MannerBoy Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Gouster έγραψε:MannerBoy έγραψε:O zeejustin paizei kanonika me to account tou.Allwste den einai pantremenos.quote]Είχα μείνει με την εντύπωση ότι του κάνανε block το account και του κρατήσανε και τα λεφτά που ήταν πάνω από 100.000$. Τελικά τι έγινε? Επίσης θα έπρεπε να κάνω ένα μικρό research πριν γράψω αυτά που έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Sorry για την παραπληροφόρηση.[/quote:30vo6fbg]Eixe exigisei sto blog tou ti akribws eixe ginei.To account tou kleidwthike (gia tin akribeia ola ta 6 account tou sto partypoker) , opws kai tou JJPRODIGY.Bebaia auto pou kanan den itan chip dumping, parola auta den simainei oti einai dikaiologia.O zee synexizei na paizei sto pokerstars , synexizei kanonika se megala live events kai synexizei kai sto Party me kainourgio account meta apo tin antalagi sxetikon email me to security department.Den peirazei gia to reasearch pou den ekanes , allwste autos einai o skopos autou tou forum. O enas na symplirwnei ton allo, eite exei na kanei me hand histories , eite me apories , eite me enimerwsi. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Antonis έγραψε:Προσωπικά εμε΄να φίλε Hellenic εαν μου κλειδώνατε τον λογαριασμό απο ..... λάθος θα τρέχατε και δεν θα φτάνατε............. Αν πάλι κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων.Aντώνημερικοί άνθρωποι είναι απλώς... άστοχοι!Θυμίσου τον Λυπιρίδη αρχές της δεκαετίας του 90, που δε μπορούσε να βάλει βολή με την καμμία. Τρεις στις 1500 είχε ο άνθρωπος! Ή τον Αλεξανδρή τα πρώτα χρόνια της καρριέρας του που το τέρμα το έβλεπε σαν 15άρα οθόνη pc...Παρά την παροιμιώδη αδυναμία εστίασης τους όμως, κανείς δε μπορεί να αρνηθεί ούτε στον Λυπιρίδη, ούτε στον Αλεξανδρή και φυσικά ούτε σε εσένα, το δικαίωμα ύπαρξης και έκφρασης. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βοηθήσουμε τα συστήματα σκόπευσης του εγκεφάλου σου να lockάρουν στο κατάλληλο σημείο.Πρώτα πρώτα, ο φίλος από τη Hellenic το λέει καθαρά: "Τους λογαριασμούς τους έκλεισε η web dollar".H web dollar είναι εταιρεία που διαχειρίζεται τις ηλεκτρονικές συναλλαγές της bossmedia. Eχει αναπτύξει ένα ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο ελεγχει την εγκυρότητα των αμέτρητων συνναλαγών που γίνονται.Επειδή όπως καταλαβαίνεις δε μπορεί να υπάρχει για κάθε συνναλαγή και ένας άνθρωπος-ελεγκτής ξεχωριστά, έχει ορίσει στο software κάποιες παραμέτρους. Π.Χ., όταν βάλει παίκτης μη υπαρκτή διεύθυνση, πόλη, όνομα, χρονολογία γέννησης, και διάφορα άλλα που εμείς θεωρούμε τυπικά, αυτόματα κλειδώνεται ο λογαριασμός του. Κι αυτό γιατί στο παρελθόν ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά τα τυπικά λάθη, οδηγούσαν στην ανακάλυψη διαφόρων παραπτωμάτων, όπως bonus abusing, chip dumping, εικονικών λογαριασμών σε collusion κλπ κλπ...Οπως καταλαβαίνεις, η μπάλα της τυπικότητας παίρνει και αθώους πελάτες που απλώς έκαναν λάθος! Τα πράγματα στο Internet όμως είναι τόσο βρώμικα που αυτή η τυπικότητα για μένα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ! Είναι ο μόνος τρόπος για να προστατευτεί ο καλοπροαίρετος παίκτης ακόμη και από το πρώτο δευτερόλεπτο της εγγραφής ενός κακόβουλου σε ένα room...