Gouster Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Poliscas έφτασε νομίζω η ώρα να αναθέσεις σε κάποιον την βρόμικη δουλειά του moderator. Το forum έχει μεγαλώσει αρκετά και χρειάζεται moderation. Εκτός από τα διπλά ποστ τώρα παρατηρώ ότι εμφανίζονται και διπλά topics. Επίσης υπάρχουν και topics που καλό θα ήταν να γίνουν merged. Ήδη το forum είναι αρκετά βαρύ. Παίρνει αρκετή ώρα να πας από σελίδα σε σελίδα, (κάνει load την σελίδα 2 φορές, συμβαίνει σε άλλον αυτό?) και είναι απογοητευτικό να βλέπεις κάθε ποστ 2 φορές. Φαντάζομαι θα υπάρχουν μέλη που επισκέπτονται το forum καθημερινά και έχουν το χρόνο και την διάθεση να βοηθήσουν να συμμαζευτεί λίγο. It’s a dirty job but someone’s got to do it. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Ναι Gouster, ξέρω τα έχω εντοπίσει τα προβλήματα και σχεδιάζουμε ήδη μία αναβάθμιση του φόρουμ, που θα λύσει μερικά από αυτά, όπως τα διπλά ποστ κλπ.Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει moderator ας απαντήσει σε αύτο το ποστ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts