Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

NL50 QQ , AAAboard

foustouki

Recommended Posts

0,25/0,5 No-Limit Hold'em (6 handed)

Preflop: Hero is BU with Q, Q

A folds, CO raises to $1,50, Hero calls $1,50, B (EXTREMELY TILTED) folds.

Flop: ($3,75) A, A, A (2 players)

CO checks, Hero bets $2,50, CO calls $2,50.

Turn: ($8,75) 4 (2 players)

CO checks, Hero bets $6,50, CO calls $6,50.

River: ($21,75) 9 (2 players)

CO bets $10,00, Hero ?

Τι θα κανατε εδω?

Εχει το shove καποιο value?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα stacks sas posa einai?

Kai giati call apo to button me QQ? poly passive play...

Egw proswpika call 8a ekana...Etsi pws to paizei i nuts exei apo to flop i K9...de mporw na skeftw kapoio allo fyllo pou mporouse na to paiksei etsi...

100ΒΒ ο Ηero,περισσοτερα ο αντιπαλος.

Οπως βλεπεις εχω με εντονα γραμματα τονισει οτι μετα απο τον hero υπαρχει tilted player οπου εχει κανει στα τελευταια 5 χερια 4bet κατι τετοιο και το απλο call ηταν trap για αυτον.

Καλως η κακως δεν εγινε κατι τετοιο και πηγαμε heads up στο φλοπ.

Tο θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσα θα κανει call με JJ/TT.

Αν ειναι να πασαρει τοτε δεν εχει κανενα νοημα το shove.

Τι θα ελεγες για ενα minraise στα 20?Αν εχει Α θα τα γυρισει all in και θα εχουμε snap fold ενω μπορει να κανει ευκολοτερο call με τα χερια που ανεφερα πριν.

min raise e?

den eixa pote skeftei oti 8a xe kapoia aksia auti i kinisi alla edw mou fainetai arketa logiki...

Plaka plaka se poies alles periptwseis exei logiki to min raise, genika to blepw apo fishes otan exoun nuts...

(Kai entaksei de milame gia terastia bets se sxesi me to stack)

Genika milaw gt to eida kai apo 2-3 paixtes sto GSOP kai me pareksenepse...

P.S. sorry gia ta greeklish, ti epa8e o convertor?

Για μένα εδώ κρίνετε αποκλειστικά στην εικόνα τη δικιά μας και του αντιπάλου..

Αν εγώ είμαι aggressive και μου αρέσει να απαντάω επιθετικά στα checks του αντιπάλου τότε μπορεί να έχει ακόμα και τον άσσο και να παίζει έτσι. Αλλά λίγο δύσκολο από πλευράς πιθανοτοτήτων. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση είμαστε μπροστά στις περισσότερες περιτώσεις από πλευράς μαθηματικών.

Όσον αφορά την πληροφορία του τρελλαμένου μετά από εμάς..

Αν ο raiser είναι TAG τότε πιστεύω ότι το raise του δεν δηλώνει δυνατό pp σε καμία περίπτωση γιατί δεν θα ήθελε τον tilted στην παρτίδα για κάποιο suckout, ούτε καν με weak ace. Οπότε αποκλείω την πιθανότητα του K-K.

Αν πάλι ο raiser είναι LAG θα είχε κάνει min raise preflop ή απλά limp με δυνατό pp.

Για μένα είσαι μπροστά, οπότε shove. Και call να μην έχεις (πράγμα δύσκολο) δε πας σε showdown και μπορεί να μη σε βάλει από λάθος εκτίμηση σε Q-Q, οπότε πάλι κερδισμένος είσαι.

Ntavelis έγραψε:

Αν ο raiser είναι TAG τότε πιστεύω ότι το raise του δεν δηλώνει δυνατό pp σε καμία περίπτωση γιατί δεν θα ήθελε τον tilted στην παρτίδα για κάποιο suckout, ούτε καν με weak ace. Οπότε αποκλείω την πιθανότητα του K-K.

Αν πάλι ο raiser είναι LAG θα είχε κάνει min raise preflop ή απλά limp με δυνατό pp.

E??

Ξαναδιαβασε λιγο αυτα που εγραψες..

Τελειως λαθος μου φαινονται.Η δεν διαβασες καλα το ποστ σου πριν πατησεις υποβολη η πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου για το NL50.

Απλά μιλάω για το τρόπο που χειρίζεται ο raiser τον tilted.

Δεν μιλάω αποκλειστικά για τον τρόπο που θα χεριστούμε εμείς την παρτίδα.

Προσπαθώ να βγάλω συμπεράσματα από το πως ποντάρει εκείνος για να παγιδέψει ή να αποφύγει τον τρελλαμένο μετά από εμάς..

Κοίτα, ξέρετε όλοι ότι δεν είμαι και από τους εμπειρότερους παίχτες εδώ μέσα οπότε μη με κατακρίνετε για τον τρόπο που σκέφτομαι. Προσπαθώ να συλλέξω πληροφορίες από τα πάντα..

Δεν ξέρω αν είμαι ακόμα σε σωστό δρόμο στη σκέψη μου.. Θα δείξει ο καιρός και η συζήτηση.. :P

Ntavelis έγραψε:

Απλα αυτα τα 2 που λες δεν εχουν καμια με καμια λογικη.

Δηλαδη αν ο raiser ειναι TAG γιατι το raise του δεν ειναι μεγαλο pp δεν μπορω να καταλαβω πως το σκεφτεσαι.

Και γιατι να φοβαται τον tilted ισα ισα τον θελει στην παρτιδα.

Επισης ενα Lag θα εκανε limp η minraise με μεγαλο pp?Πολυ δυσκολο..

Το ξερω οτι εχεις καλες προθεσεις και εχεις πολυ ορεξη για μαθηση και βελτιωση απλες θα ηταν καλυτερο να ποσταρεις περισσοτερο σε stakes που παιζεις και ο ιδιος και οταν ποσταρεις σε μεγαλυτερα απο αυτα να εισαι πιο προσεκτικος και να σκεφτεσαι 5 λεπτακια πριν.

Φιλικα παντα :) :)

foustouki έγραψε:

Ntavelis έγραψε:

Το ξερω οτι εχεις καλες προθεσεις και εχεις πολυ ορεξη για μαθηση και βελτιωση απλες θα ηταν καλυτερο να ποσταρεις περισσοτερο σε stakes που παιζεις και ο ιδιος και οταν ποσταρεις σε μεγαλυτερα απο αυτα να εισαι πιο προσεκτικος και να σκεφτεσαι 5 λεπτακια πριν.

Φιλικα παντα :) :)

[/quote:77ycuzl8]

twra einai pou den prokeitai na postarei se megalutera stakes,osa lepta k an to skeftei. :S

Μη μασάτε ρε παιδιά..

Δε παρεξηγώ. Όλα ok.

Μη νομίζετε ότι θα γλυτώσετε εύκολα από μένα.. ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ!! :P

Πέρα από την πλάκα..

Έχω ξαναπεί ότι γουστάρω να παίρνω μέρος σε συζητήσεις για το poker και επειδή είμαι πιτσιρικάς στο χώρο μπορεί να λέω π@π@ριές πολλές φορές. Μέχρι τώρα μου έχετε ξηγηθεί σπαθί και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Sorry αν δε γουστάρετε αυτά που λέω αλλά πιστεύω ότι από την όλη συμμετοχή μου κερδίζω. Ελπίζω να μην σας μπλέκω..

Τέλος το off topic..

shove all in χωρις 2η σκεψη...Αν είχε άσσο δεν θα πόνταρε ούτε τώρα μάλλον μικρότερο λοζέ έχει και άρκετες πιθανότητες να κάνει call κατά την γνώμη μου...

Ntavelis έγραψε:

γουστάρω να παίρνω μέρος σε συζητήσεις για το poker

Βασικη αρχη..

μπορεί να λέω π@π@ριές πολλές φορές.

Ολοι λεμε

αλλά πιστεύω ότι από την όλη συμμετοχή μου κερδίζω.

Αυτο μετραει.

Exeis ontos arketa diskoli apofasi..Parolauta egw tha eperna to risko na pigaina allin an kai ontos den eimai 100% sigouros oti eimai kai o kaliteros sto hand alla pisteuw oti iparxoun arketa pocket pairs pou tha ekanan to call (an skefteis kiolas oti to preflop action sou den upodilwnei kapio monster).Pantws kai i idea tou min.raise den mou fanike asximi alla parolauta egw tha pigaina allin gt i periptwsi na to plirwtheis an ontos eisai kaliteros (pou einai poly pithano)uparxei se arketa megalo bathmo kata ti gnwmi mou.