Τα ηλεκτρονικά συστήματα έχουν ένα ελλάτωμα. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ! Μέχρι να επέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας και να διορθώσει το πρόβλημα, χρειάζεται κάποιος χρόνος, αυτό που λες εσύ ταλαιπωρία (με mail, τηλέφωνα κλπ)...H hellenic είναι ο τελευταίος κρίκος αυτής της αλυσίδας. Είναι όμως για μας ο πιο σημαντικός, γιατί αν τη βοηθήσουμε και μας βοηθήσει (όπως και κάθε Ελληνικό site) θα κερδίσουμε και οι δύο. Εσένα μπορεί να μη σου καίγεται καρφί για τις προσφορές της στις διοργανώσεις μας. Εμας όμως μας καίγεται...Φίλε hellenic, μη σε πτοεί η αρνητικότητα που παρατηρείς. Οι Ελληνες παίκτες γενικά βρίσκονται ακόμη σε νηπιακό στάδιο. Δυστυχώς μέχρι να ενηλικιωθούν θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια. Η γενική εντύπωση που κυριαρχεί είναι ότι η αρχή έχει γίνει για την ανάπτυξη του πόκερ. Συνέχισε να συμβάλεις κι εσύ και δε θα χάσεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Φίλε baskontΧαρακτηριστικά αστοχη η παρομοιωση σου.Εγω μια χαρά καταλαβαίνω και διαβάζω. Εαν σου κλείδωναν το δικό σου λογαριασμό απο λαθος και εμπαινες σε κάποια ταλαιπωρία δεν θα μίλαγες ετσι φυσικά.Hellenic Poker έγραψε:ό ενας λογαριασμός κλειδώθηκε απο την WEbDollar γιατί δεν είχε γράψει στα στοιχεία του το όνομα της πόλης, και ο άλλος από σφάλμα της WEbdollar. Ποιος έκανε την επιλογή της πλατφόρμας? Η Hellenic Τι νοι΄αζει τον κάθε παίκτη ποιος ευθύνεται. Αυτός ξέρει το site που κάνει την κατάθεση.Αυτός ξέρει οτι κατεθεσε χρήματα και του κλειδώθηκε ο λογαριασμός ΑΝΑΙΤΙΑ. Αμα ειχε κάνει λάθος τα στοιχέια να κλειδωνοταν ο λογαριασμός πριν την κατάθεση και ΟΧΙ μετά.Ημουν ο μοναδικός οταν αποδεδειγμένα κάποιοι εκαναν chip dumping και κλειδώθηκαν λογαριασμοί τους που πήρε το μέρος της εταιρείας. Ολοι οι άλλοι πήρατε το μέρος του παίκτη. Τώρα επειδή σου βάζει 500$ δολάρια σε ενα τουρνουά τους κάνεις κωλοτούμπες και δεν βλέπεις την πραγματικότητα. Δυστυχώς για αλλη μια φορά κ΄΄αποιο άλλοι ειναι οι άστοχοι ή Φιλλιπινέζες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Εμένα με πικραίνει Antonis που ξεκινάμε κάτι και μας έχει κατασπαράξει η γκρίνια. Από χθες το βράδυ όλοι κράζουμε δικαιολογημένα ή άδικα.Πάντοτε σε κάθε πραγματικότητα υπάρχουν δύο όψεις. Εγώ εχθές δεν είχα ρέυμα και μπήκα στο τουρνουά στις 10.10, σαράντα δηλαδή λεπτά μετά την έναρξη,Πως θα έπρεπε να αντιδράσω, δηλαδή να προτείνω τη διακοπή του πρωταθλήματος; Ε όχι, δεν είμαι και τόσο μιζερος.Ας μην είμαστε μίζεροι λοιπόν και απευθύνομαι σε όλους. Όταν παέι να γίνει κάτι καλό ας το επικροτούμε και ας προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Το να καθόμαστε και να μινελικώνουμε έίναι το μόνο εύκολο.Το να προτείνουμε και να δημιουργούμε είναι μία άλλη μία διαφορετική υπόθεση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αντώνηθα σε παρακαλούσα να μην κάνουμε διαγωνισμό χαρακτηρισμών γιατί δεν έχουν ουσία και να ρίξουμε τους τόνους στη συζήτηση, γιατί στο τέλος θα συμβεί αυτό που περιέργως, συμβαίνει σχεδόν όλες τις φορές που συμμετέχεις σε ένα θέμα. Μπάινει ο Poliscas και το κλειδώνει! lolΑν σε πείραξε που σε παρομοίωσα με τον Λυπιρίδη και τον Αλεξανδρή, σου υπενθυμίζω ότι οι συγκεκριμένοι είναι εξαίρετα κομμάτια της ιστορίας του Ελληνικού αθλητισμού. Προσπερνώ λοιπόν τις υποτιμιτικές λέξεις που χρησιμοποίησες γιατί πολύ απλά είναι αυτό που προσπάθησα να σου δώσω να καταλάβεις πριν. Αστοχες...