Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Μας κοροϊδεύουν!

Havalencia

Recommended Posts

Πριν λίγες μέρες έγινε κάτι αντίστοιχο σε άλλο τουρ και δεν το πόσταρα. Το κάνω για να πάρω γνώμες σχετικά με το αν τελικά υπάρχει διαβλητότητα. Πραγματικά κάτι τέτοια δεν μπορώ να τα απαντήσω!

Δεν μπορώ να το μεταφέρω με κάποιο τρόπο αλλά λέω ότι μιλάμε για INSTANT CALL.

EDIT: Από το chat στο επόμενο χέρι

"Dealer: Havalencia finishes in 444th place

Dealer: Hand #16905036730

achan1285: steen

Havalencia (Observer): it cannot be rigged

achan1285: how do u snap call tat

Dealer: nasellone has 15 seconds left to act"

MP1 (t7693)

MP2 (t4490)

MP3 (t7752)

Hero (CO) (t6350)

Button (t40103)

SB (t18005)

BB (t32642)

UTG (t17181)

UTG+1 (t33037)

Hero's M: 6.05

Preflop: Hero is CO with :Tdiamond:, :Theart:

1 fold, UTG+1 bets t800, 3 folds, Hero raises to t6300 (All-In), 2 folds, BB calls t5900, 1 fold

Flop: (t14050) :8club:, :4club:, :7heart:(2 players, 1 all-in)

Turn: (t14050) :5spade:(2 players, 1 all-in)

River: (t14050) :9diamond:(2 players, 1 all-in)

Total pot: t14050

Results:

BB had :6heart:, :9club: (straight, nine high).

Hero had :Tdiamond:, :Theart: (one pair, tens).

Outcome: BB won t14050

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το αν καποιες φορες οι αντιπαλοι μας παιζουν χαλια χωρις λογικη και μας κερδιζουν δεν παει να πει κατι.

Απλα ετυχε.Ιδιες πιθανοτητες για ειχε και με 88αρια.

Τωρα το γιατι κανει utg+1 bet και μετα call στο all in σου ειναι καθαρα δικαιωμα του.

Εχει τις μαρκες και τις κανει οτι θελει.

Τους θελεις αυτους τους παιχτες.

Δεν διαφωνώ στο ότι θέλω τέτοιους παίκτες. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει αυτό το call. Έχουν υπάρξει και άλλα all in δεν τα χει κάνει call δεν έχει δείξει τρελός. Ούτε εγώ ούτε έχουμε κάποιο προηγούμενο. Προφανώς θα ήταν τρελό αλλά γίνεται να με πάει all in ξέρω εγώ αν είχα κάνει raise. Αλλά κάνει call στο all-in θα υπάρξει σίγουρα showdown. Δεν πάει καν all in για να διώξει ποιο εύκολα τους πίσω μετά από αυτόν. Για αυτό λέω pots! :blink: :woohoo:

Havalencia έγραψε:

Δεν μπορώ να το μεταφέρω με κάποιο τρόπο αλλά λέω ότι μιλάμε για INSTANT CALL.

Αν το βαλεις αυτο στο wikipedia θα σου βγαλει για αποτελεσμα: missclick

μεχρι και οι πετρες το ξερουν.

Το τι θα κανει και για ποιο λογο το κανει δεν μπορεις να το ξερεις.

Μπορει να ηταν miss click,μπορει να ηταν μεθυσμενος,μπορει να βαρεθηκε,μπορει να θελει να τζογαρει,1002 μπορει.

Εσυ απλα κρατα σημειωσει και ολα οκ.

gl με τους επομενους τρελους.

Ενταξει Bad beat απο τα λιγα δε λεω, πολυ περιεργο το instant call.. :S :S

Εγω πριν καμια βδομαδα αποκλειστηκα απο ενα τουρνουα ειχα 2 pair :Adiamond::Kheart: πεφτω πανω σε set mε :7diamond: αρια στο River (εκανε call το μεγαλο raise με :7diamond::7heart: σε board :Adiamond::Kheart::4club: ...) μετα ακριβως το επομενο hand ειχα :Aspade::Qspade: μου ανοιγουν παλι 2 pair σε board :Aheart::Qheart::3club: και κανω all-in τα υπολοιπα(ειμουν short stack μετα το προηγουμενο hand) και χανω απο τον ιδιο τυπο με set απο :3diamond: αυτη τη φορα.. :woohoo:

Τι να πεις.. Παντως εχω παρατηρησει οτι παιζει πολυ bad beat στο online γενικα, δε με ενοχλει τοσο γιατι σε βαθος χρονου θα τα παρεις πισω απλα εκεινη τη στιγμη ειναι για πολλα νευρα(ναι τιλτάρω πολυ ευκολα.. :P:P )

Δε νομιζω οτι κατι ειναι στημενο εναντιον σου απλα πιστευω οτι τα site θελουν να δημιουργουνται μεγαλα ποτ για να παιρνουν μεγαλυτερο rake οποτε κατι ασυνηθιστα bad beat δε μου κανουν εντυπωση πλεον..

iJustRiveredYou έγραψε:

Τι να πεις.. Παντως εχω παρατηρησει οτι παιζει πολυ bad beat στο online γενικα, δε με ενοχλει τοσο γιατι σε βαθος χρονου θα τα παρεις πισω απλα εκεινη τη στιγμη ειναι για πολλα νευρα(ναι τιλτάρω πολυ ευκολα.. :P:P )

Δε νομιζω οτι κατι ειναι στημενο εναντιον σου απλα πιστευω οτι τα site θελουν να δημιουργουνται μεγαλα ποτ για να παιρνουν μεγαλυτερο rake οποτε κατι ασυνηθιστα bad beat δε μου κανουν εντυπωση πλεον..

Μονο ενα 5% τα παιρνει πισω.Ρωτα ποσοι ελληνες πιστευουν οτι μπορουν να νικησουν το online poker.Αν ειναι κατω απο 50% τρυπα μου την μυτη.

Οσο για την δευτερη παραγραφο αυτο που λες ειναι ενας μεγαλος μυθος.Οσο ανεβαινουν τα stake το rake εχει ενα οριο το οποιο ετσι και αλλιως συμπληρωνεται στο max απο blinds και ενα raise και caller πχ οποτε στην πραξη και all in και οι 6 αντιπαλοι να μπαινουν σε καθε παρτιδα η εταιρια δεν θα κερδισει ουτε $ παραπανω.

Προφανώς και ήμουν tilted. Είχα ήδη χάσει ούτως η άλλως σε 2 τουρ πριν. Το ένα με ΑΑ vs Α7 μετά από 72Τ φλοπ και το δεύτερο με AA vs AJ vs KK σε all in preflop (k sto flop).

Soz again κλείστε το αν είναι.

Δεν ξερω για το 5% που λες και δεν ξερω για ποια stakes μιλας οτι θεωρουν οτι μπορουν να κερδισουν. Αν με ρωταγε καποιος δε θα απαντουσα με ενα ναι η με ενα οχι αλλα θα ελεγα οτι εξαρταιται απο τη μελετη που εχει ριξει ο καθενας απο την εξασκηση και σε τι stakes παιζει η θελει να παιξει. Δε νομιζω οτι ειναι τοσο απλο να πεις ναι μπορω να κερδισω το online poker η οχι, δηλαδη με ενα ναι σημαινει οτι μπορει να παιξει high stakes και με ενα οχι οτι δεν μπορει να κερδισει το ΝL10.?

Οσο για το τελευταιο δεν διαφωνω μια θεωρια ειπα που διαβαζω συχνα για τα online rooms και μου κανει αισθηση οτι παιζει και να ισχυει. Σιγουρα με τη λογικη που λες αν συμπληρωνεται το rake στα μεγαλα stakes δεν τους συμφερει καθολου παιρνουν τοσο μεγαλα ποσα που θα ηταν χαζο να εκαναν τιποτα "περιεργο" και να ρισκαρουν.

iJustRiveredYou έγραψε:

Δεν ξερω για το 5% που λες και δεν ξερω για ποια stakes μιλας οτι θεωρουν οτι μπορουν να κερδισουν. Αν με ρωταγε καποιος δε θα απαντουσα με ενα ναι η με ενα οχι αλλα θα ελεγα οτι εξαρταιται απο τη μελετη που εχει ριξει ο καθενας απο την εξασκηση και σε τι stakes παιζει η θελει να παιξει. Δε νομιζω οτι ειναι τοσο απλο να πεις ναι μπορω να κερδισω το online poker η οχι, δηλαδη με ενα ναι σημαινει οτι μπορει να παιξει high stakes και με ενα οχι οτι δεν μπορει να κερδισει το ΝL10.?

Εννοειται οτι με αυτο που ειπα πριν οτι εννουσα οτι νικαει καποιος το lvl που παιζει και οχι γενικοτερα το online poker.

Οσο για το τελευταιο δεν διαφωνω μια θεωρια ειπα που διαβαζω συχνα για τα online rooms και μου κανει αισθηση οτι παιζει και να ισχυει. Σιγουρα με τη λογικη που λες αν συμπληρωνεται το rake στα μεγαλα stakes δεν τους συμφερει καθολου παιρνουν τοσο μεγαλα ποσα που θα ηταν χαζο να εκαναν τιποτα "περιεργο" και να ρισκαρουν.

Μα δεν εχουν να ρισκαρουν για κατι.Το max rake παιρνουν απο καθε παρτιδα στα mid+ πανω stakes,οτι και να κανουν τοσο θα παιρνουν αφου υπαρχει cap.

Ορίστε το rake από την Pokerstars για stakes 200/400. Στην Ftiilt αν δεν κάνω λάθος είναι λίγο μικρότερο το μέγιστο σε αυτά τα stake. Σε heads up το rake είναι .50 μέγιστο ανα παρτίδα ανεξαρτήτου stake.

$100/$200 and higher

Number of players/ Rake per Pot/ Max Rake

2-3/ $1.00 for each $100 in Pot/ $2.00

4-10/ $1.00 for each $100 in Pot/ $5.00

Όσο για τον τίτλο του thread Ηavalencia, επέτρεψε μου να τον δανειστώ να γράψω κανά άρθρο επί ευκαιρίας που το έχω παραμελήσει.

Το λέω συχνά πάνω στην στιγμή που συμβαίνουν τα απίστευτα και εγώ, αλλά στο τέλος της μέρας/του μήνα/εξάμηνου όλα εξισσοροπούνται εφόσον διατηρούμε την ψυχραιμία μας και συνεχίζουμε να παίζουμε καλά. Εμείς κοροιδεύουμε τον εαυτό μας αν επηρεαζόμαστε και μάλλον περισσότερο από ότι οι καμικάζι που απλά πατάνε call με any two uno cards χωρίς λογική.

Erev0s έγραψε:

Το λέω συχνά πάνω στην στιγμή που συμβαίνουν τα απίστευτα και εγώ, αλλά στο τέλος της μέρας/του μήνα/εξάμηνου όλα εξισσοροπούνται εφόσον διατηρούμε την ψυχραιμία μας και συνεχίζουμε να παίζουμε καλά. Εμείς κοροιδεύουμε τον εαυτό μας αν επηρεαζόμαστε, μάλλον.

+1

Thanks που το εψαξες για το rake Μιχαλη.

Ισως σταματησει αυτη η φημη "στο online δινουν καλα φυλλα για να κανουν μεγαλα ποτ και να τα παιρνουν απο το rake"

"Όσο για τον τίτλο του thread Ηavalencia, επέτρεψε μου να τον δανειστώ να γράψω κανά άρθρο επί ευκαιρίας που το έχω παραμελήσει."

Fire this mod. :) :)

Όσον αφορά το rake.

Στα low stakes το rake είναι πρόβλημα.

Όχι εξαιτίας των θεωριών συνομωσίας που υπάρχουν, αλλά γιατί αφαιρεί μεγάλο ποσοστό των κερδών. Έως και το .5/1 (ίσως κ ένα κλικ πιο πάνω) έχουμε ουσιαστικά έναν πιο δύσκολο αγώνα απέναντι στο rake, παρά με τους αντιπάλους μας. Το rake που παίρνει η εταιρία αναλογικά με το κέρδος που μπορεί κάποιος να έχει είναι μεγάλο.

