Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

All in me QQ preflop

Basilis18

Recommended Posts

Zitw prokatabolika siggnwmi gia to proxeiro hand history alla i partida den einai dikia mou,alla egine antikeimeno sizitisis me kapoious fillous kai tha ithela na akousw merikes akoma gnwmes.

To paixnidi einai SNG 1 table buy-in:10+1!Apo tous 10 pou ksekinisan exoun meinei 8.

Egw eimai chip leader ekini ti stigmi me 2500 panw katw kai ta blinds briskontai sta 15-30 kai to xeri mou:QQ

Player 1(UTG):FOLD

" " 2 :BET 75

EGW :CALL

Player 4 :FOLD

CO :FOLD

BUTTON :FOLD

SB :FOLD

BB :ALLIN (500 chips)

Player 1 :RE-RAISE ALLIN (2000 chips)

EGW :????

Eseis ti tha kanate?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχεις βαλει 75 μαρκες στο ποτ κανοντας call στο raise του utg+1.

Ο Shortstack κανει all in 500 και ο utg+1 2000 all in επισης.

Θεωρω οτι αυτος με το μικρο στακ εχει μεγαλο range αλλα με all in του raiser το range του φαινεται να ειναι πολυ δυνατο.

Πιστευω ομως οτι επειδη πιστευει οτι εσυ θα πασαρεις αν κανει all in μπορει πολυ ανετα να κανει αυτην την κινηση με JJ-TT και χαμηλοτερα PP,με ΑΚ οπως και με ΑQ AJ καθως πιστευει οτι ειναι μπροστα απο τον shortstack.

Τωρα το θεμα ειναι πως το βλεπεις εσυ.Αν ηξερες για παραδειγμα οτι εχει ΑΚ θα εκανες το call?

Αν χασεις το side και παρεις το main θα εχεις 3000 μαρκες ενω αν παρεις ολο το ποτ θα εισαι στις 5000.

Προσωπικα πιστευω οτι εισαι μπροστα κανω call για παω για 1τια.

• 5 months later...

ωραιος ο φουστουκης.. μου αρεσει πολυ η αναλυση που κανει. Κατα την γνωμη μου ο δευτερος ρεισορ θελει να σε βγαλει εξω και να τζογαρει με το μικρο στακ. Αλλη μια φορα θα συμφωνησω με τον φουστουκι οτι μαλλον κραταει ΑΚ και η αποφαση αν παρεις τις πιθανοτητες σου ειναι καθαρα δικια σου.

Λογω τραπεζιου και καταστασης εγω δεν θα κολαρα ας εχω πλεονεκτημα... θα τα πεταγα δικαιολογοντας τον εαυτο μου με την εξης προταση που μου εχει βγει σε καλο πολλες φορες "παιζω για να κερδισω... ας το καθυστερησω λιγο". Σε τουρνουα 500+ παιχτων θα τα εβλεπα διοτι τετοιες ευκαιριες δεν σου παρουσιαζονται συχνα.

Πιστευω οτι το να κολαρεις ειναι σωστο, αλλα και να τα πεταξεις ειναι σωστο.. Ειναι θεμα ανθρωπου... εξαλλου για ποκερ μιλαμε ;)

snk έγραψε:

Σε τουρνουα 500+ παιχτων θα τα εβλεπα διοτι τετοιες ευκαιριες δεν σου παρουσιαζονται συχνα.

)

pou sou parousiazontai pio syxna se tournoua 10 atomwn i 500wn??i mipws to idio?exoun sxesi ta blinds?to edge pou thewroume oti exoume se kathe trapezi/tour?to an exeis "deixei" to fyllo sou?to poioi einai oi antipaloi kai ti image exoun??