Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ GOPC

theomas

Recommended Posts

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ? (από τα 45 που ξεκίνησαν?)

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ -ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΣΤΩ- ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΤΟΣΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α1, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α2.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

theomas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΙΣΗΣ,

ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ GOPC.

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

1η ΦΑΣΗ....45

Ημιτελικός....χχχ

Τελικός.....χχχ

ΑΚΟΜΑ, ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΑ BLINDS & TA STACKS, ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΡΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,

theomas

theomas

στα ημιτελικά θα περάσει το 75% των συμμετεχόντων. Δηλαδή από τους 45 συμμετέχοντεςτο 75% είναι 33.75. Επειδή όμως δε μπορούμε να έχουμε το 0.75% ενός παίκτη, και ως γνωστόν το μισό είναι υπερ του μαθητή, στον επόμενο γύρο θα περάσουν 34.

Στην τελική βαθμολογία του προκριματικού γύρου, θα υπολογιστούν οι δύο καλύτερες επιδόσεις. Ακόμη και τα 3 τουρνουά να πάρει κάποιος δηάδή θα περάσει στον επόμενο γύρο ΄με 25+25=50 βαθμούς.

Υπολογίζω ότι ένα πλασάρισμα στην 20άδα αρκεί για να είναι κάποιος στον ημιτελικό.

Για τα stacks δε νομίζω να έχει νόημα να τα κάνουμε απο 2500 στα 3000. Αλλα για να επιβραδύνουμε λίγο το ρυθμό αυξάνοντας το χρονικό όριο των επιπέδων ας πούμε σε 20 λεπτά νομίζω ότι θα βοηθούσε.

Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε, αλλά θα στείλω το email. Μόλις έχω τη σχετική ενημέρωση εννοείται ότι θα σας ενημερώσω αμέσως.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ενός η περισσοτέρων παίκτων θα ισχύσει το υψηλότερο πλασάρισμα σε κάποιο από τα 3 τουρνουά. Δηλαδή:

παίκτης Α: 3 βαθμούς, υψηλότερη θέση 18ος.

πάικτης Β: 3 βαθμούς, υψηλότερη θέση 20ος.

Ο παίκτης Α προκρίνεται.

Από τα ημιτελικά στα τελικά θα περάσει το 50%, δηλαδή από τους 34 του ημιτελικού γύρου, θα προκριθούν οι 17.

Οι βαθμοί των παικτών σε κάθε γύρο θα μεταφέρονται στον επόμενο. Ο τελικός όμως θα μετρήσει διπλός, λόγω του κύρους που αρμόζει σε έναν τελικό και για να ενισχυθεί και το σασπένς, if you know what I mean...:)

To GOPC είναι δικό μας, των μελών του pokerland εννοώ και είναι και παρθενικό, έχει τον χαρακτήρα του πιλοτικού. Κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες θα διορθωθούν και όλα έίναι συζητίσιμα για το επόμενο. Blind structure, buy in, δομή των γύρων, βαθμολογίες κλπ... Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε άποψη.

Στόχος του GOPC είναι να γιγαντωθεί, και από πλευράς συμμετοχών, και από πλευράς prize pool, προσφορών από χορηγούς που θα το ενισχύσουν, άψογης διοργάνωσης κλπ. Να καθιερωθεί πραγματικά ως Πανελλήνιο πρωτάθλημα online Ποκερ. Αυτό θα γίνει με τη βοήθεια όλων μας...