Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν επαιζα εγω απλα το ειδα σε ενα video του deuces cracked και μου εκανε εντυπωση.. Δεν ξερω να ποσταρω καλα hands αλλα θα προσπαθησω.. :P

6players NL25

Hero is on the button(25$)

CO calls (30.94$)

Hero raises to 1$ with :Aclub::9spade:

SB folds

BB folds

CO calls 1$

Flop comes :6diamond::6heart::3heart:

CO checks

Hero bets 1.5$

CO calls 1.5$

Turn is :Jclub:

CO checks

Hero bets 4.25$

CO calls 4.25$

River is :8club:

CO bets 8$ into 13.16$ pot

Hero calls 8$

CO shows :2heart::Kheart:

Hero wins pot 28.36$

Εκει στο river bet λεει αυτος "i honestly think he has a missed flush draw i'm gonna call. It doesn't make sense to do that with a made hand unless he hits a full boat."

Και το παρουσιαζει σαν "standard play" Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη μπορει να ειχε ενα :6diamond: και να εκανε trap πολυ ευκολα Α6,Κ6 η ακομα και TP ευκολα QJ,KJ,AJ γενικα κατι που κερδιζει το Α high πως κανει ο αλλος call τοσο ευκολα.? :unsure:

Δημοσίευση

Ο αντιπαλος κανει limp και μετα κανει call σε raise 4bb.Αρα ειναι πολυ δυσκολο να εχει Α6,Κ6 κλπ που λες παραπανω.

Επισης αν ειχε AJ,KJ,QJ και αποφασισε να κανει call στο φλοπ ειτε γιατι πιστευε οτι ειναι μπροστα ειτε εκανε floating πιανοντας top pair αφου εκανε απλα call turn κανει 99% check και στο river 1)δεν ειναι σιγουρος οτι κερδιζει με τον J , 2)αν μπλοφαρουμε μας δινει αλλο μια ευκαιρια να πονταρουμε και να κανει call.

Oποτε με λιγα λογια αυτο το lead bet στο river ειναι 33,66 ισως και 88 αναλογα με τι αντιπαλο εχουμε να κανουμε.Αναλογα με τα reads που εχει ο συγκεκριμενος θα εχει δει αν τα καλα του φυλλα τα κανει slow play η fast play οποτε ισως εχει παραπανω ενδειξεις οτι δεν εχει full house ο αντιπαλος.

Διαφορετικα εχει missed fd και το call ειναι καλο.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Ο αντιπαλος κανει limp και μετα κανει call σε raise 4bb.Αρα ειναι πολυ δυσκολο να εχει Α6,Κ6 κλπ που λες παραπανω.

Επισης αν ειχε AJ,KJ,QJ και αποφασισε να κανει call στο φλοπ ειτε γιατι πιστευε οτι ειναι μπροστα ειτε εκανε floating πιανοντας top pair αφου εκανε απλα call turn κανει 99% check και στο river 1)δεν ειναι σιγουρος οτι κερδιζει με τον J , 2)αν μπλοφαρουμε μας δινει αλλο μια ευκαιρια να πονταρουμε και να κανει call.

Oποτε με λιγα λογια αυτο το lead bet στο river ειναι 33,66 ισως και 88 αναλογα με τι αντιπαλο εχουμε να κανουμε.Αναλογα με τα reads που εχει ο συγκεκριμενος θα εχει δει αν τα καλα του φυλλα τα κανει slow play η fast play οποτε ισως εχει παραπανω ενδειξεις οτι δεν εχει full house ο αντιπαλος.

Διαφορετικα εχει missed fd και το call ειναι καλο.

Bασικά ηταν το δευτερο hand του τυπου στο παιχνιδι ξεχασα να το αναφερω, οποτε δεν εχει καποιο read για το range του.

Εγω θα νομιζα ειτε οτι εχει καποιο small PP >3 που απλα θελει να το παιξει μεχρι τελους θεωρωντας οτι δεν εχουμε κατι καλυτερο και δεν πιστεψε στο J οτι το εχουμε εμεις οποτε εκανε call τα 4.25 με το 8 για river θεωρησε οτι ειναι μπροστα και πονταρε 8. Ειτε οτι ειχε ενα J η οτιδηποτε και θεωρησε οτι εμεις αστοχησαμε στο flush draw.

Ολα αυτα βεβαια χωρις κανενα read μιας και ηταν μολις το δευτερο hand που επαιζε.

Μετα ηταν tilted και εχασε 2 buy in σχετικα γρηγορα.. :P

Δημοσίευση

Σκεψου λιγακι καλυτερα.

Αν ειχε 33 και πιστευε οτι ηταν μπροστα γιατι να μην κανεις check στο river για να πονταρουμε και να μας κανει call?Αφου αν πονταρει θα πασαρουμε αφου δεν εχουμε τιποτα.

Αν ειχε τον J και πιστευε οτι εμεις αστοχησαμε στο flush draw παρομοια με πριν γιατι να μην κανει check to induce a bluff?

Σκεψου το λιγακι.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Σκεψου λιγακι καλυτερα.

Αν ειχε 33 και πιστευε οτι ηταν μπροστα γιατι να μην κανεις check στο river για να πονταρουμε και να μας κανει call?Αφου αν πονταρει θα πασαρουμε αφου δεν εχουμε τιποτα.

Αν ειχε τον J και πιστευε οτι εμεις αστοχησαμε στο flush draw παρομοια με πριν γιατι να μην κανει check to induce a bluff?

Σκεψου το λιγακι.

Ισως.. Η λογικη ειναι σωστη, εκανε απλα call περιμενωντας το flush αστοχησε και ο μονος τροπος να κερδισει το pot ηταν με ενα μεγαλο bet. Αυτο που με προβληματιζει ειναι το call στα 4.25 ειναι αρκετα μεγαλο bet για να κυνηγησεις flush draw αν δεν εχεις ηδη κατι στο flop/turn η εστω το nut flush draw και μην ξεχνας οτι μπορει και παλι να χασει απο full αν πετυχει το draw του..

Αυτο που λες με το river ισως ηθελε να πονταρει γιατι θεωρησε οτι εχουμε το 3 που μας κερδιζει και θεωρει οτι παιζει να κανουμε check μια που υπαρχουν ηδη αρκετα στο pot οποτε λεει η παιρνω εδω το pot η κερδιζω αρκετα. Επισης δεν ξερει πως παιζουμε και αν κανουμε συχνα bluff στο river.

Δε θα το εκανα εγω το call με τυπο που εχω δεν εχω κανενα read για αυτον. Το θεμα ειναι αυτο το call ειναι standard play με τα ιδια betting patterns που ειδαμε η ειναι περισσοτερο εμπιστευομαι το ενστικτο μου και το κανω??

Τι θα κανατε εσεις.?

Δημοσίευση

Βασικά αυτό το χέρι το σκέφτομαι πολύ καιρό από τότε που το διάβασα και περίμενα να δω τι θα γράψετε.

Αν όντως υπάρχουν πολλά άτομα εδώ που θεωρούν το call εύκολο,

και σκέφτονται όπως ο foustouki, τότε εγώ έχω μείνει πολλά χιλιόμετρα πίσω στα cash games και το επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα.

Γι'αυτό τελευταία φορά που δοκίμασα να παίξω cash με φάγανε λάχανο :laugh:

Δημοσίευση

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολο call.Αλλα ειναι απο τα call που ολο το action δειχνει πολυ ισχυρο φυλλο=FH ειτε μπλοφα.

Ανελυσα το σκεπτικο μου σε προηγουμενα ποστ και κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα.

Οποτε πολλες φορες θα κερδισεις ποτε αλλα ακομα και αν το χασεις το note θα το γραψεις και θα παρεις τα λεφτα πισω σε ενα παρομοια hand απο τον συγκεκριμενο αντιπαλο.

Δημοσίευση

Παντως στο φορουμ του deuces cracked τον εκραξαν λιγο τον coach για αυτο το call.. Ενας ειπε και εχει δικιο οτι μπορει αυτος να το κανει επειδη το skill level του του το επιτρεπει αλλα δεν πρεπει να το κανει σε ενα εκπεδευτικο βιντεο που απευθεινετε σε αρχαριους η μετριους με τη δικαιολογια "his line doesn't make sense" γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα το εφαρμοσουν λαθος με καταστροφικά αποτελεσματα.. Επισης δεν κερδιζει και πολλα με Α high και 9 kicker ασχετα αν κανει μπλοφα ο αλλος μπορει να πετυχε ενα μικρο ζευγαρι.

Και συμφωνω με αυτη την αποψη..

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Αν εχει small pair δεν γινεται να το εχει παιξει ετσι.

check-call,check-call και bet απο μπροστα.Ουτε με small pair ουτε με ΑJ.

Πες οτι ειχε Α10h AQh η K6h και πετυχε ενα 6 στο τελος.. Απο πολλα χανεις δεν ειναι καθολου ευκολο call.. Αρχαριοι ας μην το δοκιμασουν καλυτερα.. :P:P

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Παντως στο φορουμ του deuces cracked τον εκραξαν λιγο τον coach για αυτο το call.. Ενας ειπε και εχει δικιο οτι μπορει αυτος να το κανει επειδη το skill level του του το επιτρεπει αλλα δεν πρεπει να το κανει σε ενα εκπεδευτικο βιντεο που απευθεινετε σε αρχαριους η μετριους με τη δικαιολογια "his line doesn't make sense" γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα το εφαρμοσουν λαθος με καταστροφικά αποτελεσματα.. Επισης δεν κερδιζει και πολλα με Α high και 9 kicker ασχετα αν κανει μπλοφα ο αλλος μπορει να πετυχε ενα μικρο ζευγαρι.

Και συμφωνω με αυτη την αποψη..

Den exeis adiko se auto.