Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Cash Game Bankroll Management

foustouki

Recommended Posts

Γιωργο απλα η σκαλα δειχνει οτι πρεπει να εχεις 30BI για το next level και να εχεις κανει 50BI πανω κατω cashout πριν ανεβεις.

Με αυτο τον τροπο δεν θα ενιωθες οτι εισαι νικητης σε ενα lvl πριν ανεβεις στο επομενο?

Εννοειται ο καθενας αρχιζει απο το σκαλοπατι που θελει.

Η σκαλα αποτελει ενα προτυπο απλα για να κατεσκευασει ο καθενας το δικο του plan.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν σημαινει οτι καποιος πρεπει να ακολουθησει αυτην την σκαλα η οτι κατι τετοιο ισχυει και στο PLO.

Aπλα την παρεθεσα σαν προτυπο ας πουμε για να σχεδιασει ο καθενας την δικια του σκαλα.

Οσο για αυτο που ρωτας για PLO δεν γνωριζω.Μπορεις να κανεις ενα search στο νετ.

Πολυ ωραιο post foustouki.

Ωραια η σκαλα και χρησιμη για να κανουμε ενα πλανο, το cashout οπως πολλλοι εδω μεσα οποως βλεπω το εχω υποτιμησει κ εγω :P

Λογω του 4 tabling λεω να ειμαι λιγο πιο συντηρητικος μιας και μου φαινεται πολυ δυσκολη η αλλαγη lvl ,ειδικα με 4 tables.

Δλδ με br 300 μου φαινεται αρκετα επικινδυνο το 4table x 10.Σε αυτο θα ηθελα την αποψη σας ποσο το multitabling αλλαζει και πως τα lvl σε σχεση με το br σας

Οσο για το cashout στα αρχικα επιπεδα μεταξυ NL5 και NL10 που ειμαι τωρα μαλλον θα κανω λιγο μικροτερα απο οσο προτεινει για γρηγοροτερη (ελπιζω εξελιξη)

• 1 month later...

EIMAI SE FASH ALLAGHS STAKE K M FANHKE POLU ENDIAFEROUSA I SUZHTHSH...ARXIKA PISTEUW PWS I SKALITSA EINAI POLU KALH AKRIVWS EPEIDH EINAI SUNTHRHTIKH(EXEIS MEGALUTERH ANESH ST PAIXNIDI S OSO MEGALWNEI T BANKROLL S)...TA CASHOUT PISTEUW METAXY NL2 NL5 K NL5 NL10 DEN EXOUN IDIAITERO NOHMA GT MILAME GIA SXETIKA MIKRA POSA...TN TELEUTAIO 1 MHNA K KATI EPAIXA NL5 ME ARKETA KALA APOTELESMATA PISTEUW (+400$ SE 100.000 HANDS ME BB/100=4) ME APOTELESMA TWRA NA EXW TO BANKROLL GIA N ANEVW ST NL10...ELPIZW N MN XREIASTEI N XANAKATEVW...

OSO GIA T THEMA ME T MULTITABLING P ANEFERE O FILOS PARAPANW NOMIZW OTI AN EXEIS T APAITOUMENO BANKROLL GIA T EPIPEDO P PAIZEIS TO N PAIZEIS SE 8 TRAPEZIA OPWS EGW DN EINAI KATASTROFIKO EFOSON VEVAIA DEN EPHREAZESAI K DN TILTAREIS EUKOLA...