Επειδή με επιχειρήματα πήρα το μέρος της εταιρείας στο θέμα που έχουμε ανοίξει, δε σημαίνει ότι είμαι Φιλιππινέζα της, ούτε και κάνω κολοτούμπες για δολλάρια. Δεν έχω σχέση με καμμιά εταιρεία και η συμμετοχή μου στη διοργάνωση του τουρνουά που η Hellenic είναι χορηγός, ήταν απλώς βοηθητική προς ένα site που΄θεωρώ φιλικό.Υπάρχει μια αλυσίδα παραγόντων που σερβίρουν το προιόν που λέγεται online poker στην οθόνη του υπολογιστή σου. Ψάξε και βρες τους κρίκους που την αποτελούν και πως λειτουργούν αυτοί και θα καταλάβεις πολλά. Aν θεωρείς τόσο μεγάλο θέμα το να κλειδωθεί για μια μέρα ένας λογαριασμός κάποιου παίκτη, έστω από λάθος, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να λάβει μέρος σε ένα τουρνουά, δική σου κρίση, άσε κι εμένα να έχω τη δική μου.Το να κάνει κάποιος μήνυση για "διαφυγόντα κέρδη" εξαιτίας ενός τέτοιου λάθους, συγνώμη αλλά το θεωρώ βλακεία... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Θα γράψω και κάτι τελευταίο και θα σταματήσω εδώ σε αυτό το θέμα. Ολη μέρα ασχολούμαι με ένα forum και έχω κι εγώ κάποιες δουλειές.Poliscas δεν είναι όλοι μας αυτοί που κράζουν. Η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύω έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από το GOPC, με τα όποια προβλήματα που είχε. Αν κάποιοι τα μικρά ψεγάδια που παρουσιάστηκαν τα ανήγαγαν σε καταστροφή, ακόμη και με τον πιο υπερβολικό τρόπο, σε καλό θα μας βγει στο τέλος. Στα επόμενα θα βάλουμε ένα χέρι παραπάνω για να τα αποφύγουμε.Αυτό που μένει όμως στο τέλος έχει σημασία. Και αυτό θα είναι ότι πήγαμε ένα βήμα μπροστά. Ολα τα μέλη του pokerland...Πάντα θα υπάρχουν υπερβολές. Πάντα θα υπάρχουν γκρίνιες. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αυτό που ακούγεται κατά κόρον στα παράθυρα των (σιχαμερών πια) δελτίων ειδήσεων: Βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος...Είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό η στενομυαλιά, ας τη δικαιολογήσουμε και ας μη μένουμε μόνο σε αυτή. Κάποτε έστειλαν τον Γαλιλαίο στην πυρά επειδή είπε ότι η Γη γυρίζει. Η πρόοδος όμως και η εξέλιξη δε σταμάτησε εκεί... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geo67 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 baskont έγραψε:Θα γράψω και κάτι τελευταίο και θα σταματήσω εδώ σε αυτό το θέμα. Ολη μέρα ασχολούμαι με ένα forum και έχω κι εγώ κάποιες δουλειές.Poliscas δεν είναι όλοι μας αυτοί που κράζουν. Η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύω έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από το GOPC, με τα όποια προβλήματα που είχε. Αν κάποιοι τα μικρά ψεγάδια που παρουσιάστηκαν τα ανήγαγαν σε καταστροφή, ακόμη και με τον πιο υπερβολικό τρόπο, σε καλό θα μας βγει στο τέλος. Στα επόμενα θα βάλουμε ένα χέρι παραπάνω για να τα αποφύγουμε.Αυτό που μένει όμως στο τέλος έχει σημασία. Και αυτό θα είναι ότι πήγαμε ένα βήμα μπροστά. Ολα τα μέλη του pokerland...Πάντα θα υπάρχουν υπερβολές. Πάντα θα υπάρχουν γκρίνιες. