antonpitbull Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Duke, ο pro που 1ος ειπε οτι shovaρουμε με ΑΚ ειμαι εγω. Με τον matthewace ετυχε να γνωριστουμε πανω στο gsop ( ελπιζω να καταλαβες ποιος ειμαι small-big blind day 2 και psycho play day 1 ) και επειδη γνωριζει οτι παιζω ενα πολυ στρωτο παιχνιδι ( γελανε και οι πετρες ) ξερει οτι το fold του ηταν σωστο εκει με ΚΚ διοτι ολο κ καποιος αλλος pro της κλασης μου θα shovaρει με ΑΚ κ λογικα θα ειναι πισω με τα ΚΚ αφου εχει μονο Κ high σε αντιθεση με το Α high του προ.. Ελπιζω να τα παιρνετε στα σοβαρα αυτα που λεω για να φτασετε στο επιπεδο μου μια μερα.. Για οποιεσδηποτε απορειες παραθεστε την ερωτηση σας και θα απαντησω εντος ωρας γιατι κανω multitabling ταυτοχρονα.. Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 File mathew...Gia na dw an ktlva kala (gt molis ksipnisa ) auta pou les simfwna me tin analisi sou einai:.10% exei AA kai eisai poly pisw sti partida.20% exei ena mikroteris isxis fillo opws mikrotero pp i kati san AK alla parolauta tou xamogelai i thea tixi kai kerdizei (xaneis apo bad beat).kai se olo to upoloipo kerdizeis to pot? (70%???)An exeis ti diathesi na mou apantiseis gia na dw an ontos auto einai to skeptiko sou an ktlva swsta. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 LUADARKO έγραψε:paidia min ksexname ton short o opoios kanei ena kakisto call akoma k aa na exei dioti den exei nohma na kaneis trap me tetoio preflop action k tetoio stack,an k pisteuw oti exei kati se tt,jj.kai rixnei tis pithanotites mas apo 15-20% oso gia ton big,tis perissoteres fores,ena terastio raise ekei einai ak.polloi paixtes den apoxwrizontai me tpt to ak-47 asxeta an me tetoio action einai fold preflop imo.vevaia mporei na ta exei sprwksei kai me qq dioti den thelei pollous mesa alla k pali einai waste of chips me tosa blinds apo pisw,kai lathos logw tou preflop action.pame twra se auto pou fovomaste.AA?kai giati na ta valei ola?an etrwga akoma ena reraise px stis 2k tote nai mathew mporei na ton evaza se aa,alla auto to raise den mou kanei gia aa.opote pisteuw oti exei ak,qq vevaia enas logos pou mporei na pushare ekei me aa einai oti einai paixtaras skeftetai ena level panw apo emas exei katalavei oti paizei monster sto table k paei na parei max value. ok kai gia na kataliksw k kapou as ypothesoume oti kanoume to call k mpainei k o short.me vasi ta dika mou reads:1i periptwsi: kk vs jj vs ak : 56% 19% 25% 2i " " : kk vs jj vs qq : 66% 16% 18%3i : kk vs jj vs aa : 17% 17% 66%an paroume olo to pot vazoume 9500 na paroume 22,500 an paroume to side vazoume 9500 na paroume 15000opote sumfwna me to action kai me tous proxeirous ypologismous(sry m8 alla paizw tautoxrona) eimai call gia makroprothesmous kuriws logous.mou etyxe paromoia katastasi prosfata me ti diafora oti eixa tous 2 prwtous raiser na milane meta apo mena k auto itane pou mou ekane to call pio duskolo.den kserw ti na pw.einai polu duskolo na