gsbets Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 και σε 8 χρονια θα μπορεις να παιζεις 2/4 καπως ετσι μου φανηκε.πολυ "pro" η σκαλα.θα προτιμουσα κατι πιο light. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2009 Γιωργο απλα η σκαλα δειχνει οτι πρεπει να εχεις 30BI για το next level και να εχεις κανει 50BI πανω κατω cashout πριν ανεβεις.Με αυτο τον τροπο δεν θα ενιωθες οτι εισαι νικητης σε ενα lvl πριν ανεβεις στο επομενο?Εννοειται ο καθενας αρχιζει απο το σκαλοπατι που θελει.Η σκαλα αποτελει ενα προτυπο απλα για να κατεσκευασει ο καθενας το δικο του plan. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ntavelis Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2009 Παιδιά για το PLO ισχύει η ίδια σκάλα;Έχετε κάτι αντίστοιχο, άρθρο ή οτιδήποτε που να αφορά το Bankroll Management για το PLO; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2009 Δεν σημαινει οτι καποιος πρεπει να ακολουθησει αυτην την σκαλα η οτι κατι τετοιο ισχυει και στο PLO.Aπλα την παρεθεσα σαν προτυπο ας πουμε για να σχεδιασει ο καθενας την δικια του σκαλα.Οσο για αυτο που ρωτας για PLO δεν γνωριζω.Μπορεις να κανεις ενα search στο νετ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
faguvimtu Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2009 Πολυ ωραιο post foustouki.Ωραια η σκαλα και χρησιμη για να κανουμε ενα πλανο, το cashout οπως πολλλοι εδω μεσα οποως βλεπω το εχω υποτιμησει κ εγω Λογω του 4 tabling λεω να ειμαι λιγο πιο συντηρητικος μιας και μου φαινεται πολυ δυσκολη η αλλαγη lvl ,ειδικα με 4 tables.Δλδ με br 300 μου φαινεται αρκετα επικινδυνο το 4table x 10.Σε αυτο θα ηθελα την αποψη σας ποσο το multitabling αλλαζει και πως τα lvl σε σχεση με το br σας Οσο για το cashout στα αρχικα επιπεδα μεταξυ NL5 και NL10 που ειμαι τωρα μαλλον θα κανω λιγο μικροτερα απο οσο προτεινει για γρηγοροτερη (ελπιζω εξελιξη) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinos89 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 EIMAI SE FASH ALLAGHS STAKE K M FANHKE POLU ENDIAFEROUSA I SUZHTHSH...ARXIKA PISTEUW PWS I SKALITSA EINAI POLU KALH AKRIVWS EPEIDH EINAI SUNTHRHTIKH(EXEIS MEGALUTERH ANESH ST PAIXNIDI S OSO MEGALWNEI T BANKROLL S)...TA CASHOUT PISTEUW METAXY NL2 NL5 K NL5 NL10 DEN EXOUN IDIAITERO NOHMA GT MILAME GIA SXETIKA MIKRA POSA...TN TELEUTAIO 1 MHNA K KATI EPAIXA NL5 ME ARKETA KALA APOTELESMATA PISTEUW (+400$ SE 100.000 HANDS ME BB/100=4) ME APOTELESMA TWRA NA EXW TO BANKROLL GIA N ANEVW ST NL10...ELPIZW N MN XREIASTEI N XANAKATEVW...OSO GIA T THEMA ME T MULTITABLING P ANEFERE O FILOS PARAPANW NOMIZW OTI AN EXEIS T APAITOUMENO BANKROLL GIA T EPIPEDO P PAIZEIS TO N PAIZEIS SE 8 TRAPEZIA OPWS EGW DN EINAI KATASTROFIKO EFOSON VEVAIA DEN EPHREAZESAI K DN TILTAREIS EUKOLA... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 100k στο NL5?? Είσαι ήρωας για μένα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 psilo teleia einai i skala k an pezeis arketa hands den 8a parei toso xrono na aneveis.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinos89 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 ekounamouta an paizeis 8 trapazia dn einai duskolo n ftaseis t 100k hands...thewrw dld... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2010 Δεν λέω για τον αριθμό αλλά για το παιχνίδι-καρτέρι στο NL5-NL10 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
satan1990 Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 poli kali ala nomizo teriazei kalitera se shorthanded trapezi): Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts