Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

2 hands και 2 λάθος plays

panosxvii

Recommended Posts

BB ($18)

UTG ($26.60)

MP ($27.45)

CO ($18.30)

Button ($29.10)

Hero (SB) ($18)

Preflop: Hero is SB with :Jspade:, :Qdiamond:

1 fold, MP bets $0.75, 2 folds, Hero calls $0.65, 1 fold

Flop: ($1.75) :8club:, :Tclub:, :Jheart:(2 players)

Hero checks, MP bets $1, Hero calls $1

Turn: ($3.75) :7club:(2 players)

Hero bets $1.50, MP calls $1.50

River: ($6.75) :9diamond:(2 players)

Hero bets $4, MP raises to $24.20 (All-In), Hero calls $10.75 (All-In)

Total pot: $36.25 | Rake: $1.75

Results:

Hero had :Jspade:, :Qdiamond: (straight, Queen high).

MP had :4club:, :6club: (flush, ten high).

Outcome: MP won $34.50

Να σημειώσω οτι με τον αντίπαλο έχουμε βρεθεί ξανά σε τραπέζι και έχω σημείωσεις πως κάνει raise με any two και δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα σε τι θέση βρίσκεται.Γι αυτό και το call pre και post flop μιας που ξέρω πως το top pair είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό αρκετό για να πάρω ένα μεγάλο pot απ τον αντίπαλο και γι αυτό κάνω check/call στο flop.

UTG ($17.25)

MP ($24.75)

Button ($23.35)

SB ($42.65)

Hero (BB) ($38.95)

Preflop: Hero is BB with :Theart:, :Jheart:

3 folds, SB bets $0.85, Hero calls $0.60

Flop: ($1.70) :9spade:, :7spade:, :Jspade:(2 players)

SB bets $1.30, Hero calls $1.30

Turn: ($4.30) :Jdiamond:(2 players)

SB checks, Hero bets $1.50, SB calls $1.50

River: ($7.30) :Aheart:(2 players)

SB checks, Hero bets $4, SB raises to $18.75, Hero calls $14.75

Total pot: $44.80 | Rake: $2

Results:

SB had :Adiamond:, :Aspade: (full house, Aces over Jacks).

Hero had :Theart:, :Jheart: (three of a kind, Jacks).

Outcome: SB won $42.80

Σε αυτό νομίζω πως έπαιξα τελείως λάθος.Και το call στην αρχή και το οτι δεν έπαιξα επιθετικά στο flop.Οχι οτι θα τον έδιωχνα αλλά θα έπαιρνα κάποιες παραπάνω πληροφορίες.Με τον 2ο J να έρχετε όμως ξέρω πως είμαι μπροστά και δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσα να την γλιτώσω απο τέτοιο χέρι!

Εσείς τι λέτε?Ποια είναι τα λάθη μου σε αυτά τα 2 χέρια και πως θα μπορούσα να τ'αποφύγω σε παρόμοιες καταστάσεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

1ο hand

Θεωρω λαθος το call στο flop. c/r σε τετοιο board με τοσα draws, ειδικα οταν ξερεις οτι ο αντιπαλος σου οπως λες μπορει να κανει raise preflop με μεγαλο range. Στο turn πεφτει ενα πολυ ασχημο card δεν καταλαβαινω γιατι κανεις bet απο μπροστα. Νομιζω c/f στο turn θα σε γλυτωνε απο τους μπελαδες που σε εβαλε το river.

2o hand

Εδω θεωρω λαθος το call στο turn, στην ουσια δινεις τσαμπα το φυλλο στον αντιπαλο σου σε περιπτωση που κραταει καποιο μπαστουνι και επισης με raise πιστευω θα καταλαβεις καλυτερα που βρισκεται σε περιπτωση που το bet του (στο turn) ειναι second barrel. Στο river ειναι auto fold στο reraise του, ισως να σε συμφερε να κανεις ενα check/call σε περιπτωση που δεν τον πιστευες, γιατι στην ουσια δεν κερδιζες κανενα απο τα φυλλα που θα σου κανανε reraise allin στο river.

Πρόσφατα(2-3 μέρες πριν) πρόσθεσα και τρίτο τραπέζι όταν παίζω μιας που και με τα 2 νιώθω πως παίζω σ ένα πλέον και ακόμα προσαρμόζομαι.Δεν τον είχα καθόλου σε flush draw και οταν έκανα και την κέντα πίστευα πως ήταν τα nuts.

Στο 2ο χέρι γιατί auto fold στο river?Pre flop και flop έπαιξε όπως θα έπαιζε αν προσπαθούσε να κάνει steal.Το call στο turn δεν θα μπορούσε να σημαίνει οτι είναι σε κάποιο draw?Ή εγώ τα έχω λάθος στο μυαλό μου?

Για το πρωτο χερι ειπες κ μονος σου οτι ο αντιπαλος σου κανει raise preflop με any two, οποτε γιατι απορριπτεις το flush ή ακομα κ να εχει straight με 9αρι στο turn ? Δηλαδη σε τι hand τον εβαλες οταν εκανες το bet απο μπροστα κ για ποιο λογο το εκανες ? Θεωρω καλο το bet σου στο river αλλα εγω στο turn θα ημουν c/f. Μπορει να κανω λαθος αλλα προσωπικα ετσι το βλεπω.

Στο δευτερο χερι συμφωνω οτι το bet στο flop μοιαζει για cbet. Το call του στο turn μπορει να ειναι παρα πολλα πραγματα (Jx, flush draw, slow play απο made flush/straight, full house, air). Αυτο που πρεπει να σε απασχολησει ειναι με τι μπορει να σου γυρισει ρεστα στο river? Παιζει ρολο τι παιχτης ειναι κ τι image εχει, αλλα περα απο αυτο με τι φυλλο μπορει να γυρισει ρεστα? Τι φυλλα που ταιριαζουν στο range του μπορεις να κερδισεις σε αυτο το board ?