tous petakseis tous foustides Simfwnw apolyta oti ta mathimatika einai 10000% call.afto to kserw kai gw...nice read katarxin,..to fillo tou big stack to katalava kai gw...imoun 90/10 gia A-K/AA antistoixa...parola afta....pali...na to riskareis?...prosfata se ena tour stin Slovenia pou imun, paizame 8 wres kai eimastan sto bubble, 11 atoma ...o chip leader eixe 300,000, kai o 2os 280,000.....eimastan kai oi treis sto idio table..egw imoun shortstack..blinds: 2300/4600....UTG o Chip leader kanei raise ALL IN 300K!...mid position o second sta chips, foldarei K-K....oloi meiname me anoixto to stoma...mas eipe xaraktiristika : " to kserw oti ton exw...paizw 8 wres san malakas, na faw tin poustia twra den leei re paidia, ap ti stigmi pou eimai sigoura stis prwtes theseis ,an eixa poly megalo bankroll kai den me endiefere ennoeitai den tha to skeftomoun"....emeina ekpliktos....anw...koubenda na ginetai (btw o typas to pire to tour )...egw 9os, gia tin istoria ..lol Παράθεση
antonpitbull Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Οσο για τα ΚΚ ( περα απο την πλακα ) flat call με τα ποδια στο mouse γιατι πολυ απλα ειμαι μπροστα και ειναι το μονο που με ενδιαφερει.. Αν καταφερει ο pro και βρει Α χαρισμα του τα λεφτα.. Αλλα in the long run εγω θα βγαινω κερδισμενος.. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Ματ φιλε σε ενα σημειο μονο διαφωνω. Αφου λες οτι μονο με ΑΑ θα εμπαινες πρεπει μαλλον να συμπληρωσεις οτι ακομα και με ΑΑ μπορει να βγει το Q h to J .. και να φας το badbeat. Οποτε μου ακουγεται λιγο παραλογο ολο αυτο. Δηλαδη εχοντας ΚΚ ρισκαρεις να βρει ο αλλος Α αν εχει Α-Κ(3outs) η να εχει τους ΑΑ(ειναι λιγο δυσκολο) εκτος απτα badbeat του τυπου QQ-JJ.. Το ιδιο(badbeατ apo QQ-JJ) ισχυει βεβαια και αν εχεις ΑΑ απλα αποκλειεις το να εισαι πισω preflop..Αρα φιλε πετωντας τους ΚΚ η τον βαζεις σε ΑΑ που αν εχεις καποια read επανω στον παικτη οκ, η' δεν θες να πας σε ενα flop με 85-25 (Αν εχει ΑΚ..) Και που πιθανον καποιος απο ολους τους προηγουμενους του κοβουν outs.. αρα παιζει να ειστε και 85-15..% Δεν ειναι καλο spot αυτο??Δεν ξερω μου ακουγεται λιγο ultratight αλλα αν εσυ εχεις βρει τον τροπο να το διαχειριζεσαι ετσι τοτε παω πασο! Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 antonpitbull έγραψε:Duke, ο pro που 1ος ειπε οτι shovaρουμε με ΑΚ ειμαι εγω. Με τον matthewace ετυχε να γνωριστουμε πανω στο gsop ( ελπιζω να καταλαβες ποιος ειμαι small-big blind day 2 και psycho play day 1 ) και επειδη γνωριζει οτι παιζω ενα πολυ στρωτο παιχνιδι ( γελανε και οι πετρες ) ξερει οτι το fold του ηταν σωστο εκει με ΚΚ διοτι ολο κ καποιος αλλος pro της κλασης μου θα shovaρει με ΑΚ κ λογικα θα ειναι πισω με τα ΚΚ αφου εχει μονο Κ high σε αντιθεση με το Α high του προ.. Ελπιζω να τα παιρνετε στα σοβαρα αυτα που λεω για να φτασετε στο επιπεδο μου μια μερα.. Για οποιεσδηποτε απορειες παραθεστε την ερωτηση σας και θα απαντησω εντος ωρας γιατι κανω multitabling ταυτοχρονα..nai re katalava..plaka sou kanw re..to psycho bluff pou ekanes antonis itan stin day one re.....den ipirxe...to stoma mou to anoiksa san anakonda malaka..LOL. btw, to emathes oti pira to Side event?. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 antonpitbull έγραψε:Οσο για τα ΚΚ ( περα απο την πλακα ) flat call με τα ποδια στο mouse γιατι πολυ απλα ειμαι μπροστα και ειναι το μονο που με ενδιαφερει.. Αν καταφερει ο pro και βρει Α χαρισμα του τα λεφτα.. Αλλα in the long run εγω θα βγαινω κερδισμενος..xaxaxaxaxaxaxa..imoun sigouros..edw sto telefteo hand tou GSOP DAY 1, skeftosoun na callareis all in ta 9-9 sou epeidi pisteves oti exei A-K!!!!..( Egw en twmetaksi foldara JJ ) LOOOL Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 antonpitbull έγραψε:Οσο για τα ΚΚ ( περα απο την πλακα ) flat call με τα ποδια στο mouse γιατι πολυ απλα ειμαι μπροστα και ειναι το μονο που με ενδιαφερει.. Αν καταφερει ο pro και βρει Α χαρισμα του τα λεφτα.. Αλλα in the long run εγω θα βγαινω κερδισμενος..Ωχ αφου αρχισαν και οι donkpros να ποσταρουν ωρα να αποχωρησουμε εμεις! χαχαχαχα!ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΙΝ ΣΟΥ ΡΕ MOORMAN Παράθεση
antonpitbull Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 mathew ace έγραψε:antonpitbull έγραψε:Duke, ο pro που 1ος ειπε οτι shovaρουμε με ΑΚ ειμαι εγω. Με τον matthewace ετυχε να γνωριστουμε πανω στο gsop ( ελπιζω να καταλαβες ποιος ειμαι small-big blind day 2 και psycho play day 1 ) και επειδη γνωριζει οτι παιζω ενα πολυ στρωτο παιχνιδι ( γελανε και οι πετρες ) ξερει οτι το fold του ηταν σωστο εκει με ΚΚ διοτι ολο κ καποιος αλλος pro της κλασης μου θα shovaρει με ΑΚ κ λογικα θα ειναι πισω με τα ΚΚ αφου εχει μονο Κ high σε αντιθεση με το Α high του προ.. Ελπιζω να τα παιρνετε στα σοβαρα αυτα που λεω για να φτασετε στο επιπεδο μου μια μερα.. Για οποιεσδηποτε απορειες παραθεστε την ερωτηση σας και θα απαντησω εντος ωρας γιατι κανω multitabling ταυτοχρονα..nai re katalava..plaka sou kanw re..to psycho bluff pou ekanes antonis itan stin day one re.....den ipirxe...to stoma mou to anoiksa san anakonda malaka..LOL. btw, to emathes oti pira to Side event?.[/quote:x5a19xna]Ελα ρε??? Το σηκωσες ρε θυριο?? WELL DONE!! Θα μου πεις βεβαια εκανες DU στο 1ο δευτερολεπτο του τουρ πως να μην το σηκωσεις μετα.. Οσο για την μπλοφα ηταν hand gus hansen κ πιανει μονο οταν εχεις το image του psycho.. :woohoo: Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:Ματ φιλε σε ενα σημειο μονο διαφωνω. Αφου λες οτι μονο με ΑΑ θα εμπαινες πρεπει μαλλον να συμπληρωσεις οτι ακομα και με ΑΑ μπορει να βγει το Q h to J .. και να φας το badbeat. Οποτε μου ακουγεται λιγο παραλογο ολο αυτο. Δηλαδη εχοντας ΚΚ ρισκαρεις να βρει ο αλλος Α αν εχει Α-Κ(3outs) η να εχει τους ΑΑ(ειναι λιγο δυσκολο) εκτος απτα badbeat του τυπου QQ-JJ.. Το ιδιο(badbeατ apo QQ-JJ) ισχυει βεβαια και αν εχεις ΑΑ απλα αποκλειεις το να εισαι πισω preflop..Αρα φιλε πετωντας τους ΚΚ η τον βαζεις σε ΑΑ που αν εχεις καποια read επανω στον παικτη οκ, η' δεν θες να πας σε ενα flop με 85-25 (Αν εχει ΑΚ..) Και που πιθανον καποιος απο ολους τους προηγουμενους του κοβουν outs.. αρα παιζει να ειστε και 85-15..% Δεν ειναι καλο spot αυτο??Δεν ξερω μου ακουγεται λιγο ultratight αλλα αν εσυ εχεις βρει τον τροπο να το διαχειριζεσαι ετσι τοτε παω πασο! spotara einai...ennoeitai einai kalo spot..Apla..sto net eimai super-tight early stages...gia na sou dwsw na katalaveis..ekeini tin wra eixa 5 tables..ena mid stakes MTT akoma, 2 high stakes 9-handed sitngo,kai ena micro stakes MTT akoma...sta 4/5 imoun above average, kai eidika se afto super-stack...paizw oxi gia na diaskedasw(dystyxws)..to foldara gia to meta...den thelw ekeino to 15%, ..i toulaxiston an einai na ta valw me aftes tis sinthikes..tha exw AA.,..Vevaia eksartatai kai apo to bankroll.,..epanalambanw..poly nwris.. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 antonpitbull έγραψε:mathew ace έγραψε:antonpitbull έγραψε:Duke, ο pro που 1ος ειπε οτι shovaρουμε με ΑΚ ειμαι εγω. Με τον matthewace ετυχε να γνωριστουμε πανω στο gsop ( ελπιζω να καταλαβες ποιος ειμαι small-big blind day 2 και psycho play day 1 ) και επειδη γνωριζει οτι παιζω ενα πολυ στρωτο παιχνιδι ( γελανε και οι πετρες ) ξερει οτι το fold του ηταν σωστο εκει με ΚΚ διοτι ολο κ καποιος αλλος pro της κλασης μου θα shovaρει με ΑΚ κ λογικα θα ειναι πισω με τα ΚΚ αφου εχει μονο Κ high σε αντιθεση με το Α high του προ.. Ελπιζω να τα παιρνετε στα σοβαρα αυτα που λεω για να φτασετε στο επιπεδο μου μια μερα.. Για οποιεσδηποτε απορειες παραθεστε την ερωτηση σας και θα απαντησω εντος ωρας γιατι κανω multitabling ταυτοχρονα..nai re katalava..plaka sou kanw re..to psycho bluff pou ekanes antonis itan stin day one re.....den ipirxe...to stoma mou to anoiksa san anakonda malaka..LOL. btw, to emathes oti pira to Side event?.[/quote:1viwgrrr]Ελα ρε??? Το σηκωσες ρε θυριο?? WELL DONE!! Θα μου πεις βεβαια εκανες DU στο 1ο δευτερολεπτο του τουρ πως να μην το σηκωσεις μετα.. Οσο για την μπλοφα ηταν hand gus hansen κ πιανει μονο οταν εχεις το image του psycho.. :woohoo:[/quote:1viwgrrr]nai re to pira:)...eee malaka to kalytero itan to DU..tilt apo ti malakia pou ekana stin Day 2...(itan telika malakia ? ) kai me to pou kathomai settarw ta 10ria..alla malaka 8 wres meta apo to DU, olo squeeze klp imouna ase, skotwthika sto agxos gia na paw kala..anwi mblofa den ipirxe, epieikws world class, den exw komplex na to pw, parola afta, to "psycho" image leitourgise boumerang stin synexeia me to A-J...alliws den tha eixes call preflop ekei Παράθεση
antonpitbull Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Παρεπιπτοντως δε ξερω αν καταλαβες οτι το ΑJ τον εβγαλε 2ο στο τουρ.. Aφου εβαλε το μισο του stack με ΑJ το μονο που μπορω να πω ειναι well played (lol)!! Και το αστειο ειναι οτι ολοι αυτοι οι παικτες αν τους βγει την 1η φορα το κανουν και τις επομενες γιατι θεωρουν οιτ αφου τους βγηκε ειναι σωστο.. Οποτε δε βλεπω να βελτιωνεται το επιπεδο.. Το μονο που ελπιζω ειναι να περασα στο 500αρι που σιγουρα θα εχει ανεβασμενο επιπεδο και θα δουμε ( επλιζω ) καλο ποκερ.. Παράθεση
antonpitbull Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Στην day2 σου ειπα οτι ηταν μαλακια.. Μπορουσες να περιμενεις λιγο ακομα.. Βεβαια δεν ειναι τοσο απλο οσο το λεω, γιατι παιζουν πολλοι παραγοντες ( stack, blinds, M, το γεγονος οτι πλησιαζε η πληρωμη ) αλλα στην θεση θα περιμενα λιγο ακομα γ ενα καλυτερο spot. Προσεξε, δεν θα περιμενα καλυτερα φυλλο απο αυτο που επιασες ΑΛΛΑ καλυτερο spot! Οτι εγινε εγινε τωρα.. Στο 500αρι το σκεφτεσαι ν ανεβεις?? Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 antonpitbull έγραψε:Παρεπιπτοντως δε ξερω αν καταλαβες οτι το ΑJ τον εβγαλε 2ο στο τουρ.. Aφου εβαλε το μισο του stack με ΑJ το μονο που μπορω να πω ειναι well played (lol)!! Και το αστειο ειναι οτι ολοι αυτοι οι παικτες αν τους βγει την 1η φορα το κανουν και τις επομενες γιατι θεωρουν οιτ αφου τους βγηκε ειναι σωστο.. Οποτε δε βλεπω να βελτιωνεται το επιπεδο.. Το μονο που ελπιζω ειναι να περασα στο 500αρι που σιγουρα θα εχει ανεβασμενο επιπεδο και θα δουμε ( επλιζω ) καλο ποκερ..thartheis sto CyPT ta x-mas?..(sovara milaw-tha ginei..oxi nomima vevaia, alla diorganwsame to kalokairi to prwto me simetoxes 60 atoma, 340 evrw buy in,ael1979,mitsios3 mesa klp klp)..400 evrw buy in tha einai afto.. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 antonpitbull έγραψε:Στην day2 σου ειπα οτι ηταν μαλακια.. Μπορουσες να περιμενεις λιγο ακομα.. Βεβαια δεν ειναι τοσο απλο οσο το λεω, γιατι παιζουν πολλοι παραγοντες ( stack, blinds, M, το γεγονος οτι πλησιαζε η πληρωμη ) αλλα στην θεση θα περιμενα λιγο ακομα γ ενα καλυτερο spot. Προσεξε, δεν θα περιμενα καλυτερα φυλλο απο αυτο που επιασες ΑΛΛΑ καλυτερο spot! Οτι εγινε εγινε τωρα.. Στο 500αρι το σκεφτεσαι ν ανεβεις??file exw eksetastiki, kai eimai se steno kloio...alla einai ena 70% oti tha to peksw to 500...kai na se dw ekei pera na mou kaneis emena mblofitses...hahahaha....mia xara to epeksa to main event...afto to all in pou ekana apo kei ousiastika mou prosfere to side event...LOL Παράθεση
antonpitbull Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Cy as in Cyprus? Αν ειναι στην Κυπρο δεδομενου οτι το ακουω μολις τωρα λιγο δυσκολο.. Αλλα πες μου λεπτομερειες για το που κ το ποτε γιατι ποτε δε ξερεις.. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 antonpitbull έγραψε:Cy as in Cyprus? Αν ειναι στην Κυπρο δεδομενου οτι το ακουω μολις τωρα λιγο δυσκολο.. Αλλα πες μου λεπτομερειες για το που κ το ποτε γιατι ποτε δε ξερεις..yep, ill send u pm later..paw gia retsina twra...ta leme. Παράθεση
antonpitbull Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 mathew ace έγραψε:antonpitbull έγραψε:Στην day2 σου ειπα οτι ηταν μαλακια.. Μπορουσες να περιμενεις λιγο ακομα.. Βεβαια δεν ειναι τοσο απλο οσο το λεω, γιατι παιζουν πολλοι παραγοντες ( stack, blinds, M, το γεγονος οτι πλησιαζε η πληρωμη ) αλλα στην θεση θα περιμενα λιγο ακομα γ ενα καλυτερο spot. Προσεξε, δεν θα περιμενα καλυτερα φυλλο απο αυτο που επιασες ΑΛΛΑ καλυτερο spot! Οτι εγινε εγινε τωρα.. Στο 500αρι το σκεφτεσαι ν ανεβεις??file exw eksetastiki, kai eimai se steno kloio...alla einai ena 70% oti tha to peksw to 500...kai na se dw ekei pera na mou kaneis emena mblofitses...hahahaha....mia xara to epeksa to main event...afto to all in pou ekana apo kei ousiastika mou prosfere to side event...LOL[/quote:309o6j6g]ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗ!!! +ΕV move.. well played then.. nhΟσο για το 500αρι μακαρι να ανεβεις να αρχισω και το trash talking στο τραπεζι γιατι το εχω κ αυτο το χαρισμα οταν ειναι παικτες που γνωριζω στο τραπεζι :silly: Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Μathew επειδη δεν πιστευα αυτα που διαβαζα και απο σενα και απο πολλους αλλους στις προηγουμενες σελιδες και αν αρχισω να γραφω δεν προκειται να τελειωσω θα σ πω απλα οτι ειναι SNAP CALL και θα σου δικαιλογησω την γνωμη μου με επιχειρηματα ειτε αργοτερα το βραδακι με καποια ποστ που θα κανω ειτε απο κοντα.ΥΓ.Ποτε φευγεις κυπρο?Αν δεν σε δω μεχρι να φυγεις καλα χριστουγεννα και σε περιμενω δριμυτερο το 2010 με πολλα κολπα τα 2 μας.Θα τα πουμε απο κοντα.Φιλουθκια. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Μathew επειδη δεν πιστευα αυτα που διαβαζα και απο σενα και απο πολλους αλλους στις προηγουμενες σελιδες και αν αρχισω να γραφω δεν προκειται να τελειωσω θα σ πω απλα οτι ειναι SNAP CALL και θα σου δικαιλογησω την γνωμη μου με επιχειρηματα ειτε αργοτερα το βραδακι με καποια ποστ που θα κανω ειτε απο κοντα.ΥΓ.Ποτε φευγεις κυπρο?Αν δεν σε δω μεχρι να φυγεις καλα χριστουγεννα και σε περιμενω δριμυτερο το 2010 με πολλα κολπα τα 2 μας.Θα τα πουμε απο κοντα.Φιλουθκια.re stavro...den eipe kanenas oti den einai efkolo call..einai alitheia oti kseroume oti eimaste mbrosta...alla..to ethesa san erwtima , ..egw telika ekana fold re file..kai mou bgike se kalo meta..mipws prepei na anevoume kapoia epipeda kai na skeftoume kapws makroprothesma?..gia to tournoua p paizoume enoow..skeftesai diaforetika apo mena toulaxiston pokerika stavro..egw paizw mono tournoua. apokleistika tournoua..antilambanesai oti skeftomaste diaforetika..min pareksigiseis, den lew oti afto kanw, apla epeidi mou etixe mia ,kai mono mia fora afto to pragma ,na kanw fold ,me tetoia katastasi mbrosta mou, kai meta eida oti bgike (tha mou peis etixe) pros yper mou afto to fold, anarwtithika kai eipa mipws prepei na bgoume eksw apo to kouti twn bibliwn kai kanonwn..na anevoume-( i na katevoume )-kapoia epipeda(na peiramatistoume) diladi....kanontas megala fold , i megala call!-antistoixa,kiniseis i opoies tha aposkopoun se mellontikes pio solid kiniseis.Tha mou peis ti pio solid apo to na exeis KK kai na eisai 90% sigouros oti o allos exei A-K..swsto kai afto re gmt.1000 fores an mou ksanatixei tha patisw snap call..Apla to ethesa san antikeimeno pros sizitisi..Giati na mboume stin diadikasia tou showdown preflop all in apo twra..1 wra paizoume..exoume ktisei ena terastio stack....san ena paradeigma sto opoio pragmatika thelw na mou apantiseis sou lew to eksis..: Eisai sto Final Table enos MTT, kai eisai Chip Leader , me 600k, me ton 2o na einai sta 500k, kai ton 3o sta 100k...oi alloi oloi einai gyrw sta 50-60k...Eisai massive chip leader me liga logia..eiste 9 sto trapezi..o 5os pairnei $1000..kai meta pame panw panw..eisai sto big me KK..Kanei all in apo to small o 2nd sta ships 550k...KAI SOU LEEI : EXW A-K......kAneis call?.. egw proswpika oxi..gia evnoitous logous..u get my point?. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 profanws omws ekei einai final table einai diaforetika ta pragmata..anw..Fevgw kyriaki re..deftera exoume 100ri freezout ston Gunner_cy... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Στο χερι που ανεφερες πριν πιστευω οτι με fold και μερικα steals και λιγη πιεση ειμαι στην 3αδα μπορει οποτε πολυ πιθανο να κανω μην μπλεξω σε καμια παρτιδα με τον 2ο chipleader απο την στιγμη που υπαρχουν πολλα ατομα με το 1/10 του stack μου.Καταλαβαινω τον τροπο σκεψης σου αλλα ειναι διαφορετικο το ft με την αρχικα blind lvl του mtt. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Να σαι ρωτησω και εγω κατι τωρα.Αν εχεις ΑΑ εκει και παιζεις εκτος bankroll σε ενα μεγαλο mtt ας πουμε WCOOP το 500αρι με εισητηριο απο sat τι κανει με τους ΑΑ εκει οταν καθε θεση δινει καποια 5ψηφια ποσα παραπανω και τα stack ειναι οπως τα ανεφερες πριν τοτε τι κανεις αν παει all in ο 2ος chip leader? :) Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Να σαι ρωτησω και εγω κατι τωρα.Αν εχεις ΑΑ εκει και παιζεις εκτος bankroll σε ενα μεγαλο mtt ας πουμε WCOOP το 500αρι με εισητηριο απο sat τι κανει με τους ΑΑ εκει οταν καθε θεση δινει καποια 5ψηφια ποσα παραπανω και τα stack ειναι οπως τα ανεφερες πριν τοτε τι κανεις αν παει all in ο 2ος chip leader? :)Afou einai ektos tou bankroll mou eimai poly xaroumenos pou eimai ekei etsi?..kai to poso pou idi pairnw einai megalo, poly megalo..filaraki tha kanw call,..me varya kardia...an kai kserw ta odds einai ta idia, oti PP kai na exei...ena 20% tha to exei..to idio diladi an exw KK kai kserw oti exei AK...me afto to skeptiko paso prepei na kanw kai tous assous :) LOL...alla den mborw na tous katevasw....einai thema ithikis.. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Ακριβως για αυτο σ εκανα την ερωτηση.Γιατι μπορει το θεμα σου να ειναι για ενα laydown ΚΚ σε αρχικα σταδια του τουρνουα για τους χ,ψ,ω λογους αλλα συμφωνα με αυτα που λες και τα επιχειρηματα που δινεις θα πρεπει να πασαρες και ΑΑ σε εκεινο το σημειο.Ναι μιλαω για το αρχικο σημειο του τουρνουα.Συμφωνα με τα επιχειρηματα σου ετσι.Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω και που το παω :) Παράθεση
Recommended Posts