kapamaroun Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 ixa stilei email gia ton kodiko alla den moy apantisane Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 kapamaroun, είναι πιθανό να μην έχει ρεύμα ο poliscas για να δει το μήνυμα σου και δεν απαντά στο τηλέφωνο, ίσως λόγω μεσημεριανής siesta!.. Θα σου στείλω εγώ τον κωδικό με προσωπικό μήνυμα. Μπορείς να το ανοίξεις μόλις εμφανιστεί πάνω αριστερά στη σελίδα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 baskont δεν πιστεύω να νομίζεις ότι με πήρε ο ύπνος!Απλά κάνω λίγη προπόνηση για να είμαι έτοιμος το βράδυ!Kapamaroun επιβεβαίωσε ότι έλαβες τον κωδικό και πες μου σε παρακαλώ, ποιον κωδικό δήλωσες στις εγγραφές για να διορθώσω το email σου και να παίρνεις τους υπόλοιπους κωδικούς κανονικά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kapamaroun Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 pira ton kodiko to nick name moy ine just lucky sto helenic Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vaskos13 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 kardasi poliscas steile mou kai se mena ton kodiko..(ase gia ligo thn proponish) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vaskos13 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 to nick mame sto Hellenic einai BILL@GR Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vaskos13 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 POLISCAS ME EXEIS 2 FORES SAN VASKOS13 (N_16) KAI SAN BILL@GR (N_56) KANE TIS DIORTHWSEIS ...TY. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 ok, το διόρθωσα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Τι έγινε βρε παιδιά? Παρατηρώ επικίνδυνη ηρεμία λίγο πριν την έναρξη!Ας πούμε τίποτα να περάσει η ώρα...Poliscas, πως θα τραβήξεις σε video το τουρνουά? Ποια προγράμματα χρησιμοποιείς? Με ενδιαφέρει κι εμένα να τραβάω δικά μου τουρνουά...Θα έχει τρελή φάση να τα βλέπουμε μετά πάντως. Αν κάποιος βρίσει θα βάλεις μαύρο στο chat με την ένδειξη censored? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Ανοιξε το registration στο hellenic! Για όσους δεν το βρίσκουν, είναι στο multi tourney/private/GOPC-Summer 2007-A1. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerael Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Εγώ δυστυχώς δεν έχω λάβει ακόμα τον κωδικό! poliscas μ'ακούς??? :whistle: Καλή τύχη σε όλους! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Σου έστειλα εγώ τον κωδικό φίλε, σε προσωπικό μήνυμα... Καλή επιτυχία και σε σένα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geo67 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 baskont έγραψε:Τι έγινε βρε παιδιά? Παρατηρώ επικίνδυνη ηρεμία λίγο πριν την έναρξη!Ας πούμε τίποτα να περάσει η ώρα...Poliscas, πως θα τραβήξεις σε video το τουρνουά? Ποια προγράμματα χρησιμοποιείς? Με ενδιαφέρει κι εμένα να τραβάω δικά μου τουρνουά...Θα έχει τρελή φάση να τα βλέπουμε μετά πάντως. Αν κάποιος βρίσει θα βάλεις μαύρο στο chat με την ένδειξη censored?ναι απο την μια εβαλες καλα καλα τους φιλους σου τους δεητζηδες να κοψουν το ρευμα στην μιση ελλαδα και απο την αλλη... επικινδυνη ηρεμια.. :lol: polisca βασικος υποπτος για τις διακοπες ο baskont ..να το τσεκαρεις σε παρακαλω... :lol: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimimil Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Κύριε, κύριε!!! Κι εγώ θέλω κωδικούλι σας παρακαλώ . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
venily Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 mazeyomaste siga siga vlepw. 1.30 wra prin kai eimate oi misoi mesa.... kala pame Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Φίλε geo,οι ΔΕΗτζήδες δεν είναι καθόλου μα καθόλου φίλοι μου!!!Για τον απλούστατο λόγο:Οταν ήμουν φοιτητής μου είχαν κόψει πάρα πολλές φορές το ρεύμα, γιατί τα λεφτά του λογαριασμού τα είχα χάσει στην πόκα το προηγούμενο βράδυ με τους φίλους μου!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts