αν έχει Ασσους, μαγκιά του.Ίσως αυτή να είναι η καλύτερη προσέγγιση στο θέμα.Το raise.Βασικά επηρεάστηκα από ένα άλλο τουρνουά και έκανα call.Ακόμα δεν θεωρώ το call τελείως τραγική κίνηση πάντως.Σε ένα άλλο τουρνουα με παρόμοιες συνθήκες είχα κάνει πάλι call με KK μήπως φάω το squize από 2 επιθετικούς παίκτες στα blinds που ακολουθούσαν και όλα είχαν δουλέψει ρολοι.To ΒΒ έπαιξε all-in με JT και ο αρχικός raiser έκανε call με JJ και ακολούθησα και εγώ φυσικά για να τριπλασιάσω.Σκεφτόμουνα αυτό το παίξιμο για μέρες ,λες και είχα κάνει κάνα κατόρθωμα.Με την ίδια λογική έκανα call εδώ.Αν γίνει το ίδιο super.Aν δεν γίνει και παίξω ΗU me ton raiser και πάλι έχω επιλογές.Με τα πιο πολλά είδη flop,θα παίξω πολλές μάρκες.Σίγουρα θα δοκιμάσω να κάνω float,σίγουρα θα τον βάλω να πληρώσει τα draw,σίγουρα θα πάω πάσο αν το flop είναι τελείως σκατά πχ Α 5 Κ.Το μεγάλο μειονέκτημα του call είναι το εξής :Τα Blinds έχουν τα οdds για call με ένα μέτριο φυλλο.Αλλάζει το πράγμα εναντια σε 2 παίκτεs.Εκτός αν πάρεις καλό φλοπ, χωρίς Α ή Κ βέβαια.Οι παρτίδες postarontai για να βρούμε ένα τρόπο σκέψης και να πάρουμε μια πιο σωστή απόφαση την επόμενη φορά που θα είμαστε στην ίδια κατάσταση και ελπίζω να ζητάτε τη συνέχεια λόγω περιέργειας .Δεν έχει σημασία πως τελειωσε αφού τελικά ότι και να γινόταν τα λεφτά θα πέφτανε μέσα. Επίσης ο αντίπαλος ήταν τελείως donk και την επόμενη φορά απεναντι στον συγκεκριμένο που βγήκε 5-ος εδώ, θα του σβουρίξω το all-in για πλάκα.Σίγουρα θα κάνει call ακόμα και με 44.Ακολουθεί η συνέχεια με λίγο βλακ-χιούμορ:Dealt to Ηero [Qc Qh]markus1178 foldsTIME TO RUN 21 has 15 seconds left to actTIME TO RUN 21 foldsNutzCracker0 raises to 1,250ptc69 foldsshl11 foldsHero calls 1,250Weini86 foldsll2005 calls 950Hero thinks: shit, he didn’t try to squize,he just called.*** FLOP *** [3d Jh 6s]Hero thinks:yeah,someone will pay for this J.Who is my customer?ll2005 checksNutzCracker0 bets 2,700Hero thinks:Here is my customer.SuperHero raises to 6,910, and is all inll2005 foldsNutzCracker0 calls 4,070, and is all inSuperHero shows [Qc Qh]NutzCracker0 shows [Ac Kd]SuperHero thinks: WTF ?????Uncalled bet of 140 returned to Hero*** TURN *** [3d Jh 6s] [7d]*** RIVER *** [3d Jh 6s 7d] [Kh]DeadHero thinks:”ITS RIGGED” :laugh: Hero shows a pair of Queens and he is ready to break the monitorNutzCracker0 shows a pair of KingsNutzCracker0 wins the pot (17,640) with a pair of KingsΈπαιξα λάθος τελικά αφού οι περισσότεροι συμφωνείτε ότι το call είναι το πιο «weak play” εδώ.Μήπως όμως επειδή ο αντίπαλος επαιξε πιο λάθος από μένα μετά, κάνει το παίξιμό μου σωστό(LOL)???+1000...mareseis man...distixws emblekses me donk...as ipothesoume oti eixe A-Q...an ekanes raise preflop tha foldare logika...an ekanes to idio , to idio tha epaize..pes gyrnaei o A kai oxi o K sto river..den glytwneis to bad beat me to reraise?..afto ithela na dwsw stous filous na katalavoun oti ennooousa...parola afta..well played man...mou arese i oli sou skepsi...eisai wraios. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 τα μειονεκτηματα του call:χανεις τρελο value εναντια σε pp<QQ σε flop με Α η Κ ενω αν ειναι και aggresive μπορει να σε κανει και outplayμπορει να μπουν κ αλλοι στο ποτ και σε αρκετα φλοπ με διαφορα draws εστω χωρις Α η Κ να βρεθεις σε δυσκολη θεσητο πλεονεκτημα του all in θα δεχτεις call απο αρκετα χειροτερα φυλλακαι οπως ειχα πει ειχε ΑΚ (και ΑΑ να ειχε η αποψη μου δεν θα αλλαζε φυσικα) Παράθεση
Recommended Posts