foustouki Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Isildur1 δηλώνει ξεκάθαρα ότι η νίκη του Χάστινγκς προήλθε με αθέμιτο τρόπο **"Δεν έχω μελετήσει ποτέ βιβλία ή παρακολουθήσει βίντεο.Έπαιζα πάντοτε πόκερ και αγωνιζόμουν με κάθε παίκτη που είχε την επιθυμία να παίξει μαζί μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μελετήσει καν ούτε τα δικά μου hand histories," δηλώνει τέλος ο Isildur1 αναφερόμενος στην πρόοδο του σαν παίκτης.Δεν πειραζει,τα μελετησαν αλλοι.. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Ρε παιδιά κάτι μου βρομάει με την όλη υπόθεση του Isildur1..Πως είναι δυνατόν να θέλει να κρατήσει απόλυτη μυστικότητα και να κάθετε να δίνει συνεντεύξεις; Δίνει στοιχεία για τον χαρακτήρα του κλπ κλπ.Εμένα μου έχει κάτσει ότι μπορεί να είναι ένα διαφημιστικό κόλπο της Full Tilt για να μαζέψει την δράση και την δημοσιότητα στην πλατφόρμα της..Όπως και να το κάνουμε με όλη την αφρόκρεμα των επαγγελματιών που έχει στην ομάδα της δεν την χαλάει μία ιστόριά με έναν άγνωστο που προσπαθεί να τους παίξει στα ίσα.Για μένα η λογική συνέχεια είναι να τον δούμε να χρεωκοπεί και να εξαφανίζεται δείχνοντας το πόσο ακλόνιτη είναι η ομάδα τηε FT. Παράθεση
Andreougr Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Καλησπέρα και από εμενα……. επειδη το φαινόμενο isildur1 το παρακολουθώ πολύ καιρό είναι απλώς αστείο να λέμε ο αγνώστου ταυτότητας κτλ κτλ….. αγνωστου ταυτότητας και @#$#@! Μπλε…….. μονο και μόνο αν κάποιος από τους επαγγελματίες και μετόχους της full tilt ήθελε να μάθει την ταυτότητα του παίχτη μυστήριο μάλλον θα ήταν πολύ εύκολο να το μαθει……..λες και ο βενζινοπώλης δεν ξέρει τι βενζίνη έχει …..λαϊκότατο το παράδειγμα…..Marketing marketing marketing Παράθεση
Recommended Posts