Basilis18 έγραψε:

Exeis ontos arketa diskoli apofasi..Parolauta egw tha eperna to risko na pigaina allin an kai ontos den eimai 100% sigouros oti eimai kai o kaliteros sto hand alla pisteuw oti iparxoun arketa pocket pairs pou tha ekanan to call (an skefteis kiolas oti to preflop action sou den upodilwnei kapio monster).Pantws kai i idea tou min.raise den mou fanike asximi alla parolauta egw tha pigaina allin gt i periptwsi na to plirwtheis an ontos eisai kaliteros (pou einai poly pithano)uparxei se arketa megalo bathmo kata ti gnwmi mou.

Συμφωνα με τα λεγομενα σου,αφου δεν εισαι σιγουρος οτι κερδιζεις κλπ κλπ οπως επισης αφου δεν εισαι σιγουρος οτι θα σε κανει call στο all in χωρις τον Α γιατι να μην κανεις απλα call και να παρεις το ποτ αν νικας αλλα και να μην χασεις ολο το stack σου αν εχει τον Α?

Αυτα που λες δειχνουν οτι κανεις call αλλα εσυ λες οτι κανεις all in.

Den thewrw oti to call einai badplay gt,nai...den eimai sigouros oti eimai mprosta..ta moves tou tairiazoun kai me Ax kai me KK apo ta opia xanw,alla opws lew kai parapanw teriazoun apollita kai me mikrotera pp sta opia eimai mprosta kai sta opia pisteuw oti to allin move exei value gt iparxei arketa megali pithanotita na parw to call.

Auto pou lew einai: Den eimai sigouros oti eimai mprosta alla pisteuw oti einai to pio pithano.Me to call sigoura tha eperna tin apantisi pou ithela ftina alla apo tin wra pou kserw oti iparxoun tossa filla pou kerdizw kai tha pezan me ton idio akrinws tropo..egw proposika tha eperna to risko kai ekana allin.

Αν ειχε ΤΤ και υπηρχε ακριβως το ιδιο action αλλα ησουν στην θεση του αντιπαλου,πονταρες στο river 10 και ο αντιπαλος στα γυρνουσε θα εκανες call?

foustouki έγραψε:

Αν ειχε ΤΤ και υπηρχε ακριβως το ιδιο action αλλα ησουν στην θεση του αντιπαλου,πονταρες στο river 10 και ο αντιπαλος στα γυρνουσε θα εκανες call?

Eksartate...apo to poios tha kathotan sti dikia mou!

Ενας παιχτης που δεν εχεις reads και εχεις παιξει λιγα χερια μαζι του.

Λοιπον αν η παρτιδα παιζοταν οπως αυτη που ποσταρα και στο river πονταρεις με ΤΤ JJ και κανει shove τι κανεις?

von_dracul έγραψε:

το χερι δεν συζηταμε να μην μαθουμε τελικα τι εγινε να δουμε και ποιανου το σκεπτικο ηταν πιο σωστο...

Το χερι το συζηταμε για να δουμε γενικοτερα τι ειναι καλυτερο και σωστοτερο σε τετοιες παρομοιες περιπτωσεις.

Δεν θυμαμαι τι εγινε τελικα στο χερι αλλα θα το ψαξω και θα σου πω.

foustouki έγραψε:

Ενας παιχτης που δεν εχεις reads και εχεις παιξει λιγα χερια μαζι του.

Λοιπον αν η παρτιδα παιζοταν οπως αυτη που ποσταρα και στο river πονταρεις με ΤΤ JJ και κανει shove τι κανεις?

FOLD! An kai me to jj pisteuw tha to skeftomoun arketa!

Αρα οπως λες εσυ για ενα παιχτη χωρις reads θα εκανες fold τα ΤΤ και μπορει fold και τα JJ.

Aυτος γιατι να σ κανει call?

Με λιγα λογια λεω οτι εφοσον δεν θα παρουμε value απο χειροτερα φυλλα αν κανουμε shove μηπως ειναι καλυτερο just call?

Απο την αλλη ειχα προτεινει πριν το min raise στα 20.Στην περιπτωση αυτη μας κανουν call τα φυλλα που αναφεραμε προηγουμενως και αν κανεις shove τοτε σιγουρα χανουμε.

Μηπως τελικα λοιπον η καλυτερη ιδεα ειναι το min raise εδω?