Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Επίγειο τουρνουά στις 7 Ιουλίου

moderator

Recommended Posts

Λοιπόν τώρα που μπήκε το GOPC σε μία σειρά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε πιο εντατικά με το επίγειο τουρνουά.

Ήταν συνειδητή η επιλογή μας που το βάλαμε λίγο στην άκρη με αποκλειστικό στόχο να μην μπερδέψουμε τα μέλη μας με αυτές τις δύο διαφορετικές διοργανώσεις.

Το πρώτο βήμα είναι η επιλογή της ονομασίας για να δημιουργήσουμε το αντίστοιχο λογότυπο. Στην πρώτη σελίδα υπάρχει δημοψήφισμα στο οποιο μπορείτε να ψηφίσετε το όνομα που σας αρέσει.

Μην ξεχνάτε ότι για όλες τις πληροφοριες που αφορούν τον επίγειο αγώνα μπορείτε να δείτε την επίσημη σελιδα του εδώ:

http://www.pokerland.gr/epigeio-tournoua-pokerland.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα μου πήρε μία εβδομάδα, όμως το έβγαλα Ιανουάριο που γινόταν ο χαμός. Τώρα κάποιος μου είπε ότι χρειάζονται 3 εργάσιμες και 75 ευρουλάκια.

Ή 75 ευρουλάκια και 3 εργάσιμες, όπως προτιμάς :lol:

Υπάρχει η σκέψη από Αθηναίους φίλους που γνωριστήκαμε εδώ στο Pokerland, να ανέβουμε στα Σκόπια όλοι μαζί. Ετσι θα μπορέσουμε τις ώρες του ταξιδιού προς Θεσσαλονίκη να γνωριστούμε από κοντά και νομίζω είναι πολύ καλή ιδέα.

Οι περισσότεροι από μας έχουν αυτοκίνητα, αλλά αν ρωτήσει κανείς τη γνώμη μου, θα προτιμούσα να ανέβουμε Θεσσαλονίκη με κάποιο πιο ασφαλές μέσο. Το ενδεχόμενο κάποιου ατυχήματος (χτυπάω ξύλο) θα ήταν πολύ λυπηρό. Ο vergitsis είχε μια πολύ καλή ιδέα, να χρησιμοποιήσουμε το interail, ώστε να πιούμε κι ένα καφέ όλοι μαζί στο ταξίδι.

Από Θεσσαλονίκη για Σκόπια θα χρησιμοποιήσουμε το πούλμαν του Apollonia και στην επιστροφή το αντίστροφο.

Συμφωνώ κι εγώ μαζί του. Οσοι άλλοι θέλετε λοιπόν να ανεβούμε Θεσσαλονίκη παρέα, απαντήστε σε αυτό το post για να κανονίσουμε το ραντεβού και να κλείσουμε τα εισιτήρια σε κοντινές θέσεις...

Σιγουρα το τρενο ειναι ενα ασφαλες και σαφως πιο ξεκουραστο μεσο απο το αυτοκινητο.

Με ενα προχειρο ψαξιμο λοιπον που εκανα βρηκα:

αναχωρηση με το intercity στις 10.50 και φτανει θεσσαλονικη στις 15.50,σε σημειο που απο οτι ξερω ειναι κοντα στο σημειο που θα μας παρει το πουλμαν του apollonia

επιστροφη την επομενη ημερα στις 19.00 το απογευμα,με το intercity express το οποιο κανει 4 ωρες οποτε στις 2300 το βραδυ της κυριακης θα ειμαστε πισω,επειτα απο ενα ομορφο 2ημερο!!

Υ.Σ:παιδια οσοι δεν εχετε εως τωρα διαβατηριο και το σκεφτεστε,δεν ειναι τιποτα:

* 1 φωτογραφια 4*6 cm

* 1 φωτοτυπια της ταυτοτητας σας

* 1 υπευθυνη δηλωση που σας δινει η αστυνομια

* 1 αιτηση για διαβατηριο ποθ συμπληρωνεται απο την αστυνομια

* παραβολα 72 ευρω απο την εφορια της περιοχης σας

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ.....ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Σιγουρα το τρενο ειναι ενα ασφαλες και σαφως πιο ξεκουραστο μεσο απο το αυτοκινητο.

Με ενα προχειρο ψαξιμο λοιπον που εκανα βρηκα:

αναχωρηση με το intercity στις 10.50 και φτανει θεσσαλονικη στις 15.50,σε σημειο που απο οτι ξερω ειναι κοντα στο σημειο που θα μας παρει το πουλμαν του apollonia

επιστροφη την επομενη ημερα στις 19.00 το απογευμα,με το intercity express το οποιο κανει 4 ωρες οποτε στις 2300 το βραδυ της κυριακης θα ειμαστε πισω,επειτα απο ενα ομορφο 2ημερο!!

Υ.Σ:παιδια οσοι δεν εχετε εως τωρα διαβατηριο και το σκεφτεστε,δεν ειναι τιποτα:

* 1 φωτογραφια 4*6 cm

* 1 φωτοτυπια της ταυτοτητας σας

* 1 υπευθυνη δηλωση που σας δινει η αστυνομια

* 1 αιτηση για διαβατηριο ποθ συμπληρωνεται απο την αστυνομια

* παραβολα 72 ευρω απο την εφορια της περιοχης σας

vergitsis έγραψε:

den me stenaxwrei poy den tha eimai ekei na kanoyme kanena all-in file aki ayto poy me stenaxwrei einai oti tha xasw to taksidi me to traino.

exw taksidepsei arketa me to traino kai to apolamvanw einai ena thaymasio meso, opws epishs kai h parea sas.

vergitsis έγραψε:

den me stenaxwrei poy den tha eimai ekei na kanoyme kanena all-in file aki ayto poy me stenaxwrei einai oti tha xasw to taksidi me to traino.

exw taksidepsei arketa me to traino kai to apolamvanw einai ena thaymasio meso, opws epishs kai h parea sas.