aronis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 re paidia uparxei problima me thn hol h mono ego den mporo na mpo sto hellenic poker? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 και εγώ hol εχω.Σύνδεση εχω κανονικά ομως δεν μπορώ να συνδεθώ με το room που πάίζω.Δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα. Ισως φταίνε οι διακοπές ρεύματος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Αφού άλλαξα router, (για 5 λεπτά το είχα βάλει και στο ψυγείο να κρυώσει) άλλαξα σύνδεση (από network card σε usb), πήρα τηλέφωνο για δεύτερη φορά στην HOL και μετά από 10 λεπτά αναμονής με ενημέρωσαν ότι έπεσε η σύνδεση της HOL με το εξωτερικό. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι μπορούσαμε να κάνουμε browsing σε Ελληνικά site αλλά δεν μπορoύσαμε να μπούμε σε αίθουσες poker. Όταν έπεσε η σύνδεση εγώ ήμουν online σε cash game σε τραπέζι 8/16$ Fixed limit, στο button με QQ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts