Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Ε

Δεν μπορω να καταλαβω τοσο πολυ τα περιφρονουν τα λεφτα, καλοι παιχτες δε λεω αλλα δεν εχουν κανενα σεβασμο. Ο Hellmuth μπορει να ειναι nit και να λεει βλακειες οτι ειναι ο καλυτερος αλλα ειναι πιο σοβαρος δεν πηρε μερος σε κανενα "coin-flip" και γενικα φαινοταν οτι αντιμετωπιζει το παιχνιδι πιο σοβαρα και με σεβασμο.

to you its poker man,to me ITS MY LIFE.

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

LUADARKO έγραψε:

iJustRiveredYou έγραψε:
Ε

Δεν μπορω να καταλαβω τοσο πολυ τα περιφρονουν τα λεφτα, καλοι παιχτες δε λεω αλλα δεν εχουν κανενα σεβασμο. Ο Hellmuth μπορει να ειναι nit και να λεει βλακειες οτι ειναι ο καλυτερος αλλα ειναι πιο σοβαρος δεν πηρε μερος σε κανενα "coin-flip" και γενικα φαινοταν οτι αντιμετωπιζει το παιχνιδι πιο σοβαρα και με σεβασμο.

to you its poker man,to me ITS MY LIFE.[/quote:tp4vbhr0]

:laugh: :laugh: Προσέχε Φιλ πως τα λές γιατί ανατριχιάσαμε.

-Εαν δεν ξέρετε καλά την διάθεση των παικτών στο τραπέζι μπορείτε να προτείνετε ενα φλιπάκι για να την μάθετε. Για την συνέχεια προσέχτε τους παίκτες που θα δεχτούν ανετα, μην προσπαθήστε να τους μπλοφάρετε κ προσοχή στα πονταρίσματα σας, ενω μπορέιτε κ πρέπει να κανετε συχνά outplay σε αυτούς που δεν θα δεχτούν.

-Οπόιος βρει, ποιος παίκτης ΔΕΝ έκανε outplay τον Φιλ κερδίζει 1Μ$!!

-Οπόιος καταφέρει να μετρήσει τα limp κ τα fold του ΦΙλ μετά απο το στανταρντ raise στο After dark cash game, κερδίζει μια τυρόπιτα.

-Oποιος βρεί, ποιος παίκτης ήταν on tilt k σε κάθε κάθε του λέξη, βάζανε κ απο ένα μπιπ κερδίζει μία τσίχλα.

-Οποιος βρεί, ποιος παίκτης περίμενε με την καραμπίνα κ έκανε τρελλά raises κάθε φορά που έπιανε ένα μεγάλο φύλλο, κάνοντας τους άλλος παίκτες να μειδιούν ενώ προσπαθούσε να πείσει τους αντιπαλους του οτι είναι on steaming για να παίξουν μαζί του, κερδίζει μία καραμέλα.

Οπόιος βρει τον παίκτη που ενω ήταν μακραν ο πιο άθλιος παίκτης στο τραπέζι νομιζε στο τέλος οτι έπαιξε τέλεια κ ότι είναι ο καλύτερος, κερδίζει μιά χειραψία μαζί μου.

Μαθήματα πόκερ κ στάσης ζωής απο εναν παγκόσμιο πρωταθλητή κ κάτοχο 11 μπρασελέ!!!!

Στο δια ταυτα, ποιος δεν θέλει ενα τέτοιον παίκτη στο τραπέζι του?

RESPECT :P:P:P

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

LUADARKO έγραψε:
iJustRiveredYou έγραψε:
Ε

to you its poker man,to me ITS MY LIFE.[/quote:1k6xmfsh]

:laugh: :laugh: Προσέχε Φιλ πως τα λές γιατί ανατριχιάσαμε.

-Εαν δεν ξέρετε καλά την διάθεση των παικτών στο τραπέζι μπορείτε να προτείνετε ενα φλιπάκι για να την μάθετε. Για την συνέχεια προσέχτε τους παίκτες που θα δεχτούν ανετα, μην προσπαθήστε να τους μπλοφάρετε κ προσοχή στα πονταρίσματα σας, ενω μπορέιτε κ πρέπει να κανετε συχνά outplay σε αυτούς που δεν θα δεχτούν.

-Οπόιος βρει, ποιος παίκτης ΔΕΝ έκανε outplay τον Φιλ κερδίζει 1Μ$!!

-Οπόιος καταφέρει να μετρήσει τα limp κ τα fold του ΦΙλ μετά απο το στανταρντ raise στο After dark cash game, κερδίζει μια τυρόπιτα.

-Oποιος βρεί, ποιος παίκτης ήταν on tilt k σε κάθε κάθε του λέξη, βάζανε κ απο ένα μπιπ κερδίζει μία τσίχλα.

-Οποιος βρεί, ποιος παίκτης περίμενε με την καραμπίνα κ έκανε τρελλά raises κάθε φορά που έπιανε ένα μεγάλο φύλλο, κάνοντας τους άλλος παίκτες να μειδιούν ενώ προσπαθούσε να πείσει τους αντιπαλους του οτι είναι on steaming για να παίξουν μαζί του, κερδίζει μία καραμέλα.

Οπόιος βρει τον παίκτη που ενω ήταν μακραν ο πιο άθλιος παίκτης στο τραπέζι νομιζε στο τέλος οτι έπαιξε τέλεια κ ότι είναι ο καλύτερος, κερδίζει μιά χειραψία μαζί μου.

Μαθήματα πόκερ κ στάσης ζωής απο εναν παγκόσμιο πρωταθλητή κ κάτοχο 11 μπρασελέ!!!!

Στο δια ταυτα, ποιος δεν θέλει ενα τέτοιον παίκτη στο τραπέζι του?

RESPECT :P:P:P[/quote:1k6xmfsh]

Εγω δεν ειπα οτι δεν εγινε outplay απο ολους, ειναι φανερο οτι το στυλ του ειναι ξεπερασμενο για τα σημερινα cash games. Ειναι σιγουρα +EV για ολους τους υπολοιπους στο τραπεζι.

Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι μου κανει εντυπωση η ανεση που πετανε 100Κ σε ενα flip, δηλαδη οκ τι bankroll εχουν ολοι αυτοι για να εχουν τετοια ανεση? :unsure: Επισης δεν ειναι και το σωστο παραδειγμα για televised poker, οταν βλεπεις εναν επαγγελματια να πεταει ενα τετοιο ποσο(εστω και αν ειναι ενα buy-in για αυτον) σε ενα flip. Και νομιζω οτι γνωριζονται πλεον τοσο καλα που δε χρειαζετε να πεταξουν 100Κ για να δουν ποιον πρεπει να προσεχουν και ποιον οχι..

Δεν ειπα οτι ο hellmuth ειναι παιχταρας... Φερε την τυροπιτα τωρα.. :P:P

Δημοσίευση
iJustRiveredYou έγραψε:

Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι μου κανει εντυπωση η ανεση που πετανε 100Κ σε ενα flip, δηλαδη οκ τι bankroll εχουν ολοι αυτοι για να εχουν τετοια ανεση? :unsure: .........

Δεν ειπα οτι ο hellmuth ειναι παιχταρας... Φερε την τυροπιτα τωρα.. :P:P

Αυτό ακριβώς. Δεν έχει να κάνει με τον σεβασμό στο παιχνίδι αλλα ποιος έχει την άνεση να το κάνει. Κ αυτός δεν είχε. Πλήρης αποκαθήλωση του "φαντασμένου" απλα Χέλμουτ.

ΔΕν μου είπες νούμερο με τα limp κ fold για να κερδίσεις την τυρόπιτα.