Είναι ένας από τους λόγους που είναι δύσκολο να ανέβει κάποιος από τα micro-stakes προς τα πάνω. Το ισοσταθμίζει όμως κάτα κάποιο τρόπο νοοτροπία των αντιπάλων σε αυτά τα stakes.

Kαλά εντάξει στα sng ta 9aria turbo ΕΙΔΙΚΑ η κατασταση ειναι τραγική.

Pokerstars που δε εχεις ουσιαστικά rakeback εκτος εαν εισαι SNE.

6+0.50$ turbo ανα 12άδα multitabling πχ βάζεις 78$ aπο τα οποια τα 6$ είναι rake δινεις ~8% rake.

Οι δε κακόμοιροι που παιζουν τα 3+0.40$ turbo πραγματικά παλεύουν ΚΥΡΙΩΣ εναντια στο rake,γιατι φτανει το ~12% σε αυτους.

Εγώ το θεωρώ εκμετάλευση αυτο το πραγμα για τα STT sng.Αλλά ετσι βγαίνουν τα εκατομύρια για την κάθε εταιρία ,απο τους GRINDERS.

Σόρρυ αλλά πρέεπι να το γράψω κάπου μπας και ξετιλτάρω έστω λίγο. Αναφερόμαστε στον ίδιο παίκτη και στις 2 παρτίδες με διαφορά περίπου 10 χεριών (άντε 20). :woohoo: :woohoo:

50 θέσεις πριν μπούμε στα λεφτά (το πολύ 10 λεπτά σε τέτοια τουρ). Average γύρω στα 17κ

MP3 (t29328)

CO (t5733)

Button (t3545)

SB (t5849)

BB (t13350)

UTG (t18259)

UTG+1 (t11055)

MP1 (t3010)

Hero (MP2) (t21635)

Hero's M: 16.77

Preflop: Hero is MP2 with :Jclub:, :Jheart:

1 fold, UTG+1 calls t500, 1 fold, Hero bets t2000, 5 folds, UTG+1 calls t1500

Flop: (t5290) :2spade:, :8heart:, :3club:(2 players)

UTG+1 checks, Hero bets t3500, UTG+1 raises to t8995 (All-In), Hero calls t5495

Turn: (t23280) :4diamond:(2 players, 1 all-in)

River: (t23280) :Qspade:(2 players, 1 all-in)

Total pot: t23280

Results:

UTG+1 had :4spade:, :4heart: (three of a kind, fours).

Hero had :Jclub:, :Jheart: (one pair, Jacks).

Outcome: UTG+1 won t23280

UTG (t34748)

UTG+1 (t26412)

MP1 (t43768)

MP2 (t4730)

MP3 (t14488)

CO (t30418)

Button (t19410)

SB (t3960)

Hero (BB) (t13280)

Hero's M: 8.68

Preflop: Hero is BB with :Aclub:, :Aheart:

6 folds, Button bets t1800, 1 fold, Hero raises to t4200, Button calls t2400

Flop: (t9330) :4club:, :Jdiamond:, :Tspade:(2 players)

Hero bets t9010 (All-In), Button calls t9010

Turn: (t27350) :2spade:(2 players, 1 all-in)

River: (t27350) :3spade:(2 players, 1 all-in)

Total pot: t27350

Results:

Button had :3heart:, :3diamond: (three of a kind, threes).

Hero had :Aclub:, :Aheart: (one pair, Aces).

Outcome: Button won t27350

Υ.Γ. Προς mods έχει κολλήσει ο μετατροπέας B)

Μόλις δοκίμασα τον Μετατροπέα, δουλεύει κανονικά, απλώς πρέπει να περιμένειες μερικά δευτερόλεπτα (5-6)..

Τα μετατρέπω σε λίγο και στο ποστ σου για να το τεστάρω ξανά...

ΥΓ. H αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να κάνω κλικ στο Μετατροπή 2 φορές στο πρώτο hand, ενώ στο δεύτερο να ανοίξω και να κλείσω το αναδυόμενο παράθυρο... Θα κοιτάξω να δω τι φταίει, όμως η λειτουργία δουλεύει, έστω και με κάποια μικροθεματάκια.