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αυτό που ακούγεται κατά κόρον στα παράθυρα των (σιχαμερών πια) δελτίων ειδήσεων: Βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος...Είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό η στενομυαλιά, ας τη δικαιολογήσουμε και ας μη μένουμε μόνο σε αυτή. Κάποτε έστειλαν τον Γαλιλαίο στην πυρά επειδή είπε ότι η Γη γυρίζει. Η πρόοδος όμως και η εξέλιξη δε σταμάτησε εκεί...Ρεεεεεεεεε ξεκολειστε επιτελους και εσυ και ο poliscas ..αν ειναι δυνατον να "πεφτετε" απο καποια πραγματα που γινανε...ΟΛΟΙ να εισαστε σιγουροι και αυτοι ακομα που ειχαν προβληματα ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ..Επειδη ειχα βρεθει με το σταυρο τις προαλες ξερω οτι εχετε κανει μια μεγαλη προσπαθεια και να εισται σιγουροι οτι εχει εκτιμηθει απο ολους...τερμα στην μιζερια και στην κακομοιρια ..παμε να πεξουμε ποκερ και να μιλησουμε για ποκερ...ΑΑΑΑΑ ΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.....MIA EΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΛΕΙΠΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ :P Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 οταν η bossmedia δικαιολογημένα έκλεισε λογαριασμούς πεσατε ολοι να την φάτε.Τώρα που παντελώς αδικαιολόγητα υπέβαλε σε ταλαιπωρία -6 αν εχω μετρήσει καλά- Ελληνες παίκτες βγηκαν ολοι να την υποστηρίξουν. Τι να πώ.Οσο το ποκερ στην Ελλάδα αναπτύσετε τοσο θα ξεφυτρωνουν εταιρείες. Αλλες καλές άλλες κακές. Προσφορές δελεαστικές θα κάνουν όλες για να πιάσουν πελάτες. Ομως άλλα πραγματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν την εταιρία που σέβεται τους πελάτες της οπως η απάντηση των email (βλέπε manner) αλλα και η αποζημίωση -με κάποιο τρόπο-των ταλαιπωρημένων πελατών της (βλέπε markoni)και οχι ενα απλό συγνώμη. Αλλά Ελληνες δεν είμαστε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MannerBoy Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Otan eixan kleidwthei logariasmoi eimoun mallon o prwtos pou pire to meros tis etaireias. (etyxe na einai i BossMedia) kai apo tote oxi mono eimai ypallilos tis alla eimai megalostelexos kai fhmes me theloun na anoigw diko mou software syntoma. An thimaste eixa kanei kai parapona ston Polisca giati kata tin prosopiki mou apopsi biastike na bgalei to thema sta "nea" stin kentriki selida tou site kai na parei to meros twn paixtwn.Pote den kleidwnontai logariasmoi xwris logo, pote den e3afanizontai lefta kai pote oi etaireies den kanoun kati epidi... "etsi goustaroun". Einai sovares epixiriseis (toulaxiston oi pio polles) pou kanoun to kalytero gia tous pelates tous.Opws exw anaferei sto parelthon mou exei kleidwthei logariasmos (me polla xrimmata) epidi.... nomizan oti eimai bot , kathos epaiza se polla trapezia tautoxrona gia polles wres. Ystera apo to analogo investigation to account anoixe mou zitisan syggnwmi gia tin talaipwria meso email kai ola meli-gala.O antagwnismos einai megalos kai opws poly swsta exei graftei paliotera se auto edw to forum h etaireia dialegei ton pelati kai oxi o pelatis tin etaireia.An prosfereis freerolls tha mazepseis tsampatsides kai freeroll abusers , an prosfereis sovares prosferes rakeback i dynatotita symmetoxis se live events tha mazepseis allou eidous paixtes. Bebaia einai kai to anthrwpino stoixeio to poso noiazontai kai to poso endiaferontai gia esena.O manager tou site pou paizw mou tilefwnei kata meso oro mia fora tin ebdomada na rwtisei ti kanw , otan eimoun ston strato 1 xrono kai den epaiza synexize na mou tilefwnei kai malista me rwtouse an thelw na mou steilei xrimmata :whistle: Fysika ola auta ta ekane kai ta kanei giati den thelei na me xasei apo pelati, omws kai egw afou exw tetoio support gia poio logo na allaxw platforma ?Autos o anthrwpos me kerdise kai synexizei na kanei oti mporei gia na me kratisei xaroumeno.(bebaia kai egw eimai rake producer machine gi auton, auta einai amfidroma).Ta lew ola auta giati thelw na kataleixw sto hellinic pou dystixws to tilefwno pou dinoun sto site tous gia to support einai lathos kai sta email pou esteila tin Pempti apantisan ... molis simera.From: Hellenic Poker (manager@hellenicpoker.com) Sent: Saturday, June 30, 2007 5:57:43 AM Den tous pyrobolw sevomai tin prospatheia pou kanoun na stirixoun opoiadipote prospatheia ginete gia na paei to elliniko poker ena bhma mprosta (me to azhmioto fysika)omws oi a3ies einai pio simantikes apo merika midenika.PS.Den leme oxi sta lefta ma den stinomaste gi'auta. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 MannerBoy έγραψε:O manager tou site pou paizw mou tilefwnei kata meso oro mia fora tin ebdomada na rwtisei ti kanw , otan eimoun ston strato 1 xrono kai den epaiza synexize na mou tilefwnei kai malista me rwtouse an thelw na mou steilei xrimmata :whistle: Αλλού αυτά Manner. Το μηνιάτικο σου έστελνε...:laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 baskont έγραψε:Το να κάνει κάποιος μήνυση για "διαφυγόντα κέρδη" εξαιτίας ενός τέτοιου λάθους, συγνώμη αλλά το θεωρώ βλακεία...Ας θεωρήσουμε τη πιθανότητα μήνυσης υπερβολική... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 O Manner einai gnwstos apatewnas :laugh: Gia tous ypoloipous omws: Yparxoun ananrithmita pokerrooms sto internet. Kammia 20 ap'auta exoun ena epipedo aksiopistias (edw na shmeiwsw oti theorw kai to Boss aksiopisto) kai dinoun polles prosfores se kainourious paiktes.Fysika an kaneis exei th diathesh na MATHEI poker tote de xreiazetai na kynhgaei freerolls klpAlla mallon einai pio eykolo n'anoikseis 10 logariasmous boss media para na matheis pws mporeis na kerdiseis kapoious asxetous sta low limits. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Antonis έγραψε:Φίλε baskontΧαρακτηριστικά αστοχη η παρομοιωση σου.Εγω μια χαρά καταλαβαίνω και διαβάζω. Εαν σου κλείδωναν το δικό σου λογαριασμό απο λαθος και εμπαινες σε κάποια ταλαιπωρία δεν θα μίλαγες ετσι φυσικά.Hellenic Poker έγραψε:ό ενας λογαριασμός κλειδώθηκε απο την WEbDollar γιατί δεν είχε γράψει στα στοιχεία του το όνομα της πόλης, και ο άλλος από σφάλμα της WEbdollar. Ποιος έκανε την επιλογή της πλατφόρμας? Η Hellenic Τι νοι΄αζει τον κάθε παίκτη ποιος ευθύνεται. Αυτός ξέρει το site που κάνει την κατάθεση.Αυτός ξέρει οτι κατεθεσε χρήματα και του κλειδώθηκε ο λογαριασμός ΑΝΑΙΤΙΑ. Αμα ειχε κάνει λάθος τα στοιχέια να κλειδωνοταν ο λογαριασμός πριν την κατάθεση και ΟΧΙ μετά.Ημουν ο μοναδικός οταν αποδεδειγμένα κάποιοι εκαναν chip dumping και κλειδώθηκαν λογαριασμοί τους που πήρε το μέρος της εταιρείας. Ολοι οι άλλοι πήρατε το μέρος του παίκτη. Τώρα επειδή σου βάζει 500$ δολάρια σε ενα τουρνουά τους κάνεις κωλοτούμπες και δεν βλέπεις την πραγματικότητα. Δυστυχώς για αλλη μια φορά κ΄΄αποιο άλλοι ειναι οι άστοχοι ή Φιλλιπινέζες.[/quote:19nl3b72]enw esy eisai o eystoxos o dikaios kritis kai milas kai apodedeigmena kiolas simainei h oti milas me empatheia h oti soy exei dwsei tis apodeikseis h bossmedia.kai epeidh les stoys alloys pirate to meros toy paikthden hmoyn mono egw poy egrapsa sto forum.kai gia oloys osoys exoyn enantia gnwmi poy den einai allos plh esoy prokalw thn bossmedia na katathesei ola ta history hands sto forum.kai na matheis file moy oti oloi exoyn 3 logariasmoys anoixtoys ektos apo 4-5 paiktes poy exoyn parapanw egw exw anoixtoy 4-5 xarh moy ekane h bossmedia? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 genok έγραψε:kai na matheis file moy oti oloi exoyn 3 logariasmoys anoixtoys ektos apo 4-5 paiktes poy exoyn parapanw egw exw anoixtoy 4-5 xarh moy ekane h bossmedia?Δεν αμφιβάλλω. Εγω πάλι έχω μ΄νο ενα λογαριασμό και μ΄νο σε αυτόν παίζω. Πάλι μειονότητα ειμαι γαμώτο.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Ευχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή επιτυχία στο live τουρνoυα της Γευγελής στο οποίο δεν θα είμαι λόγω της κόρης μου. Ομως σίγουρα θα είμαι στο τουρνουά του Σεπτεμβρίου αρκεί να μην το πείτε στην κόρη μου γιατί συμπίπτει πα΄λι με την εβδομάδα επικοινωνίας μας. Και ετσι και μάθει οτι περασα απο Θεσσαλονίκη και δεν πήγα να την δώ θα με σκοτώσει.:laugh: :laugh: :laugh: Υ.Γ. αντί να ανοίγεται αβέρτα κωδικούς Καλύτερα να ακολουθήσετε την συμβουλή του holdem.Fysika an kaneis exei th diathesh na MATHEI poker tote de xreiazetai na kynhgaei freerolls klpAlla mallon einai pio eykolo n'anoikseis 10 logariasmous boss media para na matheis pws mporeis na kerdiseis kapoious asxetous sta low limits. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MannerBoy Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Etsi gia tin istoria kapoies anwteres dynameis kathisterisan to email tou Hellinic poker 2 meres.Oi anthrwpoi tou support mou diavevaiwsan oti apantisan tin Pempti (kai fysika den exw logo na min tous pistepsw) omws to email tous eftase to savvato se emena me apotelesma otan xekleidwthike to account mou na itan poly arga gia na lavw meros.Isws an to tilefwno pou dinoun meso tou site tous gia support leitourgouse ta pragmata na itan kalitera alla tha itan adiko na pyroboloume mia nea prospatheia poso mallon otan prokite gia enan apo ...... tous xorigous Telos kalo ola kala me liga logia kai i ypothesi pernaei stous dikigorous mou gia diafigonta kerdh. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2007 MannerBoy έγραψε:Telos kalo ola kala me liga logia kai i ypothesi pernaei stous dikigorous mou gia diafigonta kerdh.MannerBoy μπορείς να μου δώσεις καί μένα το τηλέφωνο του δικηγόρου σου? Εχθές δεν μπήκα στα χρήματα σε ένα τουρνουά γιατί έχασε με ΚΚ από 55....Έχω κρατήσει τα στοιχεία του παίκτη και θα του υποβάλλω μία μήνυση που θα πάει καπνός! Μέχρι το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων σκοπεύω να φτάσω!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts